Interiorul laconic, completat cu mobilierul IKEA

Interiorul laconic, completat cu mobilierul IKEA

Practic și funcțional scrierea tabelelor Ikea sa bucurat mult de o popularitate bine meritată în toată lumea datorită designului său laconic și universal, calității excelente și prețurilor rezonabile. Organizați un loc de muncă confortabil în birou, birou sau pepinieră, limitând în același timp un buget destul de modest este întotdeauna dificil, dar gigantul mobilier scandinav este întotdeauna gata să aibă grijă de clienții săi. Reprezentată pe larg în magazinele Ikea scris și birouri de calculatoare uimi cu diversitatea lor. Dintre acestea, este ușor să alegeți un model potrivit pentru culoare, formă, dimensiune, material, adăugați funcționalitate instalând module, suporturi și rafturi suplimentare. Stocarea birourilor de scris nu numai că va face parte din interior, ci va contribui și la creșterea productivității, deoarece lucrul cu confortul este întotdeauna mai plăcut.

Cuprins:

 • Avantajele birourilor Ikea
 • deficiențe
 • materiale
 • Caracteristici ale designului și varietatea de opțiuni
 • Alegerea mesei potrivite
 • Design și sortiment
 • Un birou pentru un elev școlar din Ikea
Birou IKEA, Scarsta

Birou IKEA, Scarsta

Interior luminos cu mobilier de la IKEA

Interior luminos cu mobilier de la IKEA

Birou IKEA cu cadru metalic

Birou IKEA cu cadru metalic

Birou mic de la IKEA

Birou mic de la IKEA

Transformatoare de la IKEA

Transformatoare de la IKEA

Avantajele birourilor Ikea

Primul lucru pe care cumpărătorii îl acordă atenției la alegerea birourilor din Ikea este catalogul și prețurile. Catalogul impresionează cu o varietate de opțiuni. Acesta prezintă atât modele simple de design laconic care sunt potrivite pentru echipamente de birou sau ca convenabil loc de muncă pentru copiii școlari, și variante cu un design mai complex, capabile să ocupe un loc demn într-o cameră cu un interior elegant.

În ceea ce privește politica de prețuri, atunci, ca și restul gama Ikea, este destul de flexibilă. Puteți alege o versiune bugetară a unui design simplu sau mai scumpă, care va fi diferită nu doar în ceea ce privește designul, ci și în materialele folosite. În magazinele Ikea scrierea tabelelor, prețurile pentru care vă mulțumesc mult, puteți alege pentru fiecare gust și pungă. Mulți vor fi mulțumiți de alegerea culorii pe același model de masă, capacitatea de a instala module suplimentare.

Un birou de la IKEA cu două sertare mici

Un birou de la IKEA cu două sertare mici

Birou mic IKEA alb

Birou mic IKEA alb

Birou IKEA cu sertare amplasate lateral

Birou IKEA cu sertare amplasate lateral

Dar, în afară de diversitate și prețuri, există mai multe motive pentru a cumpăra un scris tabel în Ikea:

 1. Funcționalitate - printre sortiment este ușor să alegeți un model echipat cu Sistem modular cu numărul necesar de rafturi, cutii sau chiar fără ele.
 2. Confort - aproape fiecare model al biroului este prezentat în mai multe dimensiuni simultan, astfel încât să puteți alege întotdeauna o versiune mai îngustă sau mai largă. Dacă tabelul este achiziționat pentru copil, puteți alege opțiuni care pot fi ajustate în înălțime prin modificarea mărimii picioarelor sau prin deplasarea tablei spre niveluri diferite.
 3. Securitate - un birou Ikea va fi întotdeauna făcut din cele mai ecologice materiale, și acest lucru se aplică chiar și la mobilier. Lemn natural, plastic de calitate, oțel inoxidabil sau aluminiu. Ca acoperiri, se utilizează de asemenea numai materiale de înaltă calitate și de siguranță (vopsele și lacuri, vopsele pulverulente etc.) care nu emit substanțe dăunătoare și nu își pierd prea mult aspectul timp îndelungat. Asamblarea structurii este, de asemenea, cea mai fiabilă și sigură, dacă respectați toate instrucțiunile și recomandările.
 4. Durabilitatea - materialele utilizate pentru producerea birourilor vor dura mai mult de un an, fără a-și pierde aspectul original. Chiar modelul cel mai bugetar este conceput pentru 3-5 ani de funcționare, iar în majoritatea cazurilor producătorul oferă o garanție de 10 ani.
 5. Ușor de curățat - pentru majoritatea modelelor, ștergeți suprafața cu o cârpă umedă moale în mod regulat folosind detergenți non-agresivi.

consiliu! scris tabel Ikea foarte doar aduna independent.

Birou de scris neobișnuit pe picioarele înalte de la IKEA

Birou de scris neobișnuit pe picioarele înalte de la IKEA

Masă de calcul IKEA

Masa pentru calculatoare IKEA

Un birou elegant de birou de la IKEA în stilul mansardei.

Un birou elegant de birou de la IKEA în stilul mansardei.

deficiențe

Birourile lui Ikea, în ciuda tuturor avantajelor lor, nu sunt fără deficiențe, dintre care putem menționa:

 1. Massivitatea - marile părți care produc produse, reduc semnificativ șansele de a crea un interior unic. Dar puteți întotdeauna să vă faceți masa individuală, decorați-o la gust sau combinație originală cu alte mobilier. Dacă doriți mobilier exclusiv, este mai bine să acordați atenție altor producători, dar prețurile lor vor fi mult mai mari.
 2. Simplitate - unul dintre principiile principale ale Ikea poate interveni dacă doriți să creați un interior complicat, cu o abundență de detalii decorative. Astfel de tabele (cu sculptate picioare, texturat masa de top etc) de la producător pur și simplu nu există. Dar, de regulă, elementele de interior similare sunt făcute la comandă, deci nu este nici un dezavantaj.

consiliu! scăzut prețul de multe ori este asociat cu scăzut calitate, dar în Ikea reușit se luptă cu acestea stereotip. Bineînțeles, mai mult decât calitate scris tabel va fi cost mai scumpe, dar va fi servit acestea sunt mai mult mai mult.

Un birou combinat cu un rack de la IKEA

Un birou combinat cu un rack de la IKEA

Birou pentru shkolnik de la IKEA

Un birou pentru un elev de la IKEA

Interior elegant în culori vii cu mobilier IKEA

Interior elegant în culori vii cu mobilier IKEA

materiale

Tabelele Ikea sunt fabricate din materiale sigure și ecologice, care au o durată lungă de viață și aspect estetic.

Pentru producția de blaturi sunt utilizate:

 • PAL de calitate superioară cu PAL furniruite. Acest material nu se teme de încărcături mari, umiditate și schimbări de temperatură, nu arde, este ușor de curățat.
 • Array - avantajele lemnului natural în durabilitate, practică, estetică.
 • Sticlă în combinație cu metal.
Birou IKEA cu vârf de sticlă

Birou IKEA cu vârf de sticlă

Birou IKEA cu vârf de sticlă mată

Birou IKEA cu vârf de sticlă mată

Deoarece sunt utilizate acoperiri decorative:

 • O pată care păstrează textura lemnului și conferă culoarea necesară.
 • Lac de acril.
 • Vopsea acrilică.
 • Film de polimeri.
 • Acoperire cu pulbere - oferă un strat uniform lucioasă, cu performanțe sporite.

Bazele și picioarele birourilor Ikea sunt fabricate din materiale rezistente, rezistente la sarcini mari. Poate fi oțel, aluminiu, lemn. Cel mai adesea acestea au un strat rezistent la vopsirea cu influente externe (acoperire cu pulbere epoxidica sau poliester), datorita caruia pentru o lunga perioada de timp nu pierdeti aspectul estetic.

Birou IKEA cu vârf solid

Birou IKEA cu vârf solid

Elegant interior cu mobilier din plastic de la IKEA

Elegant interior cu mobilier din plastic de la IKEA

Caracteristici ale designului și varietatea de opțiuni

Birouri de scris Ikea, al cărui catalog se poate lăuda cu opțiuni pentru fiecare gust și geantă, diferă de majoritatea producătorilor cu funcționalitatea sa. Printre sortimentul prezentat este ușor să alegeți o opțiune pentru plasarea oricărei zone care este optim potrivită pentru dimensiune.

consiliu! îngust scris tabel Ikea putea lua toate puțini locuri, prin urmare organiza de lucru un loc reuși chiar în mic nișă, fără pierdere util zonă.

Aproape toate modelele birourilor Ikea sunt prezentate în mai multe variante, diferite în ceea ce privește culoarea, lățimea, cantitatea cutii, rafturi. În plus, chiar și cel mai simplu birou Ikea poate fi făcut mai funcțional prin achiziționarea de module suplimentare (desktop shelf, rafturi etc.), datorită cărora va fi posibilă organizarea stocării lucrurilor necesare cât mai eficient posibil, lăsând spațiu suficient pentru muncă.

Elegant interior cu mobilier de la IKEA

Elegant interior cu mobilier de la IKEA

IKEA cu sertar îngust

IKEA cu sertar îngust

IKEA de birou cu picioare figurate este potrivit atât pentru design interior clasic și modern

IKEA de birou cu picioare figurate este potrivit atât pentru design interior clasic și modern

În plus față de birourile clasice de formă dreptunghiulară, catalogul Ikea prezintă toate variantele unghiulare posibile (simetrice, cu aranjament drept sau stâng). Aceste birouri de scris sunt potrivite pentru încăperile mici și pot fi de asemenea utilizate ca calculator, cu separare blaturi pe zonele funcționale.

Pentru confortul de a lucra la masă și de a menține ordinea în majoritatea modelelor, există o gaură în vârful mesei pentru fire sau o rețea specială pentru ele.

Birou IKEA, Hismon

Birou IKEA, Hismon

Un birou pentru doi de la IKEA

Un birou pentru doi de la IKEA

Mobilă IKEA în proiectarea grădiniței

Mobilă IKEA în proiectarea grădiniței

Înălțimea picioarelor de pe majoritatea modelelor este reglabilă.

consiliu! toate scris tabel Ikea corespund standarde securitate, putere și stabilitate, prin urmare putea fi folosit cum acasă, așa și în birou zone.

Alegerea mesei potrivite

Când alegeți un birou în Ikea, ar trebui să acordați atenție următoarelor aspecte:

 1. Locația în cameră - masa trebuie să fie lângă fereastra, prin urmare, în funcție de dimensiunea și forma acestei secțiuni a camerei, trebuie să alegeți forma mesei. Pentru camerele mici se potrivesc colț de scris sau mese de calculatoare sau modele rectangulare compacte.
 2. Înălțimea vârfului mesei - umerii persoanei așezate la masă (coatele se află pe vârful mesei) ar trebui să se afle într-o poziție naturală. În cazul în care umerii sunt puternic coborâți sau crescuți, este mai bine să găsiți o altă opțiune sau să aflați despre posibilitatea reglării înălțimii.
 3. Tabel de dimensiuni de top - cea mai bună opțiune atunci când o persoană este situată confortabil la masă și o mulțime încă loc pentru cărți, documente, caiete, ustensile de scris și program. În cazul în care computerul de birou, trebuie să existe o cameră pentru a monta monitorul sau laptop (nu mai puțin de 60 cm de la ochi așezat), iar partea de jos are un locaș pentru unitatea de sistem, fără a interfera picioare. Ar trebui, de asemenea, prevăzută pentru montarea setului cu cască de calculator (mouse, tastatura, difuzoare, și așa mai departe.). În cazul în care această consolă de alunecare, acesta trebuie să fie amplasat la plexul solar.
 4. Funcționalitate - în Ikea, majoritatea sunt reprezentate mesele cu rafturi sau sertare. Poate fi sertare încorporate sub blat sau pe lateral, cutii deschise tipul rafturilor, precum și toate tipurile de rafturi încorporate. Un birou cu cutii Ikea poate fi echipat cu rafturi modulare suplimentare, este de asemenea posibil să selectați numărul de sertare pe același model.
  Birou IKEA, Klimpen

  Birou IKEA, Klimpen

  Birou IKEA, Linnmon

  Birou IKEA, Linnmon

  IKEA Desk, Paul

  IKEA Desk, Paul

Birouri Ikea: design și sortiment

Cele mai simple din punct de vedere al designului birourile de scris ale lui Ikea se află în gama Bekant. Ele diferă în simplitatea formei, care amintește de biroul școlii, nu sunt echipate cu rafturi sau sertare. Astfel de mese au o formă dreptunghiulară sau unghiulară, există și transformatoare de model, permițându-vă să schimbați poziția, înălțimea tablei pentru confortul șederii sau în picioare. Bekant birou este ideal pentru un birou sau școală, care îl poate folosi și ca calculator.

Printre simple, birouri cu sertare, puteți selecta modelul Alex alb cu două sertare sub chiuveta si Arkelstorn cu contrastante mese de lucru din pin sertare si laterale solide. Aceste tabele au un front decupa panoul din spate, astfel încât acestea să poată fi instalat chiar pe centrul camerei.

IKEA scrisă, Arkelsthorn

IKEA Desk, Arkelsthorn

Biroul IKEA, Bekant

Biroul IKEA, Bekant

IKEA Desk, Alex

IKEA Desk, Alex

consiliu! scris tabel Ikea puse în aplicare în unit concept stil cu restul mobilier din asta producător, prin urmare nu va fi muncă crea armonios interiorul, ridicându-se mai mulți diferit articole de la unul linie.

Fanii de forme și siluete clasice pot acorda atenție modelelor:

 • Brusali (drept sau unghiular) cu o multime de cutii si rafturi.
 • Lyatthorp este o masă masivă de birou cu două sertare laterale simetrice.
 • Lexvik este un model elegant din secolul al XVIII-lea cu picioare îndoite și un sertar aflat sub tejghea.

Pentru a lucra cu un laptop, mese înguste Witsche cap de sticlă. Astfel de modele pot fi echipate suplimentar cu modulare rafturi pentru cărți, dosare.

Biroul IKEA, Brusali

Biroul IKEA, Brusali

Birou IKEA, Vitsche

Birou IKEA, Vitsche

suporteri minimalismulși va gusta mesele:

 • Bresto cu suprafață lucioasă netedă.
 • Lisabo din lemn nelegat pe picioare rotunde.
 • Malm este o formă dreptunghiulară laconică, cu un sertar lateral sau un panou glisant.
 • Un tigru cu o suprafață de masă netedă și picioare de oțel.
 • Todalen - mese drepte și unghiulare cu picioare solide, o suprafață netedă în ton și posibilitatea de a instala un raft modular.
Birou de birou IKEA, Tiege

Birou de birou IKEA, Tiege

Birou IKEA, Todalen

Birou IKEA, Todalen

Birou IKEA, model Besto Bruce

Birou IKEA, model Besto Bruce

Birou IKEA, model Malm

Birou IKEA, model Malm

Și pentru interior în stil loft biroul Kullaberg cu un design contrastant este ideal: blat din lemn natural cu un model unic în combinație cu un cadru metalic de formă neobișnuită de culoare neagră. Un astfel de obiect de interior va sublinia cu succes stilul industrial modern

Paleta de culori a birourilor Ikea este prezentată în culori neutre, potrivit pentru orice interior. Pot fi atât culori deschise din lemn natural, alb, atât întuneric cât și întuneric nuanțe de maro, gri, negru. Unele modele au o culoare strălucitoare a cadrului sau a elementelor individuale, aceste culori pot corespunde cu alte elemente ale situației.

Biroul IKEA, modelul Lisabo

Biroul IKEA, modelul Lisabo

IKEA Desk, Kullaberg

IKEA Desk, Kullaberg

Un birou pentru un elev școlar din Ikea

Alegerea unui birou pentru un elev în Ikea este foarte simplă. În special, producătorul oferă o linie:

 • Mikke - diferite lățimi, cu sertare.
 • Paul - o lățime diferită, cu posibilitatea de a instala un raft de module desktop.
Biroul IKEA, Mikke

Biroul IKEA, Mikke

IKEA Desk, Paul

IKEA Desk, Paul

Birouri de scris Ikea, Flisat

Birou IKEA, Flisat

 • Flisat - reglabil în înălțime și lățime a biroului.
 • Sobe - cu 2-3 sertare și schimbarea mesei pentru copii vârsta mai mică și "pentru creștere".

Alegerea biroului Ikea, toată lumea obține ceea ce se așteaptă: cea mai bună combinație de preț și calitate, design elegant și funcționalitate.

Birourile IKEA: alegeți un loc de muncă elegant, cu un buget rezonabil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 77 =