Rumah bermula dengan dewan pintu masuk dan kami akan memulakan pemilihan kami dengan lorong yang menakjubkan dalam gaya"total white"

Rumah itu bermula dengan dewan pintu masuk, dan kami memulakan pemilihan kami dengan lorong yang menakjubkan dalam gaya "jumlah putih"

Pintu putih di pedalaman - pilihan klasik dan paling serba boleh untuk rumah. Pemilihan pintu dalaman Hari ini sangat besar dan untuk sebarang reka bentuk anda boleh mencari yang betul. Bagi sesetengah orang, warna putih mungkin kelihatan, pada pandangan pertama, terlalu membosankan atau tidak praktikal, bagaimanapun, penyelesaian dalaman seperti ini tidak kehilangan kaitannya sehingga kini.

  • Kelebihan pintu putih
  • Pintu putih dalam gaya dalaman yang berbeza
  • Kombinasi warna: apa yang harus digabungkan
Pangsapuri Paris mewah, di mana daun pintu diukir hanyalah karya seni

Pangsapuri Paris mewah, di mana daun pintu diukir hanyalah karya seni

Kelongsong separa dinding dengan batu buatan untuk bata dan pintu putih

Lapisan separa dinding dengan batu buatan untuk bata sempurna warna cahaya warna

Dinding batu dan pintu putih adalah gabungan yang sangat menarik dan sentiasa segar

Dinding batu dan pintu cahaya - gabungan yang sangat menarik dan sentiasa segar

Kelengkapan roller dan mudah, tanpa hiasan, linen

Kelengkapan roller dan linen kosong tanpa hiasan

Modernisme dan putih di pedalaman

Modernisme dan putih di pedalaman

Kelebihan pintu putih

Untuk masa yang lama, pintu putih hadir di hampir setiap bilik di ruang selepas Soviet - sama ada pejabat kerajaan atau pangsapuri biasa. Apabila orang mempunyai pilihan, kebanyakannya telah meninggalkan pintu cahaya yang membosankan memihak kepada lebih gelap dan kayu. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, terdapat trend sebaliknya. Pereka Amerika dan Eropah sering menggunakan pintu warna cahaya di pedalaman mereka, tidak mengira mereka yang suci. Apakah kelebihan pada pintu warna yang sama?

  • Keterlaluan. Mereka bercampur dengan sempurna dengan mana-mana warna di pedalaman. Tidak kira apa warna dinding atau perabot di dalam bilik, putih sempurna untuk sebarang persekitaran. Pintu sedemikian adalah neutral dan tidak mempunyai pengikatan kuat terhadap gaya, jika ia tidak mempunyai elemen hiasan tambahan. Tidak kira apa warna dan tekstur penutup lantai di dalam bilik, pintu putih tidak akan bertentangan dengan lamina, parket atau permaidani. Apa yang tidak boleh dikatakan mengenai pintu kayu, untuk memilih gambar yang mana untuk parket di dalam bilik adalah sangat sukar. Kebanyakan pangsapuri mempunyai bingkai tingkap putih, gabungan pintu dan tingkap sangat penting di pedalaman, ia memberikan integriti dan kesempurnaan. Daun putih sama-sama berfaedah di ruang tamu, bilik tidur, bilik kanak-kanak, lorong, dapur atau bilik mandi.
Pintu putih di pedalaman. Gaya kontemporari, sangat sesuai untuk pangsapuri di kondominium moden, dan warna putih dari pintu gelangsar partition

Sangat sesuai untuk pangsapuri di kondominium moden adalah gaya pintu gelangsar warna dan kontemporari putih

"Невидимая" роторная дверь

Pintu berputar "Tidak dapat dilihat"

  • Airiness. Kebanyakan perumahan moden tidak boleh membanggakan kawasan yang luas. Dalam ruang yang ketat, warna putih adalah yang paling menguntungkan. Dia tidak akan membebani bilik, apalagi, akan memberikan ringan dan airiness. Kesederhanaan pintu sedemikian mungkin tidak menarik perhatian kepada dirinya sendiri, tetapi ia tidak mengalihkan perhatiannya dari elemen utama di pedalaman. Ia adalah paling berfaedah untuk menggabungkan pintu putih dengan dinding nada neutral di bilik-bilik kecil. Dalam kes ini, ilusi ruang penting dibuat, apabila dinding kelihatan berterusan, dan bilik itu lebih panjang. Juga, pintu susu sesuai untuk bilik-bilik dengan siling rendah, mereka akan membantu untuk menarik ruang.
  • Praktikal. Ramai yang takut untuk meletakkan linen putih kerana kemungkinan kotoran dan cap jari ke atasnya. Ini hanya berlaku jika rumah mempunyai anak kecil. Malah, dengan penjagaan yang betul, mereka lebih praktikal. Mereka tidak begitu ketara debu, seperti pada permukaan gelap.
Pintu putih di dapur dalam gaya kelabu loteng kelabu

Pintu cahaya di dapur di pedalaman dalam gaya loteng

Kontras hitam dan putih di bilik mandi

Kontras hitam dan putih di bilik mandi

Pintu putih dalam gaya dalaman yang berbeza

Walaupun serba boleh, terdapat beberapa gaya dalaman di mana pintu warna cahaya kelihatan paling disukai:

  • Scandinavian. Pereka dalaman negara-negara Nordic, seperti tidak ada yang lain, sentiasa menyatakan cinta mereka untuk putih. Projek mereka memukau dengan garis, bentuk dan warna yang mudah, bersih dan bersih. Putih adalah salah satu warna utama bagi Scandinavia. Mereka tidak takut untuk menggunakannya dengan maksima di pedalaman. Pangsapuri Scandinavia tidak boleh berbangga dengan kawasan yang besar, sama seperti kita. Oleh itu, julat yang terang untuk mereka adalah penyelesaian terbaik untuk meningkatkan ruang. Kerana gaya Scandinavia cenderung kepada semua semula jadi dan semula jadi, maka pintu untuk pedalaman ini akan sesuai dengan laconic dan tanpa elemen hiasan tambahan. Kayu yang mudah dicat dengan kelengkapan palsu - jadi ia kelihatan seperti pintu klasik dalam gaya minimalis Scandinavia. Pada masa yang sama, para pereka tidak takut untuk menggabungkan pintu dengan dinding putih, lantai sering diletakkan dengan parket semulajadi atau ditutup dengan karpet lembut.
  • Minimalisme. Kesederhanaan dan pertapaan gaya ini disempurnakan dengan sempurna oleh pintu putih pintar tanpa kemasan tambahan dengan kelengkapan paling mudah. Tidak kira apa warna yang ada di pedalaman, bukaan putih akan sesuai dengan reka bentuk mana-mana apartmen. Malah di dalam bilik gelap dengan dinding coklat atau kelabu, pintu cahaya akan kelihatan hebat jika mereka disokong oleh skirting putih di lantai atau siling dan bingkai tingkap.
Studio dapur dalam gaya Scandinavia

Dapur studio-apartmen dalam gaya Scandinavia

Pintu putih di ruang makan Scandinavia kelabu muda kelihatan agak tenang dan tradisional

Pintu putih di ruang makan kelabu muda kelihatan agak tenang dan tradisional

Pemotongan laser untuk logam memungkinkan untuk mencipta karya-karya halus seperti itu bagi mereka yang mencari pintu-dinding lut cahaya

Pemotongan laser untuk logam membolehkan anda membuat karya-karya halus bagi mereka yang mencari pintu-partition mudah

  • Baroque, empayar, romantis dan gaya klasik. Terlepas dari kekayaan hiasan dan kemegahan finish, pintu putih akan sesuai baik dalam interior klasik yang tenang dan paling sombong. Sebelum ini, mereka sudah siap digunakan di istana dan rumah bangsawan kaya. Dengan bantuan hiasan dan dekorasi, anda dapat memberikan elemen paling sederhana di pedalaman sedikit bergaya. Pintu warna putih atau aiouri di pedalaman di barok diperbuat daripada kayu semula jadi, dihiasi dengan ukiran, elemen stuko dan aksesori emas kaya.
Campuran elegan dari zaman dahulu dan moden dan pintu tinggi dua daun

Campuran elegan dari zaman dahulu dan moden dan pintu tinggi dua daun

Gabungan warna: apa untuk menggabungkan pintu putih di pedalaman

Pintu warna neutral berjaya digabungkan dengan mana-mana warna dalaman yang lain. Di samping itu, anda boleh menghiasi pintu warna yang berbeza untuk mewujudkan integriti seluruh pedalaman. Dengan apa warna-warna pintu paling terang dicampur dengan terbaik?

Pertama, sudah tentu, dengan putih. Sekiranya seluruh bilik dibuat dengan putih, ia adalah logik dan pintu untuk melakukan perkara yang sama. Tiada penekanan tambahan diperlukan untuk mengekalkan gambaran keseluruhan. Sekiranya dinding mempunyai naungan panas putih - susu,beige atau lain-lain, adalah perlu untuk memilih nada pintu lebih berhati-hati, mungkin, pintu akan kelihatan paling baik dalam warna yang sama seperti dinding.

Pintu gelangsar diperbuat daripada plastik matte putih di koridor sempit

Pintu gelangsar diperbuat daripada plastik matte putih di koridor sempit

Kedua, putih kelihatan hebat di samping warna yang berbeza - coklat, biru, hijau, ungu dan hitam. Gabungan putih dan biru digunakan secara meluas dalam pedalaman tema Mediterranean. Kanvas putih adalah yang paling sesuai untuk dalaman laut, dibuat dalam warna terang azure dan warna pasir.

Patina dan plastik putih - gabungan yang berlaku lebih kerap disebabkan keadaan terpaksa dalam keadaan komersial. Tetapi gabungan yang tidak dijangka itu juga boleh digunakan untuk kegunaan rumah

Patina dan putih - kombinasi yang akan memulihkan kawasan pedalaman walaupun rumah yang paling sederhana

Dalam ruang tamu hijau dan pintu putih

Skala hijau di pedalaman ruang tamu dan pintu cahaya

Neo-baroque: corak cetakan elegan dan stuko membingkai pintu

Neo-baroque: corak mouldings dan moldings yang elegan

Ia tidak perlu menggabungkan pintu putih dengan penutup lantai cahaya. Sangat menarik adalah gabungan ini dan dengan lantai kayu gelap. Untuk mengekalkan gambaran keseluruhan, anda boleh menggunakan elemen tambahan - tingkap kaca berwarna, sisipan kaca, alas kaki warna yang tepat, aksesori. Sebagai contoh, papan skirting gelap akan membantu mengelakkan daun putih dari pedalaman umum, dibuat dalam warna coklat atau kelabu. Selain itu, dengan menggunakan papan skirting dan jalur lebar yang gelap, anda boleh memberi tumpuan kepada pintu itu sendiri, menonjolkannya dari gambaran keseluruhan.

Kaca-kaca di tingkap kaca berwarna di pintu masuk pintu kayu

Kaca-kaca di tingkap kaca berwarna di pintu masuk pintu kayu

Pintu dengan sisipan kaca akan paling berjaya dilihat dalam cahaya dan udara dalaman. Mereka tidak secara visual meringankan ruang, meninggalkan ruang untuk cahaya. Ini adalah penyelesaian yang sangat baik untuk pangsapuri kecil.

Versi pintu yang paling moden adalah laconic dalam penampilan. Hiasan feminin yang kompleks dalam motif tumbuhan dan bentuk bulat - pastinya tidak dalam trend untuk hari ini

Versi pintu yang paling moden adalah laconic dalam penampilan. Hiasan feminin yang kompleks dalam motif tumbuhan dan bentuk bulat - pastinya tidak dalam trend untuk hari ini

Pintu putih di pedalaman: 30 + idea dan penyelesaian reka bentuk terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 41