Jotta voit luoda kutsut, sinun on lähestyttävä hyvin vastuullisesti, koska tämä on ensimmäinen hahmonne vaikutelma. Tässä artikkelissa kerromme teille kaikki heidän valintansa salaisuudet

Jotta voit luoda kutsut, sinun on lähestyttävä vastuullisesti, koska he luovat ensimmäisen hahmosi vaikutelman

Kuuluisan sanonnan mukaan teatteri alkaa ripustimella, ja häät alkavat kutsua kutsut häät. Ammattilaisten kuvat ja videotunnit auttavat sinua luomaan mini-mestariteoksia. Nämä paperi-kutsut ovat kaukana triviaa, mutta pieni taustalla suuri kirkas tulevaisuus, kasvot tulevaisuuden loma. Voit tietenkin tehdä kauniita valmiita näytteitä painosta, mutta kuvittele, kuinka yllättyneitä ja iloisia vieraita on, kun he eivät löydä leimattuja postikortteja, vaan sanomia, joissa on suljettu osa sielusta! Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaikki salaisuudet häämakuvien luomiselle ja häät ominaisuuksia.

 • Kutsut häät omilla käsillä. Mistä aloittaa?
 • Epätavalliset kutsut häät
 • Lace Options
Herkät häät kutsut omilla käsissänne kukkakoristeilla

Herkät häät kutsut omilla käsissänne kukkakoristeilla

Toinen vaihtoehto hääpäiväkirjan lähettämiselle häälle

Toinen vaihtoehto hääpäiväkirjan lähettämiselle häälle

Häät kutsut häätesi varten - erinomainen tilaisuus näyttää kaikki luovuuttasi ja laittaa sielusi tähän häät attribuuttiin

Luo häät kutsuja häät - erinomainen tilaisuus näyttää luovuutta, ilmaista tunteita ja laittaa sielusi tähän häät ominaisuus

Kutsut häät omilla käsillä. Mistä aloittaa? 

Ensin sinun täytyy miettiä yleistä teemaa ja vivahteita. Yleensä jokaiselle häälle valitaan tietty teema, joka asettaa sisustukset, asut ja kutsut. Idean päätyttyä kannattaa suunnitella malleja, jotka auttavat yksinkertaistamaan prosessia ja tuottamaan nopeasti viestejä useille ihmisille.

Kutsut häät. malleja

Jos sinulla on hyvä käsikirjoitus graafisten toimittajien kanssa, yritä luoda kutsuasettelu sähköisessä muodossa, muuten - vain piirrä luonnos kädestä paperille

Jos sinulla on hyvä käsikirja graafisista toimittajista, yritä luoda kutsusta sähköisessä muodossa. Tai vain piirtää luonnos kädestä paperille

Lähdetään yksinkertaisesta monimutkaiseen: aloita kirjekuoressa käsintehdyt kortit. Ostamme kauniin paperin sarjan, muodostavat samat kirjat arkkeilta, maalataan teemalla, kirjoitamme tekstiä sisälle. Tehtävän helpottamiseksi voit ottaa tiheän kumin sienen, leikata sen läpi välttämättömät kuviot, kastettu tavalliseen mustaan ​​musteeseen ja leimata samaan paikkaan tässä eri riveissä (ks. Kuva).

Vihje! Valmistettuja postimerkkejä myydään paperitavarakaupoissa, joita voi ostaa ja käyttää postikorttien suunnittelussa.

Myös erittäin alkuperäinen näyttää siistiltä muotokuvillasi

Alkuperäinen näyttää väärennökseltä nuoripari muotokuvien kanssa

Tällöin on parempi valita kontrastivaihtoehto - musta valkoinen tai valkoinen ja punainen jne. Pääasia on sisältö; ulkoisen yksinkertaisuuden taustalla tekstin pitäisi voittaa.

Chic, loisto, kauneus

Toisaalta tämä on Ellochkan sanakirja, "12 tuolien" kanootit, toisaalta joskus todella haluat ekstravagantaa. Tällöin kerran elämässä ei haittaa kiteitä, höyhenet, silkkinauha jne Cut, kiinni, kirjoittaa -. Täällä ei tarvitse ajatella hyvin tarkkaan tekstiä, se on silti loistaa kirkkaammin luksusta paistaa ulkona. Lyhyt ja tarttuva linja riittää, jotain "Vasya ja Katya kutsuvat sinut XXI-luvun parhaan häät-palloon".
Yksinkertaisuus voi olla ja alkuperäinen - harkitsemme tällaisia ​​3D-inventointimuotoja.

Ylellinen kutsut häihin omilla käsissänsä runsaalla sisustuksella

Ylellinen kutsut häihin omilla käsissänsä runsaalla sisustuksella

Litteistä standardeista - äänenvoimakkuuteen

 1. Taika-laatikot. Nykyään monet talousarvion myymälät myyvät monivärisiä yksivärisiä lahjapahvilaatikoita. Tämä on erinomainen materiaali taian alkuun. Jälleen ostaa satiininauhat, sarjat käsityöt lukuisia lukuja - leppäkerttuja, kukkia, sydämiä jne., itsekiinnittyvällä kalvolla. Pari iltaa - ja joukko kutsuja on valmis; nyt se pysyy valitulla kirjoituksella tietokoneeseen, tulostaa tai kirjoittaa käsin tekstin. Laitamme laatikoihin ja annamme vastaanottajille - auttaaksemme "Mail of Russia", henkilökohtaista kuljetusta tai kuriiripalvelua.
  Voit myös järjestää kutsukortit niin siistissä kirjekuorissa

  Kutsut voidaan sijoittaa käteviin kirjekuoriin

  Vihje! Jos lähetät kutsuja postitse, tee se etukäteen, korjataan mahdollisesta viikoittaisesta viivästyksestä. Jos sinulla ei ole varaa kuriiripalveluun, voit yhdistää useiden ystävien henkilökohtaiseen kulkuneuvoon toimittamisen yhteydessä salaisen salassapitovelvollisuuden piiriin.

 2. Hauskoja pieniä pulloja. Monet parit haluavat järjestää häät ulkona. Jos aiot mennä naimisiin mereen tai tavalliseen jokeen, käytä kutsun muotoa muodossa pullo. Koristeellisia lasisäiliöitä myydään myös monissa budjettikaupoissa. Jotkut heistä halvalla hinnalla näyttävät taideteokselta. Jätetään edelleen kutsut, rullaa putkeen, paikkaan sisälle, täytä kauneuden koristeellisia merit tähtiä, "helmiä" - ja voilaa! onnellinen purjehdus vastaanottajille.
 3. Valkoinen käsine. Lainamatta idean sukkia Joulupukin kanssa ommelemme yksinkertaisimmat satiinihanskat, kuten pehmustetut paistit, jotka ovat vain ohuita ja pieniä. Laajennamme strassit, mini-kukat ja muut koriste-elementit. Sisäänpäin laitamme rullat tekstin kanssa "Me annamme ystävällisille käsillene tärkeimmän tunnelman sinulle, sinut kutsutaan häät sinne ja sitten niin monissa asioissa."
 4. Odottamaton makeus. Yksinkertainen ja samalla loistava idea - nimellinen sydämen lyöntimäärä. Ostamme nämä mini-kakut, sijoitamme kutsuja ja lähetämme ne ystäville. Ainoa negatiivinen: tämä vaihtoehto soveltuu vain yhden kaupungin asukkaille.

  Ei tarvitse rajoittua yhteen kapekeykom-tilaan, voit lähettää kutsukortteja noin tällaiseen kokoonpanoon

  Älkää rajoittako itseäsi yhteen pääruokaan. Voit järjestää kutsuja tästä kokoonpanosta

 5. Kiitos suklaasta. Ostettuaan tukkukaupan hyvä suklaa, voit ottaa tehtaan kääreen ja korvata sen kuvan onnellisesta pariskunnasta ja päivästä, häät tapahtumapaikasta.
 6. Hurmaava pikku laukku. Organza tuli meille idästä, mutta rakastui kaikkiin maailman maihin. Alkuperäisten kutsut riittää ostamaan muutaman metrin organza ja ompelemaan pieniä pusseja. Kustannukset ovat vähäiset, mutta kuinka paljon jännitystä aiheuttavat iridescent kudos!
 7. Candy yllätyksellä. Voit ostaa värikkäät paketit lahjaksi ja järjestää kutsut iloisiksi karkisteiksi, jotka päätyvät kaareilla.

  Yksi vaihtoehto tällaisten karktien valmistamisesta aaltopaperiin

  Yksi vaihtoehdoista tehdä karkkia yllätyksiä aaltopapereilla

 8. Valtava sydän riittää kaikille. Vaihtoehto neulajille: ostetaan paksu huopakankainen kangas, se on merkitty ja leikattu palapelimuodossa, sana on kirjoittanut kumpaankin niistä. Tällöin tehdään kiinteä kirjoitus tai kuva. Tämä on jännittävä peli aikuisille! Tällainen sydän voidaan sijoittaa suuren pöydän sisäänkäynnille, ja jokainen vieras tulee tuomaan pala koko kokoonpanon tekemiseen.

Vihje! Jos otit ajatuksen kutsusta sydän-palapeli, ota aikaa ja kopioi se, koska joku vieraista voi unohtaa tai menettää kutsun. Duplikaatit auttavat toteuttamaan ajatusta ilman mitään vaaratilanteita.

Ja tämä ei ole raja, anna mielikuvituksesi valloilleen ja luoda todellinen mestariteos

Anna ilmaa mielikuvituksellesi ja luo todellinen mestariteos!

Epätavalliset kutsut häät omilla käsillään

Nykyaikaisia ​​trendejä ei ole jätetty pois, ja tänään meille eri maista tuli mielenkiintoisia ideoita muodikkain nimiin. Haluatko yllättää? Kokeile nyt quilling tai scrapbooking.

quilling

Se on taidetta koristella mitä tahansa paperiraidoilla olevien lukujen avulla. Koko salaisuus on kierrättää niitä tietyllä tavalla.

Tarvitset:

 • kaksi paperiarkkia - paksut ja ohut;
 • rivi;
 • sakset;
 • liima;
 • paperitavarat sakset;
 • lyijykynä;
 • värillinen paperi;
 • Quilling työkalu;
 • puolia helmiä;
 • nauha satiinista.

Vihje! On paljon helpompaa ostaa valmiiksi asetettu setti kuin kerätä se itsenäisesti osissa.

Yksi esimerkki valmiista pussista quillingille

Yksi esimerkki valmiista pussista quillingille

Työn kulku:

 1. Leikkaamme ohuita identtisiä nauhoja, noin 15 viipaleella jokaiselle postikortille. Kääntäkäämme rullat niistä quilling-työkaluiksi. Toinen pää on kiinteä ja toinen kääritään työkaluun. Kiinnitä vapaa reuna liimalla.
 2. Samanaikaisesti liimataan värillinen paperi taustalla olevaan kiinteään paperiin, kiinnitetään kukat postikorttiin, tehdään lehdet. Jos valmis "tela" litistetään molemmilla puolilla, syntyy arkki.
 3. Keskellä kukkia kiinnitämme helmet, satinnauhasta taitamme keulan ja liimamme sen. Voit myös koristella mieleisesi apuosien kanssa.
 4. On yksinkertaisempi versio, mutta ei vähemmän kaunis vaihtoehto. Levylle piirretään haara, kehystämme sitä punoksella ympyrän ympärillä, kierrämme sydämet, kiinnitämme ja saatamme oksat häät sydämet.
Yksi helpoimmista vaihtoehdoista kutsukortin suunnittelussa quilling-tekniikassa

Yksi yksinkertaisista vaihtoehdoista kutsukortin suunnittelussa quilling-tekniikassa

Vanha vieritys

Juhlat ja antiikki-ystävät voivat tehdä hääpyynnön muinaisen papyruksen muodossa, rullalle putken.

Invitational-papyri näyttää melko salaperäiseltä, koska vanhan paperin avaaminen, näytämme olevan prikosayemsya jotain ikuista

Kutsu-papyrus näyttää varsin salaperäiseltä, koska vanhan paperin avaaminen näyttää vaikuttavan jotain iankaikkiseen

Tarvitsemme:

 • paksu A4-kokoinen paperi;
 • köysi (kuten sidotut kakut);
 • teetä vahva tee;
 • otteluita, sytyttimiä tai kynttilää.

Työn kulku:

 1. Olemme vanhentaneet paperia. Tätä varten panemme sen astiaan teetä ja liotetaan ja kuivataan. Sitten me ikääntymään vielä enemmän, istuttamalla mustetta. Kuivaa hiustenkuivaaja.
 2. Kirjoitamme merkinnän jäljittelemällä vanhan tyylin fonttia.
 3. Laukaisimme tuloksena olevan levyn ympärysmitta.
 4. Ylhäältä kiinnitämme merkkijonoa, kierrämme putken ja kiinnitämme sen.

Vihje! Mustamuhot voidaan korvata viinillä. Joten kutsujen valmistelua voidaan yhdistää romanttinen illallinen viinilasista.

Hyväksy houkutukset, jotka olet itse tehnyt, näyttävät melko tunnelmaltaan ja lumoavilta

Tällaiset omilla käsillä tehdyt häät kutsut näyttävät tyylikkäiltä ja salaperäisiltä

Scrapbooking + Decoupage

Scrapbooking - eräänlainen käsityö, joka koostuu perhe- tai henkilökohtaisten valokuvakirjojen valmistuksesta ja suunnittelusta. Decoupage - Sisustustekniikka siirtämällä kuva kohteeseen ja kiinnittämällä se lakalla. Menetelmämme yhdistää molemmat vaihtoehdot.

Ylimääräiset kutsut ovat erittäin tärkeitä korttipelien faneille

Ylimääräiset kutsut ovat erittäin tärkeitä korttipelien faneille

Mitä tarvitset:

 • kaikki valmiit postikortit tai pahviset;
 • arkkisarkki;
 • läpikuultavaa paperia;
 • keinotekoisia pieniä kukkia;
 • punos;
 • helmiä;
 • sakset;
 • liima;
 • guassi;
 • sapluuna.

Työn kulku:

 1. Pahvi taivutetaan puoliksi tai valmis kortti, leikkaa reunat kuvioin, koristele etupuoli monogrammilla valmiin stencilin läpi. Erikseen valmistamme paperiarkin, jossa on suuri leikkaus keskellä sydäntä.
 2. Liimataan läpikuultavan paperin etupuolelle, panemme siihen muistiinpanoja, liimamme työkappaleen yläosaan sydämeen, niin että muistiinpanoja voidaan nähdä siinä. Reunat on koristeltu punoksella, koristeltu tekokukilla, helmillä jne. Kirjoitamme tekstin.
Muutama esimerkki häät kutsusta omilla käsillään scrabbuking-tekniikassa

Muutama esimerkki häät kutsusta omilla käsillään scrapbooking-tekniikassa

Lacy häät kutsun

Pitsit ovat aina merkityksellisiä häissä, koska ne viittaavat morsiamen mekoon.

Mitä tarvitset:

 • pahvi;
 • pitsit;
 • nauha / punos;
 • guassi;
 • sakset;
 • liima;
 • sapluuna.

Otamme pahvin ja taitetaan se puoleen tavallisena postikorttina, tulostaa suunnitellun kutsun tekstin ja katkaista reunat kauniisti saksilla. Etupuoli on visuaalisesti jaettu kahteen, maalataan yksi osa sydämestä, kukista jne., Toinen koristellaan nauhalla. Inlay liimaa viestiimme. Voit tehdä siitä entistäkin helpompaa - älä maalata mitään, ja kiinnitä pitsireuna ja satiinipyörä toisella puolella.

Erittäin hellävaraiset vaihtoehdot hääpäiväkirjojen kutsumiseen, pitsi-motiiveilla

Erittäin hellävaraiset vaihtoehdot hääpäiväkirjojen kutsumiseen, pitsi-motiiveilla

Vihje! Vieraat huomaavat piikvoidun idean, jos kutsun pitsit toistavat morsiamen mekon viimeistelyn.

Toinen mahdollisuus suunnitella kutsuja häät, jossa pitsi motiiveja

Toinen mahdollisuus suunnitella kutsuja häät, jossa pitsi motiiveja

Valmis kortit vähitellen menevät muotia. Nykyään kunnia, luovuutta ja yksilöllisyyttä sekä moderneja kutsumuksia häät omilla käsillään - nämä ovat pieniä taideteoksia. Videoita tai valokuvamateriaaleja, jotka tarjoavat ammattitaitoisen käsityön Internetistä, auttavat sinua selviytymään kaikenlaisen monimutkaisuuden tasosta ja yllättää paitsi vieraita myös itse.

Kutsut häät: trendit vuonna 2018 ja master-luokat luoda omat kätensä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 65 = 74