Kopalnica v klasičnem slogu

Kopalnica v klasičnem slogu

Trenutno je prešel ploščice in porcelanska lončevina se je široko uporabljal v gradbeništvu. In to ni presenetljivo, saj deluje kot čudovita alternativa materialu iz naravnega kamna. Končna obdelava se odlikuje z izvrstno kombinirano teksturo, polovično mat in poliranimi. Izdelana je s pomočjo posebne tehnologije, ki ji daje pozitivne lastnosti. V proizvodnem procesu sodelujejo surovine, kot so glina, spar, kremenov pesek.

 • Učinkovitost materiala
 • Proizvodna tehnologija
 • Prednosti in slabosti
 • Obseg uporabe
 • Skrivnost delovanja
Moderna zasnova spalnice

Moderna zasnova spalnice

Učinkovitost materiala

Lapatizirane ploščice imajo določene končne prednosti:

 1. Odsotnost abrazije, verjetnost prask in mehanske poškodbe.
 2. Sposobnost preprečevanja poškodb zaradi učinkov vlage.
 3. Odsotnost občutljivosti na temperaturna nihanja in spremembe v zunanjih pogojih.
 4. Trajanje življenjske dobe.
Odlična izbira za domače pisarne v smeri industrijske proizvodnje

Odlična izbira za domače pisarne

V duhu industrijskega

Notranjost v industrijskem slogu

Odlična izbira za kuhinjo

Odlična izbira za kuhinjo

Trenutno se v praktični veji uporabljajo nekatere sorte tega materiala:

 • glazirane;
 • tehnični;
 • strukturirano;
 • saten;
 • mat.
Moderna kopalnica

Moderna kopalnica

Proizvodna tehnologija materiala

Pod vplivom visokotlačnih faktorjev se zmes segreva in peče v peči, dokler plošča ni močna. Po tem se kovinski oksidi uporabijo za ustvarjanje potrebne sence in vzorca.

Na opombo! Med obdelavo se za brušenje uporabljajo posebni kamni. Z njihovo pomočjo odstranimo tanko plast premaza, obdelava se nadaljuje do trenutka pridobitve ploščice naravni sijaj.

Luksuzna izvedba s ploščicami

Luksuzna izvedba s ploščicami

Kot rezultat, ima zunanja ploščica več delov, vključno s suhimi in neobdelanimi površinami, in sijajni deli. S pomočjo njihove kombinacije se ustvari mehak sijajni učinek, ki preprečuje nastanek presežne sijaja in bleščanja od sončnih žarkov. Vse to daje lastnosti ploščice in dekorativni videz.

Harmonična kombinacija s slogom države

Harmonična kombinacija s slogom države

Prednosti in slabosti

Ker ima površina izdelka neenakomerno poliranje, ima ta vrsta materiala veliko pozitivnih lastnosti. Toda ta gradiva imajo določen niz pomanjkljivosti, ki se prav tako upoštevajo.

Pros Cons
Odsotnost vrhuncev. Površina je gladka in ima značilen lesk, ki mu daje možnost, da spusti oster bleščanje. Poleg tega, da so draži oči, so lahko posledice na druge načine nevarne. Lapidne ploščice, za razliko od njihovih kolegov, nimajo takega učinka Material je mrzel na dotik, zato je v primeru odsotnosti ogrevanja in njegove uporabe v kopalnicah in pralnicah to lahko neprijetno
Med področji mat in sijajnih tekstur naj bi bili zelo gladki prehodi, kar je povzročilo občutek mehkosti in sijaja Izdelek ima visoke stroške, čeprav se z dolgo življenjsko dobo materiala izplačuje
Če izberete pravo stopnjo, v kateri je predstavljeno brušenje, in tudi racionalno in namerno pristopite k izbiri barvne palete, lahko ustvarite resnično eleganten in izreden notranjost V primeru omočenja lahko drsi zaradi dejstva, da so nekatera področja sijaja še vedno na voljo
Ker ploščica prevzame odsotnost preveč gladke površine, je izrezek izključen Ko so ploščice rezane, je potrebno roke s posebnimi orodji
Zahvaljujoč številnim idejam in rešitvam lahko v notranjosti izvedete vse ideje
Keramični granit poudarja teksturo sten

Keramični granit poudarja teksturo sten

Prostor za rekreacijo v svetlih barvah

Prostor za rekreacijo v svetlih barvah

Pomembno je vedeti! Pomembno je razumeti, da iz varnostnih razlogov, keramične ploščice je omejen. Še posebej to velja za javna mesta. Če namesto tega uporabite ploščico, bo rezultat bolj prijeten.

Ideja svetle kuhinje

Ideja svetle kuhinje

Kot lahko vidite, so te pomanjkljivosti relativne in relativne, tako da s kompetentnim pristopom dosežemo optimalni rezultat.

Elegantna rešitev z laminiranimi ploščicami

Elegantna rešitev z laminiranimi ploščicami

Obseg uporabe

Kar zadeva obseg in posebnosti uporabe tega materiala, Obloga v primerjavi z drugimi vrstami izdelkov ima veliko prednosti. Ključni cilj uporabe materiala je izdelava zanesljive in trajne prevleke. Razlog je v tem, da je material sposoben prenesti katero koli breme, zato ga je mogoče uporabiti v mestih z velikimi prometnimi mesti, trgovinskimi centri, metrojem.

Styling za beton

Styling za beton

Nasvet! Seks iz tega materiala je mogoče določiti in doma.

Seveda je ta material najbolj primeren za zasebne lastnosti. Konec koncev je običajno, da ga uporabljate doma. Na primer, z njeno pomočjo lahko organiziramo ne le notranja zaključna dela, temveč tudi naredite korake, veranda. Za razširitev obsega izdelka in preprečevanje čezmernega zdrsa na odru se uporablja posebna gumijasta obloga.

Udobna notranjost dnevne sobe

Udobna notranjost dnevne sobe

Kar zadeva tipični mestni apartmaji, potem se ta material manj pogosto uporablja v njih, ker se v njej zdi primernejši klasična notranjost. Vendar pa se ideje lahko razlagajo v okviru sodobnih oblik oblikovanja. V apartmajih je mogoče ploščice občasno uporabiti za zaključek pokrova tla v kopalnici, koridor, na kuhinja ali loža. Uporabite ga lahko za postavitev na stene od znotraj in zunaj zgradbe.

Na opombo! Ustvariti kakovostne peči in kamini Granit se pogosto uporablja.

Uspešno izvajanje v sodobnem slogu

Uspešno izvajanje v sodobnem slogu

Skrivnost delovanja

V negi je ta material nezahteven, enostaven za čiščenje in pranje. Ampak ne dotikajte površine izdelka brez posebne potrebe. Prednost surovin je njegova kemijska nevtralnost. Da bi obnovili čistost tal, zadošča uporaba milne raztopine ali sredstva za očala.

Lapatised ploščice: kaj je to in njeno uporabo v modernih notranjostih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 97 =