Ilmasäyteinen ja houkutteleva paperihartsi

Ilmasäyteinen ja houkutteleva paperihartsi

Koristele talon omilla käsilläsi - erittäin muodikas suunta sisustuksessa moderni asunto. Käsintehtyjen paperin suosio selittyy sekä toteutuksen helppoudesta että tuloksena olevan tuotteen tyylikkyydestä. Käsityöläisten erityistä huomiota käyttävät seppeleet paperi, koska ne voivat kunnostaa tarpeeksi sisustus, lisäämällä siihen tiivis hienosäätö ja helpotus. Se on omia käsijyrssejä, jotka auttavat luomaan ilmapiiriä kodikkuutta ja lämpöä talossa ja tuovat mieleen yksilöllisyyden sisätilaan.

 • Paperi-garlands - tyylikäs sisustus kotiin
 • Pyöreiden ja sydämien koru: pääluokka
 • Kuinka tehdä paperiraha: kartonkikukkia ja lippuja
 • Uudenvuoden garland-ohjelmat: kuinka tehdä lumihiutaleet ja ompeleiden lumihiutaleet
 • Kukkahippaat paperia omilla käsilläsi
Vintage kartonkia perhosia

Vintage kartonkia perhosia

Graceful garlands paperia trooppisessa tyylissä

Graceful garlands paperia trooppisessa tyylissä

Paperi Garlands - Tyylikäs koristelu kotona

Suunnittelijat vaativat tarkempaa tutkimusta paperiin kodin sisustus, erityisesti tämä koskee seppeleitä. Loppujen lopuksi ei ole aina aikaa ja rahaa tehdä vakavia muutoksia sisätiloihin, korvaa huonekalut tai materiaalia seinillä, mutta muuttaa huoneen tunnelman nopeasti ja ilman paljon rahaa - erinomainen tarjous mielikuvituksille. Voit vaihtaa huoneesi tai jopa koko huoneisto, riittää valitsemaan täydellinen paperirouhe jokaiselle huoneelle.

Vihje! Paperirouhe voi tulla korostuksen tekniikka, menetelmä tiloja tai yksinkertaisesti koriste-elementti.

Hirvi lila paperi kanit garland

Hyvää purppura paperia kaniin garland

Tarra- ja laakkipaperi-seppeleet eri väreissä

Tarra- ja laakkipaperi-seppeleet eri väreissä

Jos haluat tehdä paperia, on ensin määritettävä niiden muoto. Jokaista aihion muotoa varten sinun tulee valita materiaali:

 • Ohut paperi sopii nopeisiin ja kevyisiin seppeleihin. Tällaiset tuotteet ovat painottomia, ne heiluttavat mistä tahansa tuulesta ja luovat tunnelman tilavuudesta ja ilmasta huoneesssa.
 • Paksu paperi on luotettavampi materiaali, mutta sitä on vaikeampaa työskennellä. Tällaisten liitosten kiinnitysten tulisi olla kymmenkertaisia. Lisäksi on tärkeää harkita, että kartongista valmistettu koru on raskaampaa, esimerkiksi kuin kreppipaperin merkkijono. On syytä harkita seinässä kiinnittämisessä.

Normaalin värillisen paperin lisäksi voit käyttää suunnittelunäytteitä sekä käteviä materiaaleja: sanomalehti, lautasliinat, kiiltävien aikakauslehtien sivut, karkkikääreet, vanhat postikortit tai mainoslehtiset. Asentaa voidaan käyttää perinteisenä liimaa (kuten paperi- tai PVA) ja nitojalla tai paperiliitin, jos aiot Garland "taitto." Avulla yksinkertainen ja selkeä materiaalit voivat tehdä mitä haluat, aloitan siitä yksinkertaisesta (seppele paperi perhosia, Garland piireissä seppele kortteja), jotta monimutkaisempia muunnelmia (tilavuus seppeleitä paperia kädet, seppele nostureita, seppele paperi tähdet, garland angel of paper

Lakonousharjala lippuja

Lakonousharjala lippuja

Uudenvuoden paperiraakanahna

Uudenvuoden paperiraakanahna

Kirkkaan kirkkaat sydämet garlassa

Kirkkaan kirkkaat sydämet garlassa

Vanhoista kirjoista voit tehdä alkuperäisen garlandin

Vanhoista kirjoista voit tehdä alkuperäisen garlandin

Kauniita paperikirhoja kukkia

Kauniita paperikirhoja kukkia

Kolmiulotteisten ruusujen häät kukkakuvio

Kolmiulotteisten ruusujen häät kukkakuvio

Pyöreiden ja sydämien koru: pääluokka

Kuinka tehdä paperiraha: kartonkikukkia ja lippuja

Klassinen seppele värilliselle paperille - se on niin yksinkertainen ja edullinen tapa sisustaa talon loman tai tärkeään tapahtumaan, sisustaa huoneen mukaan uusia harrastuksia tai vain tehdä tilaa omaperäisempi. Seuraavassa on muutama tuttu kaikkiin yksinkertaisimpiin paperirajalosioihin.

Yksinkertainen ja helppo tapa luoda paperiraakalle

Yksinkertainen ja helppo tapa luoda paperiraakalle

Paperipallot - tämä on vaihtoehto, joka on aina läsnä luokkahuoneen sisätiloissa, ja sitä pidettiin riittävänä koristamaan kaappiin. Miksi et käytä sitä asunnossa?

Värillisiä paperilipuja

Värillisiä paperilipuja

 • Ensin sinun on valmisteltava garlan elementtejä paperi - suorakulmioilta, jotka sitten taivutetaan puoliin, ja tämä on otettava huomioon koon valinnassa.
 • Esivalmennetussa narussa tai köydessä liput taivutetaan, taivutetaan puoliksi. Paperielementtien kiinnittämiseen käytetään useimmin liimaa tai kaksipuolista teippiä.
Tehdä lippujen garland helppoa

Tehdä lippujen garland helppoa

Vihje! Varmista, että muutat paperin värejä ja kuvioita, jotta valurauta kirkkaammaksi, ja harkitse lippujen välistä etäisyyttä tuotteen esteettisempään ulkonäköön.

Romanttisen illallisen tai nuoren naisen huoneen sisustuksen vuoksi kartongin sydämet sopivat. Ja tämän muodon muoto ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä toivottavan Ystävänpäivällä. Mestarit tarjoavat kaksi järjestelyä "sydämen" garlandin luomiseksi, joista kullakin on oma vaikutus.

 • Luoda ensimmäinen tyyppi tarvetta paperin nauhojen (2 x 10 cm, mutta koko ei ole tärkeä, mutta huomaa, että määrä aihioiden tulee olla tasainen, kuten jokaisen sydämen vaatii kaksi elementtiä), liimaa tai nitoja, ja kärsivällisyyttä.
Kolmiulotteisen paperin sydämet

Kolmiulotteisen paperin sydämet

Monivärinen sydämet garlassa - söpö ja hellä

Monivärinen sydämet garlassa - söpö ja hellä

 • Toinen tyyppi garland on hieman yksinkertaisempi. Sen luomiseksi tarvitset paperikardeista leikattuja aihioita ja ompelukoneen, jonka kautta nämä sydämet ja yhdistyvät yhteen ketjuun. Sydämen koko ja väri vaihtelevat, joten voit tehdä alkuperäisen tuotteen, joka on suloinen kosketuksellisessa välittömyydessä.
Sydämen kruunu lanka kierteellä

Sydämen kruunu lanka kierteellä

 

Vihje! Jos haluat tehdä suuria sydämiä, sinun tulisi välittömästi viettää kaksi sydäntä yhteen taitettuna: sitten ommeltuasi voit levittää niitä, kuten terälehtiä kukka ja saada kolmiulotteinen elementti.

 

Garland-ketjun paperiliittimiä

Garland-ketjun paperiliittimiä

 

Yhdessä lapsen kanssa voit tehdä garlandin lintujen muodossa

Yhdessä lapsen kanssa voit tehdä garlandin lintujen muodossa

Uudenvuoden garland-ohjelmat: kuinka tehdä lumihiutaleet ja ompeleiden lumihiutaleet

Perinteinen uudenvuoden paperinharmaa, joka on jokaiselle lapsuudelle tuttu, on paperirenkaan ketju. Huolimatta tällaisen tuotteen yksinkertaisuudesta ja lapsellisuudesta, sopivalla tavalla se voi olla tyylikäs sisustus huoneistoon. Tällaisen garlandin luomiseksi on noudatettava seuraavaa kaavaa:

 • Valmistele materiaaleja - papereita, joiden leveys on 0,5-4 cm ja pituus enintään 15 cm. Jotta tuotteesi näyttäisi alkuperäiseltä, voit käyttää useita eri värejä tai jopa paperia, jossa on kuvio.
 • Kerää seppeleet vaiheittain - yksi rengas toisistaan, kiinnittäen erityistä huomiota liitospisteisiin.

Tavallisen värillisen paperin pitsien vaihtaminen, voit tehdä kevyt ja ilmarunan, joka muistuttaa jäätymissuhdetta lasilla. Ja monimutkaisempien muotojen ystävät voivat viitata alkuperäisiin vaihtoehtoihin ja leikata paperia ei yksinkertaisiksi nauhoiksi vaan puoliksi suorakulmioiksi taitettuina leikkaamaan erilaisia ​​muodon ketjuja. Mitä enemmän linkkejä valmistellaan, sitä värikkäämpi ja pitkä ketju tulee olemaan.

Vihje! Voit vaihtaa paitsi linkkien värejä myös niiden muotoa tai kokoa. Tällaiset ketjut houkuttelevat silmää.

Kukkahippaat paperia omilla käsilläsi

Paperiraudat omilla häät käsillä (vinkit ja suositukset käsityönä tehdyistä mestareista):

 • Tarvittava alkuperäinen näyttää aallotetun paperin garland - herkkä ja tyylikäs tuote, joka voi täydentää jopa sisustusta häähalli.
Aaltopaperi ja sipulit

Aaltopaperi ja sipulit

 • Garlannin luomista voidaan käyttää yhdessä lapsiin kommunikointivälineinä: yhdessä vietetty aika ja lasten kanssa tehty garland ovat korvaamattomia.
 • Paperi-garland on ikkunat voi olla arvokas korvaava perinteinen verhot, varsinkin jos ne ovat ihanteellisia tyyli sisustus. tällaisen sisustus ikkunoihin luo iloisen ilmapiirin huoneistossa.
Uudenvuoden garlandin koristeltu ikkuna

Uudenvuoden garlandin koristeltu ikkuna

Paperirullat omilla käsillä: värikkäiden paperilamppujen iloinen kukkanen

Moniväristen paperilamppujen iloinen garland

 • Häälahjattu vihkisormus, joka on tehty morsian ja sulhanen käsistä, voi tulla paitsi koristelu, myös ensimmäinen yhteisprojekti - askel perhe-elämässä.
 • Tavalliselle garlannille voit valita minkä tahansa muodon - klassisista lippuista alkuperäisiin sateenvarjoihin. Jos et tiedä, miten tehdä paperiraudoitus syntymäpäiväsi, seuraava video auttaa sinua! Tähdet, pallot, hedelmät, lumihiutaleet, käsilaukut, nuket ja eläimet - luojan mielikuvitus on rajaton. Lopullinen valinta riippuu siitä, mitä kenelle luo Garland (aikuiselle tai lapselle, tyttöjen ja poikien) tai mikä tapahtuma sitä tarvitaan (syntymäpäivä, uusivuosi, häät tai Halloween). Yksinkertainen seppele paperi, askel askeleelta ohjeet siitä, miten luoda niitä ja stensiilit seppeleitä tehty paperista - kaikki tämä löytyy lekostyu Internetistä, vaan koska - mennä eteenpäin ja luoda!
Paperirakenteet omalla kädellä: 85+ upeita sisustusideoita kodikkaaseen kotiin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − = 77