Koristeellinen sisustus sisustukseen

Koristeellinen sisustus sisustukseen

ruusu ei ilman syytä pidetään kaikkien värien kuningattarena. Tämä kaunis kasvi tekee sinusta todella ihailevan sen kauneutta. Herkät terälehdet, jotka kerätään tyylikkäissä silmukoissa ja joissa on herkkä tuore aromi, ovat aina loistava lahja. Joten miksi ei tule masteriksi näiden tuotteiden valmistuksessa erikoismateriaalista? Tuoreet kukat ovat hyviä, mutta jos haluat, etteivät ne koskaan kuihtu, voit tehdä ruusuja fameiran. Tällä materiaalilla on monia etuja, ja voit muodostaa sen, mitä haluat nähdä.

 • Mistä voin käyttää koostumusta?
 • Vinkkejä tehokkaaseen luovuuteen
 • Mikä on Foamiran?
 • Käsintehtyjen edut
 • Tee ruusu marshmallow-materiaalista
 • Master-luokka
Elegantti koruja päähän

Elegantti koruja päähän

Mistä voin käyttää koostumusta?

Kun olet oppinut työskentelemään tämän mielenkiintoisen materiaalin kanssa, saat:

 • mahdollisuus koristella omia vaatteita;
 • koristelu lisälaitteet;
 • Voit käyttää tuloksena olevaa kokoonpanoa omassa sisustassasi koristelemalla sitä koristeellisilla design-herkkuilla.

Kiinnitä huomiota! Kun olet oppinut tämän veneen, jokaisella on mahdollisuus rakentaa oman yrityksensa perustuen tekijöiden korujen valmistukseen. Toinen suuri ratkaisu ruusujen käyttöön on upean lahjan luominen rakkaille. Loppujen lopuksi, mikä voisi olla parempi kuin sydämestä lahjoitettu ja omilla käsillään tehty pala?

Sisustus käsillä bridesmaids

Sisustus käsillä bridesmaids

Vinkkejä tehokkaaseen luovuuteen

Tässä artikkelissa tarkastellaan useita hyödyllisiä mestariluokkia ruusujen tekemiseen. Jokaisen oppitunnin puitteissa odotetaan yksityiskohtaisia ​​selityksiä ja kuvituksia, jotka ovat ymmärrettäviä myös nuorille neulojille. Tekniikan hallitsemiseksi tarvitset vähimmäismäärän, mutta sinun täytyy yrittää olla varovainen, olla ahkera ja kehittää mielikuvitustasi. Mutta palkkana saat alkuperäisiä kukka-kokoelmia, jotka miellytävät silmäsi monta vuotta!

 

Mikä on Foamiran?

Foamiran on koristeellinen materiaali, jossa on vaahtoavia ominaisuuksia, joita käytetään alalla käsityöt. Käytännössä hän hankki monia muita nimiä. Tämä on muovimatto, vaahtokumi, EVA. Sen koostumuksen avainmateriaali on polymeeri. Se on valmistettu erilaisista raaka-aineista valmistetuista pehmeistä arkeista. Jos foiraman tuntuu, näet kaikkien kuluttajien ominaisuuksien plastisuuden ja omaperäisyyden.

On tärkeää tietää! Kuumennettaessa vaahtomuovi voi ottaa minkä tahansa muodon lukuisten kierteiden ja mutkien kautta. Lisäksi se voidaan helposti leikata matkamuistomerkin tarvitsemien osien lukumäärään.

Helppo ja vaatimaton säilytysmateriaali, saatavana arkana ja pehmeä

Pehmeä, kevyt ja säästämätön varastointi, foirame on saatavana arkin muodossa

Käsintehtyjen edut

Riippumaton työ takaa paljon myönteisiä asioita:

 • mahdollisuus osoittaa luovuutensa ja kokeilla itseään uudella alalla;
 • kyseisen kasvin valinta ja värisuunnittelu, jota pidät;
 • kukka ei koskaan kuihtua;
 • voit esittää omalla kädelläsi lahjan.

Vihje! Toimiva valinta materiaali- ja väriratkaisuista mahdollistaa hyvien tulosten saavuttamisen tällä veneellä lyhyeksi ajaksi.

Pääluokan numero 1. Tee ruusu marshmallow-materiaalista

Tämän kauneuden luomiseksi tarvitaan seuraavia materiaaleja:

 1. kevyempiä;
 2. "Toinen" liimakoostumus;
 3. sienellä ja pastellilla;
 4. nauha;
 5. folio;
 6. serpentiinimutka;
 7. purukumia.

Sitten on vain käytettävä näitä materiaaleja ja noudatettava vaiheittaista toimintojen algoritmia.

 1. Kuvien luominen. Tässä vaiheessa terälehtiä leikataan - 9 pienikokoista, 11 keskikokoista ja 5 isoa. Kokoonpanon aikana on mahdollista vähentää niiden määrää.
 2. Tarvitset kahta materiaalityyppiä johtuen siitä japanilainen ruusuja on epätavallinen väripaletti. Siksi on syytä suositella vaalea violetti ja vaaleanharmaa sävy.
 3. Sävytys terälehdet.

  Vihje! Höyhenille käytetään erityistä sientä. Kaikki nämä manipuloinnit tehdään terälehtien päällä.

 4. Lehtien käsittely, jossa pää on tavallisesti taitettu harmonikossa ja hierotaan, ja sitten ilma vapautuu hieman ja elementtien yläosa muuttuu ohuemmaksi.
 5. Tämän jälkeen kevyempää terälehtiä kuumennetaan 2 cm: n välein, venytettyinä. Niistä tehdään aaltoja, ja keskimmäinen vähitellen syventää kupin luomista.
 6. Keskiosaan käytetään kalvoa, joka vähitellen kiertyy. Sitten otetaan pieni terälehti, johon pohja kääritään sitten. Toinen elementti levitetään rinnakkain ja niin edelleen prosessin loppuun saakka.
 7. Tämän jälkeen keskikokoiset ja suuret terälehdet kiinnitetään. Voimme olettaa, että tämän vaiheen jälkeen ruusu on valmis.

Sitten sinun täytyy säätää reunoja lehtiä ja terälehtiä ja nauttia kauneudesta luotu!

Master-luokan numero 2yu. Pienien ruusujen valmistus

Pienet ruusut sopii myös minkä tahansa tarkoituksen toteuttamiseen - kumivyöhykkeiden ja vanteiden koristelu hiuksiin, kampojen luominen ja niin edelleen. Materiaalit tarkoittavat samaa, mutta lisäksi me tarvitsemme rauta, folio, toimistopaperi. Noudata sitten erityisiä ohjeita.

Kaunis kehys romanttisin sävyin

Kaunis kehys romanttisin sävyin

 1. Ota kaksi raaka-ainetta. 5 x 24 cm, toinen -. 4 x 36 cm Ne leikataan suorakaiteen 5 x 4 cm: n määränä 6 kpl ja, vastaavasti, 4 x 3 cm: n määränä 12 kpl. Näistä sitten tehdään pisaroita, kuten pisaroita.
 2. Tämän jälkeen on tarpeen valmistaa toimistopaperia, hajottaa ensimmäisessä kappaleessa saadut tuotteet ja pinota päällekkäin toinen kerros. Tämän jälkeen raudanvalmisteiset tuotteet ovat molemmilla puolilla rautaa, kunnes terälehdet ovat ohutta.
 3. Tässä vaiheessa valmistetaan suuria terälehtiä, jotka myös sävytetään pastellillä. Elementit ovat taitettuja harmonisia, ja sitten hierotaan sormien väliin.

  Vihje! Pienen leviämisen jälkeen voit tehdä masennuksen, joka viittaa terälehden yläosaan.

 4. Pienet vastaanotetut tuotteet taitetaan harmonikalla ja hierotaan. Sen jälkeen päällikön on myös oikaistava ne ja luoda ura sisään.
 5. Seuraavassa vaiheessa tuotteet liimataan yhteen pareittain. Samanaikaisesti käyttämällä kalvoa tehdään pallo, jonka tarkoituksena on luoda pieni ruusu. Kalvon tulee olla kooltaan 12 x 12 cm.
 6. Esitteiden liimaus tapahtuu vain toisella puolella. Tämän jälkeen on tarpeen muodostaa keskiosan yläosat ja liimata pohja ja toinen puoli. Kaikki tarpeeton kohteena on ympärileikkaus. Lopulta saat kauniin alkuperäisen bud.
 7. Pienten terälehtien osalta ne liimaavat yhteen ympyrässä, tämä tehdään kierroksella. Keskimmäiseen osaan on liimattu puu - ja ruusu voidaan pitää valmiina.

  Pienet silmät kiertävät terälehdet

  Pienet silmät kiertävät terälehdet

 8. Jäljellä on vain leikattava samasta materiaalin erikoislehdestä ja varmistettava niiden täysien väriaineiden käyttö vihreä pastellit. Tässä tapauksessa kalan on oltava varjostettu sienellä. Lehdissä luodaan erityisiä viiltoja, joita käsitellään raudalla. Prosessin lämpötilan tulisi olla sama kuin villa- ja silkkimateriaalin lämpötila.

  Tyylikäs materiaali, jonka ansiosta tuote näyttää melko realistiselta

  Tyylikäs materiaali, jonka ansiosta tuote näyttää melko realistiselta

Tämän jälkeen tuloksena oleva tuote kiinnitetään nauhaan ja sitä voidaan pitää täydellisenä. Se ei vie paljon aikaa luoda tällaista kauneutta, ja voit käyttää sitä useisiin tarkoituksiin ja ratkaista paljon tehtäviä.

Rose Foamiranilta: Handymasters ja Turn-Based Master -luokkien salaisuudet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 75