Az idő gyorsan elrepül, és most a gyermeket a gyermekszobában már nincs gyermekágy, de elég"взрослый" диван. Как его выбирать? Какая мебель подходит для игровой комнаты, а какая - для сна?

Az idő gyorsan repül, és most a gyermeket a gyermekszobában már nem kell egy rácsos, hanem egy "felnőtt" kanapé. Hogyan válasszuk ki? Milyen bútorok alkalmasak a játszószoba számára, és milyen bútorok vannak az alváshoz?

A puha bútorok választékában a gyermekek kanapéi különleges kategóriába tartozó termékek. Számukra minden paraméterre megnövekedett követelmény van. Szerencsére ez nem riad meg a termelőktől. Hajlandók ilyen bútorokat készíteni, és folyamatosan javítják. Ugyanezen érdeklődés a sofa-transzformátorokhoz és a fogyasztókhoz tartozik. A gyermekszobában gyakrabban található egy kanapé ágy helyett. Miért keresik a csúszó gyerekek kanapéját és foteljeit, mi a növekvő népszerűség titka?

tartalom

 • Kiválasztási kritériumok
 • Szófa / ágy
 • A csúszó mechanizmusok és jellemzőik típusai
 • Gyermek kanapék dizájnja
 • Modellek fiúk és lányok számára
 • Fontos szerkezeti részletek, töltőanyag, kárpitozás és egyéb
 • Korosztály szerint válasszuk ki a kanapét
 • Hol helyezze el a kanapét
 • Illessze be a belső térbe
 • A kanapé választása, a szoba méretétől függően
 • A kanapé ellenőrzése a boltban
 • Rendelünk
 • Hasznos tippek
Stílusos aszimmetrikus kanapé a játékteremben

Stílusos aszimmetrikus kanapé a játékteremben

Az átalakulás egyik legnépszerűbb mechanizmusa, amellyel a gyerekek:

Az átalakulás egyik legnépszerűbb mechanizmusa, amellyel a gyerekek:

Mansard játszószoba skandináv stílusban nagy család számára

Mansard játszószoba skandináv stílusban nagy család számára

Ha a bútorokat a tervezési szempontból nézzük, akkor nyilvánvalóan az ágy elveszíti a kanapét a művészi sokszínűségért. A kanapé puha része lehetővé teszi a tervezők képzeletét. A színes megoldások tömege, sokféle formája, színes képek. Olyan fényesek és vidámok, mint a gyermekkori világ. Ezenkívül a kanapék tökéletesen illeszkednek a gyermekszobába. Fokozott funkcionalitásuk és kiváló teljesítményük, a gyermekek kanapéja - kényelmes elhelyezés, kényelmes alvás és színes design.

A krémszínű színű kanapé egy átalakítási mechanizmussal"аккордеон"

A krém színű kanapé az átalakítás mechanizmusával "harmonika"

Azonban egy csodálatos termék egy megfelelő választása miatt a megjelenés nem elegendő. Szükséges mélyebben behatolni a témába és megérteni, hogy milyen gyermekágyi transzformátorra van szüksége. Mi a fontos, hogy fontolja meg, ha vásárol egy gyermek kanapé, és milyen részleteket a design különös figyelmet fordít? Meg kell vizsgálnunk egy széleskörű témát, amely sok kérdést és választ tartalmaz.

Baba lány szoba

Baba lány szoba

Kiválasztási kritériumok

A pszichológusok és a gyermekorvosok véleményük szerint egyhangúak, az ágyat optimális ágyként hívják egy három év alatti gyermek számára. Ideális az alváshoz és a nappali pihenéshez. Ha a kölyke átkeltette ezt a határt, bátran figyeljen rá egy kanapé-transzformátorra.

Szórakoztató kárpitos játék

Szórakoztató kárpitos játék

Az általános benyomás a modellek fotójáról származhat. A végleges döntéshez az alábbi kritériumok alapján kell eljárni:

 • a termék csúszó mechanizmusának egyszerűsége, biztonsága és megbízhatósága;
 • az anyagok ökológiai tisztasága;
 • éles sarkok és merev dudorok hiánya;
 • a termék megfelelő mérete; fordítsanak különös figyelmet az alvó hosszára: az egészséges alváshoz 50 cm-rel kell nagyobbnak lennie, mint a gyermek magassága;
 • lapos ágy, nincs magasságkülönbség

Tanács: a kanapé magasságának kiválasztásával, ügyeljen arra, hogy a gyermek korára összpontosítson. A legalacsonyabb választás a gyerekek 3-5 év.

Adja hozzá a kritériumok listájához a kívánt színt és alakot, a belsővel, a gyermek személyes preferenciáival és nemével, és világossá válik, hogy a választás súlyos és összetett.

A gyermekek kanapék felnőtt méretűek és az átalakulás mechanizmusa nélkül érkeznek. Megkülönbözteti formatervezésüket, színeiket és anyagait

A gyermekek kanapék felnőtt méretűek és az átalakulás mechanizmusa nélkül érkeznek. Megkülönbözteti formatervezésüket, színeiket és anyagait

Előnye és hátránya

Mivel a kanapét nem vásárolják egy évre, figyelembe kell vennie minden előnyét és hátrányát. Ha ismeri őket, akkor könnyebb lesz a termék megvásárlásáról dönteni. Tehát mi az az előnye, hogy egy kanapé egy hagyományos ágy előtt?

 • Tömörség. Hajtott, a kanapé-transzformátor sokkal kisebb, mint az ágy. Kis helyet elfoglalva felszabadítja a játékteret
 • Funkcionalitás. Éjjel délután ez egy teljes értékű alvó, ami kiváló hely a játékokhoz és a kikapcsolódáshoz
 • A kanapéban vannak ruhadarabok és játékok
 • Biztonság. A kanapék puha kárpitozása csökkenti a gyermek sérüléseinek kockázatát.
A kétszemélyes összehajtható kanapé stílusos színezése (alvó - egy)

A kétszemélyes összehajtható kanapé stílusos színezése (alvó - egy)

Van egy összecsukható kanapé és hibák, de sokkal szubjektívabbak, mint hogy valójában zavarják a vásárlást.

 • A kanapé csúszó mechanizmusa nem olyan tartós, mint a statikus lábak és a fejpántok
 • Napi gyakorlat egy fúró gumiabroncs hajtogatásával és összecsukásával
 • Úgy vélik, hogy a kanapé nem olyan kényelmes alvásra, mint egy ágy. Egy ellentmondásos kijelentés, mivel a modern anyagok és technológiák célja a fogyasztói kényelem.

A klasszikus ágy és a korszerűsített újdonság közötti választás inkább személyes preferencia, mint a kimondott "előnyök és hátrányok".

Sötétszürke kanapé nagyon alkalmas szinte minden világosan díszített óvodában. Plusz ez - mondanom sem kell, a lehető legkevésbé elhalványult színe

Sötétszürke kanapé nagyon alkalmas szinte minden világosan díszített óvodában. Plusz ez - mondanom sem kell, a lehető legkevésbé elhalványult színe

Tervező moduláris sorozat"Togo"

Design "Togo" moduláris sorozat

A csúszó mechanizmusok és jellemzőik típusai

Attól a ténytől függ, hogy a csúszó mechanizmus egy gyermek kanapéjára van szerelve, az alváshelyzet átalakulásának egyszerűsége függ. Click-klyak, harmonika, roll-out, "delfin" - mindezek a csúszó kanapé-rendszer típusai.

A kivonható mechanizmus a legmegbízhatóbb. Nagy biztonsággal rendelkezik, hosszú élettartamot és magas stabilitást biztosít. Több ezer átalakításra tervezték. Csak húzza meg az ülést magára, és a hátsó fut. Vegye figyelembe, hogy amikor a kanapé hajlító mechanizmussal hajtja össze, az alvóhely alacsonyabb lesz, mint összeszerelt állapotban. A gyerekek kanapéja határozott plusz.

Az átalakulás elvonható mechanizmusa: áramkör

Az átalakulás elvonható mechanizmusa: áramkör

A kanapé átalakításának kivonható mechanizmusa: fotó a belső térben

A kanapé átalakításának kivonható mechanizmusa: fotó a belső térben

harmonika az átalakulás egyszerűsége jellemzi. Ebben az esetben a harmonika elve lefektetésre kerül, ha elegendő a kanapé hátán lévő hurkot húzni, és az egész szerkezet vízszintes helyzetbe kerül. A "harmonika" könnyen megbirkózni a 7-8 éves gyermekekkel. Kompakt méretben különbözik.

Az átalakulás mechanizmusa"аккордеон": схема

Az átalakulás mechanizmusa "harmonika": rendszer

A kanapé átalakításának mechanizmusa"аккордеон": фото в интерьере

A kanapé "harmonika" átalakításának mechanizmusa: fotó a belső térben

Click-klyak a franciák találtak rá. Csúszó mechanizmusa csendesen működik, és lehetővé teszi egy kanapé három pozícióban történő elhelyezését: ülő, fekvő és fekvő helyzetben. Egy 8 év alatti gyermek számára az átalakulás ilyen rendszere összetett, a szülők segítsége nélkül. Az idősebb gyermekek könnyedén megkönnyítik a kattogásgátlást és kiszedik magukat. Nagyon szeret lányokat.

Az átalakulás mechanizmusa"клик-кляк": схема

Click-to-Click átalakítás: Séma

A kanapé átalakításának mechanizmusa"клик-кляк": фото в интерьере

A "click-clack" kanapé átalakításának mechanizmusa: fotó a belső térben

delfin sarokszékekben használják. A kikötő fele az ülés alatt van. A kihúzáshoz elegendő egy speciális hurok húzása a termék alján. Gyermek delfin kanapja vásárlásakor győződjön meg róla, hogy a szerkezet stabil. A csúszó alvás meghibásodásának veszélye áll fenn, ha alacsony minõségû görgõrendszereket használnak a mechanizmusban.

Az átalakulás mechanizmusa"дельфин": схема

A "delfin" -rendszer transzformációjának mechanizmusa

A kanapé átalakításának mechanizmusa"дельфин": фото в интерьере

A "delfin" kanapé átalakítása mechanizmus: fotó a belső térben

Tanács: A 8 évesnél fiatalabb gyermek biztonságának és kényelmének ellátása során válasszon kiosztó vagy "harmonika"

Gyermek kanapék dizájnja

A formatervezés talán a gyermekek kanapé-transzformátorának legfényesebb és legvonzóbb jellemzője. Meglepő és kellemes színes megoldások. A szivárvány minden színének kárpitozására használják. Csíkos és virágos, állatok és rajzfigurák nyomdokaiban, ketrecben és polka pontokban. A tervezők gyakran alkalmaznak ellentétes kombinációkat. A pszichológia szempontjából ezek a döntések ideálisak a gyerekek pozitív érzékelésére. Tehát a kihúzási modellben az ülések azonos színűek lehetnek, és az alvóhelyet egy másik ruhával borítják.

Moduláris, puha bútorok játékteremhez. Az ágy nem megfelelő, csak egy rövid alvásig használható

Moduláris, puha bútorok játékteremhez. Az ágy nem megfelelő, csak egy rövid alvásig használható

Díszítő kanapé lányoknak 12 éves korig

Díszítő kanapé lányoknak 12 éves korig

A gyermekszoba belső terében a kanapé képes egy külön művészeti tárgy szerepére. Egyes modellek annyira reálisak, hogy a gyermekek kanapéjához készült fotó eléggé eltér a bútoroktól.

Bed-gép napi alváshoz

Bed-gép napi alváshoz

Érdekes művészi képek divánok, kattints a clack-ra. Bennük a tervezőnek lehetősége van arra, hogy egy bizonyos formát adjon a termék több részébe. A delfinben és a harmonikában a tervező fantáziája kiterjed a termék háttámlájára és karfájára. A helyek általában támogatják az adott témát színnel.

Egy és két helyet tartalmazó modulok a játékteremben

Egy és két helyet tartalmazó modulok a játékteremben

Amit nem talál a gyerekek kanapéján, unalmas, monokróm színek és nehézsúlyú formatervek.

A gyerekek összecsukható kanapéjának másik jellemzője, hogy mindkét nemben gyermekek számára eltérő választási lehetőséget biztosít.

Nem semleges bútorok kárpitozással, foltos rajzok állatokkal

Nem semleges bútorok kárpitozással, foltos rajzok állatokkal

Modellek fiúk és lányok számára

Hagyomány, amely szerint a lányok rózsaszín színűek, és a kék, sok évvel ezelőtt kifejlesztett fiúk. Egy rózsaszín szalagot egy borítékkal kötözött egy lányhoz, egy kék babakocsit vásárolnak egy fiú számára. Ugyanez az elven működik a gyermekek kanapéinak gyártásában.

A kanapé sötét szürke színe kiváló választás egy 10 éves fiú szobájához

A kanapé sötét szürke színe kiváló választás egy 10 éves fiú szobájához

Baba kanapék lányoknak

Mit kínálnak a gyártók a kis hercegnőknek? A lányok számára készült, modern gyermek kanapék a legszokatlanabb tárgyakra stilizálhatók. A mágikus sütőtök edzője Cinderella-hoz fordítja a lányodat. A tündérvirág a Thumbelina-val társul. A párnák szív és virág formájában különleges légkört teremtenek a lány óvodában.

Gyermek kanapéágy puha fejű medvék formájában, különféle korú lányok szobájában

Gyermek kanapéágy puha fejű medvék formájában, különféle korú lányok szobájában

A kék kinyitható kanapé és a színes, puha fotelek az óvodában

A kék kinyitható kanapé és a színes, puha fotelek az óvodában

A színsémában általában a rózsaszín árnyalatok érvényesülnek. De ez nem jelenti azt, hogy a lánya biztosan boldog lesz ezzel a színnel. Három év alatt a baba elfogadja a szülők választását, de egy idősebb lánynál jobb konzultálni. Talán már elvesztette érdeklődését a rózsaszín érzékenység iránt, és a kedvenceiben más színű.

Fukszia színes kanapé színes csíkok az ülésen

Fukszia színes kanapé színes csíkok az ülésen

A hajtogató mechanizmusnak egyszerűnek és egyszerűnek kell lennie, hogy a lány egyedül tudja kezelni. Válassza ki a hercegnő click-clack vagy harmonika. Ezek zajosak, nem igényelnek nagy erőfeszítést, amikor kibontakoznak.

Babaágyak fiúknak

A fiúk stílusos gyermekszékek az autók, csónakok, rakéták. Egyébként a fiúknál könnyebb megegyezni a színnel. Ők jobban vonzanak a termék külső tulajdonságai. Kék, barna, zöld - ez nem számít, a legfontosabb dolog az, hogy van egy kerék, kapu vagy sisak. Aztán a kanapé-transzformátor részt vesz a gyerekek plot játékokban.

Stílusos készlet: szürke kanapé és oszmán az általános iskolás korú fiú szobájában

Stílusos készlet: szürke kanapé és oszmán az általános iskolás korú fiú szobájában

A fiúk természetesen függenek az összes mechanizmustól. Érdekelni fogják mind a kattogás, mind a harmonika, mind a kivonható rendszert. Tanítsd meg gyermekeidet, hogy rendesen helyezze el a kanapét, és örömmel fogja megtenni. Ha gyermeke túl aktív, és a kanapénak több mint egy ütést kell elviselnie, a legmegbízhatóbb legyen a húzómechanizmus.

Nézd meg a gyermekek fotóit modellekkel, hogy a jövőbeli vásárlás örömet szerezzen neked és a kincsednek.

A pszichológusok azt tanácsolják, hogy hagyja el a kliséket és válasszon semleges színeket a gyermekek kanapéihoz. A sárga, barna, kék, zöld, fehér, vörös, mind a lány, mind a fiú illik.

Sötétkék szín - meglehetősen szigorú és sokoldalú, alkalmas mindkét nem iskola diákszobájában lévő bútorokra

Sötétkék szín - meglehetősen szigorú és sokoldalú, alkalmas mindkét nem iskola diákszobájában lévő bútorokra

Fontos szerkezeti részletek

A gyermekek kanapéjának kialakítására vonatkozó különleges követelmények úgy lettek kialakítva, hogy biztosítsák a termék biztonságos üzemeltetését minden irányban. Az első dolog, amelyet feltétlenül megfigyelnek a gyártó kanapéjának kialakításában, abszolút védelem a súlyos sérülések ellen. A bútorokat a gyermek területére helyezték. Bizonyos korig a gyermekek nem rendelkeznek teljes mértékben veszélyes érzéssel. A zajos és agilis játékok teszik ki az életük nagy részét. Futtatnak, ugrálnak, forgatják, a szoba teljes terében. Barátok jönnek hozzájuk, és a terem a kanapén néha megnő. Mindezt figyelembe kell venni a termék tervezésekor. Minőségi kanapé - az, amelyikben a következő követelmények teljesülnek:

 • Kizárt éles sarkok és kemény felületek, amelyek sérülést okozhatnak
 • A kanapé-transzformátorban nincs lehetőség a kemény anyagok kinyúlására
 • A kárpitozás során környezetbarát textíliákat és színezékeket kell használni
 • A gyermekek kanapéihoz egy csúszó felületű anyag
 • Keret megbízhatósága
Sarok kanapé kinyúló éles részek nélkül

Sarok kanapé kinyúló éles részek nélkül

A keret megbízhatósága a tervezés kritikus eleme. A gyerekeknek készült jó kanapé természetes fa vagy fém. Ezek a legtartósabb és környezetbarát anyagok. Néhány gyártó MDF-ből készült modelleket kínál. Az ilyen modellekben fennáll annak a veszélye, hogy káros vegyületeket használnak az alkatrészek ragasztására. Ezen kívül alacsony a szilárdság és a tartósság.

Az alvó ágynak kombinálnia kell a kényelmet és a helyes merevséget. Lehetetlen, hogy külön részekből (párnákból) álljon. Csak a szintet, a legkisebb különbség nélkül, a felületet. A kárpitot ne nyújthassa, mint egy felnőtt termékben.

Semleges világosszürke kanapé két helyre egy csecsemő szobában, aki aludt a kiságyban. Kitűnő, nagyon sokoldalú a jövő szobatervezésével kapcsolatban"на вырост"

Semleges világosszürke kanapé két helyre egy csecsemő szobában, aki aludt a kiságyban. Kiváló, nagyon sokoldalú a szoba jövőbeli kialakítása, a "növekedés"

Töltőágyak

Az alvadék betöltőjétől függ a gyermekcsapágy helyes kialakulásától. Egy fiatal korban, amikor a baba összes csontja aktívan alakul ki, nem szabad megengedni, hogy az alvás során kellemetlenséget érezzen.

A gyártók kétféle anyagot használnak az alvóhely feltöltésére: rugók és poliuretán hab.

szófa"дельфин" с выдвижным ящиком для вещей и игрушек. Подойдет для детей постарше. Следите за надлежащим качеством материала. Токсичный ДСП - исключен

Szófa "delfin" fiókokkal a dolgok és a játékok számára. Alkalmas idősebb gyermekek számára. Vigyázz az anyag megfelelő minőségére. Mérgező forgácslap - kizárt

A tavaszi blokkok függőek és függetlenek. Az első az elavult szerkezetekre vonatkozik, és nem alkalmas a gyermekek kanapéjára. A tekercsrugók monolitikusak, és kényelmetlen az alvásukra. Egy független egységben mindegyik rugót külön csomagolják egy speciális zsákba. A rugók eloszlása ​​lehetővé teszi a test kényelmes helyzetét. És mégis, egy gyermek alvóhelyére, a rugós matrac kemény. A termék kényelmes elemeinek javítása érdekében ortopéd matracot vásároljon a kanapéra.

Fontos! A gyermek alváshoz szánt matrac vastagságának legalább 8 cm-nek kell lennie

A poliuretán hab ideális alváshoz, a legfontosabb az, hogy kiváló minőségű. Az anyag ökológiai, hipoallergén, könnyen alakítja a test alakját, és ugyanolyan gyorsan visszaállítja a sík felületet alvás után. Jól levegőzik, nem halmoz fel vagy piszkálja a port.

Mindkét típusú töltőanyag hosszú élettartammal rendelkezik, de van különbség az árban. A minőségi rugóblokk drágább, mint a poliuretán hab.

Kivehető fedél - nagyon kényelmes dolog, mert a gyermekek gyakran piszkos bútorokat készítenek

Kivehető fedél - nagyon kényelmes dolog, mert a gyermekek gyakran piszkos bútorokat készítenek

Kárpit anyag

A kárpitanyag minőségét meg kell határozni, mielőtt a kanapé megérkezik a házba. Végtére is, valószínűleg nem szeretné látni a narancssárga ülésen néhány nap alatt egy barna foltot egy csokoládé édességtől vagy egy zöld akvarell fényes blotjaitól egy rózsaszín háton, amelyet nem lehet eltávolítani. Kívánatos, hogy a textíliát hosszú ideig nem törölje le és nem homályosít; hogy kellemes az érintés, és nem okoz kellemetlenséget a baba.

Egy felnőtt kanapé miniatűr másolata kettőre

Egy felnőtt kanapé miniatűr másolata kettőre

Határozottan nem alkalmas a gyermekek kárpitozott bútorok velúr. Puha felülete gyorsan le van törölve. Ugyanaz a hiba a nyájban rejlik. A kárpitokat és a zseníliát a gyermekek kanapéjának kárpitozásának legjobb anyagaként ismerik el. Természetes, lélegző, nem fogják károsítani a babáját. Könnyű eltávolítani a szennyeződéseket.

Bőr és műbőr használható a kanapé kárpitozásában, de jobb lemondani. A természetes bőr drága, de nincs garancia arra, hogy gyermeke nem fog fájni. Nem szégyen sérti a bőrt, de a kárpit helyreállításához rendes összeget fog fizetni.

Fontos! A gyermekek kanapéját válasszon Teflon impregnáló anyagból. Immunsnek a napfoltok, nincs nyoma annak.

A kanapé fehér színe az óvodában vagy játszószobában? Igen, lehetséges - eltávolítható fedél segítségével

A kanapé fehér színe az óvodában vagy játszószobában? Igen, lehetséges - eltávolítható fedél segítségével

Hasznos kiegészítők

A roll-out mechanikával és harmonikákkal ellátott kanapé-transzformátorokat rétegelt lemez dobozokkal egészítik ki. Kényelmes ágyneműt, játékokat, különféle kisgyermekeket tárolni. Ezek a kiigazítások különösen fontosak a kis helyiségekben, ahol nehezen talál helyet egy tágas szekrénynek.

A kanapékhoz csatolt díszpárnák jó nappali nyugalomra. Nagyszerű, ha eltávolítható fedőlapokkal rendelkezik.

Nagyon igényes a játékszobában lévő bútorok károsodásának lehetőségével: műbőr kárpitozással. Ugyanakkor a szennyezés szempontjából ez a legelőnyösebb - a tisztítás perceket vesz igénybe

Nagyon igényes a játékszobában lévő bútorok károsodásának lehetőségével: műbőr kárpitozással. Ugyanakkor a szennyezés szempontjából ez a legelőnyösebb - a tisztítás perceket vesz igénybe

Korosztály szerint válasszuk ki a kanapét

A gyermekkárpitos bútorok kiválasztásakor a kor faktor nagyon komoly. A 3-5 éves gyermekeknek gyermekszékekkel kell ellátni a székekkel ellátott kanapéágyat, amely megmentheti a gyermeket az álomba esés alól. Hajlamosak lágy talpra, amely kényelmes körülmények között alszik és pihen. Ha nincs lehetősége felvenni a kanapét, vásároljon egy összecsukható szék lökhárítóval. Az ilyen modellekről jól látható, hogy milyen szerepet játszanak a vitrinek.

"Клик-кляк" как запасное спальное место. Кровать для ежедневного сна - над ним

"Click-klyak", mint tartalék alvó. Ágy napi alvás - fölötte

Az ötévesnél fiatalabb gyermekek számára ajánlott egy "növekedésre" szolgáló kanapé vagy karosszék beszerzése. Vásárláskor mérje meg a kikötő hosszát és válasszon egy margóval.

A 10 éven felüli gyermekek tetszőleges tetőcserét is tudnak venni. A fiúk kedvelik a dobogást, vagy a harmonikát, és a változás sebességével és egyszerűségével magyarázzák választásukat. A lányok jobban szórakoztatják a kattogás-mechanizmus munkáját. Ha a család két különböző nemű és különböző korú a gyerek, akkor jobb nekik vásárolni két fotelekkel és kanapékkal transzformátorok, kihagyva a fal.

Szófa, beépített szekrény. Ez a lehetőség, az úton, a felnőttek körében népszerű, hogy egy kis szobát rendezzen egy hálószobában

Szófa, beépített szekrény. Ez a lehetőség, az úton, a felnőttek körében népszerű, hogy egy kis szobát rendezzen egy hálószobában

Az életkor befolyásolja a termék alakjának megválasztását. Három évesek, mint vitorlások, kisállatok, autók, virágok. Ezek a képek érthetőek, ismerősek, örömet hoznak és kellemes alvást kapnak. A hat évesek és az idősebb gyermekek aszimmetrikus formák felé gravitálódnak. Párnák különböző méretben, négyzet alakúak, kerek, gyémánt alakúak. A kanapé kétszintű hátsó része, különböző magasságú karfák. Az ilyen részletekkel rendelkező székek elegánsak és felnőttek.

A serdülők, szemben a fiatalabb gyermekekkel, inkább a minimalizmust preferálják más formák között. Azonban, ha nőnek Gulliver, feje hozzáér 12-13 éves csillár, már itt, és felhívni-out mechanizmus nem segít - szükségünk van egy normál felnőtt méret.

Hol helyezze el a kanapét

Mielőtt vásárolna egy kanapé-transzformátort, mérje meg a helyiséget. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kibontott formában a kanapé hossza növekedni fog. Kapcsolja össze a szoba méreteit a kiválasztott termék méreteivel. Határozza meg a helyet, ahol elhelyezheti.

Sarok kanapék két fiú számára egy kis óvodában, minimalistaan ​​fehér és zöld tónusokkal díszítve

Sarok kanapék két fiú számára egy kis óvodában, minimalistaan ​​fehér és zöld tónusokkal díszítve

A gyermek kanapék szabványos méretei 180-200 cm és 60-80 cm szélesek. A gyártók nem korlátozzák magukat a megadott paraméterekre, és nem szabványos termékeket kínálnak az ügyfeleknek. Keresse meg a különböző üzletekben a modellt, amely optimálisan illeszkedik a gyermek szobájába.

Helyezze a kanapét a fal mentén, a gyermek munkaterületétől elkülönítve. Ne helyezze az ablakhoz, ahol piszok lehetnek. Gondold át a padlót. A delfinben és a gördülő mechanizmusban vannak kerekek. Ahhoz, hogy a kanapé könnyedén elmozdulhasson, ne ragadjon a szőnyeg vagy a szőnyeg halomba. Harmonika vagy kattintás-tapsolás esetén ez a szempont nem fontos. Egy másik ok arra, hogy gondolkodjunk arról, hogy milyen csúszó mechanizmust válasszunk.

Tanács: rajzoljon egy szobatervet, helyezze be a bútorokat, és nézze meg, hogy a kanapé optimálisan kényelmes lesz-e

Illessze be a belső térbe

A gyermekek kanapéinak változatossága miatt nem nehéz választani egy modellt egy kész belső térre. Természetesen meg kell őriznie a szoba általános stílusát.

Szigorúan elegáns díszítése a tizenéves fiú szobájának. Szófa - nagy, képes fogadni sok vendég a házigazda

Szigorúan elegáns díszítése a tizenéves fiú szobájának. Szófa - nagy, képes fogadni sok vendég a házigazda

A gyermekszobák a ház egyik legösszetettebb helyiségei a bútorok tekintetében. Ebben kapcsolódnak: munkahely, játszótér és hálószoba. A szülők feladata, hogy a gyermek élettérét a lehető legkényelmesebb és kényelmesebbé tegyék. Először döntsön a belső tér stílusáról.

Rózsaszín kanapé karosszék, az ülések kárpitozásával

Rózsaszín kanapé karosszék, az ülések kárpitozásával

A tengeri motívumok esetében a kék, sárga, kék árnyalatú hajó formájú kanapé alkalmas. Kitűnő, ha hajóként vagy játékhajóként stilizálni fogják. Ezt a stílust a fiúk kedvelik. Ha a gyermeke szereti az összes rajzfilmot, díszítse szobáját néhány kedvenc rajz stílusában. A dalmát szék tökéletesen illeszkedik a híres film kis rajongója belsejébe.

Rózsaszín praktikus kivehető kanapé

Rózsaszín praktikus kivehető kanapé

Room a la Barbie - a belső tér rózsaszín és arany színekben. Rózsaszín kárpitos ülő ruhája, párnák-szívek. A klasszikus kihúzható kanapé egy szalagon vagy a színek világos elválasztásával kedvezően hangsúlyozhatja gyermekének komolyságát, a hangsúlyt a tanulásra és az intellektuális játékok iránti lelkesedésre. Egy természetesen lelkes lány számára, természetesen, készítsen egy szobát a témában, például egy erdőben.

tanács: a pasztell kárpit színek vizuálisan kibővítik a szobát és átadják a levegőt. A súlyos sötét és nagyon fényes árnyékok kedvezőtlenül befolyásolják a gyermek pszichéjét.

Sötétkék"navy" цвет - отличный выбор для комнаты мальчика

A sötétkék színű színek nagyszerű választás a fiú szobájához

Kicsi és nagy szoba

A "kanapé" szó szerint nagy szobát látunk. Szerencsére a gyerekek kanapéja megfelel a nevének méretének. De a modell kiválasztásánál nem hagyhatja figyelmen kívül a szoba méretét, ahol állni fog.

Nagyszerű, ha nagy gyermekszobája van. Minden kancsón elfér a csúszó mechanizmus. Kiváló lehetőség egy tágas szoba - egy gyermek sarok kanapé. Hozzáad egy kényelmes szobát, támogatja a szoba ergonómiáját és kiváló alvóhely lesz. Egy nagy óvodában két, harmonikus rendszerrel rendelkező, a csúszó mechanizmusok között leginkább kompakt, kétszemélyes kanapé könnyen feláll. Ha egyenetlen korú gyermekekkel rendelkezel, akkor gyertyatartóba helyezhetsz egy íjjal és egy kanapé-kattintással.

Az összehajtogatott magas kanapé sikeresen bejuthat az óvoda ablakába. Ne tegye a fűtőtestbe, ha a forgácslap alkatrészeit tartalmazza!

Az összehajtogatott magas kanapé sikeresen bejuthat az óvoda ablakába. Ne tegye a fűtőtestbe, ha a forgácslap alkatrészeit tartalmazza!

Nehéz egy modellt választani egy kis helyiségben. Ebben az esetben a szülők hajléktalan székeket vásárolnak. De választhatsz egy kanapét. Például egy kis kivonható modell vagy egy kis kattintás-clack.

A szék akkor is fontos, ha nincs gyermekszoba a házban, és a gyermek alszik a nappaliban. Ismét itt a választás a harmonikára esik, de egy kattintáscsíkot is tehet.

Kétszintes kanapé-transzformátor bútorok egy kis gyermekszobához, két bérlővel. Azon a napon, amikor a tervezést a résszel eltávolítják, egyetlen falat alkotnak. Éjszaka az ágyakat kihúzzák, és a gyerekek örömmel elaludnak rájuk.

A kihúzható kanapé kényelmes hely a mindennapi alváshoz, TV-nézéshez és játékokhoz

A kihúzható kanapé kényelmes hely a mindennapi alváshoz, TV-nézéshez és játékokhoz

A kanapé ellenőrzése a boltban

Meghatározzák a belső tér stílusát, a méretek összehangoltak, a kanapé alakja és színe megválasztásra kerül - itt az ideje vásárolni. Amikor eljön a boltba, forduljon az eladóhoz. Ezután menjen a kiválasztott modellhez, és hajtsa végre az alábbi műveleteket:

 1. Érezd a kanapét. Lágynak kell lennie az üléstartományban, a karfákban és a háttámlákban, és szilárdabbnak kell lennie a szerkezet többi részének mentén
 2. Szeretnél egy kanapét elhelyezni a szoba közepén? Ügyeljen a hátsó homlokzat anyagának színére.

  Miniatűr moduláris kárpitozott bútorok gyerekeknek 10 éves korig. Alkalmas játszószoba

  Miniatűr moduláris kárpitozott bútorok gyerekeknek 10 éves korig. Alkalmas játszószoba

 3. Győződjön meg róla, hogy többször hajtogatja és hajtsa le a modellt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a csúszó mechanizmus működik. Észrevetted a legcsekélyebb rohamot vagy gyanús csikorgást? Menj egy másik mintához. Győződjön meg róla, hogy a kanapé könnyen lefektethető, és a gyerek maga is megteheti.
 4. Nézd az ágyat a kibontott formában. Nem szabad magasságkülönbségeket elérnie.
 5. Ismerje meg a töltőanyag típusát.
 6. Üljön a kanapéra. Ha az eladók megengedettek, feküdjön le. Így érezni fogod az ágyad kényelmét.
 7. Kérdezze meg az eladótól, hogy milyen kárpit szövet. Ellenőrizze a hibákat; ellenőrizze a varratok pontosságát és a kárpitozás rögzítését is.
 8. Ha a kanapén fiókok vannak, mozgassa őket. Könnyedén kell járniuk, és ne ugorjanak ki a hornyokból.
 9. Ellenőrizze a méretekkel. Győződjön meg róla, hogy a modell illeszkedik a gyermek méreteihez.
 10. Ellenőrizze a kanapé stabilitását. Rázza meg, próbálja meg megnyomni a háttámlát: ha a kanapé könnyedén fekszik, ne hajlandó megvásárolni. Telepítve a szoba közepén, leesik, ami trauma lehet a gyermeknek.

Ne habozzon elvégezni egy ilyen ellenőrzést, hogy nem fog csalódni a vásárlás.

Fényes, vörös kanapé az olvasáshoz és a játékokhoz, anélkül, hogy átalakulna

Fényes, vörös kanapé az olvasáshoz és a játékokhoz, anélkül, hogy átalakulna

Rendelünk

Több száz fotót átvizsgáltunk, bevásároltak, de nem találtad meg, amire szükséged volt? Lépjen kapcsolatba a bútorműhelyvel. A tapasztalt bútorgyártók minden csúszó mechanizmussal dolgoznak. Mindkettőjüket és a harmonikát mind az ízlésük szerint kiválasztott anyagokból készítik.

Ezenkívül megrendeléskor kérheti, hogy a kárpit szövet oldalzsebéit a kanapéra tegye; kiegészítheti egy kihúzható kosárral.

A műhelyek nem korlátozódnak mind a méretre, mind a konfigurációkra - a rajz alapján rajzolnak rajzokat és elkészítik a kívánt kanapét. Természetesen az egyénileg gyártott termék többet fog fizetni, mint egy gyár kanapé egy boltban. De ha figyelembe vesz egy dolgot a növekedéshez, akkor teljesen igazolja az elköltött pénzét.

Az aktív gyermekek bútorok kárpitozásához a legjobb anyagok a gobelin és a zsenília. A bőr is jó választás

Az aktív gyermekek bútorok kárpitozásához a legjobb anyagok a gobelin és a zsenília. A bőr is jó választás

Hasznos tippek

Ha egy 3 éves csecsemőre kanapét vásárolsz, ne rohanj le az ágyat az óvodából. Adja meg a gyereknek, hogy megszokja az új alvóhelyet. Vigyázz magadra, hogyan fogja majd elsajátítani, és mennyire kényelmes rá.

Ha aggódsz a kárpitok integritását illetően, vegyél egy kész fedelet vagy egy csinos takarót, amely illeszkedik a belső térbe.

Kanapé mechanizmussal"дельфин" и необычный угловой диван-кресло с сиденьем округлой формы

"Delfin" mechanizmussal ellátott kanapé és szokatlan sarokkárpit fotel, kerek formájú üléssel

Számítsd ki a heverő működését 5-7 évig. Ha a termék méretei lehetővé teszik a további használatát - húzza le a kárpitot. Illessze össze a kanapé színét, a gyermek temperamentumára összpontosítva. A passzív és lusta, élénk színek és minták működni fognak. A tevékenység nyugtalanítóan homályos rajzokat és elnémított színeket tartalmaz.

Két gyermeket nem kell megvásárolnia, még akkor sem, ha ikrek, azonos színű és alakú kanapék. Helyesebb választani a kárpit színeit és alakját, minden gyermek kívánsága alapján.

Díszítő kanapé, szokatlanul megemelt háttal és ülésekkel

Díszítő kanapé, szokatlanul megemelt háttal és ülésekkel

A kapott vizuális példák összegyűjtése érdekében nézze meg ezt a videót:

Babaágyak egy modern belső térben (100 kép): stílus, kényelem és egészséges alvás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =