Pienellä kvadratuurilla on parempi valita vaaleat värit

Pienellä kvadratuurilla on parempi valita vaaleat värit

Tehtävä kahden täysin eri toiminnallisen vyöhykkeen asettamiseen yhteen tilaan ei ole kovin helppoa, mutta se on täysin inkarnoitavissa. Harkitse joitain suunnittelun temppuja varten makuuhuone-olohuone 17 neliökilometriä. Tässä tilanteessa ei ole niin paljon paikkoja, mutta on aivan realistista sijoittaa tähän mitä tarvitset. Lisäksi se voi näyttää tyylikkäältä, uudenaikaiselta ja samalla antaa mukavuutta omistajille.

 • Väri ja kalusteet
 • Harkitsevia hetkiä: suunnittelijoiden mielipiteet
 • Zoning ennen kaikkea
 • Oikea paikka sängylle
 • Toiminnallisuus ja yhtenäisyys
 • valaistus
 • johtopäätös
Tyylikäs sisustus ratkaisu parvi tyyliin

Tyylikäs sisustus ratkaisu parvi tyyliin

Väri ja kalusteet

Näitä kahta tärkeätä kohtaa pitää harkita tarkkaan. Oikeasta valinnastaan ​​riippuu huoneen yleisestä vaikutelmasta, mukavuudesta. Aloitetaan väripaletti. Mikä tahansa voi sanoa, 17 neliömetriä. m - pieni huone, ja koska se on kaksitoiminen tehtävän, valitse paletti on vieläkin vaikeampaa.

 • On tärkeää muistaa yksi asia: Kevyt värit ovat pienten tilojen selkäranka. Ne laajentavat sitä ja tekevät siitä miellyttävän havaittaviksi. Mutta kirkkaat kontrastiyhdistelmät visuaalisesti kapea, vähentävät tilaa.
Valkoinen väri lisää alueen visuaalisesti

Valkoinen väri lisää alueen visuaalisesti

Mutta tämä ei tarkoita sitä, että on välttämätöntä olla olemassa koko ajan beige seinät ja valkoiset katot, on täysin mahdollista soveltaa kirkkaita aksentteja huonekaluissa, tekstiileissä. Äärimmäisissä tapauksissa voit ripustaa seinälle alkuperäisen kuvan.

Tärkeää! Jopa seinät voidaan koristaa alkuperäisellä tavalla, mutta sinun on käytettävä laimeita, haalistuneita värejä. Se voi olla violetti, keltainen ja jopa punainen sävy.

Kun ei ole paljon tilaa, on parempi olla valitsematta suuret huonekalut

Kun ei ole paljon tilaa, on parempi valita nebromozdkuyu huonekalut

Huoneessa on oltava huonekalut. Tärkeimpiä:

 1. Sänky, se voi olla myös sohva.
 2. kaappi tai lipasto.
 3. Yöpöytä tai matala taulukko.
Sänky lähellä ikkunaa erottaa suuri peili

Sänky lähellä ikkunaa erottaa suuri peili

Tärkeintä, kun valitset, ei ole sallia sekasortoa, muutoin se on epämiellyttävää olla tällaisessa huoneessa. Kalusteiden tulee olla kevyitä, monitoimisia. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä Kulmaosastoihin kuuluvat kaapit, näytöt, lipastot. Ne ovat hyviä säästää tilaa ja samalla suorittaa erinomaisen toiminnallisen kuormituksen.

Tässä tilassa sinun täytyy luopua tavallisista mutta raskaista nojatuolista, pollarit, syväkaapit. Tämä on tietenkin kätevä, mutta kirjaimellisesti "syö" tilaa. On parempi ostaa ja järjestää tarvittavat, ilman että on mahdotonta tehdä ilman, ja lisäämällä sitten muita huonekaluja, jos niitä tarvitaan.

Sisustus pehmeillä meijeri- ja beige-harmaa sävyillä

Sisustus pehmeillä meijeri- ja beige-harmaa sävyillä

Vihje! Katon yläpuolella on paljon vapaata tilaa, mikä on unohdettu unohdettu. Siellä voit järjestää hyllyt ja jopa telineet.

Harkitsevia hetkiä: suunnittelijoiden mielipiteet

Yhdistämällä kaikki alueet yhteen on aina vaikea, koska kummallakin pitäisi olla toiminnallisuutta. Mutta jos ei ole muuta tapausta, sinun on päästävä ulos ja keksittävä jotain mielenkiintoista.

Ajattele tarkkaan

Se on tämä ensimmäinen vinkki, jota monet suunnittelijat antavat. Yhdistämällä makuuhuone olohuoneeseen tällaisessa pienessä tilassa vaikea tehtävä on myös siksi, että tilojen tarkoitus on erilainen. Makuuhuone - intiimi paikka, jossa joku muu on kielletty. Olohuone - julkinen tila, jossa voi vastaanottaa erilaisia ​​vieraita, jopa täysin vieraita.

Pieni vaalea kaappi kätkee sen takana

Pieni vaalea kaappi kätkee sen takana

Se on tässä monimuotoisuuden monimuotoisuudessa. Vastaavanlaisen vaihtoehdon valitsevat ne, jotka harvoin vastaanottavat vieraita, vain tässä tapauksessa on mukavaa olla huoneessa.

Huomautus! Toinen ongelma on se, että on vaikea luoda täysimittainen makuuhuone. Eli se voi ja on hieman eristetty (septumit auttaa meitä), mutta emme voi leikata kaikkia ääniä.

Huoneen laaja ulkoasu kaavoittamalla seinän tapettien värejä

Huoneen laaja ulkoasu kaavoittamalla seinän tapettien värejä

Vaihtoehto vuodesohva täydellisen vuoteen sijaan liian ei kätevin. Ensimmäinen - on jatkuvasti levitä ja tehdä vuodevaatteet. Toiseksi - sohvaa ei voida kutsua miellyttävimmäksi paikka hyvästä levosta.

Tärkeää! Kun vieraat sijoitetaan sängynsi katsella televisiota - tämä ei myöskään ole mukavin ja hygieeninen vaihtoehto.

Zoning ennen kaikkea

Kun yhdistät vyöhykkeet yhteen huoneeseen, on tärkeää erottaa toisistaan ​​toisistaan. Apua tulee:

 1. Verhot - Se näyttää kaunis ja tyylikäs, mutta älä unohda, että ne täytyy pestä säännöllisesti, koska ne ovat nopeasti saamassa pölyä. On parasta olla kaksi asetusta (sama tai erilainen).
 2. Puiset väliseinät - alkuperäinen ja perusteellinen, mutta ei aina sopiva tässä tai tuossa tyylissä.
 3. Lasi - näyttävät kauniilta, ilmastolta, eivät estä tilaa, valo kulkee niiden läpi toisessa ja toisessa suunnassa. Ongelmana on, että ne eivät ainoastaan ​​ole äänieristystä, mutta ei myöskään anna yksityisyyttä - kaikki nähneet niiden kautta.
 4. Hyllyt, kaapit - puhtaasti symbolinen ero, joka luodaan yksinkertaisesti visuaaliselle erotukselle. Heidän kauttaan kaikki voidaan nähdä ja kuulla.
Suosittu versio vyöhykkeistä lasiseinien avulla

Suosittu versio vyöhykkeistä lasiseinien avulla

Vihje! Toinen kaavoituslaite - pystysuora mansikkamallilla. Ylhäältä on kätevää sijoittaa oleskelutila, ja sänky on piilotettava sen alle. On parasta toteuttaa tällainen vastaanotto, jos huone on suorakulmainen, pitkänomainen.

Mukava myös kaavoitus verhoilla

Mukava myös kaavoitus verhoilla

Oikea paikka sängylle

Ensimmäinen asia on poistaa olohuone alueelta makuuhuoneesta. Tietenkin on vaikeaa tehdä, mutta jos et halua nähdä vieraita omalla sängylläsi, tämä on tehtävä ensin. Parasta on lähettää televisio olohuoneeseen.

Vihje! Jos haluat katsella televisiota sängyssä, kiinnitä se sulkeisiin, joita voidaan kääntää 180 °.

Sänky ei ole kovin havaittavissa, jos se sijoitetaan kapealle

Sänky ei ole kovin havaittavissa, jos se sijoitetaan kapealle

Puhutaan nyt sängyn sijainnista. Optimaalinen lähettää sen kaukana kulmassa, useimmiten tämän paikan ikkunassa. Joten on mahdollista välttää kulkemattomuutta makuuhuone, se on enemmän yksinäinen, viihtyisä. Koska ikkunapaikka on melko kevyt, sinun on huolehdittava asianmukaisesta koristelusta. Paksut verhot - suurin osa siitä.

Toiminnallisuus ja yhtenäisyys

Vaikka tilojen toiminnot ovat erilaiset, niiden on silti yhdistettävä yhteinen "historia". Stilistin on valittava yksi, koska harmonia on erittäin tärkeä. Muista, mitä et voi tehdä kaavoitustilaa:

 1. Sijoita toiminnalliset alueet erilaisilla, irrotettavalla väreillä. Tämä ratkaisu vain leikkaa silmäsi.
 2. Luo eri tyylit, jotka ovat hyvin erilaisia.
 3. Kirkkaat kontrastit samassa tyylissä.

Optimaalinen tehdä makuuhuone olohuoneessa muutaman erilainen tonaliteetti. Osoita, missä paikka on, voidaan jakaa vyöhykkeisiin huonekalujen tai mainittujen väliseinien avulla.

valaistus

Jos haluat makuuhuoneen, sinun on luotava intiimisempi käsikirjoitus. Täällä kukaan ei käsittele asioita, jotka vaativat kirkkaan valaistuksen. Mutta tässä on kirja ennen nukkumaanmenoa lukemista, ehkä haluat. Lisävaruste - jätä lepotilaan, lattiavalaisin, voit asentaa kattovalaisimen. Voi - paikka LED-taustavalo.

Toinen tärkeä näkökohta. Koska yksi vyöhyke on ikkunassa ja toinen on kaukana siitä, siitä tulee este luonnolliselle valolle. Voit päästä eroon tästä tilanteesta valitsemalla oikean valaistuksen, ja emme myöskään unohda kaavoittamista.

Keskimmäinen valaistus ja lisäksi ylimääräinen pohja kussakin vyöhykkeessä

Keskimmäinen valaistus ja ylimääräinen pohja kussakin vyöhykkeessä

Tärkeää! sijoitus kattokruunut keskuksen yhteinen huone on huono ajatus. Vielä enemmän on reliikki, joka on parempi päästä eroon.

Mitä tulee olohuoneeseen, silloin pitäisi olla valo. Erittäin kattokruunu - keskeinen elementti - voidaan sijoittaa kattoon, mutta tämän erityisen toiminnallisen alueen keskelle. On suositeltavaa asentaa paikallisia valonlähteitä, jotka voidaan kytkeä päälle tai pois päältä tarpeen mukaan.

Tummat verhot peittävät makuutilaa

Tummat verhot peittävät makuutilaa

Ylävalaistus sängyn yläpuolella

Ylävalaistus sängyn yläpuolella

johtopäätös

Järjestää kaikki mitä tarvitset mukavan elämän, makuuhuoneen olohuone 17 neliömetriä. m ei ole vaikeaa. On tärkeää valita huonekalut kohtuullisesti, älä unohda jakaa vyöhykkeitä ja valita korkealaatuista valaistusta. Mukavuus tässä tapauksessa on käsissäsi, vaikka kaikki tämä voidaan antaa suunnittelijalle.

Zonoituminen valoisalla sohvalla

Zonoituminen valoisalla sohvalla

Vinkkejä suunnittelijoille: kuinka suunnitella kaavoitus ja sisätilat makuuhuone-olohuone 17 neliömetriä. m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 44