Eleganten roštilj za rojstni dan

Eleganten roštilj iz kamna

Izlet v dacho ne vključuje samo dihanja svežega zraka in možnosti, da se sprostite po trdem tednu ali celo preživite celo počitnice. Večina ljudi gre dacha za piknik, vključno s kuhanjem v ognju. Mnogi raje vžgejo odprt ogenj in ga gledajo kot prave romantike, pojejo pesmi z njim in kuhajo šiške kebabe na oglju. Vendar pa so se sodobne tehnologije preselile daleč naprej, saj so amaterji udobja in udobja žar-žar za poletno rezidenco. Upoštevajte tanke možnosti izbire modelov in njihove glavne prednosti.

Vsebina:

 • Prednosti konstrukcije za šiške kebabe
 • Značilnosti izbire izdelka: kaj iskati
 • Sorte roštilja, možnosti in možnosti
Eleganten in masiven žar na žaru za sodobne hiše

Eleganten masivni roštilj na žaru za sodobno dacho

Stacionarni žar za poletne počitnice

Stacionarni žar za poletne počitnice

Moderna gazebo za poletno hišo z vgrajenim žarom

Moderna poletna koča z vgrajenim žarom

Prednosti tehnike, ki omogočajo kuhanje na odprtem ognju, so očitne. Najprej so povezani z visoko hitrostjo kuhanja: traja trikrat manj kot kuhanje v drugih razmerah. Drugič, kuhane jedi imajo poseben okus in okus. Tretjič, sestavine za kuhanje ohranjajo svojo sočnost in hkrati izgubijo škodo za zdravje maščobe. Četrtič, velik plus je ohranjanje hranilnih snovi.

Prednosti konstrukcije za šiške kebabe

V primerjavi s tradicionalnimi žganci, ki so namenjeni kuhanju šiških kebabov, vam takšni žari omogočajo kuhanje več različnih jedi. Imajo tudi druge prednosti, ki vam omogočajo, da kuhate hitro, učinkovito in slastno.

 1. Na tradicionalnem žaru obstaja možnost priprave občutljivih jedi - mesnih izdelkov, zelenjave in celo žit.
 2. Priročna tehnologija kuhanja se ne bo bala, da bodo sestavine odletele v premog.
 3. Zahvaljujoč žaru lahko postanejo relativno veliki izdelki, tudi piščanec na žaru.
 4. Možno je uporabiti različne vrste goriv, ​​na primer plin.

Če se odločite za nakup žara na žaru za dacho, ga ne boste obžalovali, saj boste imeli priložnost, da se dobro zabavate in obenem uživate v okusnih jedeh med bivanjem v naravi.

Art nouveau dachas z enakim izvirnim roštiljom

Original roštilj na dacha v slogu Art Nouveau

Prenosni žar se dobro prilega notranjosti poletne koče

Prenosni žar se učinkovito prilega notranjosti poletne koče

S pomočjo plinskega roštilja lahko pripravite vse jedi

S pomočjo plinskega roštilja lahko pripravite kakšno posodo

Značilnosti izbire izdelka: kaj iskati

Ob izbiri tega strukturnega elementa morate upoštevati več meril:

 • funkcionalne lastnosti predlagajo izračun proizvoda za navaden žar, kajenje ali kuhanje okusnega žara;
 • vrsta goriva za kuhanje: tradicionalno upošteva premog, les, plin;
 • kakovost končnega izdelka glede na značilnosti okusa. Tradicionalno, poletni prebivalci vodijo lastne izkušnje in povratne informacije ljudi, ki že imajo take naprave;
 • sezonski dejavnik uporabe, ki določa, ali je naprava mogoče uporabljati vse leto ali pa je namenjena izključno pomladi, poletnem obdobju. Vsa sezonska vozila imajo majhna tenda, zagotavljanje zaščite pred mokrimi padavinami;
Udobna pokrajina v slogu države s plinskim žarom

Udobna pokrajina v slogu države s plinskim žarom

Lepa vrtna v sredozemskem slogu z žarom

Lepa vrtna v sredozemskem slogu z žarom

 • Značilnosti storitev: nekatere vrste struktur zahtevajo dodatno čiščenje in oskrbo;
 • material za pečenje na žaru: odvisno od tega je veliko potrošniških značilnosti končnega izdelka.

Roštilj za oglje bo idealna možnost, saj bo za kratek čas dobil okusne jedi.

Žar na žaru je nepogrešljiva stvar

Žar na žaru daje kratek čas priložnost kuhati okusne jedi

Elegantna in sodobna notranjost majhne vile s plinskim žarom

Elegantna moderna notranjost majhne vile s plinskim žarom

Žar za poletne počitnice: sorte, možnosti in možnosti

Topla sezona ne prevzema samo kardinalne spremembe garderobe in podobe, ampak tudi piknike v naravi. V topli sezoni želim preživeti več dni in večerov s svojo družino - in kako tukaj brez razkošne praznike? Za organizacijo takšnih prireditev je primeren šiški kebab iz zelenjave ali mesnih izdelkov - to je kronska jed iz katere koli mize. Če želite prikazati in prikazati svojo kulinarično umetnost na katerem koli delu vašega vrta, je potrebno samo določiti nabor značilnosti, ki bodo omogočile ustrezno izbiro:

 1. Če je igrišče ima odprto vrsto, Prenosni elementi so odlični za to. Mnogi od njih so lahki, tako da jih je mogoče izbrati glede na velikost podjetja in želeno področje.
 2. Poleg tega so stacionarne strukture opremljene z dodatnimi oddelki, ki se uporabljajo za skladiščenje goriva. Prav tako vam omogočajo, da kuhate na desetine obrokov hkrati.
 3. Če uporabljate žar v gazebo ali v drugem prostoru z omejitvijo, je treba dati prednost rešetke, ki zasedajo najmanj prostora.

Nakup roštilja na oglju za vikend je odlična rešitev za tiste, ki želijo imeti lep čas in všeč slastno pripravljene okusne jedi.

Arbura v slogu fuzije z grmičastim žarečim žarjem

Arbura v slogu fuzije z grmičastim žarečim žarjem

Majhna prijetna veranda z vgrajenim žarom

Majhna prijetna veranda z vgrajenim žarom

Plinski žari-žar - odlična rešitev za kuhanje vseh jedi

Plinske žarnice - odlična rešitev za kuhanje vseh jedi

Vrsta gradnje

Pogosto so instalacije nameščene na območju odprtih površin, zato je pri izbiri materiala izdelave potrebno posebno pozornost:

 • Keramika - okolju prijazen material prispeva k popolni ohranitvi osnovnih živilskih lastnosti izdelkov ter se izogne ​​tudi neprijetnim neprijetnim vonjavam iz dimov.
 • Iz nerjavečega jekla je najboljša možnost, vendar ni primerna za tiste, ki pripisujejo pomen idealni vrsti žara: med uporabo dela takšne oblike izginejo, izgubijo pogled.
 • Emajlirani elementi se štejejo za najbolj nezanesljiv, ker se premaz hitro poslabša, vendar so stroški na voljo in z redko uporabo izdelka, lahko ta možnost postane sprejemljiva.
 • Litoželec - najbolj trpežni material, za katerega je značilna lastnost vzdržljivosti. Na estetskih indikatorjih ni manjša od izdelkov iz drugih materialov.

Ne glede na plinski roštilj za dacho, ki ga izberete, morate upoštevati parametre in namene uporabe, s tem boste lahko izbrali najboljšo možnost ob ohranjanju potrebnih lastnosti in lastnosti izdelka.

Lep in udoben keramični roštilj

Lep in udoben keramični roštilj

Emajliran prenosni žar za poletne počitnice

Emajliran prenosni žar za poletne počitnice

Konstrukcije in njihove značilnosti

Stacionarni žar

Nekoč je postavljen na določen kraj, ki mu je za vedno pritrjen. V svojem oddelku dacha je treba poiskati primerno območje, kjer se bodo vsi člani družine zbrali na razkošnih hrupnih obrokih. Koristi stacionaren roštilj je v tem, da je nenehno na enem mestu, zato ga je mogoče okrasiti v skladu z okoliško pokrajino. In če dobite celoletni izdelek, lahko uživate v slastnem okusu sveže kuhanega obroka skozi vse leto.

Suspended Grill

Zasnova je zasnovana tako, da uporabnik na straneh cevi na obeh straneh naredi luknje in nato skozi verigo. Običajno takšna zasnova ni prenosljiva, čeprav je ta možnost na voljo. Prednost je enakomerno cvrtje, kopanje in kajenje, zato pripravljeni jedi imajo čudovit okus. Viseče roštiljske rešetke so mirne, zato so lahko tudi zasnovane za obkrožanje teren in delujejo kot predmet fasada.

Prenosni izdelek

Je majhna montažna enota, ki jo je mogoče upravljati ne samo v pogojih države, temveč tudi z vami na naravo v mestnih pogojih. Izdelek ne zajema veliko prostora in vam omogoča pripravo okusnih jedi. Prednost te možnosti je hitra montaža in demontaža, tako da se vam ni treba zmešavati, preden naredite šiševega kebaba. Takšno konstrukcijo lahko preprosto prevažate v avtomobilu, saj v prostoru za prtljago ni veliko prostora. In če je potrebno, ga lahko prenesete v svoje roke - majhna teža vam omogoča, da to storite brez veliko težav.

Vgrajena možnost

Ta vrsta izdelka je ogromna, zato je glavni plus sposobnost, da veliko hrane. Tudi prednosti so v njegovi moči, zanesljivosti in stabilnosti. Ta oblika je tradicionalno zgrajena v državnih pogojih in se uporablja za rekreacijo velikih podjetij. Njene prednosti so, da namestitev ne zajema veliko prostora in vam omogoča pripravo okusne hrane za veliko število ljudi.

Kamin + BBQ

Ta naprava deluje po vseh znanih načelih »dva v enem«. Takšni izdelki so pogosto zgrajeni v gazebos, v kateri zvečer temperatura zraka postane nižja. Konstrukcije ne dovoljujejo samo segrevanja pri ognju, ampak tudi kuhanja hrane na kocki.

Tramvaj

Izdelek izgleda kot žleb iz litega železa, opremljen z zaključno strukturo. Pod njim lahko zlahka gradite kres in na paleti postavite izdelke za kuhanje. Poleg tega se ta paleta premika na območje cevi, ki se ogreva iz ognja. V zaprtem posodu je kakovostna priprava hrane, v zvezi s katero pridobi ne le okusen okus, ampak ohranja uporabne snovi.

Stacionaren udoben, čeprav ogromen žar s kadilnico

Stacionarni masivni žar s kadilnico

Razvrstitev po notranjem delu

Obstaja veliko različnih žari, najpogostejši pa so žari za žar za dachas. Pogosto se uporabljajo tudi plinske instalacije.

Plinski žari

Izdelki, ki delujejo na plin, Imajo posebno prednost - številne priložnosti in bogate funkcionalne lastnosti. Temperatura kuhanja regulira dovodni plin na določene plošče keramičnih gorilnikov. Druga prednost je velika hitrost ogrevanja, ki vam omogoča, da hitro kuhate te ali druge jedi. Pomanjkljivost je, da hrana nima močnega okusa.

Lesni izdelki

Takšni modeli so idealni za cvrtje vseh mesnih izdelkov. Prav tako se pogosto uporabljajo za kajenje. Glavna pomanjkljivost izdelkov - nastanek saj in umazanije po kuhanju.

Majhen, izvirni žar na drva

Majhen žar na lesu

Toskanska gradnja

To je posebna prenosna naprava, opremljena z majhno kovinska rešetka in opremljeni z nogami. Ta vrsta gradnje je najpreprostejša, se pogosto uporablja za kuhanje velikega števila jedi v domačem kaminu.

Električna načela

Ta vrsta namestitve je v povpraševanju. Deluje v skladu s shemo obrnjene palete in ostanejo posode ustrezne sledi. Temperaturni nadzor se izvaja s pomočjo vgrajenega termostata. Pomanjkljivost je v tem, da kuhane jedi nimajo edinstvene okuse živega ognja.

Torej, nakup žar žar za žar za dacho ne bo težko. Ko izberete pravo napravo, morate izbrati dodatno opremo in posebne izdelke za nego, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Obvezni set tradicionalno vključuje klešče, dolge tekme, vilice, lopate, brikete. Pristojni pristop pri izbiri naprave vam zagotavlja čudovito zabavo v naravi in ​​dobro razpoloženje. In uživate v svežem kebabu ali drugih izdelkih, kuhanih na ogenj, celo celo leto!

Majhen prenosni ogleni žar je primeren tako za dacho kot za preprost piknik v naravi

Majhen prenosni ogleni žar je primeren tako za dacho kot za preprost piknik v naravi

Roštilj za dachas: pregled sodobnih modelov za najbolj okusen in udoben počitek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =