Scaun în creștere pentru un copil - mobilier universal pentru orice grup de vârstă

Scaun în creștere pentru un copil - mobilier universal pentru orice grup de vârstă

Printre ortopedic și transformarea mobilierului pentru copii scaunul în creștere pentru copil ocupă un loc special. La urma urmei, acesta este cel care ajută la formarea poziției corecte de la o vârstă foarte fragedă, asigură dezvoltarea normală a scheletului și, ca rezultat, ameliorează multe probleme de sănătate care ar putea apărea în viitor. Scaune și fotolii convenționale de asemenea, face o treabă bună a acestei sarcini, dar copiii cresc foarte repede, astfel încât utilizarea mobilierului vechi devine imposibilă, iar cumpărarea unui nou poate afecta în mod semnificativ bugetul. Un scaun care crește cu un copil este mult mai profitabil de cumpărat, deoarece este potrivit atât pentru tânăr, cât și pentru tineri. Vă permite să schimbați cu ușurință poziția spatelui, înălțimea scaunului și a picioarelor, ceea ce îl va face cât mai confortabil posibil pentru a se adapta copilului la orice înălțime și ten. O viață lungă și un design atractiv vor plăcea cu siguranță părinților.

Cuprins:

 • Ai nevoie de un scaun în creștere?
 • Caracteristici ale scaunelor în creștere
 • Avantajele scaunelor în creștere
 • Care ar trebui să fie scaunul ideal?
 • Producători populare
 • Opinia specialiștilor
Un scaun în creștere arată organic cu alte scaune

Un scaun în creștere arată organic cu alte scaune

Înălțimea corectă a scaunului pentru un copil este reglementată

Înălțimea corectă a scaunului pentru un copil este reglementată

Scaunul în creștere stabilește poziția picioarelor celor mai mici copii

Scaunul în creștere stabilește poziția picioarelor celor mai mici copii

Ai nevoie de un scaun în creștere?

Mese și scaune pentru copii sunt foarte populare, deoarece îi ajută pe părinți să aibă grijă de sănătatea copiilor, fără să se gândească în fiecare an la schimbarea mobilierului într-o grădiniță. Dar biroul copilului nu poate fi necesar în curând, iar scaunul este necesar la orice vârstă, începând cu cel mai devreme. Prin urmare, un model în creștere ar trebui să fie cumpărat deja la nașterea bebelușului, deoarece acesta poate fi utilizat de la 6 luni și limita superioară de vârstă nu este deloc limitată.

Un scaun în creștere este potrivit chiar și pentru utilizarea de către sugari

Un scaun în creștere este potrivit chiar și pentru utilizarea de către sugari

Pentru un elev școlar, un scaun în creștere devine de neînlocuit, din moment ce se petrece mult timp tabel de lucru, și de a face lecții va fi mult mai productiv, stând pe un scaun confortabil. În plus, este important să monitorizați locația corpului la masă pentru a forma o poziție corectă și pentru a evita problemele cu coloana vertebrală în viitor.

Consiliu: un scaun în creștere pentru un copil poate fi cumpărat în avans, chiar și la vârsta preșcolară, eventual ajustând înălțimea acestuia, în funcție de creșterea și nevoile copilului.

Când și masa și scaunul crește cu copilul, urmează postura chiar mai ușor și face lecțiile, citiți sau desenează mult mai confortabil. Prin urmare, experții recomandă să cumpere imediat un set de astfel de mobilier ortopedic, compus dintr-un scaun și un birou.

Transformarea unui scaun în creștere împreună cu creșterea unui copil

Transformarea unui scaun în creștere împreună cu creșterea unui copil

Caracteristici ale scaunelor în creștere

Scaunul pentru copii, în creștere cu copilul, are un design special care vă permite să schimbați liber configurația, și anume:

 1. Inaltimea scaunului.
 2. Poziția spătarului.
 3. Înălțimea platformei (dacă este disponibilă).

În funcție de producător și model, numărul de poziții ale spătarului, scaunului și suportului pentru picioare poate varia, dar în medie este de aproximativ 10-15 sau mai mult, ceea ce face posibil ca copilul să fie poziționat cât se poate de confortabil și corect la locul de muncă.

Capacitatea de a transforma scaunul permite copilului să se simtă confortabil la masă

Capacitatea de a transforma scaunul permite copilului să se simtă confortabil la masă

Când copilul devine mai înalt, este suficient doar să rearanjăm scaunul cu suportul pentru picioare la înălțimea necesară, corectându-și poziția pentru creștere. Un sistem fiabil și convenabil de fixare va asigura funcționarea în siguranță a scaunului.

Consiliu: Singurul dezavantaj al scaun-Vyrastayka este prețul său relativ ridicat, dar având în vedere durata de viață, împreună cu funcționalitatea, se pare că este mai degrabă de investiții profitabile decât cheltuielile nechibzuite.

Durata îndelungată de vijelie este principalul avantaj

Durata îndelungată de vijelie este principalul avantaj

Avantajele scaunelor în creștere

Scaunul, în creștere cu copilul, are o listă impresionantă de avantaje:

 • Versatilitatea - produsele sunt potrivite pentru copiii cu vârsta între 6 și 18 ani. Unele modele sunt concepute pentru un grup de vârstă mai mic (de la 2,5 ani), iar prin instalarea unor scaune speciale, scaunul poate fi utilizat pentru foarte tineri (de la 6 luni). Bara superioară de vârstă este absentă, deci un scaun în creștere este potrivit chiar și pentru adulți.
 • Multifunctionalitate - un scaun poate fi folosit atat pentru tabel de lucru, și pentru mese, precum și pentru activități creative.
 • Oferă o bună poziție și reduce povara asupra coloanei vertebrale datorită capacității de a regla poziția scaunului și spătarului.
 • Copilul nu se obosește la masă, deoarece este asigurată dispunerea corectă a corpului. Drept urmare, interesul copilului pentru citire, desen, lecții etc.,
Poziția confortabilă a copilului pe scaun este asigurată de transformarea gratuită

Poziția confortabilă a copilului pe scaun este asigurată de transformarea gratuită

 • Într-un astfel de scaun, copilul se simte independent, pentru că poate ușor și fără ajutor să stea pe el și să coboare.
 • Durata de viață a unui scaun în creștere este aproape nelimitată, astfel încât atunci când un copil crește, acest obiect poate migra în condiții de siguranță copilăresc pe bucătărie sau chiar pentru bar rack.
 • Scaunul este foarte stabil datorită suprafeței mari de susținere, iar designul în sine este proiectat pentru o încărcătură de până la 100 kg, deci este foarte greu să-l rupeți.
 • Siguranța în timpul funcționării. Cele mai multe modele de scaune în creștere au pe picioare o acoperire specială din Teflon, care ajută să alunece ușor baza pe podea, în timp ce copilul nu se răstoarnă și cădea.
O arie mare de suport și inserții cauciucate pe picioarele scaunului

O arie mare de suport și inserții cauciucate pe picioarele scaunului

Scaunele sunt fabricate din materiale sigure, certificate. Opțiunea cea mai comună - lemn natural, vopsit pe bază de apă, care nu emit substanțe nocive și nu provoacă reacții alergice. De asemenea, scaunele sau elementele lor individuale pot fi realizate din plastic de înaltă calitate, din metal.

Consiliu: Designul elegant al scaunelor în creștere facilitează integrarea acestora în orice interiorul unei camere pentru copii. Printre sortimentul oferit este posibilă alegerea unei variante de aproape orice culoare sau design.

Un scaun în creștere poate să arate bine chiar și în bucătărie datorită versatilității designului

Un scaun în creștere poate să arate bine chiar și în bucătărie datorită versatilității designului

Printre altele, scaunul creste copilul se poate face chiar mai convenabil, beefed curele sale restrictive, buzunare pentru jucării sau fleacuri, alimentare de masă. Aceste accesorii sunt oferite de aceiași producători, astfel încât este ușor să găsiți cele potrivite.

Un scaun în creștere, complet cu o curea de protecție și o pernă de la producător

Un scaun în creștere, complet cu o curea de protecție și o pernă de la producător

Care ar trebui să fie scaunul ideal?

Ca cetățeni obișnuiți care au testat deja acest subiect, iar medicii ortopedici recomandă cu insistență cumpărarea unui scaun în creștere pentru un copil, recenziile vorbesc de la sine. Dar este important să alegeți modelul potrivit al unui astfel de scaun, astfel încât acesta să corespundă pe deplin așteptărilor și să corespundă pe deplin necesităților copilului.

Mai întâi de toate, ar trebui să acordați atenție materialului din care este fabricat scaunul:

 • Modele de lemn, ca regulă, au doar două locuri - superioară și inferioară, care sunt folosite ca suport pentru picioare. Ambele niveluri sunt ușor de deplasat în înălțime într-o gamă destul de largă, ceea ce face posibilă utilizarea scaunului de către copiii cu vârste între 1,5 și 16 ani.
Modele din lemn - o opțiune ecologică și sigură

Modele din lemn - o opțiune ecologică și sigură

 • Plasticul arată grozav, cântărește mai puțin, dar nu durează mult. Opțiunile cele mai durabile sunt cu cadru din lemn și scaune din plastic.

Scaun din plastic cu "protecție" pentru copil și un scaun moale suspendat

Următorul lucru pe care trebuie să-i acordați atenție este vârsta copilului. Unele modele, în special din lemn, pot fi utilizate chiar și de adulți, iar cele din plastic mai puțin durabile sunt mai potrivite pentru copiii din grupa de vârstă mai mică. Același lucru este valabil și în cazul designului: pentru copii, scaunele luminoase cu inserții din plastic sunt cele mai bune, iar ca opțiune universală "pentru creștere" este mai bine să alegeți un model din lemn culoarea neutră.

Consiliu: la copilul de a sta pe un scaun a fost chiar mai convenabil, îl puteți suplimenta cu un soft pernă pe spătar sau pe scaun, care adaugă în plus aspectul individualității.

Variații de perne pe spatele unui scaun în creștere

Variații de perne pe spatele unui scaun în creștere

Nu cel puțin rolul este jucat de ușurința funcționării și transformării scaunului. În special, unele modele vă permit să schimbați poziția scaunului cu ajutorul unui sistem de caneluri pe cadru, în timp ce altele utilizează o fixare mai puternică a șuruburilor.

Cu cât sunt mai strânse dispozitivele de fixare, cu atât produsul va dura mai mult și funcționarea lor va fi mai sigură.

Pentru siguranța copilului este de asemenea responsabil pentru sistemul de protecție, care poate fi cumpărat împreună cu un scaun

Pentru siguranța copilului este de asemenea responsabil pentru sistemul de protecție, care poate fi cumpărat împreună cu un scaun

Producători populare

Printre producătorii care au dovedit că oferă numai produse de înaltă calitate și de încredere, merită acordată atenție scaunului în creștere pentru copii Kidfix, Kotokota, Millwood și Humpbacked Horse.

Toate sunt similare în construcții, au o bază și suporturi din lemn și sunt echipate cu opriri speciale:

 • Kid-Fix este un scaun în creștere lemn natural se caracterizează prin designul său simplu și prin designul versatil. Poziția celor două scaune este reglabilă într-o gamă largă, iar lățimea impresionantă a produsului permite utilizarea acestuia chiar de către un adult. O bază largă va fi plăcută de copiii activi, care nu își pot găsi un loc de muncă într-o poziție confortabilă. Avantaje suplimentare ale scaunelor acestui producător vor fi posibilitatea de a instala sisteme de siguranță pentru copii mici, precum și capace moi pentru o mai mare comoditate.
 • Kotokota este o structură simplă din lemn cu capacitatea de a regla înălțimea spătarului și a două scaune. Cele mai multe modele sunt echipate cu un limitator, care este folosit ca o masă pentru hrănire, deci scaunul se va potrivi chiar și copiilor de la șase luni. Fixarea scaunelor la nivelul necesar se realizează prin intermediul sloturilor-razoev în părțile laterale. Scaunele sunt realizate din lemn de înaltă calitate, care pot fi vopsite în orice culoare.
Kotokota are o selecție largă de culori pentru scaune și vă permite să alegeți cu ușurință o pernă pentru copil

Kotokota are o selecție largă de culori pentru scaune și vă permite să alegeți cu ușurință o pernă pentru copil

 • Millwood - diferă de predecesorii săi utilizați doar în producția de materiale. În special, cadrul este confecționat din lemn masiv, dar scaunele și sistemele de siguranță sunt realizate din placaj de înaltă calitate (DSP). Fixarea scaunului se realizează prin instalarea în canelurile laterale și fixarea cu o cheie specială, rezultând o stabilitate, durabilitate Un design care este la fel de potrivit pentru prescolari și adolescenți. Mecanismul de transformare este foarte simplu și convenabil, puteți schimba poziția elementelor în câteva minute.
 • Modelul de cai cu coborâre - modele ieftine de scaune au un design simplu, constând dintr-o bază solidă cu spătar și două scaune mobile. Ele sunt extrem de simple în transformare, au un design universal, sunt destul de stabile, potrivite pentru copii de la 1,5 ani. De la omologii străini produsele sunt preț scăzut. Găurile laterale asigură o fixare sigură.
Locația copilului pe scaunul calului cu cocoș

Locația copilului pe scaunul calului cu cocoș

Un scaun în creștere pentru un copil: opinia specialiștilor

Potrivit medicilor ortopedice, un scaun care crește odată cu copilul dumneavoastră este foarte eficient, deoarece ajută la prevenirea unor astfel de probleme cu coloana vertebrala, ca scolioză, curbura și așa mai departe.

Toți copiii se dezvoltă diferit, astfel încât mobilierul standard nu poate lua în considerare toate caracteristicile corpului. Abilitatea de a ajusta înălțimea și poziția scaunului vă permite să alegeți poziția optimă de ședere, potrivită pentru un anumit copil, luând în considerare caracteristicile sale individuale. În special, este important să țineți cont, dacă copilul este lung și adesea se așează la birou, face teme, studiază la calculator, desenează sau citește.

Scaunele în creștere pentru un copil sunt potrivite pentru toți copiii - pot fi ușor transformați pentru fiecare copil

Scaunele în creștere pentru un copil sunt potrivite pentru toți copiii - pot fi ușor transformați pentru fiecare copil

Din punctul de vedere al psihologilor, este necesar un scaun în creștere, pentru că dacă un copil se simte confortabil în spatele locului de muncă, nu se fidează, nu se simte inconfortabil, atunci dezvoltarea sa emoțională va fi armonioasă. Asigurarea unui confort psihologic ar trebui să fie de la o vârstă fragedă, astfel încât fiecare părinte reglabil este obligat să cumpere un scaun reglabil. Copilul va fi mai dispus să se angajeze în creativitate sau alte activități la masa sa, se va simți parte din proces.

Pernele moi pentru bebeluș vor face scaunul-muguri confortabil chiar și pentru alimentația copiilor

Pernele moi pentru bebeluș vor face scaunul-muguri confortabil chiar și pentru alimentația copiilor

Consiliu: scaunul pentru copii poate fi plasat întotdeauna lângă masa generală, implicând astfel copilul în orice proces de familie. Fiind la același nivel cu adulții, copilul nu se va simți lipsit de apărare, va comunica bucuros cu părinții, mai puțin capricios și în curând va deveni independent.

Chiar și terapeuții manuali nu stau la o parte, insistând asupra scaune în creștere. De fapt, mulți părinți sunt încă destul de firimiturile încerca să să se așeze pe scaun „pentru adulți“, prin urmare, lipsind confortul obișnuit al copilului. Ca urmare, circulația sângelui este deranjată, deoarece copilul nu are nici un sprijin elementar sub picioarele sale. Umeri și coate vor fi, de asemenea, în afara locului, provocând curbura coloanei vertebrale. Un copil așezat pe un scaun incomod, va continua să acționeze în sus, spasmodice, încearcă să se ridice în picioare, și o astfel de preocupare poate să crească în probleme serioase cu sistemul nervos (inrautati somn, viziune, memorie, crește iritabilitate, oboseală, scăderea atenției).

Un scaun în creștere pentru un copil îl va ajuta să se simtă ca un adult la orice vârstă

Un scaun în creștere va ajuta un copil să se simtă ca un adult la orice vârstă

Pentru a evita toate acestea, fiecare având grijă de sănătatea copiilor unui părinte ar trebui să se gândească la achiziționarea de cultivarea scaun, este mult mai ușor pentru a evita problemele înainte de apariția acesteia decât pentru a face față consecințelor. În plus, bebelușul va fi foarte fericit că are propriul său loc preferat și confortabil, care va dura mulți ani.

Scaun în creștere pentru un copil: 85 de modele ultra-confortabile pentru copilul dumneavoastră

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2