Interiorul neobișnuit

Interiorul neobișnuit

cele mai multe interioare moderne, în care spațiu liber și preponderență schema de culori neutre, necesită prezența accentelor luminoase. De regulă, contrastele neobișnuite și accesoriile elegante sunt responsabile pentru acest contrast. Una dintre cele mai creative și elegante ornamente moderne din interior este pe bună dreptate considerată a fi lămpi sau așa cum sunt numite și într-un mod simplu - "lămpi cu bule".

  • poveste
  • Caracteristicile dispozitivului
  • Becuri din interior
  • Cum sa alegi o lampa de lava
Sufragerie din dormitor

Sufragerie din dormitor

poveste

  • Lampa de lavă Acesta este un accesoriu de acasă care îndeplinește funcția de lampă și o decorare originală. Dispozitivul este un recipient de sticlă, în care glicerina transparentă interacționează cu parafina cu o lampă cu incandescență. Prin cilindrul de sticlă, parafina iluminată se mișcă constant, creând forme bizare și mișcări haotice.
Fondatorul acestei invenții neobișnuite

Fondatorul acestei invenții neobișnuite

Interesant de știut: Prima lampă a fost inventată în anii '60 ai secolului trecut în Marea Britanie. Prototipul viitorului lampă era un recipient transparent de sticlă, în care ouăle erau fierte.

Angličanul E. Craven-Walker a observat mișcarea ceară în apă clocotită, care a raportat disponibilitatea produsului. Bazându-se pe principiile de bază ale acțiunii, Walker a început să dezvolte designul și a creat primul lampă, numit Astro.

Decor pentru interior în stil loft

Decor pentru interior în stil loft

Un dispozitiv neobișnuit interesat de întreprinzător Adolf Wertheimer, care a cumpărat dreptul la lampă și a lansat producția de accesorii în America. Produsele neobișnuite, numite Lava Lite, Ei au cucerit repede locuitorii statelor și au devenit un simbol al anilor '60.

Fapt! Lampa a fost deosebit de populară printre hippii. Efectul hipnotic al bulelor bubble a coincis cu starea sufletului lor și cu filosofia acelor vremuri.

Caracteristicile dispozitivului

Numele ei lampă Lava Lite datorită unei mișcări care amintește de lava topită. Uleiul lichid curge de jos în sus la viteze diferite, modificând periodic forma și direcția mișcării. Dispozitivul modern constă dintr-un container, o lampă, componente lichide în interiorul cilindrului, baza și capacul.

Structura diagramă

Structura diagramă

Efectul lavei se realizează datorită a două lichide cu densități diferite, care nu se amestecă între ele. Un lichid mai greu, când este încălzit, cade și se ridică mai repede, creând o mișcare haotică. O mare varietate de lămpi decorative permite alegeți un accesoriu de orice culoare, dimensiunea și designul.

Sfat! La prima utilizare, poate dura până la 3 ore pentru ca bulele să înceapă, astfel încât substanțele să se încălzească. În cazul în care parafina în această perioadă de timp nu începe să se miște, merită încercat să întoarcem lampa în jurul axei de 2-3 ori.

Becuri din interior

Un dispozitiv excelent de iluminat cu efect fascinant este un design super-creativ. În plus, proprietarii de lava-lampă notează că câteva minute de contemplare a mișcărilor de bule ajută să se scufunde într-o stare de relaxare completă și de meditație. În plus, accesoriul este ușor de operat, este caracterizat prin disponibilitatea și versatilitatea acestuia.

Zona de lucru cu scaune confortabile

Zona de lucru cu scaune confortabile

De obicei, lămpile cu lămpi suplimentare interioare moderne, unde cea mai mare valoare este extravaganța și manufacturabilitatea ridicată. Cu toate acestea, acest dispozitiv este destul de versatil și permite fanilor decorului original să o aplice în aproape orice interior! Datorită aspectului exotic și designului elegant, lampa accentuează în mod eficient toate avantajele camerei.

Accesoriu elegant neobișnuit în grădiniță

Accesoriu elegant neobișnuit în grădiniță

La nota! Cea mai obișnuită utilizare a unei lămpi este noptiera sau la locul de muncă de lângă computer. O astfel de lampă ca veioza este destul de convenabil datorită luminii umflate.

Dar domeniul de aplicare al acestui dispozitiv nu este limitat la dormitor sau cabinet. Un accesoriu decorativ situat în camera de zi, vă va ajuta să vă relaxați perfect pe canapea în fața dansului fascinant al bulelor colorate.

Interiorul japonez

Interiorul japonez

Sfat! Încercați să instalați o lavă lampă în grădiniță. Un design interesant, cu bule, este foarte plăcut pentru copii și ajută la combaterea temerilor nocturne fără utilizarea iluminatului de bază.

Zonă de recreere confortabilă

Zonă de recreere confortabilă

Cum de a alege o lampă de lavă?

Ca în majoritatea cazurilor, atunci când alegi Accesorii pentru interior Merită să se concentreze pe design și cost. Cel mai adesea, corpurile de iluminat sunt alese în funcție de culoare, deoarece conținutul luminos ar trebui să se încadreze în conceptul general al camerei și să facă proprietarul fericit. În plus, trebuie să acordați atenție acestor caracteristici:

  • Umplerea cilindrului. Parafina sau ceara au o mișcare mai liniștită și vă ajută să vă relaxați după o zi grea. Dar paietele au un caracter mai energic și sunt potrivite pentru încărcarea pozitivă.
  • Design. Corpul de iluminat poate avea un aspect modern, este perfect pentru minimalismul sau hi-tech. Sau, dimpotrivă, simbolizează moda secolului trecut, creând un stil retro.
Varietate de forme și dimensiuni

Varietate de forme și dimensiuni

Accesoriu luminos cu trei culori

Accesoriu luminos cu trei culori

  • Dimensiunea. De obicei, lămpile de casă au dimensiuni cuprinse între 30-75 cm, care Ideal pentru instalarea pe o masă. Există însă și mai multe exemplare pe scară largă de până la 1 metru, care în interior ocupă o poziție specială.
  • Caracteristici tehnice. În ciuda similarității tuturor lămpilor, înainte de a cumpăra, trebuie să vă familiarizați cu regulile de funcționare ale produsului. Acestea includ timpul de lucru, bateriile și îngrijirea produsului.
Decor elegant și neobișnuit

Decor strălucitor, elegant și neobișnuit

Sfat! Lava-lampă - grozav pentru un cadou. Poate fi plasat cu succes atât acasă, cât și la serviciu. În același timp, nu este dificil să găsim modele accesibile și necostisitoare. 

Lămpa de lavă din interior: sfaturi pentru alegerea unei lămpi neobișnuite cu bule

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =