Desene geometrice cu motive florale pe părțile laterale ale pătuțului

Desene geometrice cu motive florale pe părțile laterale ale pătuțului

Pălării în o patut pentru nou-nascuti - nu doar un accesoriu, ci o măsură necesară de protecție, care va oferi copilului confortul necesar și somnul liniștit. Cum sa alegi laturile drepte pentru o pătuț, cu privire la ceea ce în primul rând să acorde atenție și, de asemenea, sfaturi privind alegerea unui material și îngrijirea unui produs - citiți mai departe.

Cuprins:

 • Perne moi în pat - protecție fiabilă pentru nou-născuți: fotografii, sfaturi privind alegerea
 • Avem nevoie de perdele pentru un pătuț?
 • Tipuri de șine
 • Umplutură pentru perne laterale
 • Selectarea materialelor
 • Dimensiunea produsului
 • Modalități de fixare
 • Culoare și model
 • Îngrijirea produsului
Latura strălucitoare pentru un pat - o bucată elegantă de interior

Latura strălucitoare pentru un pat - o bucată elegantă de interior

Bicolor frontiere: monocrom în interiorul dungi în afara

Bicolor frontiere: monocrom în interiorul dungi în afara

Cameră pentru copii în mazăre violetă: draperii, perdele și lenjerie de pat elegante

Cameră pentru copii în mazăre violetă: draperii, perdele și lenjerie de pat elegante

Perne moi în pat - protecție fiabilă pentru nou-născuți: fotografii, sfaturi privind alegerea

Printre elementele esențiale ale copiilor, marginile protectoare moi în patul pentru nou-născuți merită o atenție specială, fotografiile cărora, cu siguranță, au atras atenția de mai multe ori. plat pernă, fixate în jurul perimetrului leagănului, sunt capabile să asigure o ședere confortabilă și sigură a prăjilor în pat, ele, precum și baldachin pentru pat sunt cel mai simplu și mai fiabil mod de a proteja copilul de vânătăi, răniri, curenți și praf. Dar între toate soiurile trebuie să alegeți opțiunea potrivită, care este optimă pentru calitate, preț, aspect. Prin urmare, în prealabil este necesar să vă familiarizați cu caracteristicile marginilor de protecție, să comparați diferite materiale, metode de fixare și să alegeți designul adecvat.

Perete albe moi, cu maneci roz, într-un pat alb pentru copii

Perete albe moi, cu maneci roz, într-un pat alb pentru copii

Avem nevoie de perdele pentru un pătuț?

Bortiki într-o pătuț pentru nou-născuți a devenit la modă să cumpere nu cu mult timp în urmă, dar pe fotografie de interior de camere pentru copii un astfel de accesoriu se găsește din ce în ce mai mult. Designul detașabil moale nu numai că face patul confortabil, dar și îmbunătățește semnificativ siguranța acestuia. În ciuda acestui fapt, mulți părinți consideră încă o garnitură moale o achiziție inutilă care colectează numai praf. Într-adevăr, orice material de depozitare a particulelor de praf și copilul pot avea reacții alergice. Dar, cu grija adecvata si alegerea corecta a materialului, un gard protector moale va face mai bine decat rau.

Vizual barele de protecție moi și barele de protecție, așa cum sunt numite, arata ca perne plate, fixate în jurul perimetrului de pat de copil, creând o barieră de încredere pentru a proteja nou-născut de la cade, umflături pe margini dure și alte leziuni care ar putea obține cu ușurință copil activ. Cu ajutorul acestor perne este ușor de creat o închisă zona de joc, în care copilul se va simți confortabil, iar mama nu-și va face griji pentru siguranța lui.

Pernițe moi pentru barele de protecție și perna pentru cap

Pernițe moi pentru barele de protecție și perna pentru cap

Astăzi este ușor să cumperi nu numai dulapuri funcționale, dar frumoase într-un pat de copil pentru nou-născuți. Părinții se confruntă cu sarcina de a alege tipul de umplutură, metoda de atașare, materialul adecvat texturii și culorii, care corespunde sexului, naturii copilului, designului pătuțului, stilul copiilor.

Sfat: bPernițele orttice în pat sunt un accesoriu necesar pentru copiii de până la 1,5 ani, nu le neglija dacă sănătatea și somnul sunetului copilului sunt în primul rând.

Perna de perna cu amprente florale si manecute roz

Perna de perna cu amprente florale si manecute roz

Avantajele marginilor moi:

 • Bare de protecție, perne in patutul poate fi ușoară sau mai dens, în funcție de materialul de umplutură, dar în orice caz, acestea trebuie să protejeze în mod fiabil nou-născut din următorii factori negativi:
 • Grevează împotriva marginilor tari din lemn ale pătuțului. În special, acest lucru se aplică copiilor activi, care chiar și culcați pot să se miște destul de energic și pot să lovească cu ușurință capul sau mânerele împotriva capului. Cu vânătăi moi nu sunt teribile.
Copil verde pentru nou-nascut: arcurile moi se fac in stilul camerei

Copil verde pentru nou-nascut: arcurile moi se fac in stilul camerei

 • Bortiki într-un pătuț pentru copii pentru nou-născuți protejează în mod fiabil picioarele și miezurile de mâini de a fi blocate între tijele de gard. Pernele moi de-a lungul perimetrului leagănului nu vor permite copilului să se rănească în acest fel și se sperie, încercând să se elibereze.
 • Copilul nu se teme de curenți, în cazul în care patul este împrejmuit cu umflături moi. Acest lucru este important în special dacă patul este situat în apropiere ferestre sau în pereți există fisuri prin care aerul penetrează cu ușurință. În plus, puteți aerul în siguranță camera copiilor, chiar dacă copilul deja a adormit în pat.
Culori ușoare luminoase în designul pătuțurilor pentru un pătuț

Culori ușoare luminoase în designul pătuțurilor pentru un pătuț

 • Pernele perna pline protejează nou-născutul de lumina puternică. Acest lucru este important dacă într-o zi de somn în grădiniță este foarte însorit, sau deloc un loc de dormit se află într-o singură cameră cu adulți.
 • În pătuțul pătuț cu pătuț devine mai puțin praf, majoritatea care se așează pe partea exterioară a pernelor.
Bărcile protejează copilul de lovituri, curenți și praf

Bărcile protejează copilul de lovituri, curenți și praf

Consiliu: perdelele moi înmoaie căderea unui copil care se învață doar să se ridice, agățându-se de marginea pătuțului, dacă își pierde brusc echilibrul.

Astfel, pat de copii, complet cu gard moale de protecție, se transformă într-un seif „refugiu“ de încredere, confortabil, în care miezul se va simți cât mai confortabil.

Puteți cumpăra, de asemenea, barele de protecție cu buzunare, care sunt ușor de a stoca lucrurile necesare pentru copil (scutece, servetele, sticle, suzete, și așa mai departe.), În general, tot ceea ce nu se poate potrivi în pieptul pentru sertare pentru copii. Aceste buzunare ar trebui să fie plasate pe exterior, astfel încât să nu provoace disconfort la nou-născut, deoarece copilul se poate agăța cu ușurință la pervaz, trageți-l, folosind ca suport.

Perdele moi într-o pătuț pentru un copil de la 6 luni

Perdele moi într-o pătuț pentru un copil de la 6 luni

Tipuri de șine

În vânzare, puteți găsi arcuri în patul nou-născuților, prețul și fotografiile acestora fiind foarte diferite. Dacă partea vizuală este individuală, costul va depinde de calitatea produsului, de forma și materialele folosite.

Camera roz pentru copii în stil Kitty: sideboard-uri de marcă pentru pătuț, pat, tapet, jucării, covor

Camera roz pentru copii în stil Kitty: sideboard-uri de marcă pentru pătuț, pat, tapet, jucării, covor

Partea moale poate acoperi întregul perimetru al patului sau doar două laturi. Care dintre ele va depinde de cazul specific. Copiii activi și energici vor fi abordați printr-un tip închis de garduri, care va ascunde toate suprafețele dure, protejează fiabil împotriva vânătăilor. Pentru crocantele nou-născute, jacheta de pe ambele părți se va potrivi, dar țineți cont de faptul că copiii cresc foarte repede și în viitorul apropiat trebuie să cumpere o versiune mai sigură de patru părți.

Perdele moi în jurul perimetrului patului cu placa utilizată în interior

Perdele moi în jurul perimetrului patului cu placa utilizată în interior

Atunci când alegeți bordurile într-un pătuț pentru nou-născuți, trebuie să acordați atenție următoarelor caracteristici:

 • Tip de umplutură.
 • Materialul de sus.
 • Dimensiunile produsului.
 • Metoda de atașament.
 • Culoare și model.

Consiliu: Versiunea aleasă a garniturii moi ar trebui să fie cât mai simplă posibilă și ușor de întreținut. Este mai bine să alegeți modele care sunt convenabile să se spele în întregime sau cu capace detașabile.

Margele monofonice închise - opțiunea cea mai practică

Margele monofonice închise - opțiunea cea mai practică

Umplutură pentru perne laterale

Următoarele materiale sunt folosite ca umplutură pentru jantele dintr-o pui pentru nou-născuți:

 • Sintepon. Material ieftin și ușor de întreținut care păstrează bine forma, tolerează cu ușurință spălarea. Picioarele Synthetone sunt foarte moi, mai potrivite pentru nou-născuții care încă nu au început să se miște în mod activ în jurul patului. Cel mai adesea aceste perne nu au capace detașabile și sunt șterse în întregime.
 • Fibre. Materialul dens și rezistent, care păstrează perfect forma și înmuia forța de impact. Acest material sigur va potrivi atât nou-născuților, cât și copiilor adulți. Cel mai adesea, pernele cu acest material de umplutură au capace detașabile care pot fi ușor spălate separat.
 • Spuma. Materia ieftină, moale, elastică și în formă bună este adesea găsită ca umplere și tapițerie pentru șine de protecție. Aceste perne sunt în principal echipate cu capace detașabile, iar cauciucul spumos în sine trebuie să aibă certificate de siguranță corespunzătoare, în prezența cărora trebuie să vă asigurați înainte de a cumpăra.
 • Parfumuri de lână. O astfel de umplutură este rară, dar se întâmplă. Frontierele cu umplutura din lana fac patul cald, dar corpul nehotarat al nou-nascutului nu poate tolera acest material natural, iar reactia alergica este putin probabil sa-i placa parintilor.

Consiliu: Materialul de umplere ideal pentru marginile de protecție trebuie să fie sintetic, dar în mod necesar prietenos cu mediul și de înaltă calitate.

Fuste pentru copii din cauciuc spongios - cea mai comună opțiune

Fuste pentru copii din cauciuc spongios - cea mai comună opțiune

Dacă materialul de umplere este moale, merită să acordați atenție opțiunilor sub care produsul este cusut uniform pe întreaga suprafață. Acest lucru asigură că ambalajul nu se pierde în nimeni în timpul spălării și că produsul poate fi utilizat în continuare.

Selectarea materialelor

Criteriul principal la care ar trebui să se potrivească materialul din partea superioară a marginilor moi este natural. Numai țesuturile ecologice care nu cauzează alergii garantează siguranța copilului.
În plus, țesătura ar trebui să transporte cu ușurință rufele, fără a pierde forma și culoarea, uscată rapid. Partea superioară a laturilor poate fi făcută din flanel, baize, calico sau calico gros.

Imprimate bumbac imprimate cu motive florale în interiorul grădiniței

Imprimate bumbac imprimate cu motive florale în interiorul grădiniței

Consiliu: Cea mai bună soluție va fi utilizarea tapițeriei sau a coperților de la calico cald. Acest material este suficient de puternic pentru a rezista spălării regulate și contactului cu bebelușul, în timp ce este moale, natural.

Dimensiunile produsului

Borticienii în patul pentru nou-născuți pot fi:

 • Scăzut - potrivit pentru copiii cu vârsta de până la 4 luni, oferă o imagine de ansamblu bună a copilului, abia începând să se familiarizeze cu lumea exterioară. Gradul de protecție al acestor produse este scăzut, dar acestea sunt capabile să atenueze loviturile, dacă copilul începe să se miște în mod activ.
Curburi joase în pătuț pentru cei mai mici copii

Curburi joase în pătuț pentru cei mai mici copii

 • Foarte potrivit pentru copiii mai mari, care încep deja să exploreze lumea din jur, încercând să stea sau să se ridice. Un gard mare nu va permite ca mirosul să fie rănit pe margini sau tije ciudate, dar va restricționa grav vederea.
Sala de copii în spiritul unei șebbie-chic: arcuri înalte în albastru pastel

Sala de copii în spiritul shebbie-chic: arcuri înalte în culoarea albastru pastel

Lățimea pernelor trebuie selectată individual, în funcție de dimensiunea patului.

Modalități de fixare

Siguranța bordurilor pentru patul în sine este asigurată de elemente de fixare cu care este fixat gardul la bază. Ca atare dispozitive de fixare poate acționa:

 • Velcro.
 • Blocări.
 • Cravate.
 • Butoane sau butoane.

Pentru copiii mai mari sau copiii activi, este mai bine să alegeți un model de garduri pentru încuietori. Acest tip de atașament este cel mai fiabil, oferă o fixare puternică, dacă copilul trage brusc perna. Velcroul, legăturile sau butoanele în acest caz pot să se desprindă, ca urmare a căderii bebelușului și rănirii acestuia.

Borticii de pe corzi sunt decorați cu panglici decorative

Borticii de pe corzi sunt decorați cu panglici decorative

Culoare și model

Magazinele de copii oferă cele mai moderne draperii într-un pătuț pentru nou-născuți, care atrag desene și culori spectaculoase. Dar nu vă grăbiți să cumpărați opțiuni luminoase.

Consiliu: Culoarea laturilor poate fi combinată cu o nuanță lenjerie de pat sau, dimpotrivă, contrazic cu ea. Este, de asemenea, important ca abordarea de îngrădire moale să fie generală Efectuarea de copii, armonios se încadrează în interior.

Schema de culori a unui protector moale ar trebui să fie mai aproape de culori pastelate, astfel încât să nu acționeze cu atenție asupra copilului și o umbră corect selectată va ajuta dezvoltarea emoțională și psihică normală a copilului. Ușile moi, luminoase și atenuate vor liniști copilul, vor ajuta să adormi mai repede.

Pat de stejar pentru un copil cu o bara de protecție albastră pastel

Pat de stejar pentru un copil cu o bara de protecție albastră pastel

În mod tradițional, băieții aleg nuanțe albastre, iar fetele sunt roz, dar aceasta nu este regula deloc. Bună pentru nou-născuții de orice sex galben pal, mentă, piersic, bej tonuri.

Consiliu: dacă patutul pentru copii este într-o cameră comună (dormitor părinți apartament studio etc), este mai bine să alegeți laturile cele mai neutre, de preferință monocrom și potrivite în culoare cu tapet, perdele sau alte textile.

Pătuț frumos cu partea roz pentru fete

Pătuț frumos cu partea roz pentru fete

În ceea ce privește desenul, trebuie să fie și calm și neutru. Un ornament prea mare și activ nu vă va permite să adormiți, deoarece va distrage sau chiar va sperie. Optimal pentru a alege desene simple pentru copii, uita la care copilul va învăța să distingă mai repede culorile și obiectele.

Consiliu: bordurile monocrome pot fi decorate cu jucării moi sau zuruitoare, care sunt atașate în jurul marginilor cu Velcro.

Bara de protecție pentru pui pentru copii

Bara de protecție pentru pui pentru copii

Păstrăvii într-o pătuț pentru nou-născuți: fotografie și îngrijirea produselor

Deoarece părțile moi sunt în contact constant cu nou-născutul, trebuie avut grijă să se asigure curățenia și să se asigure o îngrijire regulată. Spălați-le cel puțin o dată pe săptămână, în același timp, când se schimbă hainele.

Grija obișnuită a părților - garantarea sănătății copilului

Grija obișnuită a părților - garantarea sănătății copilului

Spălarea produsului trebuie efectuată utilizând medicamente hipoalergenice, de exemplu, un detergent pentru lucrurile copiilor. În același timp, atât mașina, cât și mașina de spălat vor funcționa într-un mod delicat.

Consiliu: Liniile laterale sintetice sunt cel mai bine spălate manual, astfel încât umplerea să nu se prăbușească.

Spălați părțile cu atenție bine uscate, cel mai bine în aerul proaspăt. Cu cât umplutura este mai densă, cu atât va dura mai mult timpul de uscare. Dacă nu doriți să petreceți mult timp de spălare și uscare, cel mai bine este să cumpărați blaturi cu huse detașabile cu fermoar, care sunt mult mai ușor de întreținut.

borticieni într - un pat de copil pentru nou - născuți: fronturi de culoare gri - gri, cu perle în culoarea mentă

Culoare gri deschis cu culori de mentă

În cazul în care siguranța copilului, sănătatea sa fizică și emoțională pentru părinți, în primul rând, apoi, pentru a refuza un astfel de accesoriu, ca părțile în pătuț pentru nou-născut nu merită. În plus, dacă nu există o opțiune potrivită între sortimentul oferit, este întotdeauna posibil să coaseți singur un gard moale, selectând materialele necesare în ceea ce privește culoarea și calitatea. Fustele de uz casnic sunt ușor de decorat la discreția lor, echipate cu elemente de fixare fiabile și buzunare funcționale, oferindu-le frigele cu siguranță și o îngrijire corespunzătoare.

Bortiki într-un pătuț pentru nou-născuți: 75 + idei selectate pentru o odihnă sigură și confortabilă a copilului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 + = 72