Calm interior în tonuri albastru-bej

Calm interior în tonuri albastru-bej

Camera copiilor - nu doar o locuință obișnuită pentru somn, studiu și jocuri, acesta este un univers întreg al unui mic om. Și nu contează ce dimensiuni are această lume, principalul lucru este să o umpleți cu minuni cât mai mult posibil. Pentru a îndeplini această sarcină dificilă și în același timp pentru a organiza spațiul ergonomic, copiii pot fi retrași canapele. Modelele moderne vă vor surprinde nu numai cu funcționalitate și prețuri, ci și cu idei vizuale interesante!

 • Tipuri de mecanisme
 • Formulare și materiale
 • Nimic de înlocuit
 • Design general
 • Pro și contra
 • Cum sa alegi?
Versiune elegantă a camerei cu mobilier alb

Versiune elegantă a camerei cu mobilier alb

Tipuri de mecanisme

Sistemul retractabil este un mecanism tipic de role, în care părțile interioare ale scaunului sunt atașate de roți care se deplasează de-a lungul ghidajelor pe cadrul canapelei. Merită să trageți pentru o curea specială - și o mașină de dormit cu drepturi depline este gata. Sistemul are mai multe varietăți:

 1. Standard retractabil - Scaunul scaunului se extinde în față și în formă pliată se află în mijlocul canapelei.
 2. „Acordeon“ - Sistemul funcționează pe principiul acordeonului, trebuie doar să trageți o buclă specială.
 3. Slip-debroșabile - partea inferioară este rulată, iar în spațiul gol partea din spate este coborâtă sau specială pernă.
Schema unei canapele glisante

Schema unei canapele glisante

Oricare dintre cele trei opțiuni oferă un loc confortabil de a dormi cu o suprafață uniformă. Lățimea depinde de dimensiunile canapea.

La nota! Primul tip este mai popular, deoarece este cea mai simplă schemă de așezare a canapelei, iar un mic copil poate să-și scuture scaunul în mod similar pe cont propriu.

Formulare și materiale

umplere

Pe lângă mecanismul retractabil, un alt criteriu cheie este umplutura. El este cel care determină confortul și calitatea odihnei pentru copil.

Tip de umplutură caracteristicile
sintepon • material sintetic ușor, flexibil și durabil, oferă un volum bun, rezistă formării ciupercii
Spumă poliuretanică • spumă ecologică care își poate păstra forma originală timp de mulți ani
Periotek • Perioadele sunt create natural sau artificial, caracterizate printr-o densitate crescută
hollofayber • Fabricat din materii prime hipoalergenice, restabilește rapid forma după orice deformare
latex • se referă la materiale ortopedice, repetă contururile corpului, distribuie automat sarcina totală în mod automat. Mai scumpe decât alte specii, dar recunoscute ca ortopedice

Important! Materialele de umplutură sunt încărcate cu arcuri și fără arcuri, în mod prioritar cel de-al doilea - copilul nu va fi rănit de o astfel de canapea, chiar dacă sare pe plafon în fiecare zi.

Mobilier tapițat din spumă poliuretanică va dura mult timp

Mobilier tapițat din spumă poliuretanică va dura mult timp

tapițerie

Poate fi orice țesătură densă.

Opțiuni populare:

 1. velveteen și velur - moale la atingere și ușor de purtat;
 2. jacquard - dens și rezistent la aspectul murdăriei;
 3. piele sau piele - spălat frumos și ușor, cu condiția să nu existe animale de companie care să le poată zgâria;
 4. țesături cu acoperire cu teflon - nu absorb lichid vărsat accidental și sunt ușor curățate.

Dacă aveți dificultăți în alegerea tapițeriei, puteți lua orice canapea pe principiul costului redus, principalul lucru în el - mecanismul în sine și umplutura de calitate.

Sfat! Alternativ, puteți cumpăra întotdeauna caz din material textil dens și impermeabil. O astfel de canapea nu se va teme de vopselele sau sucurile vărsate, a doua "piele" se îndepărtează cu ușurință și se șterge.

Tapițerie din velur este foarte populară și ușor de întreținut

Tapițerie din velur este foarte populară și ușor de întreținut

Tapițeria din piele va fi mai ușor de curățat

Tapițeria din piele va fi mai ușor de curățat

Nimic de înlocuit

 • În funcție de designul modelului, canapelele pentru copii cu mecanism retractabil pot avea și alte caracteristici locuri pentru păstrarea lenjeriei de pat și a jucăriilor. În mod obișnuit, acestea sunt cutii retractabile sau încorporate de dedesubt sub scaun sau în cotiere late.
 • Unele canapele sunt echipate cu un perete lateral cu miniatură rafturi. Modelele concepute pentru centrul camerei sunt echipate cu un mini-perete din spate.
 • Aproape toate canapelele pentru cei mai tineri au marginile moi, care exclud căderea și protejează împotriva loviturilor, atunci când copilul se transformă într-un vis.

Design general

Dezvoltatorii de mobilier tapițat iau în considerare interesele copiilor moderni și oferă soluții incredibile. Borduri de canapele pătrund în fundal, iar pozițiile de conducere sunt ocupate de modele în formă de jucărie moale mare. Când veniți să vizitați, veți fi surprinși de faptul că locul așteptat pentru odihnă are urechi și o coadă, sau chiar un trunchi, trăgând pe care, puteți lansa dană. Capul în acest caz servește perfect ca spatele și labe cu brațe.

La nota! Destul de frecvent sunt încuietori, case de pădure, case de Cenușăreasa sau Albă de zăpadă, imitații de locomotive, nave, autobuze, mașini și nu numai. Alegerea este pentru copiii dvs.!

Pro și contra

Canapele extensibile pentru copii sunt, fără îndoială, un mic miracol pe roți. El a câștigat dragostea copiilor și a părinților lor din cauza mai multor avantaje.

 1. Simplu și în același timp mecanism puternic - Se împrumută cu ușurință copilului și este proiectat pentru un număr imens de nominalizări / falduri.
 2. O varietate mare de designeri au încercat să se laude: există o culoare și o formă potrivită pentru fete și băieți.
 3. Compactitate - spre deosebire de un pat staționar, eliberează o mulțime de spațiu pentru jocuri, dar, în același timp, în orice moment se transformă în analogul său complet.
 4. Siguranță - toate modelele pentru copii sunt echipate cu jante și au o tapițare moale care exclude colțurile proeminente care pot fi lovite sau zgâriate accidental.
Mobilier tapitat culori luminoase potrivite pentru un copil mic

Mobilier tapitat culori vii - excelent pentru un copil mic

Otoman pentru camera unei adolescente

Otoman pentru camera unei adolescente

Un mic otoman se transformă într-un pat

Un mic otoman se transformă într-un pat

Dacă luați în considerare dezavantajele, acestea sunt greu de numit, mai degrabă, acestea sunt niște nuanțe controversate:

 1. Ei spun că patul este mai convenabil pentru coloana vertebrală, însă tehnologia a avansat astfel încât canapeaua modernă nu este inferioară parametrii ortopedici.
 2. Faptul că mecanismele de alunecare sunt adesea rupte este un mit neconfirmat. Sistemul este atât de puternic încât nu poate rupe cana în câteva decenii, dar va fi pur și simplu reparat. Toate piesele sunt disponibile în comerț și sunt înlocuite.
 3. Se crede că este plictisitor ca un copil să se plieze în mod constant / să poarte o canapea. Acesta este un alt mit!

La nota! Copiii iubesc tot ceea ce se mișcă, se demontează și se bucură folosind locul lor de recreere fără ajutorul părinților lor, simțindu-se independenți.

Mobilier tapițat de culoare galben-verde

Mobilier tapițat de culoare galben-verde

În plan deschis, patul va avea mici margini de protecție

În plan deschis, patul va avea mici margini de protecție

Dormitor pentru o fetiță

Dormitor pentru o fetiță

Cum sa alegi?

Abundența de modele face posibilă alegerea celei potrivite. Principalul lucru este de a cunoaște criteriile necesare. Primul indicator este fiabilitatea mecanismului, al doilea este calitatea cadrului (lemnului) din cadru și umplutură, reperele sunt forța și ecologia. Apoi, puteți să acordați atenție tapițerie în funcție de tipul de utilizare capac, și pe designul extern.

La nota! Nu este necesar să alegeți cele mai scumpe canapea din piele cu latex înăuntru. Puteți alege o bună spumă poliuretanică și puteți cumpăra un caz. Principiul mediei de aur funcționează în orice moment.

O canapea extensibilă pentru copii este mobila pentru odihnă și somn, deci este foarte important să ridicați un articol de calitate. Dar este la fel de important să ne amintim cât de diferită este percepția lumii de către adulți și copii.

Sfat! Dacă nu vrei doar un lucru bun pentru confortul tău, dar vrei să te mulțumești cu adevărat fiului tău sau fiicei tale, să ai grijă de lucruri mici, chiar aparent irelevante. Puneți-vă câteva momente în lumea copilăriei, amintiți-vă visele și dorințele, iar apoi copiii dvs. vor fi bucurați de bucurie de mai mulți ani, aruncând păpuși în casa moale pentru copii sau așezat în spatele volanului canapelei de autobuz!

Modelul delfinilor

Modelul "delfin"

Mobilier tapitat pentru copii

Mobilier tapitat pentru copii

Alegeți o canapea extensibilă pentru copii: opțiuni pentru mecanisme și caracteristicile acestora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 + = 77