Maximul lemnului natural și al camerei devine un vis chiar și al unui adult

Maxim de lemn natural - și camera se transformă într-un vis!

Dezvoltare și creație interiorul unei camere pentru copii - o sarcină responsabilă și complexă. La urma urmei, pe lângă faptul că o persoană mică trebuie să fie confortabilă, nu trebuie să uităm de siguranța materialelor folosite, de influența culorilor asupra dezvoltării și a stării psihologice a copilului. Dacă este vorba casa din lemn, atunci despre ecologia de aici a avut grijă în stadiul erecției, totul nu necesită mai puțină atenție.

 • Înainte de a începe
 • schemă
 • culoare
 • Detalii importante ale interiorului
Una dintre componentele principale ale camerei pentru copii este prietenia cu mediul și iluminarea

Una dintre componentele principale ale camerei pentru copii este prietenia cu mediul și iluminarea

Înainte de a începe

Merită să ne amintim că fiecare copil este unic și nu va funcționa ca unul. Camera trebuie proiectată în conformitate cu dorințele, abilitățile, vârsta și hobby-urile fiului sau fiicei. Nu trebuie să fii un designer care să-i placă unui copil cu designul unei camere, este important să știi doar ce-i place și ce nu.

Important! Finisarea pereților din lemn ar trebui să fie în siguranță pentru locuitorul sediului, trebuie să fie curățate igienic. Cu cât este mai tânăr copilul, cu atât mai multe cicluri de curățare trebuie făcute.

Atunci când aranjezi o cameră pentru un nou-născut, merită să dai preferință numai materialelor naturale

Atunci când aranjezi o cameră pentru un nou-născut, merită să dai preferință numai materialelor naturale

Pereti din busteni intr-o casa din lemn nu au nevoie de finisare suplimentară, deoarece ei înșiși sunt deja respectarea absolută a regulii de mai sus. Dacă această natură naturală nu poate fi lăsată în forma originală, de exemplu, când casa nu este nouă, puteți utiliza următoarele soluții:

 1. Lambriuri din lemn.

  Căptușeala pereților cu căptușeală din lemn este o opțiune complet acceptabilă pentru copii

  Căptușeala pereților cu căptușeală din lemn reprezintă o opțiune complet acceptabilă pentru un copil

 2. Plăci din ghips. Ele pot fi tencuite sau wallpapered. În ceea ce privește acesta din urmă, nu ar trebui să cumpărați prea scump. Opțiune optimă - hârtie. Sunt colorate, iar schimbarea lor nu va fi o lovitură tangibilă pentru portofel.

  Combinația dintre tapet și pereții monocromi este o opțiune convenabilă, este ușor să modificați designul, actualizând schema de culori

  Combinația dintre tapet și pereți monocromi este o opțiune convenabilă: este ușor să modificați designul, actualizând schema de culori

 3. Dacă pereții nu sunt în cea mai bună formă, dar nu au fisuri adânci, atunci ele pot fi actualizate prin acoperire pată sau apă pe bază de vopsea, care sunt, de asemenea, sigure.

  Camera pentru copii este o zonă separată pentru copil

  Camera pentru copii este o zonă separată pentru copil

schemă

Dacă delicatesele de design nu sunt atât de importante pentru copii, atunci planificarea contează. Și din confortul său depinde dorința copilului de a fi în cameră, de studiu, etc. În orice caz, trebuie să obțineți efectul de "interesant". must selectați mai multe zone principale, care ar trebui să difere, cel puțin vizual.

loc pentru somn

Totul este clar - este un pat. Ar trebui să fie:

 •  Confortabil - moderat greu saltea.
Alegerea unei saltele este o componentă responsabilă, deoarece starea sănătății spatelui copilului depinde de aceasta

Alegerea unei saltele este o componentă responsabilă, deoarece starea coloanei vertebrale a copilului depinde de ea

 •  Fabricat din materiale sigure.
Dacă părinții se întreabă pentru o prietenie ecologică completă atunci când aleg un pat, atunci o saltea din plin de nucă de cocos este foarte sigură și utilă pentru coloana vertebrală

Dacă părinții pledează pentru compatibilitatea ecologică completă atunci când aleg un pat, atunci o saltea din plin de nucă de cocos este cu adevărat sigură și utilă pentru partea din spate

 • Abordare după vârstă. Se înțelege că pentru un copil patul trebuie să aibă arcuri, pentru un copil mai în vârstă pentru a se potrivi cu creșterea. O problemă specială este adolescenții, care sunt adesea timizi de paturi prea "copil", pe care părinții au ales să le crească.
Camera adolescentului ar trebui să fie cât mai aproape de un adult, în funcție de vârstă

Camera unui adolescent trebuie să fie cât mai aproape posibil de un adult, potrivit vârstei

Creativitate și studiu

Două componente mai importante ale petrecerii timpului liber la domiciliu, indiferent de vârsta lui. Adevărat, în funcție de vârstă, este selectată plinătatea acestei zone. Criteriile sunt generale în orice caz:

 1.  Locul cel mai luminat. În ceea ce privește atât naturale cât și lumină artificială.

  Un atribut obligatoriu este o fereastră mare lângă care puteți instala un birou

  Un atribut obligatoriu este o fereastră mare lângă care puteți instala un birou

 2.  Mobila este selectata in functie de crestere si nevoi. Acest lucru va ajuta la mentinerea pozitiei adecvate si nu va strica vederea.

  Pe astfel de mobilier, cum ar fi un birou, un scaun și un pat, este mai bine să nu se salveze

  Pe astfel de mobilier, cum ar fi un birou, scaun și un pat, este mai bine să nu salvați

 3. Pe un perete, puteți aranja un salon. Posibilitățile pentru această masă - atârnă o placă specială, acoperi peretele cu vopsea, care este convenabil de a trage.

  Zidul pentru creativitate este o idee ingenioasă pentru copilul tău

  Zidul pentru creativitate este o idee minunată pentru copilul tău

Sfat! Soluție rezonabilă este de a cumpăra mobilier cu reglare înălțime și panta blatului. Acest lucru va economisi în mod semnificativ bugetul familiei.

Colțul jocului

Fără el, nicăieri, din nou, indiferent de vârstă, cu excepția faptului că în camera unui adolescent nu va fi nevoie, deși are cu siguranță jucării proprii. Această zonă trebuie să fie dotată indiferent de dimensiunea camerei. Foarte convenabil pentru a proiecta acest colt cu mobilier moale modular, care pot fi utilizate simultan ca designeri.

Important! Pe podeaua trebuie să fie covor, chiar dacă podeaua este din lemn. Covorul va înmuia mai întâi lovitura dacă copilul cade. Acest lucru se întâmplă la vârste diferite, deoarece jocurile sunt întotdeauna foarte active.

Camera cu culori strălucitoare arată foarte bine

Camera cu culori strălucitoare arată foarte bine

 • Dacă spațiul permite, este necesar să dăm un perete suedez sigur: dezvoltarea fizică este o condiție indispensabilă pentru o copilărie sănătoasă. Aici, toate elementele trebuie să fie, de asemenea, sigure, fără colțuri ascuțite.
Echipamentul pentru sport ar trebui să corespundă hobby-urilor și vârstei copilului

Echipamentul pentru sport ar trebui să corespundă hobby-urilor și vârstei copilului

Sfat! Pentru a obișnuia un copil la comandă de la o vârstă fragedă, este important să se ofere sisteme de stocare convenabile și el trebuie să poată deschide containerele însuși și alte cutii.

culoare

 • În mod tradițional, culoarea este selectată pe podea: pentru băiat - albastru, pentru fata - roz. Dar nu gândiți într-un mod stereotip, puteți veni cu ceva mai interesant, mai ales dacă designul zidurilor este atipic.

Regula principală care trebuie urmată aici este pastel pe pereți, și textile, jucării și alte atribute interschimbabile - strălucitoare. Un copil de orice vârstă are nevoie de strălucire, fără ea, camera se va plictisi repede și va deveni neinteresantă.

Pentru copil nu există limită de luminozitate a culorii

Pentru copil nu există limită de luminozitate

Sfat! Combinați culorile, dar elegant, pentru a nu face ca camera să fie respingătoare. În plus, unele culori acționează deprimant asupra psihicului, de exemplu, albastru închis. roșu acționează asupra sistemului nervos este interesant, deci nu ar trebui să fie prea mult.

Detalii importante ale interiorului

În camera copiilor într-o casă din lemn nu există delfule, totul este important. O atenție deosebită ar trebui acordată produselor textile. Ajută la evidențierea geometriei, concentrarea pe o anumită zonă, extinderea sau reducerea spațiului. Dacă utilizați materiale diferite în textura, va fi posibil ca aspectul camerei să fie original.

Combinați culorile îndrăznețe și rezultatul va fi uimitor

Combinați culorile cu îndrăzneală, iar rezultatul va fi uimitor

Important! Asigurați-vă că să acorde o atenție la pereți: dacă acestea sunt naturale, care este, copacul nu este ascuns în spatele gips-carton, atunci textile ar trebui să fie alese adecvate.

Nu ignora iluminarea - în grădiniță nu poate fi prea mult, să fie mai bine. Iar switch-urile ar trebui să fie plasate astfel încât copilul însuși să poată ajunge la ele și nu a sunat niciodată părinții.

În apropierea patului, puteți instala și surse de lumină

Surse de lumină pot fi instalate lângă pat

Dacă copilul este mai în vârstă, atunci cu amenajarea camerei poate fi cu el cu mâinile lor pentru a face o nuanta frumoasa. Acest lucru va face camera chiar mai plăcută și, desigur, neobișnuită.

concluzie

Camera copiilor - un loc special în orice casă. Indiferent de materialul pereților săi (lemn, cărămidă), este important să se creeze un confort și o siguranță absolută pentru locuitorii săi - aceasta este sarcina principală a părinților.

Starea de spirit a țării: creați interiorul unei camere pentru copii într-o casă din lemn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7