Pystysuora puutarha kirkkaassa sisätilassa

Pystysuora puutarha kirkkaassa sisätilassa

Sisäkyltit huoneistossa miehittää tärkeän paikan - ne auttavat koristelemaan sisätilaa ja puhdistamaan ilmaa. Kuitenkin kotimuutos kehittyy jatkuvasti, ja tavallinen potti ikkunoissa ei riitä. Vertikaalinen puutarha - tämä on todellinen läpimurto, joka kasvaa yhä enemmän. Onko sen kannattaa maksaa sellaisen kauneuden luomiseksi ja miten tällainen puutarha asunnossasi on?

sisältö:

 • Vertikaalisen puutarhan ominaisuudet
 • Kasviperäisten puutarhojen valinta
 • Tyylikäs ideoita
 • Master-luokka
Suuri, ylellinen fytostheeni

Suuri ylellinen fytostheeni

Vertikaalisen puutarhan ominaisuudet

Vertikaalisen puutarhan luominen johtuu muotitrendeistä maisemasuunnittelu. saatavuus perinteiset ruukut seinälle Sitä ei voida pitää puutarhana, joka on monimutkaisempi järjestelmä.

 • Pystysuora puutarha Tämä on suuri alue, joka istutetaan kasveilla yhdellä pinnalla. Tämä malli on asennettu seinään ja luo elävien kasvien pystysuoran asennuksen.
Design moderniin tyyliin

Design moderniin tyyliin

Huomautus! Useimmat puutarhat on asennettu puiset elementit, joissa kukat näyttävät poikkipalkkeilta. Mutta on myös epätavallisia ratkaisuja esimerkiksi tekstiilikankaasta, jossa on taskut tai polymeeriverkko muovisäiliöillä.

Tyypit järjestelmät maisemointi

Tyypit järjestelmät maisemointi

Vertikaalisella puutarhalla on monia etuja perusominaisuuksien joukossa, mutta on hyödyllisiä mahdollisuuksia:

 1. Säästä tilaa lisäämällä tontin osaa pystypintojen avulla.
 2. Luo ainutlaatuinen sisustus sisustus huoneiston ja järjestää viihtyisä paikka rentoutua.
 3. Paranna mikroilmastoa ja otsonin ilma asunnossa.
Ihanaa näyttää olohuoneessa

Ihanaa näyttää olohuoneessa

Vihje!  Puutarhaan mahtuu sopiva melkein missä tahansa asunnossa. Pääasiassa on valita optimaaliset kasvit ottaen huo- mioon hoidon monimutkaisuus ja vastaavat kunnossapitovaatimukset: lämpötila, valaistus, kastelu jne.

Kasviperäisten puutarhojen valinta

Sisäkasvien pystysuoraan puutarhaan voidaan jakaa kolmeen luokkaan.

 1. Ensimmäinen sisältää lajeja, jotka sopivat erinomaisesti maisemointiin.
 2. Toisessa ryhmässä kasvit sopivat hyvin, mutta vaativat tarkempaa asennetta hoitoon.
 3. Kolmannessa luokassa on lajikkeita, joita voidaan käyttää kokemuksen ja tietämyksen kanssa.

Vihje! Koska jälkimmäiset ovat monimutkaisempia lajikkeita, niitä ei suositella istutettavaksi aloittelijoille tai niille, jotka eivät halua viettää paljon aikaa kasvien hoitamiseen.

Tarkastele optimaalisia lajeja, jotka eivät vaadi monimutkaista hoitoa.

nimi kuvaus valokuva
aglaonema Termofiilinen pitkulainen kasvilehdet voidaan pitää penumbra, ja kirkas valo, on usein ruiskutus Vertikaalinen puutarha asunnossa: 60+ upeita ideoita vihreästä kulmasta omilla käsillä
Epipremnum Rullaava liana, joka kasvaa melko nopeasti, ei vaadi runsaasti lannoitetta ja sopii pitämään kohtuullisessa lämpötilassa Vertikaalinen puutarha asunnossa: 60+ upeita ideoita vihreästä kulmasta omilla käsillä
arrowjuuri Tarvitaan lämpimämpi ilmasto ja suorien auringon säteiden puute, parantaa unta ja absorboi negatiivista energiaa Vertikaalinen puutarha asunnossa: 60+ upeita ideoita vihreästä kulmasta omilla käsillä
Monstera Kasvin suosikki kasvi on melko helppo kasvaa sen vaatimattomuuden vuoksi, sillä sen mielenkiintoinen ulkonäkö täyttää täysin ilman happea Vertikaalinen puutarha asunnossa: 60+ upeita ideoita vihreästä kulmasta omilla käsillä
Dracaena Se on ominaista sen kestävyys kuivaan ilmastoon ja kohtalaisiin lämpötiloihin, tykkää kirkkaasta valaistuksesta ja usein ruiskutuksesta Vertikaalinen puutarha asunnossa: 60+ upeita ideoita vihreästä kulmasta omilla käsillä
Spathiphyllum Runsas vihreä värisävy, jossa herkät kukat, jotka rakastavat lämpöä ja kostea ilmasto Vertikaalinen puutarha asunnossa: 60+ upeita ideoita vihreästä kulmasta omilla käsillä
Vertikaalinen puutarha auttaa normalisoimaan unen ja palauttamaan voimaa

Vertikaalinen puutarha auttaa normalisoimaan unen ja palauttamaan säännöllisesti voimaa

Vihje! Jos haluat luoda pystysuoran puutarhan muista lajeista, kannattaa kuulla asiantuntijaa. Edellä mainitut kasvit ovat yleisimpiä, mutta monia muita yhtä mielenkiintoisia lajikkeita.

Tyylikäs ideoita

Kun olet valinnut kasvit, voit mennä lomakkeeseen ja materiaaleihin. Yksinkertaisin tapa on ostaa valmiin kasvomodulin tai tilata koko rakennus yhdessä suunnittelijoiden kanssa.

Huomautus! Kalliiden automaation ostaminen itseensä kastelemalla ei ole ainoa tapa asentaa haluamasi puutarhan huoneistossa. Yksi vaihtoehto on luoda koostumus puusta tai muovista.

Suuri valinta keittiölle

Suuri valinta keittiölle

Fitomodulan valinta riippuu kasvien saatavuudesta, niiden ominaisuuksista ja tarpeista. Koska kriteeri, ulkonäkö, kannattaa harkita kokoa ja materiaalia. Pystysuora puutarha voi miehittää koko seinän katosta lattialle tai tulla vain huoneen pieneksi koristeluksi.

Vihje! paitsi lava ristipalkkeineen on mahdollista käyttää ruudukkoa ruostumattomasta materiaalista. Asunnossa maaperän sijaan vesiviljely on täydellinen. Epäyhtyvät kasvit puhdistetaan maaperästä ja istutetaan laajennettuun saviin ja sammioon.

Tyylikäs sisustus mihin tahansa huoneeseen

Tyylikäs sisustus mihin tahansa huoneeseen

Vihje! Niille, jotka eivät ole innokkaita kasvattamaan sisäkasvia, on parasta käydä kasvien suunnittelussa. Hän auttaa jäsentämään kokoonpanoa, puhumaan hoidosta ja kasvavan ominaisuuksista.

Parven tyyliin

Pystysuora parvi parvekkeella

Pystysuorat puutarhassa asunnossa omilla kädillä: mestarikurssi

Vertikaalinen puutarha asunnossa: 60+ upeita ideoita vihreästä kulmasta omilla käsillä

Harkitse yksinkertaisin tapa luoda vertikaalinen puutarha omalla kädelläsi. Tämä edellyttää tavallista puutavaraa, paksua liinavaatetta, vahakangas, Erityinen pohjamaali, vesitiivis yhdiste puuhun ja rakennustelineeseen.

Tärkeää! Phytomodulin pääpuute puusta on sen herkkyys hajoamiseen. Koska maa vaatii säännöllistä kastelua, puu vaatii lisäkäsittelyä. Siksi on välttämätöntä aloittaa työskentely kosteussuojauksen avulla.

Miten luoda oma fytostenum

Fytosteenien luominen

 • Kangas on kiinnitetty etupuolen sisäpuolelle siten, että se voidaan katsoa poikkipalkkien kautta.
 • Kuormalavan etupuolen ja ylemmän osan tulee olla avoinna, ja muut sivut on suojattava tiiviisti öljypinnoilla ja kiinnitettävä reunat nitojalla.
 • Avoimen yläosan läpi on täynnä maata, joka täyttää koko kuormalavan tilavuuden. Tämän jälkeen se on kaadettava, niin että maaperä kutistuu.
Pienen pystysuoran puutarhan vaiheittainen toteutus

Pieni pystysuoran puutarhan vaiheittainen luominen

 • Pienten viiltojen tekeminen kankaalle, voit jatkaa kasvien istuttamista. Putoamisen jälkeen on välttämätöntä jättää pannu vaakasuoraan asentoon niin, että kaikki kasvit ovat kiinteät ja sallivat juuret.
 • 14 päivän kuluttua voit istuttaa jäljellä olevat kukat yläosaan, täydentämällä fytosteenin töitä.

Vihje! Pystysuoran puutarhan luomiseksi voit käyttää valmiita, polyesteriä valmistettuja kasvomoduuleja taskuineen. Ne ovat edullisia ja sopivat mihin tahansa sisustukseen ohuen ja kevyen rakenteen ansiosta.

Vertikaalinen puutarha asunnossa: 60+ upeita ideoita vihreästä kulmasta omilla käsillä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 5