Bambuverhot ovissa ja ikkunoissa

Bambuverhot ovissa ja ikkunoissa

bambu kaihtimet ovesta, jota äitimme ja isoäidit rakastivat niin paljon, takaisin muodissa! Mutta tänään se on kaukana tylsistä verhoista, joissa palmuja koristavat monet Neuvostoliiton huoneistojen käytävät ja keittiöt, mutta tyylikäs ja ekologinen verhot, joka kiittää luonnollisen ulkonäönsä ja hiljaisen ruosteensa ansiosta talon rauhallisella energialla, luo ilmapiirin rauhaa ja harmoniaa. Luonnonmateriaalien käyttö asuntojen järjestelyissä on aina etusijalla, joten kirkkaiden, mutta kasvotonta muovisten ja synteettisten kankaiden sijaan pitäisi mieluummin yksinkertainen, mutta eksoottinen bambu, jolla on oma luonne. Bambuverhot ovat täydellinen sisustus, täyttävät ilmavirrat ja positiivinen energia, auttavat jakamaan tilan tehokkaasti ja korvaamaan tavalliset sisäovet, jotka usein syövät hyödyllisen alueen. Monien vaihtoehtojen joukossa on helppo valita verhot jokaiseen makuun sopivaksi tiettyyn huoneen suunnitteluun.

sisältö:

 • Vuosisatoja vanhat perinteet
 • Edut bambuverhoista
 • puutteet
 • Tyypit bambuverhot oviaukkoihin
 • Asennusominaisuudet
 • Bamboo-verhot sisustuksessa
Bamboo-verhot ovelle pihalle

Bamboo-verhot ovelle pihalle

Horisontaaliset bambuverhot makuuhuoneen sisätiloissa

Horisontaaliset bambuverhot makuuhuoneen sisätiloissa

Bambuverhot ruokasalin sisätiloissa

Bambuverhot ruokasalin sisätiloissa

Vuosisatoja vanhat perinteet

Bambu ja kaikenlaiset kotitaloustavarat, jotka ovat peräisin siitä, Aasian alueen asukkaat ovat käyttäneet antiikin ajoista lähtien. Tätä materiaalia pidettiin perinteisesti erinomaisena Qi-energiana, minkä vuoksi bambusta valmistetut verhot aina koristelivat tavallisten ihmisten, aatelisten ja papiston asuinrakennuksia, mikä loi harmonian ja hiljaisuuden ilmapiirin missä tahansa huoneessa. Kevyitä tuulevia verhot palvelee osioiden laatu, suojaa auringolta ja ulkomaisilta näkymiltä, ​​mutta ei häiritse tilaa eikä häiritse energian vapaata liikkuvuutta.

neuvosto: Aasian maissa bambu on hyvinvoinnin symboli, joka parantaa elämänlaatua, hyvää terveyttä ja haluaa täyttää.

Kun koko maailma oli täynnä muotia kaikille aasialaisille, bambuvalmisteet löysivät nopeasti fanit lännessä etenkin etnisten tyyppisten kannattajien ja eksoottisten ystävien keskuudessa. bambu ovia ovella Kaikki ne, jotka haaveilivat idästä, alkoivat jumittua, kun kuulevat valossa ruplaa näiden maiden legenda.

Bamboo-verhot ovien ja ikkunoiden aasialaisessa sisätilassa

Bamboo-verhot ovien ja ikkunoiden aasialaisessa sisätilassa

Nykyään bambuverhot selviytyvät useisiin tehtäviin:

 • Yksittäisen tilan erottaminen eri vyöhykkeisiin muodostamalla ehdollinen näkyvä raja vierekkäisten huoneiden välillä.
 • Säästää tilaa pudotusovelluksen puuttuessa, jonka kankaalla rajoitetaan koko huoneen käyttöä. Tämä on erityisen tärkeää vuonna 2005 pienkokoisia huoneistoja, jossa jokainen senttimetri on tärkeä.
 • Avaruuden visuaalinen laajentaminen, jos verhojen ja seinien väri sopii yhteen.
 • Luodaan mukava tunnelma yksityisyyttä.
 • Vapaa ilmankierto.
 • Mahdollisuus säätää valovirtausta.
 • Huoneen upea sisustus ja lähes minkä tahansa muotoinen oviaukko.

neuvosto: bambusta valmistetut verhot eivät ainoastaan ​​anna jokaiselle vierekkäisestä huoneesta täydellisen ja alkuperäisen ulkoasun, mutta sallivat myös luoda erilliset toiminnalliset alueet ilman selkeitä ja tiukkoja rajoja.

Kylpylä kylpyhuoneessa maalaistalossa itämaisessa tyylissä ja pääsy sisäpihalle

Kylpylä kylpyhuoneessa maalaistalossa itämaisessa tyylissä ja pääsy sisäpihalle

Edut bambuverhoista

Oven oven bambuverhot voidaan ostaa miltei mistä tahansa erikoisvarastosta, niin monta muotoiluvaihtoehtoa, että lisävaruste voi helposti sopeutua paitsi aasialaisiin tai etnisiin sisätiloihin, mutta sopii myös monenlaisiin nykyaikaisiin ja seksteihin.

Bambu-oviverhoilla on useita etuja:

 • Naturalness ja ympäristöystävällisyys, joka sallii tällaisen sisustuksen käytön makuuhuonetta, lapset, keittiöt ja muut.
 • Kestävyys - bambuverhojen käyttöikä on lähes rajoittamaton, jos huone on tarpeeksi kuiva.
 • Kosteuden kestävyys - jos säännöllisesti tuuletat huoneen, jossa bambuverho on riippuvainen, niin lisääntynyt kosteus ei ole kauhea. Tällainen lisävaruste voidaan ripustaa jopa yli maaseudun tai mökin sisäänkäyntiovesta.
Bambuverhot näyttävät kannattavilta ranskalaisten ovien kaappiin

Bambuverhot näyttävät kannattavilta ranskalaisten ovien kaappiin

 • Hygienia - bambu on antibakteerisia ominaisuuksia, ei kerääntyy sen pintaan bakteerit, sienet ja muotti.
 • Antistaattinen - bambu ei kerry staattista sähköä ja jopa sammuttaa sähkömagneettisten aaltojen vaihtelut. Pinnallaan ei pääse lainkaan pölyä eikä jäljellä kontaminaatiota.
 • Hypoallergeenisuus - bambu aiheuttaa hyvin harvoin allergisia reaktioita, minkä vuoksi se on ainutlaatuinen trooppinen kasvi, jonka pohjoisten asukkaat voivat vapaasti käyttää kodeissaan.
 • Helppo puhdistaa - riittää pyyhkimällä verhojen pinta kuivalla harjalla tai kostealla sienellä pehmeillä pesuaineilla.
 • UV-säteilyn kestävyys, jonka seurauksena bambu ei häipy ajan myötä menettämättä alkuperäistä väriä, vaikka jatkuvasti altistuu auringonvalolle.
Kestää palamista mahdollistaa bambuverhojen käytön talojen sisätiloissa lähellä merta

Kestää palamista mahdollistaa bambuverhojen käytön talojen sisätiloissa lähellä merta

 • Rakennuksen helppous - verhot soveltuvat mihin tahansa oviaukkoihin, jopa hauras kehys tai GKL. Poikkeus on laaja ja pitkä rullatut rakenteet, joilla on kunnollinen paino ja joita ei suositella liian suurille oviaukkoille.
 • Helppo asennus - ripustaa bambuverho voi jopa henkilöllä, jolla ei ole erityisiä työkaluja ja kokemuksia.
 • Mahdollisuus valita eri väreistä, sopii tiettyyn suunnittelupäätökseen. Jokaisella bambuelementillä on oma ainutlaatuinen sävy ja kuvio, joten verhot eivät tarvitse lisävärjäystä.
 • Demokraattiset kustannukset. Voit tehdä erittäin vaatimattomia menoja, jos ostat bambuverhot ovesta, erikoistuneiden tuotteiden verkkokauppa tarjoaa vaihtoehdoista 400 ruplaa ja enemmän riippuen suunnittelusta ja suunnittelusta.
Bambuverhot näyttävät hyviltä mistä tahansa sisustuksesta

Bambuverhot näyttävät hyviltä mistä tahansa sisustuksesta

puutteet

Oven puolella olevat bambuverhojen haitat ovat hyvin pieniä, mutta niitä on harkittava tämän lisävaraston ostamisessa ja sijoitettava tiettyyn huoneeseen:

 • Bambu on kuitumainen rakenne, joka imee täydellisesti kaikki hajut ja varastoi ne, joten keittiössä tällaiset verhot tulee ripustaa vain, jos on hyvä ilmanvaihto.
 • Bambuverho ei voi toimia lämmön- ja ääneneristeenä, joten älä ripusta sitä makuuhuoneen reunaan ja toiseen huoneeseen, jos haluat paeta ulkomaalaisista ääniä.
 • Ei ole tarpeen asentaa bambuverhoa ilman yksityisten huoneiden oviaukkoja (makuuhuone, tutkimus, kylpyhuone, wc), koska ne eivät tarjoa riittävää eristysastetta.
 • Rajoitettu muotoilu voi olla ongelma valitessaan oikeat verhot tietylle sisätilalle.
Bambuverhoilla on rajalliset ominaisuudet suunnittelussa, joten niitä on käytettävä viisaasti

Bambuverhoilla on rajalliset ominaisuudet suunnittelussa, joten niitä on käytettävä viisaasti

Bamboo verhot ovessa: tyypit

Oven oven bambuverhot, joiden valokuvista kiinnostaa niiden laakoninen muotoilu ja aasialainen minimalismi, voivat erota toisistaan ​​huomattavasti, vaikka samaa materiaalia käytetään. Kaikkien tällaisten verhojen nykyisten tyyppien ero on tärkein elementtien järjestely, joka voi olla pystysuora tai vaakasuora. Kumpikin tyyppi puolestaan ​​on jaettu useisiin eri tyyppeihin.

Vertikaaliset bambuverhot sopivat klassiseen muotoiluun

Vertikaaliset bambuverhot sopivat klassiseen muotoiluun

Pyöreät verhot bambusta

Pystysuorat bambuverhot ovelle ovat kahta tyyppiä:

 1. Vietnam.
 2. sokea.

Jokainen vietnamilaisten verhojen lanka on valmistettu lyhyistä bambuputkista, joiden halkaisija on pieni ja joka on kiinnitetty kalastuslinjaan tai lankaan. Toistensa välissä lankaelementit on yhdistetty pienikokoisilla koukkuilla tai solmuilla, jotka muodostavat tarvittavan pituuden. Kerätty kierteet on kiinnitetty tukipalkkiin, joka asennetaan oviaukkoon, verhon alaosaa ei ole lainkaan kiinnitetty, mikä tekee rakenteesta mahdollisimman kevyt, liikkuvan ja liikkuvan. Se oli tällaisia ​​vietnamilaisia ​​verhoita, jotka olivat hyvin suosittuja 25-30 vuotta sitten, mutta tänään muoti taas palasi heihin.

Itämaiset motiivit bambusta tehtyjen vietnamilaisten verhojen suunnitteluun

Itämaiset motiivit bambusta tehtyjen vietnamilaisten verhojen suunnitteluun

Vietnamin bambuverhot näyttävät hyviltä monissa sisätiloissa, jotka on sisustettu kuten etninen, ja nykyaikaisia ​​tyylejä. Ne ovat sopivia sisustus oviaukot ja kaaret huoneistoissa, ravintoloita ja baareja, luova työpajoja ja hotellihuoneita. Bamboo-putkien kipu, joka kuullaan joka kerta verhon rullina, täyttää huoneen positiivisella energialla, aidon ilmapiirin aasialaisesta tyyneydestä.

Vietnamin vertikaaliset bambuverhot ovessa eivät rajoita liikkumisvapautta talon ympärillä. Toisistaan ​​voi poiketa filamenttien paksuudesta, niiden tiheydestä. Haluttaessa verho voidaan kiinnittää sivuille tai keskelle kaistaleiden tai silmukoiden avulla.

Vietnamin bambuverhot, joissa on kuva

Vietnamin bambuverhot, joissa on kuva

Muotoilusta, lukuun ottamatta standardilankoja, jotka on kerätty bambusta, voi olla eri värejä, jotka muodostavat kuvion, puiset helmet, kuoret jne., Mikä auttaa korostamaan sisustusominaisuuksia.

neuvosto: vietnamilaisten verhojen avulla voit paeta lämpöä, koska ne hyvin vaimentavat auringonvaloa ja edistävät ilmankiertoa. Lisäksi melu, jonka bambuputket hankaa toisiaan vastaan, hylkää ärsyttävät hyönteiset.

Toinen tyyppi on bambu pystysuuntaiset kaihtimet, on paljon harvinaisempi ja näyttää erittäin eksoottiselta. Visuaalisesti tällaiset verhot näyttävät tavallisilta pystysuuntailta kaihtimilta, joista jokainen palkki koostuu lyhyistä bambulevyistä, joiden pituus on yhtä suuri. Näitä kaihtimia ohjataan johdinten tai ketjujen avulla. Haluttaessa voit asentaa sähköisen aseman. Bamboo kaihtimet soveltuvat hyvin asennettavaksi ovelle parveke, terassit. Heidän avustuksellaan voit jakaa vierekkäisiä huoneita ja säätää osion läpinäkyvyyttä tilanteesta riippuen.

neuvosto: pystysuorat bambuverhot sopivat erikokoisia ja muotoisia oviaukkoja.

Bamboo-pystysuuntaiset kaihtimet soveltuvat oviin, joissa on kaikki aukot

Bamboo-pystysuuntaiset kaihtimet soveltuvat oviin, joissa on kaikki aukot

Horisontaaliset bambuverhot

Bambu kaihtimet oven ovat kiinteitä kangas, samanlainen matto, mutta on paljon joustavampi ja helposti. Tarpeetonta kangas koostuu useista ohuiden nauhojen (lamellit) puristettua bambu, toisiinsa kierteillä puuvillaa, kun taas alempi osa on painotus baari.

neuvosto: lamellit voivat olla yksi varjostin tai useita, jotka muodostavat alkuperäisen koristeen, jonka avulla voit valita sisustuksen sopivimman vaihtoehdon.

Tällaiset verhot ovat saatavana kahta tyyppiä:

 • Rolling - yläosassa kangas on kiinnitetty pyöreään tankoon, johon se voidaan vapaasti hautua tarvittaessa. Verhojen kiinnitys ja nostaminen suoritetaan johdinten ja silmukoiden avulla. Bambu rullaa voidaan ripustaa mihin tahansa oviaukkoon, säätämällä terän nostamista, tilanteesta riippuen. Täysin kierretty terä ei ole selvää, mikä vapauttaa aukon huoneiden välillä ja luo illuusion yhden tilan, ja taittamista verho on suuri kiinteän seinän.
Kirkkaat kaihtimet maalattua bambua

Kirkkaat kaihtimet maalattua bambua

 • roomalainen - telalla kaihtimet rakenne on tunnettu siitä, että koko pituuden bambu kankaan joukko silmukoita, joiden läpi johdot talja. Taittaminen, tällainen verho muodostaa tehokkaita taitteita, jolloin sisätilat näyttävät alkuperäiseltä. On parasta asentaa tällaiset bambuverhot korkealle oviaukolle niin, että ne eivät häiritse kanavan käyttöä.
Roomalaiset verhot, jotka on valmistettu bambusta, taitettuina

Roomalaiset verhot, jotka on valmistettu bambusta, taitettuina

neuvosto: vaakasuorat bambuverhot ovat hyvin suojattuja kirkkaalta valolta, joten ne on suositeltavaa asentaa parvekkeille tai terasseille. Nostomekanismilla on helppo säätää valaistuksen tasoa ja kiinnittää verho oikeaan korkeuteen.

Bambuverhoja, jotka ulottuvat vaakasuoraan, japanilaisten sisätilojen vakiovien sijasta

Bambuverhoja, jotka ulottuvat vaakasuoraan, japanilaisten sisätilojen vakiovien sijasta

On myös Japanilaiset bambuverhot, jotka koostuvat vaakasuorasta bambusta olevista kankaista. Tällaiset verhot tekevät hyvää partitaatiota korvaamalla standardin sisäovet, varsinkin laaja aukko.

Sarja horisontaalisia bambuverhoja maanrakennuksessa

Sarja horisontaalisia bambuverhoja maanrakennuksessa

Asennusominaisuudet

Bambujen verhojen asennus toteutetaan kahdella tavalla:

 • Oven yläpuolella - tässä tapauksessa baari on yksinkertaisesti ruuvaamalla yhden huoneen sivulta ruuveilla. Näin verho voidaan ripustaa missä tahansa korkeudessa, visuaalisesti muuttaa huoneen mittoja tai luoda tarvittavan visuaalisen vaikutelman. Verho voi itse olla laajempi kuin aukko, mikä tekee huoneesta hieman tilavampaa. Pitkä verho voidaan asentaa katon alle, kiinnittämällä siihen, niin liikkua visuaalisesti tehdä huoneen korkeammalle.
 • Itse oviaukossa - samanlainen menetelmä on hyvä, kun on tarpeen koristella epälineaarisen muodon rakennetta, esimerkiksi kaareva. Tässä tapauksessa nauha kiinnitetään suoraan aukon sisäpintaan sivuilla tai ylhäältä.

neuvosto: Kun asennat rullaverhon bambusta, harkitse etäisyyttä ovesta kattoon. Sen ei pitäisi olla alle 17 cm, muuten puhaltaa kangas akselilla on ongelmallista.

Kiinnitysverhot oviaukon yli voivat olla ongelmallisia korkeiden kattojen tapauksessa

Kiinnitysverhot oviaukon yli voivat olla ongelmallisia korkeiden kattojen tapauksessa

Bamboo verhot ovessa sisätiloissa

Kauneus yksinkertaisuudessa - tämä toteamus sopii parhaiten bambuverhoihin. Mutta huolimatta niiden laakonista suunnittelusta ja eduista, kaikki sisätilat eivät sovi tällaiseen sisustukseen. Kun koristeluhuoneet ovat ovien bambuverhojen avulla, kannattaa keskittyä seuraaviin tyyleihin:

 • etninen - Afrikkalaisten ja aasialaisten maiden motiivit sisustuksessa ovien bambukuverhot korostuvat täydellisesti. Erityisen menestyksekäs ratkaisu on bambun käyttö muiden huoneen osien suunnittelussa, esimerkiksi seinät, ikkuna-aukot, lattiat jne.
 • Kannattajat kaikki luonnolliset sisätilassa voi järjestää oviaukkoja bambuverhon, jonka väri on niin lähellä lattiaa varjossa, perus kalusteet ja tekstiilit. Sekä kevyt että tumma muunnos näyttävät yhtä hyvältä.
Bambuverhot ekologisen tyylin sisustuksessa: harmoninen yhdistelmä kiviseinän koristeluun

Bamboo-verhot ekologisen tyylin sisustuksessa: harmoninen yhdistelmä kiviseinän sisustuksella

 • minimalismia - rullaverhot tehty bambusta luonnon sävyt ovat täydellinen sisätilojen sisustettu mustavalkoinen, jossa on paljon lasia ja metallia, lisäämällä niiden lämpöä, mukavuutta. Kiitos sen hienostunut muotoilu ja puute varaosien, kuten verhot täydentävät hyvin kurinalaisuuden ja tilanteen vakavuuden.
 • Moderni kaupunki- tai sekoittaa tyylit ovat myös suuria alleviivatun bambu verhot oviaukkojen, kuten juuri tällaista sisustus on taipumus käyttää koriste-elementtejä ominaista eri maissa.
bambuverhot ovessa: bambuverhot keittiön sisätiloissa itämaiseen tyyliin

Bambuverhot keittiön sisätiloissa itämaiseen tyyliin

neuvosto: varten luoda harmoninen sisustus asunto, yhdessä bambunoven verhojen kanssa on suositeltavaa käyttää samanlaisia ​​lisävarusteita ikkunoissa, koristetyynyissä, yhteensopiva värimaailma koko huoneeseen.

Ovioven bambuverhot mahdollistavat ainutlaatuisen tunnelman, joka on täynnä harmoniaa ja mukavuutta, joka edistää positiivisen energian leviämistä koko talossa. Mutta lisäksi kaikki asukkaat voivat nauttia ainutlaatuisesta eksoottisesta väreistä, jotka tuntevat osan Aasian filosofiasta.

Bamboo-verhot ovessa: 80 harmonista ideoita ekologisesta sisustuksesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 80