Mobilierul corect selectat din lemn se potrivește organic în designul terenului

Mobilierul corect selectat din lemn se potrivește organic în designul terenului

În primăvara și vara, întrebarea cum să faci mobilier de grădină cu mâinile tale devine populară. Casa de succes poate deveni cel mai important ornament al oricărei grădini. Înainte de a ne gândi cum să facem mobilierul pentru grădină cu propriile mâini, este necesar să determinăm ce se poate face din ea. Cel mai obișnuit material pentru mobilierul de țară este un copac care se potrivește perfect peisajul site-ului, dar sunt folosite și alte materiale. Asigurați-vă că vă uitați atent dacă aveți lucruri inutile rămase în dacha sau într-o casă de țară. Deseori, capodoperele sunt obținute de la cele mai simple subiecte.

conținut

 • Cea mai populara tendinta este mobila din lemn
 • Finișă de mobilier din răchită
 • Fiabilitatea metalului în mobilierul de grădină
 • Utilizarea competentă a lucrurilor inutile
Pergolă confortabilă cu o canapea

Pergolă confortabilă cu o canapea

O combinație frumoasă de texturi și materiale într-un ansamblu general

O combinație frumoasă de texturi și materiale într-un ansamblu general

Lounger de pe perne moi, cusute de propriile tale maini

Lounger de pe perne moi, cusute de propriile tale maini

Fotoliu confortabil din plastic

Fotoliu confortabil din plastic

Mobilier de grădină cu mâinile lor. Cea mai populara tendinta este mobila din lemn

Mobilierul din lemn este prietenos cu mediul, frumos, concis și relativ ușor de fabricat. Uneori, nici măcar o forță masculă nu este necesară pentru a lucra cu lemn. Mobilierul de gradina este confecționat din lemn în propriile mâini în diferite moduri, în funcție de materialele care urmează a fi utilizate:

 • Este mai ușor să lucrați cu plăci, bare, rafturi finisate - material deja prelucrat. Există o mulțime de moduri simple și mai complexe de a face mobila pentru dacha cu propriile mâini. Pentru a vă relaxa banchetele confortabile cu spatele, pentru organizarea sărbătorii este de neînlocuit un întreg set, iar din banca fără picioare va fi leagăn - necesită doar câteva abilități de dulgher, plăci și o bogată imaginație.
Procesul de fabricatie a bancilor de gradina

Procesul de fabricatie a bancilor de gradina

Sfat! Este mai bine să nu alegeți mobilier pentru crearea de busteni de copaci conifere. Ei dau rășină, ceea ce va păta îmbrăcămintea așezată. Dacă nu există alt material, trebuie mai întâi să îndepărtați lemnul.

 • În cazul în care mai multe banci și mese monumentale sunt obținute din busteni. Uneori puteți pune pur și simplu un jurnal mare și aruncați câteva perne deasupra acestuia pentru a vă face un loc confortabil, dar este mai bine să lucrați la crearea unui proiect mai interesant. Unii maeștri reușesc să facă fără un singur cui, creând o construcție cu jgheab mobil.
Mese de cafea în stil ecologic

Mese de cafea în stil ecologic

 • Mare pentru crearea de mobilier de cânepă. Pumnii mici individuali pot fi adaptate pentru scaune, iar un pumn mai mare - sub tabel. Este important doar să fixați picioarele astfel încât să nu cadă și să nu se ciocnească, pentru care pot fi săpate în pământ sau așezate pe o suprafață plană - un piedestal pe terasă sau o mică zonă peluză. Pentru a vă face mai confortabil să stați, puteți coase perne luminoase pentru ei.
Pat leagăn suspendat

Pat leagăn suspendat

 • Dacă utilizați ramuri și ghimpe din pădure pentru a crea mobilier de grădină, puteți intra în acest basm. Natura însăși dictează uneori schițele originale ale capodoperelor viitoare. Aranjament armonios în proiectarea oricărui sit este o bancă de grădină realizată din ramuri, pentru cadrul căreia este mai bine să se ia un material mai durabil (bușteni, bare, etc.). Koryagi sau ramuri sunt uneori folosite chiar ca picioare, dar pentru puterea construcției este mai bine să le decorați doar cu spătarul și cotierele.
Scaun elegant din busteni

Scaun elegant din busteni

 • Pentru a crea mobilier de grădină sau pentru a le decora, puteți folosi spumele de copaci. Astfel de spili poate fi folosit pentru blaturi, scaune sau scaune pentru scaune. Acestea sunt atașate una de cealaltă și de baza prin intermediul unui adeziv rezistent la apă.
Scaun cu șuruburi

Scaun cu șuruburi

Garden leagăn de la panouri

Garden leagăn de la panouri

Setul de mobilier dintr-un bar

Setul de mobilier dintr-un bar

Mese de cafea din lemn de foc

Mese de cafea din lemn de foc

Finișă de mobilier din răchită

Se pare foarte rafinat răchită de mobilier în grădină, dar fără pregătirea corespunzătoare pentru a crea capodopere "magazin" nu va funcționa. Țesutul dintr-o viță sau din ratan este o muncă minuțioasă. Mai intai merita sa incerci sa faci cel putin un element de mobilier - o masa de masa sau un scaun rotund pentru un scaun.

Ratanul leagăn

Ratanul leagăn

Banchete din recipiente din plastic

Banchete din recipiente din plastic

Fiabilitatea metalului în mobilierul de grădină

Metalul are câteva avantaje față de copac. În primul rând, aceasta este forța structurii și durabilitatea acesteia. Cu toate acestea, lucrul cu metalul este mult mai dificil. Pentru a crea mobilier de grădină, folosiți tuburi din oțel sau duraluminiu cu pereți groși. Componentele metalice pot fi îmbinate prin șuruburi sau piulițe sau pot fi sudate între ele.

Lumini metalice strălucitoare

Lumini metalice strălucitoare

Scaun și masă de cafea din bare de fier

Scaun și masă de cafea din bare de fier

Sfat! Ca o recomandare pentru crearea de mobilier de grădină din metal, este posibil să se sugereze o metodă de îndoire a părților individuale. De obicei, pentru acest lucru sunt utilizate dispozitive speciale, dar puteți face fără ele. Țeava este umplută cu nisip cerșit și capacele de lemn sunt introduse în capete. Apoi marcați locul pliului și fixați conducta într-un viciu. Punctul de încovoiere este încălzit cu un suflantă, după care tubul începe să "se dea drumul". După îndoire, este necesar să scoateți capacele și să turnați nisipul.

Scaun elegant și toane pe un cadru metalic

Scaun elegant și toane pe un cadru metalic

Mobilier de birou din butoaie metalice

Mobilier de birou din butoaie metalice

Utilizarea competentă a lucrurilor inutile

Cu siguranță în fiecare vărsa sau garaj există o mulțime de lucruri cu care puteți face mobilier de grădină. Idei frumoase interesante pentru grădina se nasc uneori din cele mai nepotrivite lucruri:

 • Tamburul de lemn (tambur) pentru cablu este considerat o descoperire unică pentru grădinar. O masă de grădină realizată dintr-o bobină de lemn nu trebuie nici măcar să fie făcută, ea însăși este stabilă. Este necesar să arătați doar puțin originalitatea, decorați-vă bine un pahar și un picior în mod corespunzător. Pentru mai mult confort, puteți atașa o umbrelă care protejează soarele de centrul bobinei. De asemenea, din bobine sunt scaune, canapele, scaune și alte lucruri creative.
 • Nu aruncați anvelopele aruncate. Cauciucul este un material foarte durabil, potrivit perfect pentru grădină. Apropo, de la anvelope, leagăne ideale sau scaune pandantive pentru adulți și copii sunt obținute. Luați în considerare o modalitate simplă de a crea scaune originale de la anvelope auto:
 1. În primul rând, trebuie să curățați cu atenție trei anvelope care vor deveni în curând un fotoliu și să pregătiți mai multe suporturi viitoare - ramuri sau jurnale înguste.
 2. Pe două anvelope, dintre care unul va deveni un scaun, iar celălalt o spătar, se vor face găuri în centru sau ușor mai aproape de marginea interioară a anvelopei.
 3. În aceste găuri trecem printr-o frânghie puternică pentru a obține o latură. Pentru o rezistență mai mare a scaunului în sine, puteți face noduli lângă fiecare gaură: dacă coarda se rupe într-un singur loc, scaunul va rămâne puternic. Este mai bine să strângeți frânghia până la oprire, deoarece atunci când se utilizează se va întinde ușor.
 4. Mai mult un pneu cu o "grilă" pe care le punem pe obișnuit, pentru durabilitate fixându-le șuruburile cu piulițe sau șuruburi din interior. Se pare un fel de otomane sau scaun.
 5. Adăugăm un spate. Pentru aceasta, este necesar să selectați picioare puternice de sprijin. Pentru ei, ultima anvelopă cu o rețea de cablu este fixată. Locul de odihnă este gata.
Grădinile de grădină de la anvelope

Grădinile de grădină de la anvelope

Magazin original de anvelope auto

Magazin original de anvelope auto

Mese de masă de anvelope și ochelari

Mese de masă de anvelope și ochelari

Tabele de bobine

Tabele de bobine

Tabel pentru o cină romantică de la o bobină

Tabel pentru o cină romantică de la o bobină

 • O altă descoperire pentru iubitorii de recreere din țară va fi paleti din lemn sau paleți rămași în transportul materialelor de construcție sau în apropierea unor magazine importante. Mobilierul de gradina din paleti din lemn este facut simplu si rapid: este suficient sa le puneti unul pe altul pentru a crea un pătrat masă de cafea și mai multe scaune mici. Dacă există mai multe palete, puteți desena un adevărat colț canapea pentru o companie mare:
 1. Luăm 6 sau 8 paleți și le curățăm cu grijă pentru a ne proteja de ceea ce s-ar fi putut vărsa sau trezi pe palet înainte. Dacă paleții sunt prea vechi, verificați rezistența lor și, dacă este necesar, reparați-o. Următoarele palete zashkurim și le acoperi cu lac sau vopsea în culoarea potrivită.

  Canapea de gradina din paleti. Fotografie 1

  Canapea de gradina din paleti. Fotografie 1

 2. Selectăm un loc pentru un colț de odihnă. Este mai bine ca acest loc să fie situat în spatele camerei sau în colțul unei clădiri. Atunci nu poți face spătar. Dacă alegeți un spațiu deschis, trebuie să faceți alte 3 sau 4 palete pentru a crea o spătar.

  Canapea de gradina din paleti. Imaginea 2

  Canapea de gradina din paleti. Imaginea 2

 3. Paletele pun strâns litera G între ele în două rânduri (unul pe celălalt). Pentru rezistență, este mai bine să fixați cu siguranță piesele cu cuie sau șuruburi. În unele cazuri, va fi mai adecvat să se utilizeze o structură mobilă pentru a plasa paleți într-o cameră în caz de ploaie sau în timpul iernii.

  Canapea de gradina din paleti. Imaginea 3

  Canapea de gradina din paleti. Imaginea 3

 4. Dacă este necesar să se facă o spătar, atunci o parte din bază este tăiată din palete suplimentare astfel încât să poată fi cuie cu unghii sau profile metalice pentru fixare sunt utilizate.

  Canapea de gradina din paleti. Imaginea 4

  Canapea de gradina din paleti. Imaginea 4

 5. Pentru confort, cusim pernele la dimensiunea scaunului rezultat. Aceleași perne cu bucle de fixare sunt create pentru spătar. Pentru simplitatea curățării este mai bine să pregătiți mai multe carcasele înlocuibile, care nu vor murdări pernele.

  Canapea de gradina din paleti. Fotografie 5

  Canapea de gradina din paleti. Fotografie 5

 6. În centrul acestui colț se pun două pallete unul pe altul ca o masă de grădină. Decorarea este limitată numai de dorința și capacitățile autorului.

  Canapea de gradina din paleti. Imaginea 6

  Canapea de gradina din paleti. Imaginea 6

Ca elemente individuale de mobilier de gradina poate acționa tobe vechi, coșuri sau găleți. Poți să faci un șezlong de lemn adevărat, de la o pătuț veche, o masă frumoasă pe roți de la o roabă ruptă etc. - este important doar să vă oferiți imaginația.

Mobilier de grădină cu mâinile proprii – cu succes în casă (58 fotografii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 44 =