Alegerea patului drept este garanția unui somn bun al copilului

Alegerea patului drept este garanția unui somn bun al copilului

Bebelușii cresc foarte repede, ceea ce face ca părinții să crească împreună cu ei, creând noi idei în interior pentru a proiecta spațiul personal al copiilor. Unul dintre momentele-cheie ale unui asemenea aranjament îl constituie pat. La urma urmei, bebelușul nu numai că doarme pe el, ci câștigă o nouă forță, odihnindu-se după o zi obositoare, citind și uneori jucând. Și când copilul a crescut, a învățat să meargă și chiar să alerge în jurul casei, este timpul să alegi un pătuț bun cu barele de protecție. Și înainte de îngrijirea părinților există multe întrebări cu privire la alegerea acestei bucăți de mobilier. Luați în considerare ce nuanțe merită să acordați atenție atunci când vă pregătiți să cumpărați și cum să faceți o alegere.

 • Ce puncte necesită o atenție deosebită?
 • Merită să cumpărați mobilierul să crească?
 • Cele mai populare tipuri de paturi
Interiorul camerei pentru copii în stilul shebbie-chic

Interiorul camerei pentru copii în stilul shebbie-chic

Ce puncte necesită o atenție deosebită?

Principala cerință pentru un pat de copil de doi ani este siguranța. Este important ca designul global să fie fiabil și dacă Pat dublu, astfel încât părțile laterale ale nivelului superior să fie suficient de mari.

Leagăn în interiorul camerei pentru băiat

Leagăn în interiorul camerei pentru băiat

Pentru decorarea camerelor mici, culori strălucitoare

Pentru decorarea camerelor mici, culori strălucitoare

Chevron în designul unui copil

Chevron în designul unui copil

Cameră confortabilă în stil Art Nouveau

Cameră confortabilă în stil Art Nouveau

material

Cea mai bună soluție este să alegeți un pat care va fi făcut dintr-o matrice lemnoasă. Astfel de mobilier permite aerului să treacă bine și permite pielii să "respire". În plus, în lemn natural există un miros special și propria sa energie unică.

Sfat! Dacă doriți să economisiți bani, puteți lua un pat, corpul principal al căruia este fabricat din materii prime naturale, iar piesele individuale sunt fabricate din MDF. La urma urmei, acest material este cel mai opțional substituent pentru lemnul natural.

În saloanele cele mai populare astfel de paturi sunt prezentate într-o mare varietate de materiale - stejar, molid, mesteacan, fag, pin.

Caracteristici dimensionale

Părinții care au decis să-și transfere copilul într-un pat separat vor dori majoritatea soluțiilor moderne.

Important! Pentru somn confortabil este important să se respecte regimul conform căruia o lungime de 20 cm ar trebui să depășească creșterea umană.

Majoritatea producătorilor moderni sunt pregătiți să ofere parametrii de dimensiune standard pentru o dana. Are o lungime de 200 cm și o lățime de 90 cm. Desigur, aceste măsuri sunt pentru un adult. Dar puteți cumpăra un astfel de produs pentru copil.

Sfat! Rețineți că toți copiii sunt individuali, atât de mulți copii de 2-5 ani vor fi inconfortabili dormind într-un astfel de pat. Pentru această vârstă merită acordată preferința produselor cu dimensiuni mai mici. De exemplu, 140 x 70 cm sau 150 x 80 cm.

Pat de copil cu sertar

Pat de copil cu sertar

calitate plinta

barele de protecție au fost prezenți nu doar "pentru o bifă", dar și-au îndeplinit rolul funcțional imediat, este important să se ia în mod responsabil alegerea lor. Acestea ar trebui să aibă o înălțime optimă, adică nu prea lungă (aceasta va interfera cu copilul și cu somnul acestuia) și nu prea scurtă (astfel încât bebelușul să nu cadă din pat).

Sfat! Cel mai bine este că ele sunt moi și sunt fabricate din materiale naturale de înaltă calitate.

Cribs clasic cu laturile sunt reprezentate într-o mare varietate și sunt de înaltă calitate, mai ales dacă sunt făcute din materiale demne.

Stilul interior al grădiniței în culori pastelate

Stilul interior al grădiniței în culori pastelate

saltea

Este necesar să se ia în considerare faptul că aceasta este una dintre cele mai importante componente ale oricărui pat. Prin urmare, produsul trebuie să fie strict la nivel, ortopedic, Aveți o grosime de cel mult 6 cm. Materialul de umplere merită o atenție deosebită.

Sfat! Cel mai bine este să acordați prioritate nucilor de cocos natural sau de tuns, care are un strat de latex. Astfel de produse vor avea performanțe bune de mediu și o valoare destul de accesibilă.

Pentru a păstra forma neschimbată saltea, este important să-l transformați în mod regulat în cealaltă parte. Apropo, o puteți oferi cu un dispozitiv special detașabil țesătură de acoperire, care, dacă este necesar, este supus unui proces de spălare. Salteaua trebuie să fie rigidă și este important să nu aibă un izvor. Un astfel de design este necesar pentru a asigura prevenirea bolilor vertebrale.

Merită să cumpărați mobilierul să crească?

Cel mai mare număr de întrebări este cauzat de mobilierul pentru copii de 3-4 ani, deoarece este dificil să găsești un pat pentru această vârstă. Pe de o parte, patul ar trebui să corespundă pe deplin creșterii copilului, pe de altă parte - nu toți părinții sunt gata să cumpere mobilier nou în câțiva ani.

În această situație, așa-numitul în creștere mobilier, care, pe măsură ce copilul crește, crește treptat și se transformă într-un fel de mansardă.

Sfat! În acest caz, spațiul sub un astfel de pat poate fi folosit ca a zona de joacă.

Producătorii moderni au organizat mult timp producția unor astfel de structuri. Acestea sunt cele mai potrivite pentru fidget-uri, cărora le place să urce, să sară, să joace jocuri.

Minimalism în proiectarea unei încăperi pentru un copil

Minimalism în proiectarea unei încăperi pentru un copil

Alegerea unei pătuțuri trebuie acordată o atenție deosebită

Alegerea unei pătuțuri trebuie acordată o atenție deosebită

Culoarea galbenă este perfectă pentru decorarea unei camere pentru copii

Culoarea galbenă este perfectă pentru decorarea unei camere pentru copii

Sfat! Este posibilă combinarea unei astfel de structuri de pat cu complex sportiv, un cablu, leagăne sau peretele suedez. În acest caz, camera se va transforma într-un paradis pentru copilul dumneavoastră.

Cele mai populare tipuri de pătuțuri de la doi ani

Întreprinzătorii designeri au dezvoltat de mult mai multe variante comune ale acestui mobilier și vom lua în considerare soluțiile cele mai originale.

Paturile pentru copii de vârste mai tinere trebuie să aibă margini de protecție

Paturile pentru copii de vârste mai tinere trebuie să aibă margini de protecție

 1. pat etajat Aceasta este cea mai bună soluție pentru o cameră mică. Este important să acordați atenție părților, în special pentru etajul al doilea, și calității pași, care trebuie să aibă o acoperire anti-alunecare.

  Bed-loft va economisi spațiu

  Bed-loft va economisi spațiu

 2. Modele individuale ideal pentru copiii care doresc să-și exprime propria personalitate. Pentru fete poate fi o casa de papusi, iar pentru baieti - o racheta sau o masina. Principalul lucru - de a angaja zborul fanteziei.

  Crib în formă de antrenor

  Crib în formă de antrenor

 3. Mobilier clasic Acesta presupune o margine de tip lattice, care se află numai în zona capului, și nu pe întregul perimetru al produsului. Astfel de soluții prevăd alte detalii - cutii, roți.

  Elementele forjate vor ajuta la accentuarea stilului clasic

  Articolele forjate subliniază stilul clasic

 4. Transformarea produselor funcțional și economic în ceea ce privește spațiul. În căutarea opțiunilor, producătorii le echipează piept de sertare, rafturi și chiar birouri de scris.
Transformator de pat - ideal pentru camere mici

Transformator de pat - ideal pentru camere mici

Iată o gamă de produse moderne pentru copii de orice vârstă și creștere. O abordare competentă a selecției garantează copilului dumneavoastră o copilărie fericită și o sănătate puternică!

 

O patut cu laturi pentru un copil de doi ani: nuante de alegere pentru parintii grijuliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 82 =