Fotografia 1 - Fluturii strălucitori pe peretele camerei pentru copii creează o dispoziție jucăușă

Luptele fluture pe peretele camerei pentru copii creează o dispoziție jucăușă

camera copiilor arata elegant si finisat, iar designul interior a fost gandit si competent, ar trebui sa fiti atenti nu numai la alegerea mobilierului sau decorului, ci si la alegerea materialelor potrivite pentru decorarea peretilor. Deoarece, cel mai adesea, ca o acoperire pentru pereți în camera copiilor alegeți tapet, apoi pe calitatea lor și alegerea corectă a modelului va depinde de aspectul armonios al întregii camere. Care ar trebui să fie tapetul copiilor pentru dormitorul fetei, pentru a vă bucura și a inspira proprietarul camerei?

 • Imagini de fundal pentru fete pentru copii: frumusețe și siguranță
 • Culori și desene pentru camera fetei
 • Tapete ca mod special de decorare a unei camere
 • Alege imagini de fundal pentru prințese de diferite vârste
Fotografie 2 - Rozul este cel mai adesea folosit într-o cameră pentru copii pentru o fată

Roz este cel mai adesea folosit într-o cameră pentru copii pentru o fată

O fată mai în vârstă, și mai ales una care este pasionată de modă, va iubi imprimarea elegantă a unor astfel de imagini de fundal

O fată mai în vârstă, și mai ales una care este pasionată de modă, va iubi imprimarea elegantă a unor astfel de imagini de fundal

Scala delicată pastel-roz-roz va fi un fundal excelent pentru camera copiilor și în același timp nu va purta ochii copilului

Soluțiile delicate piersic-roz vor fi un fundal excelent pentru camera copiilor și, în același timp, nu vor purta ochii copilului

Imagini de fundal pentru fete pentru copii: frumusețe și siguranță

Criteriul cel mai important în alegerea tapetului, a mobilierului sau a jucăriilor pentru un copil ar trebui să fie considerat siguranța și caracterul ecologic al produsului. Sănătatea copilului este o prioritate, astfel că natura naturală a materialelor este unul dintre cei mai importanți factori în alegerea produselor pentru camera copiilor. Acest lucru se aplică la alegerea tapetului. Capacul pentru pereții camerei pentru copii trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • Siguranța pentru corpul copilului, adică absența materialelor toxice.
 • Acoperirea trebuie să fie la fel de ușor de îngrijit cu putință.
Imagine de fundal luminoasă pentru fetele de cameră pentru copii cu amprente florale

Imagine de fundal luminoasă pentru fetele de cameră pentru copii cu amprente florale

 • Culoarea și modelul pereților ar trebui să nu corespundă numai vârstei copilului, ci să fie și ea plăcută de ea.
Fotografia 4 - Wallpapere cu un motiv natural se potrivesc perfect în camera unui tânăr cercetător

Imaginile de fundal cu un motiv natural se potrivesc perfect camerei unui tânăr cercetător

Deci, ce fel de tapet este considerată cea mai bună combinație de practică și siguranță pentru sănătatea umană? Experții propun următoarea clasificare:

 • Hârtie de fundal - cea mai mare opțiune de buget pentru camera copiilor, dar acestea nu pot fi spălate. Această opțiune poate fi considerată aproape o dată, deoarece zidurile acoperite cu tapet de hârtie necesită actualizări frecvente.
Poza 5 - Tapet de hârtie cu stele roz în cameră pentru o fată

Imagini de fundal de hârtie cu stele roz în camera pentru fete

 • Wallpaper natural (hârtie de orez sau bambus) sunt absolut sigure pentru copii, dar nu întotdeauna adecvate în interiorul camerei pentru copii. În plus, un astfel de material are un cost ridicat.
Poza 6 - Imagine de fundal într-o cameră pentru o fată cu dungi strălucitoare

Wallpaper într-o cameră pentru o fată cu dungi strălucitoare

 • Flizelinovye și tapetul de vinil, în ciuda puterii sale și a multor calități pozitive, nu sunt prea bune pentru camera copilului, deoarece nu permit pereților să "respire". Dar, în cazuri extreme, aceste imagini de fundal pot fi folosite parțial și pot fi combinate cu materiale mai sigure.
Fotografia 7 - Wallpaper-uri de vinil în camera pentru fete

Wallpaper de vinil în camera pentru fete

Sfat! Acest tapet de modă sau tapițerie nu ar trebui să fie considerat un material pentru dormitorul copiilor, deoarece acestea acumulează praf, ceea ce este inacceptabil în condițiile camerei copilului.

Culori și desene pentru camera fetei

Unul dintre parametrii cheie pentru alegerea tapetului pentru camera copiilor este culoarea și modelul. Psihologii notează importanța deosebită a culorii alese pentru zidurile camerei pentru copii pentru copil, pentru că contemplarea emoțională zilnică a acestui sau acelui tipar și a tonului afectează, de asemenea, starea psiho-emoțională a copilului. Dar cea mai bună imagine de fundal pentru camera unui copil pentru o fată nu este un ton roz roz și gay prințesă pe margine. Destul de ciudat, opțiunea optimă este folosirea tonurilor cele mai calme: pastel piersic, ușor roz sau bej.

 • Piersica creează o atmosferă caldă și confortabilă.
Fotografia 8 - Imagine de fundal pentru piersic în camera copiilor

Cartofi de perete în camera copiilor

 • galben stimulează dorința de a învăța și de a învăța lucruri noi.
Fotografia 9 - Galbenul stimulează dorința de a învăța lucruri noi.

Galbenul stimulează dorința de a învăța lucruri noi.

 • verde are o contemplare calmă și se pacifică.
Poza 10 - Imagini de fundal cu dungi verde largi în cameră pentru o fată

Poza 10 - Imagini de fundal cu dungi verde largi în cameră pentru o fată

 • Albastru și albastru pot fi prea reci și detașați, nu ar trebui să fie aleși pentru un mic dormitor.
Fotografie 11 - Folosirea cu succes a figurii orientale pe tapetul din camera pentru fata

Folosirea cu succes a modelului oriental pe tapet în camera pentru fata

 • roșu și portocaliu provoacă emoție necontrolată, prin urmare sunt adecvate doar ca detalii.
Fotografia 12 - Imagine de fundal roșu și alb rafinat în cameră pentru o fată

Rafinat tapet roșu și alb în camera pentru o fată

Sfat! Culorile prea întunecate (negru sau gri) sau luminoase (roșu sau verde deschis) nu ar trebui să fie utilizate pentru pereții din pepinieră: acestea pot afecta negativ starea psiho-emoțională a copilului.

Foto Wall Mural ca un mod special de a decora camera

Una dintre opțiunile atractive pentru decorarea pereților în dormitorul fetei este utilizarea de imagini de fundal foto. Ar trebui să fie înțeles că modernul mural - acest lucru nu este din păcate familiar de la birches palid din copilarie, și sute de desene luminoase și picturi de o calitate excelentă. Nu vă limitați la sortimentul magazinelor de construcții - de ce nu alegeți un desen pe o comandă individuală pe care o companie specializată o va imprima în dimensiunea dorită.

 • Eroii de desene animate pentru fete - zane, printese sau chiar Winnie the Pooh vor fi vizitatori buni pe un perete într-o zonă de joc.
Fotografia 13 - Motivul popular pentru imagini de fundal foto într-o cameră pentru o fată - personaje de desene animate

Un motiv popular pentru imagini de fundal foto într-o cameră pentru o fată este personajele de desene animate

Sfat! Dacă copilul tău îi plac mașinile și avioanele, nu-i refuza plăcerea de a avea imaginile pe perete: o fată și avioane sunt minunate.

 • castele de basm, peisaje magice și regat îndepărtat de perete dormitorul fetei creează o atmosferă de transformare minunată, și a luat în acest mobilier în stil dintr-un dormitor simplu va crea o adevărată prințesă budoar.
Foto 14 - Castelul basmului de pe perete în cameră pentru o fată

Casă de basm pe perete în cameră pentru o fată

 • Pentru cei mai tineri, trebuie să alegi culori strălucitoare și desene elementare: acest zid nu va deveni doar un ornament, ci și un mijloc de cunoaștere a lumii.
Fotografia 15 - Pentru cei mai tineri, ar trebui să alegi culori luminoase

Pentru cei mai tineri, trebuie să alegeți culori luminoase

 • O fetiță de școală va dori pisoi sau pui, flori suculente, macroimagini sau peisaje futuriste.

Sfat! Imaginile de fundal din interior sunt folosite numai pentru un singur perete - restul este acoperit cu tapet monoton adecvat în starea de spirit sau culoare.

Fotografia 16 - Pereți de diferite culori în cameră pentru o fată

Pereți de diferite culori în cameră pentru fetiță

Alege imagini de fundal pentru prințese de diferite vârste

O condiție importantă pentru alegerea corectă a tapetului este vârsta fetei care va locui în cameră. Nu putem fi de acord cu faptul că prințesele vor fi oarecum inadecvate în dormitorul adolescentului, iar desenul abstract sau trandafirii nu vor dori un copil de cinci ani. Designerii recomandă alegerea următoarelor opțiuni, axându-se pe vârsta copilului:

 • Pentru un nou-născut sau o fată mai mică de trei ani, sunt preferate culori pastelate moi (cremă, liliac, roz sau caisă). Monocrom sau decorat cu un desen mic și discret al pânzei va fi o alegere ideală, deoarece imaginile prea mari și voluminoase pot sperie copilul. Mulți părinți acționează în contradicție cu tradiția și folosesc pentru camera fetelor în loc de rozul tradițional toate nuanțele de culori verzi, albastre sau mentol.
Imagini de fundal cu albine de aur drăguț în cameră pentru o fată

Imagini de fundal cu albine de aur drăguț în cameră pentru o fată

Sfat! Alegeți imaginea de fundal ar trebui să fie, pe baza datelor despre temperamentul copilului: kiddies active, se potrivesc cu nuante reci, dar flegmatic mai bune imagini surround de cald luminoase.

 • Pentru o fată de 5-10 ani, camera devine nu doar un loc pentru jocuri, ci și spațiu personal: fetița se familiarizează cu feminitatea ei viitoare, se obișnuiește cu statutul de "mică prințesă". De aceea, cel mai adesea tapetul din camere pentru fete de această vârstă este roz: toate nuanțele - de la căpșuni până la piersici sunt potrivite pentru camera copiilor. Designerii recomandă utilizarea nu numai a unei culori roz, ci combinarea cu alții: de exemplu, cu alb, galben sau liliac.
Imagini de fundal cu flori roz roz în camera pentru o fată

Imagini de fundal cu flori roz roz în camera pentru o fată

 • Fata adolescentă este deja obosită de prințese, dar totuși vrea să rămână așa. Prin urmare, alegerea tapetului pentru un copil de această vârstă este extrem de dificilă: toate opțiunile și culorile sunt posibile. Dar designerii remarcă faptul că decizia finală ar trebui să fie întotdeauna pentru fata însăși: libertatea de alegere nu numai că îi va permite să creeze un interior ideal, ci și să-și învețe responsabilitatea pentru deciziile ei.
Imagine de fundal creativă într-o cameră pentru o adolescentă

Imagine de fundal creativă într-o cameră pentru o adolescentă

Imaginea de fundal corectă pentru camera copiilor trebuie să fie nu numai frumoasă și luminată, dar și sigură pentru copil. În dormitorul pentru fata, prințesele și încuietorile se găsesc mai des, dar nu cred că acest lucru limitează imaginația designerilor. Experimentele și soluțiile colorate îndrăznețe îl vor ajuta pe copil să se simtă activ, îndrăzneț și iubit.

Imagini de fundal pentru fete pentru copii: 44 de interior, care va multumi copilul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 45