Perabot yang selesa dan praktikal, reka bentuk yang boleh dipilih untuk mana-mana bahagian dalam

Perabot praktikal yang selesa, reka bentuk yang boleh dipadankan dengan mana-mana bahagian dalam

Syarikat itu IKEA selama bertahun-tahun terlibat dalam pembuatan semua jenis perabot rumah. Ini adalah versi pelbagai barangan pelbagai fungsi untuk semua bilik di dalam rumah. Kos pengeluaran direka untuk pembeli rata-rata dan terkenal dengan reka bentuk dan kualiti pengeluarannya yang sangat baik. Dalam bahan ini, kita akan memahami apa yang mereka sendiri peti laci jenama ini.

 • Pelbagai peti laci dari pengeluar Belanda
 • Satu siri dada laci "Malm"
 • Rast Ruler
 • Model "Todalen"
 • Baris Hemmes
 • Leskvik - peti yang sesuai untuk kanak-kanak
 • IKEA PS untuk bilik tidur asal
 • Barisan "Brimnes"
 • Kabinet plastik laci
Dekorasi bilik tidur dengan warna pudina

Dekorasi bilik tidur dengan warna pudina

Pelbagai peti laci dari pengeluar Belanda

Barang-barang yang dibuat oleh IKEA adalah peti laci yang selesa, elegan dan praktikal, yang boleh dipasang di dalamnya ruang tamu, dan dalam bilik tidur, dan dalam lorong. Elemen perabot sedemikian sesuai untuk penyimpanan linen katil atau pakaian kecil - stoking, pantyhose atau tudung.

Kelebihan dada laci dari IKEA

Perabot ini dihasilkan dalam penyelesaian reka bentuk yang berbeza, yang membolehkan mereka menyesuaikan diri dengan mana-mana bahagian dalam. Peti IKEA mempunyai beberapa kelebihan:

 1. Praktikal. Perabot boleh dipasang di mana-mana bilik dan digunakan untuk menyimpan pelbagai perkara.
 2. Reka bentuk yang bergaya. Dada dibezakan oleh pelaksanaan gaya tersendiri, kemas. Pereka bentuk dengan teliti membangunkan setiap model baru.
 3. Pembinaan yang teguh. Penggunaan bahan-bahan inovatif moden membolehkan anda untuk mendapatkan bukan sahaja cantik, tetapi juga produk berkualiti selama bertahun-tahun.
Laci dada brimnes kecil yang dicipta untuk bilik tidur

"Brimnes" - dada kecil laci untuk bilik tidur

Terima kasih kepada perkembangan pereka, terdapat banyak pilihan untuk perabot tersebut, yang digabungkan dalam satu siri.

Satu siri dada laci "Malm"

Siri ini dibentangkan dalam minimalis gaya. Variasi mempunyai saiz dan bilangan kotak yang berbeza untuk penyimpanan. Apabila memilih ia adalah bernilai memberi perhatian kepada dimensi barang, supaya perabot sesuai dengan sempurna ke pedalaman bilik.

Kepada nota! Satu ciri semua model adalah keperluan untuk dipasang ke dinding. Bingkai diperbuat daripada papan serpai, dan untuk fasad venir kayu semulajadi.

Untuk memberi warna dan tekstur dikenakan noda. Pada laci tidak ada pen, dan kemudahan penggunaan dijamin penutup dan pembatas.

Perhatikan! Siri "Malm" dibuat dengan empat atau enam laci dan dianggap antara yang paling bergaya di kalangan pengguna.

Venir oak akhirnya memperoleh rupa lama tetapi mulia

Venir oak akhirnya memperoleh rupa antik mulia

Rast Ruler

Model-model ini lebih disukai oleh mereka yang memilih untuk reka bentuk ekostyle rumah mereka atau provensi, negara. Rupa, perhatian yang wajar, diperoleh terima kasih kepada pain yang tidak dirawat dari mana laci dada dibuat. Di muka bumi anda dapat melihat tekstur kayu semula jadi, kekasaran dan palet warna semulajadi.

Nasihat! Untuk memanjangkan hayat perkhidmatan, disyorkan untuk menggunakan varnis, noda atau lilin untuk rawatan permukaan. Yang mana satu untuk dipilih, pengguna memutuskan, kerana alat tersebut boleh menukar warna alat ganti.

Model milik penyelesaian klasik, dipasang di dinding dan mempunyai tiga laci.

Model "Todalen"

Gaun yang dibentangkan dalam siri ini tergolong dalam perabot bajet. Bingkai diperbuat daripada chipboard, dan fasad ditutup dengan filem dan dilaminasi. Permukaan sedemikian tidak memerlukan penjagaan yang panjang dan dicirikan oleh hayat perkhidmatan yang panjang. Mereka dibuat dengan pilihan pemasangan dinding.

Penting: model lengkap dalam hanya dua versi - dengan tiga atau lima kotak.

Ketersediaan reka bentuk klasik membolehkan anda menggunakan perabot sedemikian di lorong dan di bilik tidur. Oleh sebab penyumbat, kotak tidak jatuh apabila dibuka.

Decoupage akan menghiasi kubus tunggal-tona

Decoupage akan menghiasi kubus tunggal-tona

Pengisian yang mudah membolehkan anda mengedar barang dengan selesa

Pengisian mudah membolehkan anda dengan mudah mengedarkan perkara

Baris Hemmes

Terdapat peluang untuk memilih dada dengan saiz yang berbeza dengan bilangan kotak dari dua hingga lapan keping. Keanggunan ketat reka bentuk membolehkan anda untuk menempatkan perabot di mana-mana pedalaman.

Nasihat! Pilihan terbaik untuk bilik tidur kecil - Satu model yang mempunyai lapan kotak kecil. Ia membolehkan visual meningkatkan ruang.

Untuk pengeluaran siri ini, pelbagai jenis pain asli diambil. Dalam keadaan pengeluaran, ia akan berkilat, semasa operasi ia perlu diulang. Tukar gamut warna boleh dengan noda. Kadang-kadang warna akrilik digunakan - dalam kes ini fasad cerah diperolehi.

Penting! Laci dada boleh digantung di dinding dengan bantuan pengikat khas, dan juga memasangnya di atas lantai.

Jika anda menggunakan cat akrilik di atas warna asas, anda boleh mencapai teduhan yang unik

Jika anda menggunakan cat akrilik di atas warna asas, anda boleh mencapai teduhan yang unik

Leskvik - peti yang sesuai untuk kanak-kanak

Model garis ini dipilih untuk susunan bilik kanak-kanak. Bahagian atas meja dilengkapi dengan meja yang berubah-ubah dan lebam khas. Untuk kemudahan digunakan, anda boleh memilih model yang sepadan dengan pertumbuhan.

Kepada nota! Apabila bayi membesar, kendi boleh dengan mudah diubah menjadi a menulis jadual.

Pihaknya akan membantu pen dan pensinya tidak jatuh dari meja. Untuk membuat peti siri ini menggunakan pain. Permukaan ditutup dengan lakuer akrilik, yang mengekalkan tekstur dan warna semula jadi kayu.

IKEA PS untuk bilik tidur asal

Gaya membuat dada laci adalah konstruktivisme. Perabot mempunyai penampilan yang tidak seimbang kerana susunan kotak modular yang membentuk blok yang berbeza dan digabungkan dalam pelbagai saiz. Sebagai bahan untuk pengeluaran, pinus semulajadi digunakan, yang dipernis. Untuk menyebarkan warna, gunakan noda. Permukaan dalaman kotak dicat warna merah, yang kelihatan asli dengan naungan semula jadi kayu.

Barisan "Brimnes"

Model-model ini bagus tekno gaya atau hi-tech. Ciri tersendiri adalah kotak atas kaca, yang kaca digunakan.

Penting! Mengumpulkan model ini, anda perlu memberi perhatian khusus untuk memasang kotak ini.

Kotak telus membolehkan anda membuat reka bentuk yang mudah. Kes itu diperbuat daripada chipboard, yang dilapisi dengan filem, cat matte digunakan untuk lukisan. Anda boleh membeli varian dengan tiga atau empat kotak - untuk dipilih.

Setiap siri perabot dari IKEA mempunyai ciri-ciri uniknya sendiri

Setiap siri perabot dari IKEA mempunyai ciri-ciri uniknya sendiri

Peti plastik

Laci dada plastik sepenuhnya di IKEA anda tidak akan dapat. Dalam pereka perabot menggabungkan bahagian-bahagian dari bahan yang berlainan - kayu atau serpai, plastik. Kabinet laci seperti ini sering digunakan untuk susunan bilik kanak-kanak dan bilik tidur. Bingkai perabot diperbuat daripada papan serpai, fasad itu dilaminasi atau dicat untuk meniru permukaan semula jadi kayu. Di dalam bekas yang diperbuat daripada plastik - mereka boleh ditarik atau dikeluarkan sepenuhnya.

Penting! Kerana kemudahan plastik yang luar biasa tidak menyakiti kanak-kanak sekiranya terbalik. Unsur-unsur ini boleh berbeza-beza.

Gabungan gabungan plastik dan kayu

Gabungan gabungan plastik dan kayu

Perhatikan! Kadang-kadang untuk plastik pelapis fasad boleh digunakan, dan lebih kerap ia dilakukan dalam minimalis gaya atau berteknologi tinggi. Dasarnya terletak Papan MDF, yang dihiasi dengan filem plastik.

Headset bergaya dari pengilang utama Belanda

Headset bergaya dari pengilang utama Belanda

Dari kepelbagaian pengeluar IKEA, mudah memilih pilihan yang sesuai untuk bilik tidur atau lorong anda. Syarikat itu menawarkan pelbagai warna, bilangan kotak. Sekiranya pilihan diberikan kepada pilihan belanjawan, anda perlu memahami bahawa masa operasi mereka akan terhad.

Mengkaji dan membandingkan model moden penggantung IKEA di pedalaman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 33