Utilizați lemn de lumină atunci când decorați un living

Utilizați lemn de lumină atunci când decorați un living

Moda a intrat din nou mobilier din lemn natural. Designerii moderni preferă apoi culorile luminoase, apoi promovează mese întunecate, dulapuri și cufere de sertare. Dar există un favorit etern - stejar Sonoma, care iese în evidență printre paleta bogată de palete, o nuanță puțin vizibilă, dar întotdeauna ușor de recunoscută.

 • Sonoma în fiecare casă
 • avantaje
 • Nuanțe în interior
 • Câteva sfaturi de la designeri
Proiectare modernă a spațiului de bucătărie cu o combinație armonioasă de materiale diferite

Proiectare modernă a spațiului de bucătărie cu o combinație armonioasă de materiale diferite

Fapt! Oak sonomno a primit cu bună știință un nume sonor. Sonoma este un cartier de pe coasta de nord a Californiei, în traducere din indian înseamnă "valea lunară". Arborele diferă de alte specii cu o paletă gri-roz cu divorțuri albe.

Acesta a fost mult timp considerat un simbol al stejar nobil și prosperitate. Este o rocă tare, care nu este atât de ușor de manevrat ca și alte analogi. Cu toate acestea, în ciuda dificultăților din punctul de producție, nu numai frumoase, dar, de asemenea, lemnul cel mai durabil, și mobilier din cauza servește proprietarilor lor cu fidelitate de zeci de ani.

Umbra răcoroasă a copacului se potrivește perfect imaginii zonei de lucru

Umbra răcoroasă a copacului se potrivește perfect imaginii zonei de lucru

Pentru ca stejarul să fie potrivit pentru producția de mobilier, acesta trebuie să crească pentru o perioadă foarte lungă și să crească la maximum. Acești copaci sunt plantați în masă în zonele forestiere, necesită condiții speciale, deoarece mobilier din acest tip de stejar are un preț foarte ridicat. Cu toate acestea, producătorii au găsit o cale de ieșire, cum să facă un vis accesibil la orice nivel al bugetului, este PAL.

O nuanță blond roz va face bucătăria mai confortabilă

O nuanță blond roz va face bucătăria mai confortabilă

Sonoma în fiecare casă

Dacă nu există nicio posibilitate de a vă permite un copac cu totul costisitor, decoratorii sugerează recurgerea la mici trucuri. Una dintre ele este din PAL laminat, laminat placa de lemn presat așchii. De fapt, pentru un pic de bani, primim partea frontală perfectă, în niciun caz inferioară celebrului stejar, și nimeni nu ghicește că acestea sunt plăci de rumeguș, dacă sunt îndeaproape, cu o lupă, nu te uiți la pereții laterali.

Sfat! Grosimea materialului poate fi diferită, deci când cumpărați mobilier din PAL, verificați-l. Panourile prea subțiri nu pot ține un număr mare de vase grele.

În combinație cu albul, camera se extinde vizual

În combinație cu albul, camera se extinde vizual

O altă modalitate de a simula un copac solid - furnir. Acesta este un film care replică maxim toate petele, secțiuni din lemn de noduri și alte detalii caracteristice lemn natural.

avantaje

 1. combinate cu orice culoare și stiluri;
 2. are o textură bogată și interesantă;
 3. perfect maschează praful, murdăria și zgârieturile;
 4. vizual extinde filmul;
 5. creează un sentiment de lumină și confort;
 6. eleganta si un sentiment de "cost ridicat" - cu aceasta culoare, chiar si cel mai simplu raft pentru pantofi arata ca o opera de arta.

Sonoma în interior

Lumina de stejar în designul oricărei încăperi extinde vizual spațiul și adaugă accente interesante atunci când este combinată cu pricepere cu alte detalii.

Camera de zi

inimă camera de zi - perete, astăzi nu este doar o structură greoaie, cu un set tipic de rafturi și o pereche de dulapuri, în care dorim să găzduim cât mai multe lucruri. Set modern Sonoma - partea superioară a eleganței și a aerului, care se potrivește în camera de orice dimensiune. Sunt o mulțime de rafturi deschise și curbe cu elemente de sticlă, nise spațioase pentru un televizor plat plat și obiecte neobișnuite care sunt expuse.

Un copac usor cu nuante adiacente pare respectabil

Un copac usor cu nuante adiacente pare respectabil

Sfat! Un astfel de zid nu este un depozit pentru bunurile dobândite prin muncă excesivă, ci un atribut al unei săli de viață seculare. Să o lăsăm fericită să vadă și vom adăuga toate lucrurile acumulate cămară.

Să nu o faceți fără în sufragerie și fără mic masuta de cafea. Designerii sunt sfătuiți să acorde atenție modelelor cu sticlă brună închisă - această combinație ne dă un efect frumos de cafea cu lapte.

Specii lemnoase pot fi folosite in fabricarea oricaror obiecte de interior

Specii lemnoase pot fi folosite in fabricarea oricaror obiecte de interior

Sala de intrare

Asta este dulap și mici mici pietre prețioase pentru pantofi. Din moment ce coridor - cea mai mică parte a apartamentului, aici suntem cei mai potriviți recepția expansiunii spațiului, care oferă o nuanță mai ușoară de sonoma.

Sfat!  Designerii observă că recepția funcționează bine - îngustă, dar înaltă, aproape la tavan, colțuri și luminos rafturi deschise tip balamale. Acestea vă permit să adăpostiți un număr mare de lucruri și, în același timp, nu măriți vizual camera.

studiu

Atmosfera de lucru - nu întotdeauna o asociere directă cu o suită întunecată sumbru al vechii aristocratii. O stare de spirit de lucru este de asteptare chiar mai bine într-un larg uite viitor luminos, dar, pentru că suprafața plictisitoare gri-roz nu te va conduce în depresie și va da o atitudine pozitiva. În biroul său avem nevoie bibliotecă, mai multe deschise rafturi și masa computerizată.

La nota! În ciuda tonurilor generale de lumină, mobilierul este surprinzător de practic și, paradoxal, este mai puțin vizibil praful și alte pete de uz casnic care primesc mobilier ca rezultat al utilizării continue a acestuia decât pe analogii întunecați.

Combinație excelentă cu negrul în interiorul stilului modern

Combinație excelentă cu negrul în interiorul stilului modern

Lumina lemnoasă este folosită de designeri pentru a crea articole de zi cu zi, precum și articole exclusive

Lumina lemnoasă este folosită de designeri pentru a crea articole de uz zilnic, precum și articole exclusive

Sfat! Pentru a spori efectul vizual al culorii sonomului, puteți să comandați o culoare identică ușă în cameră.

Culorile culori nobile pot fi folosite pentru finisarea oricarei suprafete

Culorile culori nobile pot fi folosite pentru finisarea oricarei suprafete

Dormitorul

Neobișnuit și surprinzător de blând arată tonul de lumină lemn în dormitor. Pat albastru-auriu, mic dulap cu sertare și dressing table creați o atmosferă confortabilă și o atmosferă, stabilind visuri și vise ușoare. Mobilierul ar trebui să fie compact, nu ridicat, pe piept se pot plasa compoziții frumoase sau o pereche vase stilate, și încadrată oglindă Masa de toaletă va extinde spațiul.

Sfat! Dacă dimensiunile dormitorului dvs. nu vă permit să puneți pieptul, puteți utiliza mini-noptiere noptiere.

Dacă preferați mobilier personalizat, puteți chiar să vă gândiți la un mic dressing room, lucrul principal este de a construi cu succes modulele.

pepinieră

De fapt, această combinație de dormitor și de birou, din cauza mobilier de stejar Sonoma permite orice metodă de a varia în spațiul care nu este „mananca“ de metri prețioase. Fiecare copil are nevoie dulap, loc de muncă - masă și scaun, pat și rafturi. Nuanțele de module și unele tehnici de proiectare vor ajuta la unificarea modulelor disparate într-o singură compoziție. De exemplu, un mare rafturi cu un pat sau masă pliabilă, înlocuiește perfect rafturile și va servi loc de studiu. În starea asamblată, el va elibera maxim spațiul pentru jocuri active.

Imaginea armonioasă și caldă a camerei pentru copii

Armonie, imagine caldă a camerei copiilor

Sfat! Copiii iubesc culorile și detaliile luminoase. Puteți combina mobilierul din lemn de stejar cu pete color, de exemplu, puneți în mijlocul camerei o rundă colorate sau cuplu scaune luminoase - vor contrasta efectiv cu setul cu cască monocrom.

Baza universală a lemnei luminoase se potrivește bine în proiectarea grădinii

Baza universală a lemnei luminoase se potrivește bine în proiectarea grădinii

bucătărie

O altă cameră cu un minim de metri - bucătărie. Desigur, există opțiuni foarte spațioase, dar vom lua în considerare imaginile standard. Indiferent de stilul Sonoma ca un cameleon lua orice formă, și va efectua din nou funcția sa principală - pentru a crește vizual metru și a da un sentiment de lejeritate. Dulapuri luminoase iar masa de masă va atrage aspectul aerului și nobilimii, armonizându-se într-o pereche.

Câteva sfaturi de la designeri

Decoratorii celebri sugerează să sublinieze farmecul sonomei cu mai multe tehnici de bază:

 1. combină căști cu ziduri strălucitoare, pe fundalul lor tonuri de lumină calde arăta și mai elegant și nobil;
 2. utilizați o abundență de detalii de sticlă, dau un joc interesant de lumină;
 3. să se concentreze pe înălțime - pentru a da preferință dulapurilor înguste sub tavan și larg rafturi deschise;
 4. pentru a utiliza mobilier cu elemente de oglindă - se va extinde spațiul, deschizând "portalurile în sticlă";
 5. pentru a decora cu această culoare camerele cu care se confruntă partea de nord și care au lumină slabă. Tonul luminos al sonomului nu doar compensă lipsa luminii solare, ci dă iluzia căldurii;
 6. Nu vă fie teamă să jucați contraste - de exemplu, utilizați o margine întunecată în setul cu cască și unele elemente întunecate în cameră, de exemplu, utilizați maro scaune și finisaj de ciocolată în dulapuri.
Combinație frumoasă cu tonuri verzi

Combinație frumoasă cu tonuri verzi

Stejarul este una dintre cele mai interesante soiuri ale acestui arbore. Acesta nu iese niciodată din modă și oferă o mulțime de oportunități de a experimenta designul, fără a scoate vizual un singur metru. Dacă sunteți proprietarul apartamente modeste sau au o amprentă mare, dar sunt predispuse la acestea minimalismul, cu îndrăzneală dau prioritate acestei opțiuni nobile și universale. El nu se va adapta la nici o dorință - se va dizolva în interior sau cu demnitate va ieși afară și va "ieși" dacă refaceți peretele.

Nobilimea, accesibilă tuturor: 65 de interioare luminoase și laconice cu mobilier din stejar stejar colorat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 39 =