Tema študij na živalih je zelo primerna v stilih Provence in države

Tema študij na živalih je zelo primerna v stilih Provence in države

Kot veste, je moda ciklična, ponavlja in perje so se ponovno vrnile v naš notranjost. Stenski papirji s pticami - trend 2017-2018. Nenavadna barva, neverjetna poteza letala in razpona kril - vse to je umetnike dolgo časa navdihnilo do čudovitih del, ki jih človeštvo občuti stoletja.

Vsebina:

 • Kaj so dobre?
 • Vrste
 • Stil in sobe. Kako se prilegajo v notranjost?
 • Vsak lovec želi vedeti ...
 • Mali triki
Minimalističen dekor v stenah spalnice v skandinavskem slogu

Minimalističen dekor v stenah spalnice v skandinavskem slogu

Romantična notranjost ustvari pozitivno vzdušje v sobi

Tiskanje ustvari pozitivno vzdušje v sobi

Številka s podobo ptic je odličen poudarek sloga v sobi

Slika s podobo ptic je odličen poudarek slogu

Lahkotnost in breztežnost v notranjosti

Lahnost in neložnost - izbira za minimalizem

Slike okrasnih jedi, preproge, tkanine za oblačila. Danes oblikovalci ponujajo potopiti v eksotične motive celotne notranjosti. Kljub splošni ideji - risba ptic kot vodilnega elementa, pevci so redko podobni drug drugemu, prav tako kot se njihov habitat spreminja. Vsaka vrsta spremlja posamezno spremstvo - cvetje, oblake, drevesa itd. Najdemo najlepše ideje.

Sočinski odtenki narave v velikih vrtovih izgledajo odlično

Sočinski odtenki narave v velikih vrtovih izgledajo odlično

Kaj so dobre?

Skoraj vsaka ptica, čeprav ni spomladi, se šteje kot simbol toplote in glasnik nekaj novega in pozitivnega. Ozadja s takšnimi risbami damo ozračje v ozračje letni vrt, lahkotnost, hladnost, lastniki stanovanj in hiš - dobro razpoloženje in pozitivna čustva.

Wall dekoracija v kopalnici prilagaja, da se sprostite

Wall dekoracija v kopalnici prilagaja, da se sprostite

Ptičje okraske priporočajo tudi psihologi, ki potrjujejo, da takšne naravne teme dajejo popoln fizični in psihološki počitek ter nastavijo pozitivne spremembe.

Vrste

Ozadja s podobami ptic so razdeljena v tri vrste:

 1. Stilizirane - poudarek na preprostosti, to so shematske risbe, pogosto celo konture ptic. Glavna stvar na sliki ni vrsta, temveč svetle barve in gibanja ptic - letijo, plavajo ali sedijo na veji ali celo v lepi starinskem kletki.
 2. Realistično - največja podobnost obstoječim objektom in njihovemu življenjskemu okolju. Pozornost je dana vsaki detajli, skrbno izdelana vsa pero in veinlet letak.
 3. Shinoiseri - ta nenavadna beseda je prišla z vzhoda in pomeni uporabo v dekoraciji elementov umetnosti srednjeveške Kitajske. Nekoč v Franciji je bila mala moda za svetle eksotične stvari, beseda za besedo pa je prevedla iz francoskega slanga kot "kitajska". Ključni trenutek v takšnih ozadjih - svetle eksotične vrste ptic in nič manj eksotične vzhodna okolica.

Učinkovite ozadje bo okrasilo notranjost katere koli sobe

Učinkovite stenske papirje okrasijo notranjost katere koli sobe

Posebna zasnova dnevne sobe

Posebna zasnova dnevne sobe

Stil in sobe. Kako se prilegajo v notranjost?

Ozadje s pticami ne ustreza vsaki stilski smeri. Bili bodo kategorično neupravičeni podstrešje, hi-tech, Grunge, a harmonično se prilegajo v Angleški slog, Provansa, dežela in ekološko zasnovo.

Kar se tiče sob, se lahko ptice "spustijo" kjerkoli, tudi v kopalnici, vendar se najbolj počutijo dnevna soba, spalnica in otrok. Ne manj udobno, počutijo se v hišicah. Glavna stvar je, da upoštevamo nekaj preprostih pravil združljivosti, ki jih s strani vodilnih oblikovalcev svobodno delijo z nami.

Botanične teme v oblikovanju sten otroške sobe

Botanične teme v oblikovanju sten otroške sobe

Priporočila pros

V katero smer, skupaj s slikami ptic, ne bi izbrali, je pomembno vedeti nekaj ključnih točk, ki bodo kompetentno združevale barve in druge elemente.

Če nameravate ustvariti občutek hladnosti v prostoru in jo napolniti s svežino, izberite mirne ptice v sivi, modri barvi ali zeleno ozadje svetlih odtenkov. Hkrati se stene ne bi smelo zlepljati, zaželen je lakonski in tišji učinek. Ta metoda je najbolj primerna za spalnico: vizualno se poveča, kot da napolni z zrakom, in daje razpoloženje za hitro sprostitev, zaspanost in dober počitek.

Pravilno izbrani dekor omogoča prostor"дышать"

Pravilno izbrani dekor omogoča, da soba "diha"

Vreme v hiši. Če želite večno pomlad ali poletje, s pomočjo palete smel ustvarite pravo sezono. Pomlad je nežna pastelne barve, poletje pa se kaže nasičeno s svetlim razponom, medtem ko mora nujno biti zelena in žilavost. Take tapete so primerne v dnevni sobi ali otrok.

Ventilatorji monohromnega ne bodo izpuščeni, lahko jih uporabite minimalizem in pravilo treh barv. Odličen pogled na sivo ozadje črnih silhuet ptic med zasneženimi drevesi. Primeren je za vse vrste sob, če je lastnik stanovanja miren filozof.

Hladno"морозные" стены отлично подойдут для небольшого помещения

Hladne "ledene" stene so kot nalašč za majhno sobo

O glamur! Ljubitelji luksuza se morajo zagotovo obrniti k chinoiserie. Eksotične ptice s svetlejšimi lesketnimi peruti med enako razkošnimi cvetovi bodo ustvarile občutek "bogastva". Ampak tukaj je vredno, da bi bilo čedno, na primer, da bi en tak zid v celotni sobi v nasprotju z monotonimi drugimi tremi. V nasprotnem primeru, od ljubezni do filistinstva, od ljubezni do sovraštva, je majhen korak.

Če ste podpornik ekološkega sloga, boste morali odnehati igro barv in kontrastov. V takšni notranjosti je pomembna mirna harmonija - najmanjša raznolikost barv, poudarek je na drugi. Na primer, ptice lahko kombiniramo s konveksnimi lesenimi slikami, pleteni elementi in naravnih materialov.

Vsak lovec želi vedeti ...

Odvisno od ciljev. Razmislite o priljubljenih slikah.

Kako izbrati svojo ptico:

 • Peakovi in ​​roza flamingosi poudarjajo razkošje. To je jasno storjeno za demonstracijo, zato se nahaja v dnevni sobi, vendar so flamingosi odlično fit in in kopalnica.
 • Bele labodi bodo prinesli roman, so pomembni spalnica, vendar je malo verjetno, da bo par mirnih ptic zadovoljil otroka.
 • Kolibri in majhne svetle ptice v obrobnih kletkah na ozadju sakure so resnično univerzalni, primerni bodo v vsaki sobi.
Svetla in aktivna stenska obloga je bolje uporabiti v majhnih količinah in v svetleh prostorih, da bi se izognili pretirani pestrimi

Svetle stenske obloge se najbolje uporabljajo v majhnih količinah in v svetlem prostoru, da bi se izognili pretirani pestrimi

 • Dajanje galebov, pogolt, smešnih pingvina, smešnih sovok, starlingov, pticarn itd. - so sporne ptice za notranjost odraslih, vendar bodo otrokom zadovoljile.
 • Ognjene ptice, fenikse in druga mitološka bitja s krili - prvotna ideja ni za vsakogar, ampak če ste vi ali vaši otroci kreativni ljudje, s spretno izvedbo ideje, bo to postalo "vrhunec" celotne hiše ali stanovanja.
 • Ptice plen. Psiholog ne priporoča, da jih uporabljate v notranjih prostorih, saj preveliko agresijo. So pomembni samo v urad, če potrebujete duha, da razbijete konkurente.
Lepe stene bodo vrhunec notranjosti

Svetle, spektakularne stene spremenijo prostor v pravljično kraljestvo

Mali triki

Obstaja veliko tehnik, ki pripomorejo k notranji izvirnosti in odpravljajo nekatere prostorske pomanjkljivosti.

Koristne ideje:

 • "Osvetlitev" notranjosti so ptice, ko ozadja s svojo sliko se prilepijo na strop.
 • Za majhne prostore ni treba izbrati lisastih in majhnih slik, ampak bodo vizualno dodatno zmanjšali prostor. Bolje je, da na steno postavite eno drevo s slaščicami ali nekaj belih pavz, kot pa da pokvarite pogled z majhnimi siluetami. Vendar pa zelo velik posameznik ne ustreza celotni steni - opazovati je treba zmernost in izbrati zlato sredino.
 • Najboljša možnost je, da ne pade na vse stene s pticami hkrati. Prvič, okrasite spredaj in ostalo pokrijte z monofonskimi ozadji z odtenkom, ki je enak njegovemu ozadju.
Dekoracija prostora s podobo plenilcev

Dekoracija prostora s podobo plenilcev

Nasvet! Če to storite dopolnjujejo notranjost s slikami ali fotografija znotraj, bolje jih je obesiti na monofonih straneh.

Dekor na eni strani strani sobe, ki ne potrebuje dodatnih elementov

Dekor na eni strani strani sobe, ki ne potrebuje dodatnih elementov

 • Če niste našli ozadja, lahko uporabite posebne vinilne nalepke - postavljeni so v zasnovani vrstni red na monotono pobarvani steni.
 • Za koridor, Za majhno sobo so primerne srednje velike slike. Majhne ptice bodo izgubljene, veliki bodo zmanjšali že tako majhen prostor.
Elegantna letna zasnova hodnika

Elegantna letna zasnova hodnika

Ozadje sten s pticami je nenavadna in drzna odločitev. Če želite narediti korak v smeri svetlih sprememb, si zagotovite popoln počitek in postanite bolj aktivni v življenju - to je vaša možnost. Vključite fantazijo, sledite nasvetom oblikovalcev, vključite vse zamislljive in nepredstavljive zamisli - in zagotovo boste ujeli svojo ptičico sreče!

Živalski tisk in ptice na stenah: 70+ navdihnjena s samim naravo idej za notranjost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =