Nuanțele de fag în acest an se găsesc în aproape orice interior modern

Nuanțele de fag în acest an se găsesc în aproape orice interior modern

Mobilierul, având culoarea fagului, a devenit una dintre cele mai populare opțiuni folosite în case. Este nu numai practic, ci și frumos. corect combinație de culori în interior vă permite să creați confort și să vă oferiți confort casei dvs. Pana in prezent, un numar mare de designeri sunt implicati in dezvoltarea si combinarea unei culori cu altii - toata aceasta diversitate se reflecta in paleta de mii de nuante.

Cuprins:

  • Combinația de nuanțe diferite în interior
  • În ce domenii este mai bine să folosiți mobilier din fag?
  • Finisarea spațiilor 
  • Umbra unică a lemnului natural
Fag perfect combinat cu un interior luminos

Fag perfect combinat cu un interior luminos

Sub inspirația arhitecturii, artei, naturii, călătoriei, designerii moderni creează un număr mare de nuanțe. Există palete unisex care subliniază faptul că nu există nici o împărțire a culorilor și nuanțelor în bărbați și femei. În astfel de palete, culorile tonurilor calde (optimiste) sunt mai des reprezentate, iar fiecare nuanță este complexă, frumoasă, profundă, foarte bună.

Sfat! Dacă preferați să combinați diferite culori în interior, trebuie să vă familiarizați cu acestea tonuri, care sunt bine combinate. La urma urmei, există culori care sunt puternic descurajate, deoarece ele pot afecta negativ percepția interiorului în general.

Fagul are un ton cald și însorit de lemn natural. Folosindu-l în designul de locuințe, trebuie să luați în considerare combinația acestei nuanțe cu întregul interior.

Variante ale unei combinații de nuanțe diferite în interior

Fagul este ușor de combinat cu aproape toate culorile care pot fi folosite pentru a crea un interior. Luați în considerare combinația de mobilier de fag cu nuanțe, ajutând la proiectarea casei dvs. cât mai bine posibil și aducerea romantismului interior, "zest", individualitatea.

culoare caracteristicile
Roz cuarț Acesta combină mai multe nuanțe de roz, iar adăugarea de gri oferă culoarea principală calm, sensibilitate și nu o face prea aspru sau dulce. Aceasta este o nuanță liniștitoare care este potrivită în interiorul dormitorului. De asemenea, cuarț roz este potrivit pentru o cameră de zi, care este realizată în stil clasic, de provence sau de design rustic.
Acest ton pentru interior este foarte util datorită faptului că are un caracter natural și este mai interesant decât culorile în forma sa pură, care arată nefiresc. Combinația cu mobila de fag va adăuga interiorului completitudinea, naturalețea și naturalețea.
Liliac gri, cafea, coajă de mare, verde Există, de asemenea, un număr de nuanțe care sunt versatile în utilizarea lor și pot aduce confort și confort la casa ta. Amintiți-vă că în această afacere cel mai important lucru nu este să o exagerați. Ar trebui să existe un fundal pe care să se facă un accent luminos pentru a completa imaginea și interiorul locuinței, iar mobila din fag va oferi confort în cameră.
Culoarea piersicilor coapte Mulți oameni cred că piersica este cel mai groaznic ton, care poate fi numai în interior, pe lângă faptul că este plictisitor. Totuși, acest lucru nu este cazul. Peach-ul este potrivit în stilul clasic. Se potrivește perfect cu candelabrele elegante, mobilierul închis. Este bine folosit în saloane, sufragerii, coridoare. Aplicabil ca fundal sau accent luminos.
Albastru-violet Aceasta este o nuanță foarte calmă. Poate că aceasta este culoarea cea mai necesară, care ar trebui folosită într-un interior rezidențial, unde petrecem mult timp și restaurăm energia vitală, umplem puterea. Acest ton este uneori numit culoarea odihnei și consolare.
Deep Blue Culoarea mării. Este bine folosit în zone liniștite, destinate recreerii, unde puteți să vă scufundați în cartea dvs. preferată, să vorbiți sau să fiți singuri cu dvs., bucurându-vă de mediul înconjurător.
piciorul-cocoșului Culoare foarte activă, neutralitate și confort nu este pentru el. El are propriul său scop - bucurie și distracție, principalii săi inspirați - razele soarelui, dimineața, veselia, florile. Poate fi folosit ca un accent foarte luminos cu un fundal neutru, ca rezultat, el va atrage toată atenția asupra lui însuși.
Roșu-portocaliu Este unul dintre cele mai izbitoare tonuri expresive folosite în designul interior. Este folosit pentru a finaliza soluția interioară și pentru a face starea de spirit a vacanței. Acest ton este puternic, activ, însă adăugarea acestuia în cantități mici face posibilă crearea impresiei unei atmosfere ospitaliere și solemne.
Mobilier de culoare fag va fi un accent ușor printre tonurile întunecate

Mobilier de culoare fag va fi un accent ușor printre tonurile întunecate

Fiți atenți! Combinația potrivită de culori este cheia succesului. Locuința voastră vă va plăcea în fiecare zi, nu va deveni intruzivă, enervantă și obositoare pentru percepție.

Opțiune interesantă în spiritul eclectismului

Opțiune interesantă în spiritul eclectismului

În ce domenii este mai bine să folosiți mobilier din fag?

În multe camere ale casei dvs. acest mobilier va arăta foarte armonios:

  1. Puteți pune în mobilier fag baie, deoarece datorită prelucrării moderne, lemnul natural nu va putrezi și se va deteriora datorită umidității crescute.
  2. Este foarte bine să utilizați această opțiune mobilier pentru o reședință de vară. Se va potrivi în interiorul pitoresc al zidurilor luminoase, permițându-vă să vă odihniți și să câștigați puterea.
  3. pentru copilăresc fagul este pur și simplu indispensabil, deoarece este siguranța și hipoalergenicitatea, pe lângă culorile luminoase, cum ar fi copiii.
  4. pentru bucatarie lemn natural Este, de asemenea, o alegere bună. Fagul nu se teme de temperaturi ridicate și de umiditate. Puteți alege fie întuneric sau căști ușoare.
Pentru iubitorii de culori deschise

Pentru iubitorii de culori deschise

Finisarea spațiilor cu mobilier din fag

Pentru a crea designul perfect, totul ar trebui să se amestece perfect. Cu peretii de fag arata bine culori pastelate. Pot fi culori pentru lapte.

Sfat! Ei bine, umbra luminos panou, poze, canapele cu mulți perne, perdele. Pardoseala întunecată va umbri în mod avantajos mobilierul din fag. Pentru textile și perdele, alegeți nuanțe bogate - albastru, maron sau verde. Este de dorit ca culoarea să fie repetată în alte elemente ale decorului.

O opțiune excelentă pentru zona de joacă pentru copii

O opțiune excelentă pentru zona de joacă pentru copii

Umbra unică a lemnului natural

fag mobilier de culoare absolut aplicabil în toate domeniile de locuințe. Astfel de mobilier completează imaginea camerei ca un întreg, vă permite să vă simțiți confortabil și relaxat în ea.

Există, de asemenea, un număr mare de culori și nuanțe diferite, care sunt utilizate pe scară largă de designerii care modelează desenele lor. Privind doar la ele, puteți desena o imagine a viitorului interior, imaginați-vă în prealabil ce va fi casa ta. În lumea modernă, serviciul unui designer experimentat este foarte util.

Sfat! Uneori este mai ieftin să apelați la serviciul unui profesionist care înțelege problema, mai degrabă decât combinarea incompatibilității și apoi corectarea unei astfel de erori.

Modern Office Home

Modern Office Home

Dacă nu sunteți încrezător în abilitățile dvs. sau aveți îndoieli și întrebări, contactați designerul pentru sfaturi. El vă va ajuta să înțelegeți nuanțele și să puneți totul în locul ei. Designerul nu numai că ajută să decidă alegerea, ci și dezvoltă pe deplin designul viitorului interior.

Mobilă în culoarea fagului: reguli pentru o combinație armonioasă de nuanțe și idei pentru interior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3