Pöydän pyöreä muoto luo ainutlaatuisen mukavuuden

Pöydän pyöreä muoto luo ainutlaatuisen mukavuuden

Pyöreän pöydän Nykyään se näyttää epätavalliselta, koska usein tällaiset huonekalut pienessä tilassa modernit huoneistot paikka vaikeaa. Tämän seurauksena niiden paikalle tulee tavallinen käytännöllinen neliö tai suorakulmainen, joka on kätevä sijoittaa nurkkaan. Taulukko on pikemminkin etuoikeus maalaistalot, jossa on tarpeeksi tilaa. Kuitenkin mikä vaihtoehto majoitus ei valita - jossain vaiheessa on aika piristyä ihanteellinen pöytä pöytäliina. Joten, aloitetaan!

sisältö:

 • Huomio: pituus!
 • tarvikkeet
 • Pöytäliina sisätiloissa
Pöydän pöytäliinan värivaihtoehdon ja koon oikein voit saavuttaa hämmästyttävän tyylikkään vaikutuksen

Pöydän pöytäliinan värivaihtoehdon ja koon oikein voit saavuttaa hämmästyttävän tyylikkään vaikutuksen

Huomio: pituus!

Ensimmäinen asia, johon sinun on kiinnitettävä huomiota on koko. Ne on valittava oikein, muuten et voi välttää jatkuvaa haittaa käyttöprosessissa.

Tärkeää! Ennen kuin ostat pyöreän pöydän pöytäliinan, sinun on mitattava koko työtasot. Joten vältät ylimääräisiä menoja, jos valittu malli ei toimi.

Tietenkin se ei saisi olla liian pieni, sillä ulkonevat reunat näyttävät epätasaisilta, eikä tämä ole koristeltu ulkonäköä. Normaalikorvaus on noin 20 cm reunoista - tässä tapauksessa kangas on litteä eikä repeyty. Jotta voit määrittää, mikä voi olla suurin sallittu summa, kannattaa laittaa tuoli pöytään ja mitata etäisyys pöydän reunasta istuin. Tämä enimmäismäärä sopii niille, jotka istuvat pöydässä.

Esimerkki pyöreän pöydän ei-standardikokoisesta pöytäliinasta

Esimerkki pyöreän pöydän ei-standardikokoisesta pöytäliinasta

Sitä tapahtuu, että käytetään enemmän aloituskäyntejä, mutta tämä on poikkeustapauksia, usein virallisissa vastaanottoissa. Usein klo hääjuhliaNäet pyöreän pöydän päällä peitetyn pöytäliinan: se näyttää hyvin juhlalliselta, mutta jokapäiväiseen käyttöön on erittäin epäkäytännöllistä.

Pyöreän osa on toivottavaa valita sama muoto pöytäliina, tässä tapauksessa, ulkonäkö on enemmän harmoninen. Jollakin tavalla se on helpompi valita, koska on olemassa vain yksi vaihtoehto, joka kannattaa kiinnittää huomiota - tämä on halkaisija, eikä leveys ja pituus kuin suorakaiteen toppeja.

Esimerkki! Jos halkaisija pöydän 100 cm, sen sisustus näytti orgaanisesti, sinun täytyy lisätä 20 cm molemmin puolin, eli yleensä 40 cm seurauksena -. Tarve etsiä verkosta vähintään 140 cm halkaisijaltaan. Ja jos on valita 130 ja 150, on tarpeen ottaa 150.

Neliö ympyrälle

Sattuu, että kaupassa ei ole tarpeellista muotoa tai omistajat yrittävät erottua ja näyttää omaperäisyytensä valitsemalla neliömäisen tuotteen. Säännöt koon valitsemiseksi ovat hieman erilaiset: tärkein maamerkki on lävistäjä. Avaus on sama kuin 20 cm, mutta ne mitataan diagonaaleista (halkaisija), ja ne on lisättävä tuotteen kulmiin.

Jos on koristeita?

Usein juhla-pöytäliinat on koristeltu kirjonta, koristeet ja muut koriste-elementit. Tässä tapauksessa otetaan huomioon pituusvaatimukset eivät aina ole asianmukaisia, koska koristelu on osoitettava kaikessa kunniaansa. Tässä sääntö toimii: on parempi olla pidempi, sitä lyhyempi, ja vain tässä tapauksessa on mahdollista paljastaa kuvan täyteys ja tuotteen kauneus. Tämä auttaa koristelemaan sisustusta ja kääntämällä pöytäliinan tavalliselta pöydän tekstiilitmutta huoneen keskiosassa.

tarvikkeet

Kun etsit vastausta kysymykseen, mitkä materiaalit ovat sopivia pyöreän pöydän, pitäisi edetä käyttötarkoituksesta. Joten, keittiölle tarvitset käytännöllisempää ja kulutusta kestävää, ja kuten juhlava munat, sitten voi olla tekstiilejä ja jopa käsintehdyt virkatut tuotteet. Tavallisimmista materiaaleista:

 • puuvilla - käytännöllinen, hyvin pesty, voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Ylimääräinen hoito tällainen tuote ei ole välttämätöntä. Ja valita paras väri pöytäliina valkoisina nopeasti menettää juhlava ulkonäkö, varsinkin intensiivistä käyttöä. Haittapuolena materiaali - hienovaraisuus, ja jos vieras on vuoto, asia on todennäköisesti ehdi imeä sitä. Elämään oli suurempi, kannattaa valita materiaali, johon on lisätty viskoosi tai polyesteristä.
Rauhallinen värimaailma korostaa sisätilojen yleistä ilmapiiriä

Rauhallinen värimaailma korostaa sisätilojen yleistä ilmapiiriä

 • pellava - on näkyvä ulkonäkö. Käytä pellava-pöytäliinaa vain parempia tilaisuuksia varten, koska se on melko kallista. Lisäksi on suuri ongelma pehmentää sitä pesun jälkeen. Muutaman pesun jälkeen se voi istua alas, mikä olisi valtava ongelma, jos pöytäliinojen koot sopivat yhteen. Usein tällaista pöytäliinaa käytetään koristeluun pöytä olohuoneessa.
Pöytäliinan taulukko Pyöreän pöydän ääressä: Valitut ideoet sisustuksille, tyyleille ja materiaaleille
 • of vahakangas - erinomainen ratkaisu keittiölle. Synteettinen kestävä materiaali lievittää päänsärkyä, kuin asettaa taulukko (useita kuukausia - niin tarkasti). Tietenkin sanoa, että se näyttää erityisen houkuttelevalta, et voi, mutta se on käytännöllinen, ja juuri sitä tarvitset keittiössä. Tämä pöytäliina on erittäin halpa, joten jos se pilaa tai saa turhautuneita, ei ole häpeä heittää sitä. Kätevä ratkaisu on asettaa pöydälle tarvittava väri puuvillainen pöytäliina. Ja yli öljyinen, läpinäkyvä - kauneus ja kätevä 2-in-1.
Tämä muunnelma työpöydän sisustuksesta lisää kirkkaita aksentteja päivittäiseen käyttöön

Tällainen päiväkäyttöön tarkoitetun pöytäliinan muunnos lisää kirkkaita korosteita sisätiloihin

 • Teflon. Niitä voidaan kutsua kalliiksi vaihtoehdoksi öljyvaatepyyhkeille. Tällaisen - luonnollisen perustan. Materiaalin päälle peitetään erityinen vettä hylkivä koostumus, kyllästäminen. Ne ovat hyvin käytännöllisiä, koska likaa ei imeydy, ja hoito rajoittuu pyyhkimiseen kostealla liinalla.
Suuri vaihtoehto suurille perheille, kun pesu tulee lähes päivittäiseksi rituaaliksi

Suuri vaihtoehto suurille perheille, kun pesu tulee lähes päivittäiseksi rituaaliksi

Vihje! Kun valitset pöytäliinan asiakkaiden vastaanottoon, on parempi ostaa lautasliinat yhdessä sen kanssa. Niiden kanssa ulkonäkö festivaalisesti koristeltu pöytä on paljon parempi, kirkkaampi.

Useiden sävyjen yhdistelmä on tyylikäs ja tyylikäs

Useiden sävyjen yhdistelmä on tyylikäs ja tyylikäs

Pöytäliina sisätiloissa

Väripaletti voi olla hyvin monipuolinen eikä vaikuta millään tavoin taulukon muoto.

Tärkeää! Suunnittelijat väittävät, että vuodesta väriratkaisun valitseminen ei riipu paljon eikä vähäisestä - vieraiden tunnelmasta aterian yhteydessä. Lisäksi se voi vaikuttaa jopa ruuan makuun.

Vaaleat värit pöytäliinat ja valkoinen väri luo viihtyisyyttä, kaikki vieraat tuntevat olonsa kotoisaksi - mukava, rento. Siksi monet juhlat, mukaan lukien häätjuhlat, käyttävät tällaista värjäämistä. Mikä on erittäin tärkeä - mikä tahansa tässä tapauksessa tapahtuva palveleminen on tarkoituksenmukaista. Jos sinulla on oltava juhlapäivällinen, voit valita tuotteen, jossa on huomaamaton ja pehmeä kuvio - mikä tekee siitä helppoa korostusta.

Väri maalauksia varten ne soveltuvat paremmin buffet-teoksiin, joissa on teetä juhla ystävien keskellä. kerma Pöytäliinat täyttävät myös talon mukavasti, täällä, aivan muualla, siistinä palvelukupit ja kulho kekseillä.

Tärkeää! Jos taulukko on romanttinen illallinen, on parempi valita oranssi tai punainen väri. He toimivat jännityksen psyessä.

Ylellinen pöytäliina skotlantilaisessa tyylissä

Ylellinen pöytäliina skotlantilaisessa tyylissä

 • Sininen-sininen värimalli jäähdyttää tunteita ja vähentää nälän tunnetta. Tällaiset sävyt sopivat myös aterioon, jossa on meren teemoja - kalaa, äyriäisiä.
Hieno harmonia sininen ja valkoinen

Hieno harmonia sininen ja valkoinen

 • Vaaleanpunainen ja fuksia lisää romantiikkaa, mikä on varsin loogista.
Jos vaaleanpunainen asteikko on liian kirkas sisätilaan, käytä yleismenetelmää - yhdistelmää pöytäliina, erinomainen väri ja jopa materiaali

Jos vaaleanpunainen asteikko on liian kirkas sisätilaan, käytä yleismenetelmää - yhdistelmää pöytäliina, erinomainen väri ja jopa materiaali

 • Yhä suositumpi vihreä ja turkoosi Pöytäliinat sopivat täydellisesti beigen ja hiekan sävy. Tällaisessa värimallissa henkilö tuntuu rauhalliselta ja rauhalliselta. Yhä useampia samankaltaisia ​​malleja on nähtävissä maalaistaloissa.

Vihje! Vihreä väri - yleismaailmallinen, koska lisävarusteiden lisäämisen jälkeen voit turvallisesti kutsua ystäviä eksoottisille osapuolille. 

Tällaisen palvonnan näkökulmasta haluat alkaa syödä pian

Tällaisen palvonnan näkökulmasta haluat alkaa syödä pian

 • keltainen - ei yleisluontoista väriä, joten sitä käytetään usein klassisissa ja avantgardeisissa huoneissa, teemaille iltoina.
Aurinkoinen väri tuo erinomaisesti mielialaa

Aurinkoinen väri tuo erinomaisesti mielialaa

Tärkeää! Ylimääräinen keltainen aiheuttaa huimausta, joten sinun on varottava tätä valintaa.

Pöytäliinan taulukko Pyöreän pöydän ääressä: Valitut ideoet sisustuksille, tyyleille ja materiaaleille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =