Уграђени комплет намјештаја од природних материјала

Уграђени комплет намјештаја од природних материјала

Међу широким спектром намјештаја за становање посебно мјесто је одвојено прецизно системима за складиштење. У савременом свету, то су нека врста уметничког дела, која поред главне функције складиштења ствари власника има много додатних. С обзиром на величину и пространост гардеробе за клизна врата могу значајно уштедјети простор и простор собе, испуњавају празне нише, углови, служе као просторија партиције, маскирају недостатке зидова соба и не само.

Да би се постигла максимална хармонија намештаја са атмосфером просторија, неопходно је приступити с свиме одговорношћу на избор кабинета. Онда ће вам служити што дузе вријеме и савршено се уклапати у унутрашњост стана.

Модел са клизним вратима један је од најпопуларнијих система за складиштење

Модел са клизним вратима један је од најпопуларнијих система за складиштење

Савети за избор

Ормар за плакаре - одлично решење за скоро сваку собу. Посебно јасно се уклапа у простор приликом извођења прилагођених. Следећим корацима се могу додијелити фазе избора одговарајућег модела:

 • Место инсталације. У зависности од ове нијансе, можете да се крећете по величини модела, његовој конфигурацији, украшавању и капацитету и главној намени намештаја, било да је то унутрашња декорација или место за чување ствари.
Оригинални дизајн уграђеног намештаја у соби за двоје деце

Оригинални дизајн уграђеног намештаја у соби за двоје деце

 • Изградња, њен тип. У овој фази потребно је направити мерења и одредити уређај кабинета. Купе систем је дизајнирано решење које се састоји од челичног или алуминијумског рама врата са водичима.
 • Дефиниција димензија гардероба.
 • Избор материјала за намештај, профил, систем Врата, као и прибор. Чување квалитета материјала за производњу може знатно смањити животни век модела, као и погодност његове употребе.
Пространи и практичан намештај је савршен за предсобље

Пространи практичан намештај је савршен за предсобље

 • Пуњење кабинета. Неопходно је одлучити о унутрашњи садржај, локација полица, ширину, број барова и друге параметре.
 • Дизајн дизајниран кабинет. Да би максимално усагласили намештај са унутрашњом просторије, неопходно је развити свој дизајн у складу са заједничким стилским решењем.
Фасада слушалица: бронзано огледало са ножем; крокодилски кожни оквир

Фасадне слушалице: бронзано огледало са ножем, крокодилски кожни оквир

Материјали

У зависности од врсте материјала, одређује се период употребе намештаја. Производи су често направљени од следећих материјала:

 1. Дрвна иверица је далеко најприступачнији и најчешће коришћени материјал. Направљен је притиском дрвених честица, мешајући их са везивним растворима на органској основи.
 2. Ротханг - тропска лиана. Користи се за стварање плетеног намештаја.
 3. Бамбоо погодан за украшавање намештаја.
 4. Огледало врло често се користи у производњи гардеробних плоча. Обично је дебљина материјала 4 мм.
 5. Цртање на огледалу - оригинално практично решење за украшавање унутрашњости собе. Може се направити по наруџби - то омогућава власнику да се изрази у дизајну ентеријера.
 6. Лакобел је често примењив, то је непрозирно стакло које има различите боје.
Природни материјали у дизајну еколошког ентеријера

Природни материјали у дизајну еколошког ентеријера

Интегрисане слушалице са визитом - факадни лакобел

Интегрисане слушалице са визитом - факадни лакобел

Савет! У процесу одабира фасаде за намештај, потребно је размотрити различите варијанте материјала и дизајна. Експеримент, комбинујте их - а затим ћете добити индивидуалну гардеробу својим властитим дизајнерским пројектом.

Полице и ствари

Мултифункционалност производа, по правилу, зависи од њеног пуњења, што одређује колико ће намјештај бити пространо и колико ће простора бити потребно. Пуњење може бити следеће:

 1. Полице. За максималну погодност, полице се углавном изводе на растојању од 30 до 40 цм, а најоптималнија дубина је од 50 до 70 цм.
 2. Кутије увлачење. Дизајн фиока може бити пун екстензија или једноставнији.
 3. Барбеллс то ханг оут.
 4. Мреже за ципеле такође помажу у уштеди простора и простора. Погодни су ципеле за сва годишња доба.
Ефективна употреба сваког квадратног центиметра подручја

Ефективна употреба сваког квадратног центиметра подручја

Ова листа није потпуна, може се проширити другим конструктивним решењима и додатном опремом за једноставност и практичност чувања ствари. Положај полица, барове и друге ствари које можете дизајнирати или узети помоћ специјалиста. Правилно постављање ствари штедиће вам простор.

Савет! Неопходно је узети у обзир мјесто на којем ће се ормар постати сигурно (већ сте већ размишљали о томе), јер дизајн завршног намештаја зависи од тога. 

 

Уграђени уређај

Уграђени уређај

Опције дизајна

Приликом избора намештаја у продавници биће Вам понуђено избор два основна дизајна:

 • Кућиште кућишта. У таквом облику обухвата све бочне зидове дуж задњег, горњи и доњи панели, тј комад намештаја представља посебан "кутија" која може бити смештена у соби посебном.
Зонинг студио апартман са намјештајем

Зонинг апартман студио са намјештајем

 • Уграђен гардеробер. Испоручује се само на предњој плочи, а зидови су зидови просторије или њен угао. Под и плафон собе такође врше функције горње и доње стране намештаја. То ће вам помоћи да уштедите новац. Можете поставити гардеробу нишан зид, који ће вам помоћи да уштедите на материјалима у производњи. Једина мана овог дизајна је његова слабост (у одсуству панел причвршћење врши на зид, а, заузврат, може да буде неуједначена).
Угао поткровља претвара у корисну површину

Угао поткровља претворен је у корисно подручје

Важно! Треба напоменути да у случају уграђене верзије, зидови од гипсаних плоча - не могу издржати велика оптерећења.

Клизна врата дозвољавају уградњу у било које приступачно место у соби

Клизна врата дозвољавају уградњу у било које приступачно место у соби

У напомену! Обратите пажњу на то кабинет намештај скупљи, а уграђени дизајн омогућава кабинет у готово сваком ћошку, или ниша области, у исто време ће обезбедити већи капацитет и да ће такође помоћи да сачувате простор и простор.

Намештај није уграђен тип да би се боље заштитила од влажности, она је стабилна и мобилна. Избор зависи од ваших жеља, укуса и простора за инсталацију.

Угаона конструкција биће неоспорна предност за мале просторије

Угаона конструкција биће неоспорна предност за мале просторије

Имплементација по наруџби

Како би се што прецизније и прецизније испунио основна функција и сврха, производ иде идеално у просторију. Да би се издржале све димензије, најбоље је наручити производњу гардеробе појединачно. Дакле, можете одредити димензије свих делова само по димензијама ваше собе, уредити унутрашње полице, партиције, Шипке и друга пунила у редоследу и низу који су погодни за вас.

Готови дизајн намештаја за наруџбину

Готови дизајн намештаја за наруџбину

Важно! У случају налога имате могућност да контролише дубину, као у продавницама готове плакари су представљени у стандардним димензијама које су најчешћи. 

Можете одабрати дизајн, а најважније - дизајн. Постоји отворени простор за вашу машту, а произвођач ће вам помоћи да крећете кроз модне трендове.

Правилно пуњење вам омогућава да креирате ефикасан систем за локацију свих предмета гардеробе

Правилно пуњење вам омогућава да креирате ефикасан систем за локацију свих предмета гардеробе

Савет! Извођење намештаја на захтев ће вас коштати више него што га купите у продавници. Али такав кабинет није купљен за годину дана, тако да његов избор треба бити темељан.

Помоћу уграђеног намештаја можете визуелно мењати параметре собе - "повући" га у висину, ширину или дужину

Дизајн решење 

Фасада кабинета носи главно унутрашње оптерећење. Дакле, да би се максимизирао стил собе, може бити чврста, уклесана, отворена или затворена. Фантазија на ову тему може бити дуго времена.

Савет! Фасада огледала могу бити украшене свим врстама обрасца, украсима или извођењем матања пескарењем.

Оригинални дизајн ће помоћи у стварању врхунца ентеријера

Оригинални дизајн кабинета одређује стил унутрашњости

Неки модели креирани појединачним величинама превазилазе трошкове сличних готова решења у продавницама намештаја

Неки модели креирани појединачним величинама превазилазе трошкове сличних готова решења у продавницама намештаја

Где купити гардеробу?

На модерном тржишту постоји велики избор продавница специјализованих за кабинет намештај, Такође има много онлине продавница овог профила. Где купити намештај - одлучите.

Савет! Приликом избора места куповине, нарочито ако се ради о онлине продавници, најбоље је прегледати рецензије купаца, прочитати предложени спектар услуга, укратко, да бисте се упознали са организацијом, ако је телефон, онда је најбоље да разговарате са представником продавнице лично.

Одлично решење за мали ходник

Одлично решење за мали ходник

Ако одлучите да направите личну поруџбину, препоручљиво је да имате лични контакт у продавници, где ће вам бити понуђени различити модели, а након тога, гледајући их, брже ћете утврдити. Такође је могуће објаснити представнику организације шта вас занима.

У напомену! У таквим продавницама, релевантно рачунарски програми дизајна, и пре него што почнете да га правите, бићете представљени својим ормарима у виртуелном облику за помирење. Ово је врло згодан и практичан начин, пошто не морате поновити рад.

Унутрашња преграда у пространој студији с великим функционалним сегментима

Унутрашња преграда у пространој студији с великим функционалним сегментима

У сваком случају, где год да морате направити такву озбиљну куповину, потребно је да се оријентишете у широком опсегу и исправно изаберете, а затим намештај ће вам служити већ дуги низ година!

Не само складиште: како одабрати функционалан и замишљен плакар?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 68 =