Fotó 1 - A gyerekszobák falán lévő, világos pillangók lendületes hangulatot keltenek

A gyerekszobák falán lévő fényes pillangók szeszélyes hangulatot keltenek

hogy gyermekszoba stílusosnak és befejezettnek tűnt, a belsőépítészet pedig átgondolt és hozzáértő volt, nem csak a bútorok és dekorációk megválasztására, hanem a faldíszítésre alkalmas anyagok kiválasztására is. Mivel leggyakrabban a gyermekszobában lévő falak burkolatát választják háttérképnek, majd minőségüknek és helyes megválasztásának függvénye az egész szoba harmonikus megjelenésétől függ. Mi legyen a gyerekek tapéta a lány hálószobájához, hogy kedveskedjen és inspirálja a szoba tulajdonosát?

 • Háttérképek gyerekszobákhoz: szépség és biztonság
 • Színek és rajzok a lány szobájához
 • A tapéták, mint a szoba dekorációjának különleges módja
 • Válasszon háttérképeket különböző korú hercegnőknek
2. fotó - A rózsaszínt leginkább egy gyerekszobában használják egy lány számára

A rózsaszínt leginkább egy gyerekszobában használják egy lány számára

Egy idősebb lány, és különösen a divat iránti szenvedélyes divat szeretni fogja az ilyen háttérképek stílusos nyomtatását

Egy idősebb lány, és különösen a divat iránti szenvedélyes divat szeretni fogja az ilyen háttérképek stílusos nyomtatását

A finom pasztell-rózsaszín-rózsaszín méretek kiváló háttérszínt biztosítanak a gyermekek szobájához, ugyanakkor nem hordják a gyermek szemét

A finom barack-rózsaszín skála kiváló helyszín a gyermekszobában, és egyúttal nem viseli a gyermek szemét

Háttérképek gyerekszobákhoz: szépség és biztonság

A gyermekek tapéta, bútorok vagy játékok kiválasztásának legfontosabb szempontja a termék biztonságának és környezetbarát jellegének tekinthető. A gyermekek egészsége kiemelt fontosságú, így az anyagok természetes jellege az egyik legfontosabb tényező a gyermekszobák termékeinek kiválasztásakor. Ez a háttérkép kiválasztására vonatkozik. A gyermekszobák falának burkolatának meg kell felelnie a következő követelményeknek:

 • A gyermek testének biztonsága, vagyis a mérgező anyagok hiánya.
 • A bevonatot a lehető legegyszerűbben kell kezelni.
Fényes tapéta a gyermekszobákba lányok virágnyomatokkal

Fényes tapéta a gyermekszobákba lányok virágnyomatokkal

 • A falak színének és mintázatának nem csak a babának korához kell igazodnia, hanem tetszeni kell.
4. kép - A természetes motívum háttérképek tökéletesen illenek egy fiatal kutató szobájába

A természetes motívumú háttérképek tökéletesen illenek egy fiatal kutató szobájába

Tehát, milyen háttérképek tekinthetők az emberi egészség legjobb gyakorlati és biztonsági kombinációjának? A szakértők a következő osztályozást javasolják:

 • Papír tapéta - a leginkább költségvetési lehetőség a gyermekszobában, de nem mosható. Ezt az opciót csaknem egyszer lehet tekinteni, mert a papír háttérképekkel borított falak gyakori frissítéseket igényelnek.
5. kép - Papír háttérkép rózsaszín csillaggal a szobában egy lány számára

Papír háttérképek rózsaszín csillaggal a szobában a lányok

 • Természetes tapéta (rizspapír vagy bambusz) teljesen biztonságos a csecsemők számára, de nem mindig megfelelő a gyermekszoba belsejében. Ezenkívül az ilyen anyagok magas költségekkel járnak.
6. kép - Háttérkép egy fényes csíkos lány szobájában

Háttérkép egy szobában egy fényes csíkos lány számára

 • A Flizelinovye és a vinyl tapéta erőssége és sok pozitív tulajdonsága ellenére nem túl jó a gyermek szobájában, mert nem engedik a falak "lélegezni". De szélsőséges esetekben ezeket a háttérképeket részben használhatják, és biztonságosabb anyagokkal kombinálhatják őket.
7. kép - Vinyl tapéta a szobában lányoknak

Vinyl tapéta a szobában a lányok

Tipp Az ilyen divatos szöveteket vagy velúr tapétákat nem szabad a gyermek hálószobájának anyagaként tekinteni, mivel felgyülemlik a por, ami elfogadhatatlan a gyermek szobájában.

Színek és rajzok a lány szobájához

Az egyik legfontosabb paraméter a háttérkép kiválasztásához a gyermekszoba számára a színük és a minta. A pszichológusok rámutatnak a kiválasztott szín fontosságára a gyermekszobák falai a baba számára, hiszen ez a minta és a hangzás napi érzelmi szemlélete is hatással van a gyermek pszicho-érzelmi állapotára. De a gyerekszobában a legjobb háttérkép egy lány számára nem egy rózsaszín rózsaszín hang, és homokos hercegnők a szélén. Furcsa módon az optimális megoldás a legcsendesebb hangok használata: pasztell őszibarack, gyengén rózsaszín vagy bézs színű.

 • A barack meleg és hangulatos légkört teremt.
8. kép - Barack háttérkép a gyermekszobában

Peach tapéta a gyermekszobában

 • sárga serkenti a tanulási és új dolgok tanulási vágyát.
9. kép - A sárga ösztönzi a vágyat, hogy új dolgokat tanuljanak.

A sárga ösztönzi a vágyat, hogy új dolgokat tanuljanak.

 • zöld nyugodt szemlélődést és nyugtalanságot élvez.
10. kép - Háttérképek széles zöld csíkkal a szobában egy lány számára

10. kép - Háttérképek széles zöld csíkkal a szobában egy lány számára

 • Kék és kék lehet túl hideg és leválasztható, nem szabad egy kis hálószobába választani.
11. kép - A keleti alak sikeres használata a háttérképen a szobában a lány számára

Sikeres használata a keleti mintás a tapéta a szobában a lány

 • piros és a narancs nem ellenőrzött izgalmat okoz, ezért csak részletekként szolgálnak.
12. kép - Finomított piros és fehér tapéta a szobában egy lány számára

Finomított piros és fehér tapéta a szobában egy lány számára

Tipp Túl sötét (fekete vagy szürke) vagy túl világos (skarlát vagy világoszöld) színek nem használhatók a falak díszítésére a gyerekszobában: ezek negatívan befolyásolhatják a gyermek pszichoemotikus állapotát.

Fotófalimusz mint a szoba dekorációjának különleges módja

Az egyik vonzó lehetőség a falak díszítésére a lány hálószobájában a fotó háttérképek használata. Meg kell érteni, hogy a modern falfestmény - ez nem szomorúan ismerős a gyermekkori sápadt nyírfák, és több száz fényes rajz és kiváló minőségű festmény. Ne korlátozzuk magunkat az építőüzletek választékára - miért nem választunk rajzot egy egyedi megrendelésre, amelyet egy speciális cég nyomtatni fog a szükséges méretben?

 • Hölgyek rajzfilmek a lányok - tündérek, hercegnők, vagy akár Winnie the Pooh lesz a finom látogatók egy falon egy játék zónában.
13. kép - Népszerű motívum fotó háttérképek egy szobában egy lány - rajzfilmfigurák

A népszerű motívum a fotó háttérképek egy szobában egy lány a rajzfilmfigurák

Tipp Ha a baba szereti a gépkocsikat és a repülőgépeket, ne tagadja meg neki, milyen örömmel látja a képeket a falon: egy lány és repülőgépek csodálatosak.

 • A mesebeli kastélyok, mágikus tájak és távoli királyságok a lány hálószobájának falán egy csodálatos reinkarnáció légkörét teremtik meg, és az egyszerű hálószobából kiválasztott bútorok a hercegnő valódi buddhist alkotnak.
14. kép - Templom vár a falon a szobában egy lány számára

Tündérkastély a falon a szobában egy lány számára

 • A legfiatalabbnak választania kell az élénk színeket és az elemi rajzokat: ez a fal nemcsak díszítés lesz, hanem a világgal való ismerkedés eszköze is.
15. kép - A legfiatalabbnak válassza az élénk színeket

A legfiatalabbnak válassza az élénk színeket

 • Egy iskoláslány szeret kiscicákat vagy kölyköket, zamatos virágokat, makroképeket vagy futurisztikus tájakat.

Tipp A belső háttérképeket csak egy falra használják - a többiet hangulat vagy színes monoton háttérképek borítják.

16. kép - A különböző színű falak a szobában egy lány számára

A különböző színű falak a szobában a lány számára

Válasszon háttérképeket különböző korú hercegnőknek

A háttérkép megfelelő megválasztásának fontos feltétele a lány életkora, aki a szobában él. Nem érthetünk egyet azzal a ténnyel, hogy a hercegnõk kissé alkalmatlanok lesznek a tini hálószobájában, és az absztrakt rajz vagy rózsák nem tetszenek az ötéves kisbabának. A tervezők a következő korlátokat választják, a gyermek korára összpontosítva:

 • Az újszülött vagy a három év alatti lány esetében a puha pasztell színek (krém, lila, rózsaszín vagy barack) előnyben részesíthetők. A monokróm vagy a vászon kicsi, diszkrét vázlatával díszített kép ideális választás, mert túl nagy és terjedelmes képek megrémíthetik a babát. Sok szülő a hagyományokkal ellentétes módon jár el, és a hagyományos, rózsaszín, zöld, kék vagy mentol színek helyett a lányok szobájára használja.
Háttérképek arany arany méhekkel a szobában egy lány számára

Háttérképek arany arany méhekkel a szobában egy lány számára

Tipp Válassza ki a háttérképet a csecsemő temperamentumára vonatkozó adatok alapján: az aktív hűvös gyerekeket nyugodt hideg árnyalatokkal közelítik meg, de a flegmatikusokat meleg, fényes képek veszi körül.

 • Az 5-10 éves lány számára a szoba nem csak játékhely, hanem személyes térképe: a kislány megismerkedik a jövőbeli nőiességével, megszokja a "kis hercegnő" státuszát. Ezért a leggyakrabban a rózsaszínű lányok tapéta a szobákban: minden árnyalat - a szamócától az őszibarackig megfelel a gyermekszobának. A tervezők nem csak rózsaszínű színt használnak, hanem kombinálják másokkal is: például fehér, sárga vagy lila színű.
Háttérképek fényes rózsaszín virágokkal a szobában egy lány számára

Háttérképek fényes rózsaszín virágokkal a szobában egy lány számára

 • A tizenéves lány már elfáradt a hercegnőktől, de még mindig akar maradni. Ezért a korabeli gyermek háttérképének kiválasztása rendkívül nehéz: bármilyen lehetőség és szín lehetséges. De a tervezők megjegyzik, hogy a végső döntésnek mindig a lányra kell lennie: a választás szabadsága nemcsak ideális beltér kialakítását teszi lehetővé, hanem felelősséget is vállal a döntéseiért.
Kreatív tapéta egy szobában egy tizenéves lány számára

Kreatív tapéta egy szobában egy tizenéves lány számára

A gyerekszobának megfelelő háttérképnek nemcsak gyönyörűnek és világosnak, hanem biztonságosnak kell lennie a babának is. A lány hálószobájában gyakoribbak a hercegnők és a zárak, de nem hiszem, hogy csak ez korlátozza a tervezők képzeletét. Kísérletek és merész színes megoldások segítenek a baba aktívnak, merésznek és szeretettnek lenni.

Háttérképek a gyermekek szobájában lányok: 44 belső, amely felszólítja a gyermeket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 14