Ylellinen moderni sisustus vaaleissa väreissä

Ylellinen moderni sisustus vaaleissa väreissä

Tärkein eurooppalainen kulttuurikeskus, joka oikein kuuluu Italiaan, velvoittaa aseman ja vaatii tällaisen korkean tason noudattamista. Muoti lainsäätäjä edistää massojen eleganssia ja yksinkertaisuutta, ylellisyyttä ja omaperäisyyttä, yhdistää antiikin antiikki tyyliin maaseutumaisemat.

  • Huoneistossa on olohuone, italialaista tyyliä
  • Välimeren värit
  • Italian huonekalujen valinta
  • Viimeistelysäännöt
Epätavallinen puusta valmistettu sohvapöytä

Epätavallinen puusta valmistettu sohvapöytä

Kevyt ja viihtyisä sisustus Välimeren tyyliin

Kevyt ja viihtyisä sisustus Välimeren tyyliin

Italialainen tyyli sisustuksessa - tämä on vuosisatoja vanha tarina, joka näkyy tilojen koristelussa. ylellisyys barokki, armollinen rokokoo ja hienostuneisuus klassismi helposti yhdistettynä etniseen alkuperään maa. Kaikkien parhaiden talouksien huiput, italialainen tyyli tarjoaa harmoniaa ja mukavuutta, ylellisyyttä ja toimivuutta, joten se on ihanteellinen sekä elite-kiinteistöjen suunnittelussa että tavallisessa asunnossa.

Olohuoneen ominaisuudet italialaisessa tyylissä:

  1. Huonekalut luonnollisesta puusta. Sileät linjat, lakkakäsittely ja kallis verhoilu tarjoavat tyylikkään, tyylikkään sisustuksen jokaiseen huoneeseen. Käytetään usein antiikkihuonekalut, mikä tekee huoneesta arvostetun.
  2. Koristeet kaarien, maalausten, freskot. Olohuone on koristeltu eri maljakot, peilit, lasimaalauksia, saviastioita ja vintage-lisävarusteita, jotka luovat ilmapiirin mukavuuteen ja houkuttelevuuteen.
  3. Luonnonvalmistusaineet. Koko tilojen koristelu valitaan yksinomaan laadukkaista ekomateriaaleista. Keramiikka, puu, kivi ja tekstiilit luovat ainutlaatuisen tyylin vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan.
  4. Tietty väriasteikko. Klassinen Italia on kevyt, lempeä sävy: beige, sininen, kulta ja harmaa. Kirkkaita värejä käytetään vähimmäissummassa korostuksen aikaansaamiseksi.
Sisustus takalla

Sisustus takalla

Pieni huone lämpimässä väreissä

Pieni huone lämpimässä väreissä

Kauniit puiset huonekalut ja massiivinen takka klassisessa Välimeren sisustuksessa.

Kauniit puiset huonekalut ja massiivinen takka klassisessa Välimeren sisustuksessa.

Vihje! Kun luot olohuoneessa italialaista tyyliä, erityistä huomiota kiinnitetään tasapainoon, koska tämä suunta edellyttää eräitä kompromisseja ylellisyyden ja rationalismin välillä.

Suuri kuva seinästä, kaaret kirkkaassa sisätilassa

Suuri kuva seinästä, kaaret kirkkaassa sisätilassa

Huoneen keskeinen paikka on suuri kahvipöytä

Keskeinen paikka huoneessa on suuri sohvapöytä

Välimeren värit

Kun valitset perusvärin huoneen sisustukseen, se on ennen kaikkea kuunnella tunteitasi. Huoneen päääänen tulisi olla mukava, miellyttävä omistajalle. Italialainen tyyli ei sanele tietyn sävyn valitsemista koskevia sääntöjä, mutta tärkein asia on, että valon sävy vallitsee.

Vihje! Väri voi olla melkein sininen, beige, turkoosi tai vaaleanvihreä. Etusijalle asetetaan luonnolliset sävyt rauhallinen ja kirkas alue.

Tyynyjen vaalean turkoosi sävy moderniin Välimeren sisustukseen

Tyynyjen vaalean turkoosi sävy moderniin Välimeren sisustukseen

Useimmiten valkoista käytetään pääasiallisena, koska se sekoittaa täydellisesti kaikkiin väreihin ja näyttää todella tyylikkäältä yhdistettynä kullattavuuteen, luonnonkiviin tai puuhun.

Huomautus! Jos olohuone etelään ja etelään suuret ikkunat hyvin valaista huone, on parempi käyttää kylmiä sävyjä sininen ja lila lisää täydentää valkoista väriä.

Aurinkopuoli on myös ihanteellinen huonekalut tummasta puusta: olohuone ei näytä liian raskasta ja synkältä.

Tummansininen pehmeä kalusteet korostaa huomion itsestään

Tummansininen pehmeä kalusteet korostaa huomion itsestään

ehdollisesti olohuone voidaan jakaa kolmeen osaan: seinien ja katon pääkoristelu tehdään vaalealla sävyllä. Toinen osa on lisäsävy, joka edustaa huonekaluja. Viimeinen osa koostuu lisälaitteet, joka voi olla kirkas ja suorittaa kontrastin yksityiskohtia.

Vihje! Älä unohda luoda useita kontrastisia sävellyksiä, koska tummat lisävarusteet aiheuttavat vaaleita sävyjä kylläisemmiksi ja houkuttelevammiksi.

Italian huonekalujen valinta

Perinteet Italiassa näkyvät selvästi huonekaluissa. Huolimatta merkittävistä muutoksista suunnittelussa ajan myötä ominaiset piirteet, jotka ovat aaltoilevien kiharoiden ja kuvioiden muodossa, ovat edelleen merkityksellisiä.

Avaa tarranauhoja tummista puulajeista, pehmeät tuolit pitkä selkä ja pyöristetyt sohvat vaativat riittävästi tilaa. Olohuoneessa italialaisessa tyylissä on valtava huonekalut ilman tarpeettomia pieniä lisävarusteita.

Kauniit ja hieman epätavalliset pehmustetut huonekalut valkoisilla sävyillä

Kaunis epätavallinen verhoiltu huonekalu valkoisilla sävyillä

Merkittävää roolia tyylisoinnissa pelataan väri ja huonekalujen verhoilu. yhteinen beige väri Ihanteellinen mihin tahansa olohuoneen sisustukseen. Käytetty materiaali on valtava määrä sekä luonnollisia että synteettisiä kankaita. Riippuen toiveista, olohuoneessa on mahdollista sijoittaa huonekaluja iho, mokkaa, silkkiä ja jopa kuitukangasta.

Huomautus! Lähes kaikki verhoilu on käsitelty erikoisella kyllästyksellä, jonka avulla huonekalut vähenevät brändiksi.

Mukava oleskelutila takan ääressä

Mukava oleskelutila takan ääressä

Tosiasia! Luomisen todellinen ylellisyys Välimeren tyyliin - Italian huonekalujen valmistamia huonekaluja. Ainutlaatuinen sisustus muotoon koriste-veistos voi muistaa luonnonvaraiset viinirypäleet, kuvaavat oliivipuun hedelmiä. Luonnonkauneuden ystäville, pääsääntöisesti, valitse entistä yksinkertaisempia geometrisia muotoja.

Korostettu kiviseinä erottuu muun muassa

Korostettu kiviseinä erottuu muun muassa

Koska maailmanlaajuisesti tunnustettu laatuvaatimus, Italialaisia ​​huonekaluja ja tarvikkeita ovat kysyntää kaikkialla maailmassa, sisustuksen tyylistä riippumatta. Keskeytettynä alkuperäisten tuotteiden valintaan, on pitkään mahdollista unohtaa sohvan ostaminen, kun kaikki tällaiset huonekalut palvelevat vuosia!

Välimeren sisätiloissa puupalkit ovat suosittuja

Välimeren sisätiloissa puupalkit ovat suosittuja

Vihje! Italian huonekalujen valinnassa sinun on kiinnitettävä huomiota yksityiskohtiin. Alkuperäiselle on ominaista hieno laatutaso. Toisin kuin kiinalaiset väärennökset, italialaiset huonekalut avautuvat sujuvasti ja äänettömästi.

Viimeistelysäännöt

Seinien korkeudelle valitaan katon korotus: matalat katot vaativat yhtä muotoilua seinillä visuaalisesti lisää tilaa. Käytännön ratkaisu on sovellus alaslasketut katot, koska ne antavat mahdollisuuden luoda erilaisia ​​valaistusvaihtoehtoja.

Vihje! Optimaalinen ratkaisu on yksivärinen värivalikoima vaaleissa väreissä: kermainen, beige, kerma, norsunluu.

Italian sisustuksen tärkein sisustus - kattokruunu. tervetuloa kristallielementtejä yhdistettynä takorautainen runko.

Puinen katto ja taotut kattokruunut yksityisen talon sisätiloihin

Puinen katto ja takorautaiset kattokruunut yksityisen talon sisätiloihin

Genren klassikot luomalla italialaista tyyliä ovat Venetsialainen kipsi. Tämä ratkaisu mahdollistaa samanaikaisesti laiminlyönnin maan tyyliin ja yksittäinen tekstuuri lähellä antiikin. Niille, jotka pysyvät taustakuvina, sitä käytetään korkkiteksti, joka yhdistyy täydellisesti massiivisiin yksityiskohtiin.

Tumma keraamiset laatat lattialla yhdistettynä tumma puinen katto hieman vähentää katon korkeutta

Tumma keraamiset laatat lattialla yhdessä tumman puukattoineen vähentävät visuaalisesti huoneen korkeutta

Olohuoneen lattian tulee olla identtinen luonnollisten materiaalien kanssa, joten viimeistely sopii laatta tai parketti. Pääasiassa on valita karkeampi kuori, jotta tyylisuunnittelu onnistuu. matta laatta mosaiikin muodossa koristele täydellisesti olohuone.

Vihje! Jos huonetilaa hallitsee puu, lattia on myös paremmin tehty taulukosta. Käytettäessä laminaatti, Sinun on valittava samantyyppinen kuin puumuunnos.

Välimeren tyyli kuvioidulla matolla lattialla

Välimeren tyyli kuvioidulla matolla lattialla

Valitessaan tekstiilejä on tärkeää keskittyä peruspalettiin, koska verhot ja matot sopivat yhteen viimeistelyn kanssa. Tällaisia ​​kankaita, kuten samettia, silkkiä ja jacquardia, voidaan käyttää huomaamattomassa piirustuksessa tai pysäytyksessä yksivärisessä versiossa. Suunnittelun täydentämiseksi auttavat useita koristeellisia elementtejä sopivassa tyylissä.

Vihje! Maisemia kuvaavia maalauksia Välimeren, useita kasveja saviastioihin ja antiikki kynttilänjalat kampeilla täydentää huoneen tyyliä.

Tärkeää! Seinien koristelu olisi kevyempi kuin huonekaluverhoilu 3-4 sävyllä. Tämä tekee olohuoneesta viihtyisän ja tyylikkään. kangas on parempi valita suuri koko harjoilla ja reunuksilla, sillä tilavat ikkunat auttavat ymmärtämään italialaista tyylitietoa. 

Toscanan auringon alla: 60+ ideoita olohuoneen ylelliseen italialaiseen tyyliin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − = 46