Masa de cafea cu propriile noastre mâini în stil loft

Masa de cafea cu propriile noastre mâini în stil loft

Îți plac lucrurile de designer, dar suspină cu frustrare, uitându-te la etichetele de preț care le decorează în magazine? Incearca sa devii tu un designer. Credeți că acest lucru este dificil? Nimic de genul ăsta! Urmând instrucțiunile, puteți crea cu ușurință mâinile proprii original piesă de mobilier din materiale improvizate. Și vă sugerăm să începeți o masuta de cafea - un subiect necomplicat, dar foarte important mobilier. Credeți-mă, la această masă veți fi bucuroși să vă oferiți ceai oaspeților dvs., care vă vor admira abilitățile. În plus, prin crearea unei mese de cafea cu propriile mâini, vă umpleți literalmente casă căldura și pune o bucată din sufletul tău în ea. Deci merită cu siguranță o încercare.

  • Masa de cafea cu mâinile tale în stil marin
  • Valiza pentru călători
  • Tablou de busteni pentru cunoscatorii naturii
  • Masă originală de paleți
  • Tavă din sertare
Masă de cafea originală dintr-o valiză veche

Masă de cafea originală dintr-o valiză veche

O masă mică de cafea din tablă

O masă mică de cafea din tablă

Mese de cafea pe roți cu mâinile proprii

Mese de cafea pe roți cu mâinile proprii

Chiar și de la o baterie veche puteți face o mică masă de cafea

Chiar și de la o baterie veche puteți face o mică masă de cafea

Masa de cafea cu mâinile tale în stil marin

 

Masa de cafea cu mâinile tale în stil marin

Masa de cafea cu mâinile tale în stil marin

Ideea în stilul "romantic". Pe tot parcursul anului, savurând băutura dvs. favorită de la această masă, vă veți aminti de marea caldă, de surful afectiv și de calea luminată. "mare»O masă este o tandrețe, rafinament și originalitate în inima casei tale.

Cum se face?

1. Luați vechea fereastră și curățați-o de praf și murdărie. Dacă precedentul sticlă spargeți, introduceți unul nou și apoi eliminați stratul vechi vopsele și spargeți suprafața. Apoi, scoateți colțurile metalice, care fixează suplimentar detaliile cadru.

2. Acoperiți cadrul alb smalț sau vopsea acrilică. Dacă ați ales vopsea acrilică, după uscare, tratați-o cu un cuib, astfel că lemnul a apărut - astfel masa va arăta veche, ceea ce îi va da un aspect special rafinat. Puteți utiliza, de asemenea, două culori,albastru interval. Mai întâi vopsiți cadrul cu vopsea albastră și după uscarea primului strat - acoperă cu alb. Când stratul secund se usucă, frecați-l cu un șmirghel - apoi de sub vopseaua albă, albastrul va efectua.

3. Faceți picioarele pentru masă. Pentru a face acest lucru, faceți o tăiere și tăiați-o în 4 părți egale (fiecare aproximativ 34 cm), apoi mergeți pe ele cu șmirghel pentru a elimina toată rugozitatea.

4. În continuare, tăiați ornamentele plăcii de mobilier sau placa de aceeași lățime ca și rama și aproximativ 8 cm în lungime, după care este necesar să tratați bazele picioarelor cu șmirghel.

Procesul de a face o masuta de cafea

Procesul de a face o masuta de cafea

5. Acum fiecare piesă trebuie să fie forată în 4 locuri. Pre-marcați și apoi trageți o gaură, concepută pentru a fixa piciorul, precum și încă o dată - în orice loc convenabil - pentru a vă asigura că picioarele sunt mai fiabile.

6. După aceea, folosind un șurub lung, trebuie să atașați fiecare picior la bază.

7. Apoi, fixați picioarele pe cadru folosind șuruburi cu auto-filetare. Cadrul ferestrei este un fel de "cutie" în care va trebui să adăugați toate cadrele de mare aduse de restul - partea din față a cadrului care stă pe picioare se va confrunta cu etaj, în jos.

Efectuarea unei mese de cafea pe picioare

Efectuarea unei mese de cafea pe picioare

8. Acum vei avea nevoie de o frânghie subțire, care va trebui să împletească fiecare picior. Fixați coarda folosind un pistol adeziv.

9. Acum trebuie să spălați și să degresați sticla pe ambele părți. Apoi - ridicați și aranjați pe "fructe de mare" de sticlă. Puneți-le în așa fel încât să pară ca și cum ar fi împrăștiate fără griji și în același timp curg dintr-un colț al mesei în celălalt - și numărul lor ar trebui să ajungă treptat la zero. Acum trebuie să atașați fiecare element cu un adeziv transparent din două componente. În acest caz, elementele marine nu trebuie să depășească marginile "cutiei" plate.

10. Va trebui să comandați sticlă în atelierul de sticlă cu grosimea de 4 mm. Dimensiunea sticlei trebuie să fie astfel încât, pe baza cadrului, să poată acoperi "cutia". În același timp, pe fiecare parte trebuie să fie deschise cadrele de 1,5-2 cm. În atelier, trebuie să cereți ca marginile sticlei să fie prelucrate și să fie găurite în găuri cu diametrul de 4 mm. Sticla trebuie să fie ștersă și acoperită cu o masă. Din piele sau cauciuc fin, tăiați garniturile care vor fi sub șaibe. Fixați geamul cu șuruburi. Înșurubați-le cu atenție, astfel încât sticla să nu crape.

11. Luați o coardă grosieră groasă și faceți o buclă la un capăt, care este egal cu jumătate din lungimea mesei. Folosind un pistol de lipire, lipiți frânghia pliată de două ori din centrul părții laterale a mesei spre margine. Buclele înseși (aproximativ 12-15 cm) nu trebuie lipite - ar trebui să fie libere, astfel încât după aceea să puteți lega nodul. "Bypassing" perimetrul de sticlă și plimbare toate colțurile sale, continua să lipici capătul lung al frânghiei la ea. Când ajungeți în buclă, trebuie să introduceți capătul coardei în ea pentru a avea un nod de mare. Acum, întinzând coarda în direcția opusă (dublată), este necesar să-l lipiți.

Etapele finale de a face o masuta de cafea

Etapele finale de a face o masuta de cafea

12. Decorează colțul exterior al mesei - pe partea unde sunt localizate cele mai multe elemente marine. Continuați compoziția introducând detalii suplimentare ca în cazul în care acestea "se scurg" de la piciorul mesei direct sub capul de sticlă.

Gata! Bucurați-vă de creația dvs. și bucurați-vă de oaspeți!

Valiza pentru călători

Interiorul clasic al livingului cu o masuta de cafea dintr-o valiza

Interiorul clasic al livingului cu o masuta de cafea dintr-o valiza

O soluție foarte originală pentru o veche valiză preferată, pe care am văzut-o cu dvs. din alte regiuni și pe care nu vreau să o arunc din cauza amintirilor.

Cum se face?

În primul rând, mergeți la magazin unde veți avea nevoie să cumpărați picioare de mobilier (lemn sau metal). Dacă doriți să faceți o masă mobilă - atunci trebuie să luați roțile. De asemenea, veți avea nevoie de placaj, șuruburi și o șurubelniță.

Chiar și dintr-o valiză mică pe picioare veți primi o masă de cafea originală

Chiar și dintr-o valiză mică pe picioare veți primi o masă de cafea originală

Acum facem marcarea pe partea inferioară a valizei pentru viitoarele picioare și găuri de găurit. Din moment ce nu putem atașa picioarele țesutului, plasăm placajul în interiorul valizei, faceți marcaje prin ea și găuriți-o. Acum atașați partea inferioară a geamului și atașați picioarele. Cu ajutorul lipiciului cald, lipiți pâsla în valiză.

Pentru a da o masă un aspect original, care amintește de călătoria îndepărtată, o puteți decora cu autocolante realizate sub formă de ștampile sau o puteți decora la discreția dumneavoastră.

Asta e - o masă de cafea neobișnuită este gata! De altfel, opțiunile de transformare a valizelor în mese sunt uriașe: prin alegerea picioarelor după cum doriți, puteți face un tabel în stil retro sau clasic. Nu puteți atașa picioarele deloc, dacă aveți un valiză masivă - va arăta cu adevărat incredibil: o masă va aduce în interior un sentiment de aventură și aventură, spiritul călătoriilor și țările îndepărtate neexplorate.

Tablou de busteni pentru cunoscatorii naturii

Această masă se potrivește armonios cu interiorul grădină sau o casă de țară - cald și natural, va evoca întotdeauna starea de spirit a zilei libere, în care totul este saturat de liniște, cântând păsări și mirosurile naturii. A face o astfel de masă minune este, de asemenea, destul de simplă.

Luăm grinzi de lemn (în acest caz mesteacan) de aceeași înălțime și lățime, doar 32 de piese. De asemenea, trebuie să luați baza pentru masă, picioarele (4 bucăți), chiturile în tonul arborelui, șurubelnița și cleiul, destinate suprafețelor din lemn.

Mese de cafea de busteni pe roti

Mese de cafea de busteni pe roti

Procesul de a face o masuta de cafea din busteni

Procesul de a face o masuta de cafea din busteni

Mai întâi trebuie să colectați baza pentru masă, apoi să lipiți grinzile din lemn de-a lungul perimetrului, iar mijlocul să coaseți cu carton. Apoi înșurubați picioarele în partea inferioară. Apoi, lipiți pe suprafața interioară a zarurilor subțiri de lemn - datorită acestui lucru se va părea că masa este complet din lemn. Acum, luăm chitul și închidem ușor toate golurile, apoi îl freăm pentru a crea o suprafață absolut plată. Voila! Acum sunteți proprietarul unei mese neobișnuite, care va fi punctul culminant al dvs. interior.

Dacă ideea v-ar potrivi, în conformitate cu această schemă, puteți crea alte tabele, folosind, de exemplu, în loc de ramuri de bare. Pentru a crea o astfel de masă, trebuie să luați o cutie de placaj vopsită negru vopsea, dimensiunea care este de 40x40x60 cm (sau orice altă dimensiune la discreția dvs.).

Pentru lipirea cadrului, luam ramuri, din care scoatem mai intai scoarta lipicioasa (facem asta cu ajutorul nazhdachki). Care este ordinea lipirii: mai întâi lipiți ramurile de pe partea lungă a mesei și după aceea - selectăm matrițele de lemn și, ca mozaic, pune-le pe cap. Grosimea plăcilor trebuie să fie de aproximativ 1 cm, poate fi tăiată cu un parchet sau cu ferăstrău circular. Și în final - instalați geamul, care va fi partea de sus a mesei. Dacă se dorește, prin înșurubarea suporturilor roților la masă, acesta poate fi mobilizat.

Masuta de cafea cu mainile proprii din casa casei

Masuta de cafea cu mainile proprii din casa casei

Mese de cafea de busteni este ideal pentru cabane de vara

Mese de cafea de busteni este ideal pentru cabane de vara

Varianta cea mai simplă a unei măsuțe de cafea dintr-o casă de busteni

Varianta cea mai simplă a unei măsuțe de cafea dintr-o casă de busteni

Prin aceeași tehnologie, puteți crea mai multe piese neobișnuite de mobilier. Puteți pune ramurile pe orizontală și apoi veți obține o masă atât de minunată. Se pare că acest mobilier nu este numai original, ci și incredibil de elegant.

Masă originală de paleți

Ideea care a venit în mintea cuiva este cu adevărat genial. S-ar părea că vă puteți descurca paleti, care cu siguranță se află pe fiecare școală? Și pentru a le face un element foarte convenabil și funcțional al interiorului.

Mese de cafea din paleți în camera de zi modernă

Mese de cafea din paleți în camera de zi modernă

Masa de cafea a paleților vopsite în alb va arăta destul de elegantă

Masa de cafea a paleților vopsite în alb va arăta destul de elegantă

Variante de mese de cafea din paleți

Variante de mese de cafea din paleți

Cum se face?

Pentru a începe, aduna toate instrumentele necesare pentru ideile tale: el tigaie, foraj, clemă, ciocan, șuruburi, cuie tragator, adeziv pentru lemn, roți, săpun, un grund, o șurubelniță. În plus, luați perii de vopsea, o duză de perie de petală cu o grămadă abrazivă pentru un burghiu, un lac și un grund incolor.

Etape de a face o masuta de cafea din paleti cu mainile tale

Etape de a face o masuta de cafea din paleti cu mainile tale

În primul rând, este necesar să se ia un burghiu cu o duză destinată prelucrarea lemnului, și curățați suprafața plăcilor de contaminare. Acum dezasamblați cu grijă tava de picurare lustruită. Ușor bate cu un ciocan mare cuie ruginite și trageți-le ușor cu un pistol de unghii. Piesele lipite lipite cu adeziv pentru lemn. În această etapă vor fi necesare cleme. Ei trebuie să țină ușor plăcile și să aștepte să se usuce.

Acum piesele pregătite pentru blat trebuie să fie lipite și lipite pe spate, apoi fixate cu cleme și așteptați până când se usucă.

Mese de cafea din paleți

Mese de cafea din paleți

Apoi, acoperiți masa cu un grund incolor și apoi cu un lac. Apoi, din spatele mesei, marcați locurile pentru șuruburi pentru a atașa roțile. Găuriți găurile pentru dispozitivele de fixare cu ajutorul unui burghiu. Pentru ca șuruburile să se potrivească cu ușurință în lemn, săpați-le cu săpun. Folosind o cheie cu clichet, puteți strânge rapid și convenabil șuruburile cu un cap hexagonal.

O masă elegantă, compactă și destul de funcțională este gata!

Instrucțiune foto pentru realizarea unei mese de cafea din paleți

Instrument foto pentru fabricarea unei mese de cafea dintr-un palet

Tavă din sertare

O altă idee originală captivează cu simplitatea și surpriza - care ar fi vrut să construiască o masă cutii? Dar a venit și acum tu singur poți crea acasă o parte atât de neobișnuită de interior. Cu siguranță, voi veți fi încântați, iar oaspeții dvs. vor aprecia cu demnitate originalitatea acestei idei.

De asemenea, este interesant să te uiți la o masă de cafea din cutii

De asemenea, este interesant să te uiți la o masă de cafea din cutii

Cum se face?

Luați 4 cutii de lemn, șmirghel, lac pe bază de apă, cilindru și perie, dibluri, placă de placaj de 10 mm, adeziv PVA, 4 roți și șuruburi autoportante.

Procesul de a face o masuta de cafea din cutii

Procesul de a face o masuta de cafea din cutii

Mai intai trebuie sa pictezi cutii si sa le acoperi cu lac. Apoi folosiți un burghiu cu opritor pentru a face găuri la capetele sertarelor. Folosind clei pentru lemn, trebuie să fixați diblurile în locurile de fixare și să conectați casetele unul cu celălalt. Atașați roțile la placa de placaj și apoi atașați foaia spre sertare cu șuruburi. Masa este gata!

Astfel de lucruri mai puțin frecvente pot fi create din materiale destul de obișnuite. Având o fantezie și o dorință de originalitate și confort în casa dvs., puteți efectua cu ușurință minuni. Uită-te în jur: poate vechea fereastră are toate șansele să se transforme într-un element interesant al interiorului?

Și poate o bobină imensă de lemn dintr-un cablu industrial care poate deveni o piesă elegantă de mobilier?

Mese de cafea dintr-o bobină mare de lemn

Mese de cafea dintr-o bobină mare de lemn

Versiunea originală a unei măsuțe de cafea din anvelopă

Versiunea originală a unei măsuțe de cafea din anvelopă

Crede-mă, există multe lucruri în jurul nostru care se pot transforma în ceva cu adevărat unic și prețios. Uită-te puțin la ele dintr-un unghi diferit ��

O masă de cafea de către propriile mâini: o instruire pas cu pas și 50 de idei de inspirație pentru design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2