Taiteilija ja kulinaarinen taiteilija Linda Miller Nicholson

Taiteilija ja kulinaarinen taiteilija Linda Miller Nicholson

Viljan käsityöt ovat aina olleet suosittuja sekä aikuisten että nuorten keksijöiden keskuudessa. Ja tämä ei ole yllättävää, koska tällaisten luomusten kysyntä on valtava. Se johtuu siitä, että viljat ovat kohtuuhintaisia ​​materiaaleja, ja prosessi ei vie paljon aikaa ja kehittyy hyvin kaikissa suunnissa. Puhutaan siitä, miten se on tehty ja valmistele alkuperäisiä maalauksia pasta yhdessä!

 • Kuvia pastasta ja niiden soveltamisesta
 • Luomisen yleinen periaate: asteittainen master-luokka
 • Perusajatukset
 • Muut koostumukset
Pasta ei ole vain herkullinen koristelu, vaan myös erinomainen materiaali käsityön tekemiseen

Pasta ei ole vain herkullinen maljakko, vaan myös erinomainen materiaali käsityön tekemiseen

Kuvia pastasta ja niiden soveltamisesta

Tuloksena olevat kuvat eivät ole vain muutaman minuutin ilo. Niitä voidaan helposti käyttää koriste-elementteinä keittiö, vuonna sali ja jopa olohuone. Ja voit jopa piirtää koko nurkkaan maalauksia pastasta ja muuttaa sen ylpeiksi. Näistä herkistä jauhotuotteista tehdyillä kuvilla on useita merkittäviä etuja.

Erilaisia ​​muotoja voit menettää fantasiaa

Erilaisten muotojen avulla voit pelata fantasioita

 1. Helppokäyttöisyys. Kun näytät lapsellesi työn periaate, hän voi selviytyä tehtävistään itse.
 2. Suuri määrä ainutlaatuisia ideoita. Kukat, eläimet, hyönteiset, maisemat ja jopa abstraktio - kaikki tämä voi muuttua ainutkertaiseksi kuva pasta.
 3. Saatavuus. Makaronit ovat halpoja ja niitä tarjotaan laajalla alueella. Ja monipuolistaa käsityöt vieläkin enemmän, voit värittää taikinan eri väreillä.
 4. Ainutlaatuisuutta. Pasta laadullisesti valmistettu ja sisustettu kuva tulee ylpeyksi.

Jos haluat yksinkertaisen mestariteoksen yksinkertaisesta ajatuksesta, kannattaa harkita peruskäskyt tällaisten maalausten luomisesta.

Luomisen yleinen periaate: asteittainen master-luokka

Jotta saisit talon kunnollisen sisustuksen ja alkuperäisen lahjan useiden tuntien työtilanteesta, sinun on valmisteltava seuraavat työkalut ja materiaalit:

 1. värillinen tai sileä pahvi;
 2. A4-paperiarkki;
 3. akvarelli tai guassi;
 4. pasta valikoimassa;
 5. liimaa PVA.
Yksi helpoimmista tavoista luoda kuva

Yksi helpoimmista tavoista luoda kuva

Herkulliset ruoka-ainejäämät valmis tuote on vielä mielenkiintoisempi

Tuote, joka on koristeltu ruoka-aineilla, on vielä mielenkiintoisempaa

toimenpidekokonaisuus:
 1. Liimaa yhdessä pahvi ja paperiarkki. Tämä on välttämätöntä, jotta kuva saadaan tiheämmiksi eikä taipua, ei repeytynyttä, eikä pasta painoa vahingoiteta. Kuvan perustaa voidaan pitää valmiina.
 2. Tämän jälkeen piirros piirretään pohjaan. Se voi olla mikä tahansa: asetelma, maisemaa, abstraktio, erilliset esineet. Piirrä nämä mallit, jotta tuloksena oleva kuva saadaan yksityiskohtaisemmaksi ja selkeämpi.
 3. Seuraavaksi sinun pitää liittää pasta PVA-liimalla annettuun järjestykseen. Tätä varten käytetään erilaisia ​​makaroneja - höyhenet, sarvit, spiraali, spagettit, tubulit, nuudelit ja niin edelleen.
 4. Sen jälkeen, kun pohja jatkokäsittelyyn on valmis, on välttämätöntä jatkaa pasta värjäämistä, jos se on master-luokan. Tuloksena saat realistisen kaunis kuvan.

Täten master-luokka pastakuvien valmistamiseksi on melko yksinkertainen. Ja nyt on aika oppia käsityön perusajatukset!

Perusajat pastamaalauksille

Pastapohjaan perustuvien kuvien ideaa on paljon, ja sinun on valittava ne, jotka sopivat sinun henkilökohtaisiin toiveihisi ja taitotasosi. Harkitse muutamia valmiita luonnoksia, katsoessasi, voitte tehdä samanlaisia ​​töitä.

Epätavallinen taidetta pasta ja vilja

Epätavallinen taidetta pasta ja vilja

Pasta-kukat

Kukat ovat yleisimpiä elementtejä tällaisissa maalauksissa. Voit tehdä alkuperäisiä rowan oksia macaroni muodossa lehdet ja pienet koriste pallot. Jotta kuva olisi täydellinen, tarvitset kehyksen muodostamiseksi, Reunan reunus reunalla toisen pasta-tyypin kanssa. Meidän tapauksessamme nämä ovat kukkakuvioita.

Kotitekoinen kangas sisustaa mitä tahansa sisustusta

Kotitekoinen kangas sisustaa mitä tahansa sisustusta

Lisäksi voit tehdä epätavallisia spottelejä kamomilla, käyttämällä tällaisia ​​pastaa kuten spiraaleja koristella lehdet, sarvet tehdä terälehtiä, höyheniä koristamaan korvanosat, spagettia varret.

Vihje! Voit jättää kuvan luonnollisella värillä tummaa taustaa vasten, mutta on parempi maalata guassi tai akvarelli.

Toinen yhteinen käsityötapa tällainen suunnitelma - kenttä kukkia. Nämä voivat olla erityisiä kasveja tai kuvitteellisia, tuntemattomia kukkia. Koko kenttäilmapiirin ja kevät-kesän tunnelman välittämiseksi on suositeltavaa maalata maalaus eri väreillä - keltainen, punainen, vihreä, sininen, tarjoamalla sille alkuperäisen taustan. Kuvassa - yksi esimerkkejä.

Kesän maisema, omilla käsillä

Kesän maisema, omilla käsillä

Eläimet makaronista kuvissa

Toinen yleinen käsityöryhmä - eläimet pastakuvista kuvissa. Esimerkiksi kissa, jolla on hänelle perhonen, näyttää tyylikkäältä ja poikkeukselliselta, mutta siihen tarvitaan paljon aikaa.

Vihje! Jos haluat tehdä jotain vähemmän monimutkaista, mutta ei vähemmän kaunista, voit antaa etusija merikysymykset, tehdä kultakala ja taskurapu.

Luo paneeli on helpompaa, jos piirrät luonnoksen ensin

Luo kuva on helpompaa, jos piirrät luonnoksen

Erityistä huomiota ansaitsee kissan aihe. Siksi yksinkertaisten ja ei-tavallisten maalausten joukossa voidaan mainita seuraava esimerkki.

Applikaatio esivärisistä spaghettipohjista

Applikaatio esivärisistä spaghettipohjista

Muut koostumukset

Pasta ei voi muodostaa pelkästään yksittäisiä esineitä vaan myös täysipainoista koostumusta. Tämä on vain pieni osa onnistuneita esimerkkejä siitä, miten yhdistää tämän tuotteen eri luvut, säveltäen ne alkuperäisissä kuvissa. Tällainen outoa työ tuo kotiisi lisää lämpöä, mukavuutta ja antaa todellisen ilon sen valmistuksessa. Ja myös tehdä sisustuksesta elävä ja poikkeuksellinen!

Kuvat pastasta: luovia ideoita ja mestarikursseja omilla käsillä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 78