Metallipyyhkeiden lämmittimet ovat klassinen klassikko vintage-sisustukseen tai loft-tyyliin

Metallipyyhkeiden lämmittimet ovat klassinen klassikko vintage-sisustukseen tai loft-tyyliin

nykyaikainen kylpyhuone ei liity pelkästään kylpyhuoneen kanssa, suihkukaappi ja pesuallas, mutta myös pienet yksityiskohdat sisusta, johon peili, kaapit, hyllykkö, pyyhekuumentimet ja muut tärkeät ja hyödylliset tavarat. Puhumme pyyhekuivaimista, jotka eivät nykyään ole menettäneet merkityksellisyyttä, vaan ovat olleet entistä suosittuja.

sisältö:

 • Laitteen toiminnot
 • Lämmitetyt pyyhekiskot
 • Käytetyt materiaalit
 • Erilaisia ​​lomakkeita
 • Lyhyesti asennuksesta
Ylellinen viimeistely kultaa varten - tosi aesthetes

Ylellinen viimeistely kultaa varten - tosi aesthetes

Hyväksy, vanha kuivain ei näytä hyvältä uudessa klassinen tai hi-tech kylpyhuone, ja siksi sinun on valittava oikeat pyyhetelineet, harkitsemalla ja arvioimalla eri mallien ansioita ja haittoja.


Asiantuntijan ohje: Käytä pyyhekuivaina sisäosana. Se näyttää hyvältä, kun mitään ei roikkua siihen. Siksi suunnittelun vaiheessa suosittelen, että annat erityisen vaatteiden kuivausalueelle. 


Laitteen toiminnot

Pyyhekuivain kylpyhuoneelle - tämä on paljon muutakin kuin kuivua pyyhkeitä. Tätä laitetta tarvitaan paitsi pyyhkeitä tai pieniä vaatteita varten - se säilyttää suotuisan sisäilmaston, kompensoi suurta kosteutta ja ehkäisee muotin ja sienen ulkonäkö.

Toinen tärkeä tehtävä tästä on yksinkertainen laite - koristeellinen. Uusi pyyhekuumentimen malli antaa kylpyhuoneen sisätilojen esteettisen ulkonäön ja täydellisyyden.

Classic ruostumaton teräs malli

Classic ruostumaton teräs malli

Tyylikäs malli pyyhelämmittimestä riippuvalla

Tyylikäs malli pyyhelämmittimestä riippuvalla

Luovaa lähestymistapaa sisustukseen

Luovaa lähestymistapaa sisustukseen

Lämmitetyt pyyhekiskot

Nykyaikaiset saniteettituotteiden markkinat tarjoavat seuraavia pyyhkeiden lämmittimiä:

näkymä kuvaus suunnittelu
vesi Tänään suosituin, joka toimii liitettäessä lämmitysjärjestelmään tai kuumavesisäiliöön. Tällaisilla malleilla on esteettinen ulkonäkö, ne eroavat hieman valmistuksen materiaalista riippuen, ovat luotettavia käytössä, mutta niillä on useita haittoja. Näiden haittojen tärkein on riippuvuus kuuman veden tai lämmön läsnäolosta (joka perustuu siihen putkityyppiin, johon kuivaus on kytketty) ja melko monimutkaisen rakenteen kiinnittämiseen. Pyyhekuivain kylpyhuoneelle: 65+ tyylikästä sisustusvaihtoehtoa ja suunnittelijavinkkejä
sähköinen Se toimii sähköllä, ja siksi sen asennusta ei tarvitse kysyä asuntotoimistoon katkaista vesihuollon, ja se on riippumaton lämmityksen ja lämpimän veden jakelun, mikä on valtava etu. Kuitenkin puutteita tämä laite on myös melko: Ensinnäkin, lisäävät merkittävästi energiankulutusta ja siten selittää sen, ja toiseksi, se on otettava vakavasti monia vaatimuksia sähkölaitteiden kosteissa tiloissa. Pyyhekuivain kylpyhuoneelle: 65+ tyylikästä sisustusvaihtoehtoa ja suunnittelijavinkkejä
combi Ratkaisee kahdentyyppisten pyyhekuivaimen haittojen ongelman, jonka avulla voit valita sopivimman lämmitystavan tietyssä tapauksessa. Kuuman veden tai lämmityksen läsnä ollessa ne toimivat näistä järjestelmistä ja kun ne irrotetaan - sähköstä. Tällaisten mallien haittapuolena on niiden korkeat kustannukset ja kaikkien vaatimusten asettaminen sekä toisen että toisen tyyppisille laitteille. Pyyhekuivain kylpyhuoneelle: 65+ tyylikästä sisustusvaihtoehtoa ja suunnittelijavinkkejä

Vihje! Kun valitset, älä anna tuoda pyyhekuivaajia etusijalle vain tuotantomaan takia. Suurin osa niistä ei ole tarkoitettu käytettävyyteen todellisuuksissamme, jossa vesi kuumavesijärjestelmässä on aggressiivinen ympäristö hapen kyllästymisen ja epäpuhtauksien vuoksi.

Tyylikäs lisävaruste kylpyhuoneelle

Tyylikäs lisävaruste kylpyhuoneelle

Kupariputket mielenkiintoisessa paikassa toimivat kuivausrumpuna kylpyhuoneessa

Mukavasti sijoitetut kupariputket täyttävät lämmitetyn pyyhetelineen roolin

Käytetyt materiaalit

vesi kuivausrumpu joka on tuotettu eri materiaaleista, mutta tunnetuin niistä suosituimmista ja käytännöllisistä ruostumatonta terästä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu vedenlämmitteinen pyyhekuori on yksi kaikkein kiistattomimmista vaihtoehdoista. Se havaitsee helposti lämpötilan muutokset ja aggressiivisen ympäristön vaikutuksen veden muodossa kuumavesijärjestelmästä tai lämmitysjärjestelmästä.

 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pyyhekuivaimet voivat olla maalannut, kiiltävä tai kromattu, joka laajentaa koristeellisia toimintojaan erilaisiin tiloihin.

Käytetään myös kuivaajien tuotantoon musta teräs, mutta se on vaarallista vettä, joka yleensä virtaa asuinrakennusten putkissa. Tällaista materiaalia saa käyttää vain taloja, joissa on erillinen vesijohtoverkko.

Vihje! Mustan teräksen pyyhkimen pyyhkiminen tyypilliselle huoneistolle kannattaa valita kaksipiirijärjestelmä ylimääräisellä lämmönvaihtimella. Tämä laitteen rakenne suojaa sitä veteen epäpuhtauksilla.

Toinen käsiteltävistä materiaaleista - kupari. Siitä on ominaista korkea lämmönjohtavuus, ei alttiita korroosiolle, nopea lämmitys, pieni paino ja helppo asentaa. Kuparia käytetään siinä tapauksessa, että kaikki johdotus on valmistettu tästä materiaalista.

Ehdottomasti ei sovellu useimpiin kodeihimme ei-rautametallituotteet. Ne ovat erittäin huonosti alttiina korkeissa lämpötiloissa ja metallien yhdisteiden sisällössä vedessä. Tällaisia ​​pyyhekuivaimia tehdään muissa maissa, ja ne on suunniteltu muuhun tilaan.

Alkuperäinen idea tilava huone

Alkuperäinen idea tilava huone

Epätyypillinen materiaali laitteen valmistukseen

Epätyypillinen materiaali laitteen valmistukseen

Joskus messinkiä pidetään lämmitetyn pyyhkikiskon materiaalina, mutta nämä laitteet sopivat myös ulkomaisiin lämmitysjärjestelmiin.

Tärkeää! Monikerroksisten talojen putket kokevat usein painehäviöitä (vesimurskaimet), joka voi saavuttaa 8-10 baarin ja messinkituotteet eivät aina pysty selviytymään niistä.

Ne voidaan asentaa sisään mökit ja lähiöissä talot jossa yksittäinen lämpöteho, jossa paine hyvin harvoin ylittää 3 bar -merkin. Tyypillistä huoneisto Ruostumaton pyyhekuivain, jonka käyttöpaine on 10-15 bar, sopii paremmin.

Erikseen valmistettu kuivatus messinkista

Erikseen valmistettu kuivatus messinkista

Erilaisia ​​lomakkeita

Jotkut valittaessa on hylätty pelkästään ulkoasun suunnittelusta, vaikka tämä ei ole oikein. Ulkoisen kauneuden ystäville tarjotaan useita pyyhekuivaajien muotoja:

 1. siksak (U-, S- tai M-muotoinen), jota joskus täydennetään pitkin kehää suuremmalla putkella;
 1. pyyhelämmittimet "tikkaat", joita edustavat kaksi pystysuoraa putkea ja useita poikkipalkkeja (jotka usein lisäksi on varustettu hyllyltä ylälangoista);
 1. yksittäiset mallit on suunniteltu todellisina taideteoksina (muodossa kasvit, monimutkaiset geometriset muodot jne.). Ne näyttävät hyvältä sisustuksessa, mutta useimmiten ne on valmistettu lyhytikäisistä materiaaleista.

Vihje! Kun valitset pyyhekuumentimen, harkitse kylpyhuoneesi parametrit, erityisesti huoneen pinta-ala. Jos kylpyhuone on pieni, on parempi antaa mieluummin pieni U- tai M-muotoinen putki. Ja jos tilava, voit valita "tikkaat" tai muunnoksen hyllyllä.

Classic portaikko pienessä huoneessa

Classic portaikko pienessä huoneessa

Epätavallinen muoto jugend-tyyliin

Epätavallinen muoto jugend-tyyliin

Serpentiinimuoto terävin kulmilla

Serpentiinimuoto terävin kulmilla

Yleisin valinta tänään on "Ladder", jonka liitäntä voi olla erilainen: pohja, lävistäjä, sivusuuntainen. Sopivimpi asuinrakennusten tietoliikennerakenteisiin on lämmitetty pyyhekuivain, jossa on sivuyhteys: vesi kulkee vasemmasta tai oikeasta kanavasta alhaalta ja lähtee samalta puolelta yläkanavan kautta. Sivulämmitteisen pyyhekiskon valinnassa on tärkeää tarkastella syöttöputkien tulo- ja poistoaukon ja halkaisijan välistä etäisyyttä.

Vihje! Usein on valittu kiinteiden tai pyörivien mekanismien välillä. Koska tiivisteinä käytetyt kumirenkaat kuluvat nopeasti pyörivissä uuneissa, asiantuntijat suosittelevat malleja, jotka on kiinnitetty jäykästi seinään ja eivät liiku.

Vakaa ja turvallinen kiinnitys

Vakaa ja turvallinen kiinnitys

Valkoinen koriste heijastavalla pinnalla

Valkoinen koriste heijastavalla pinnalla

Lyhyesti asennuksesta

Ennen laitteen ostamista kannattaa kiinnittää huomiota seuraavien asiakirjojen saatavuuteen:

 1. tuotteen tekninen passi;
 2. asennusohjeet;
 3. hygieeninen todistus;
 4. toimintaohjeet;
 5. takuupussi.

Kuumennetun pyyhekuumennuksen asennus sisältää useita vaiheita: koordinointi ZhEK: n kanssa päällekkäisiä kuuman veden, purkaminen vanhan suunnittelun, kokoonpano nosturit ja sillat "osta pass" (tarvittaessa), asennettiin uusi pyyhe sen laatu. Jos tällaista taitoa ei ole, on parempi ohjeistaa pyyhekuumennuksen liittäminen asiantuntijoille. Ammattitaitoisissa käsissä tämä prosessi kestää enintään 2-3 tuntia.

Pyyhkimiä minimalistisessa tyylissä

Pyyhkimiä minimalistisessa tyylissä

Exclusive sisustus kiitos alkuperäisen muoto kuivausrumpu pyyhkeet

Exclusive sisustus kiitos alkuperäisen muoto kuivausrumpu pyyhkeet

Classic-kuivausrumpu auttaa keskittymään muihin sisustuselementteihin

Classic-kuivausrumpu auttaa keskittymään muihin sisustuselementteihin

Lämmin aksentti sisustuksessa parvi tyyliin

Lämmin aksentti sisustuksessa parvi tyyliin

Sähköasentaja voi selviytyä sähköisen pyyhelämmittimen asennuksesta, koska sinun tarvitsee vain korjata se seinä. Tässä tärkeämpiä ovat valmistelevat toimenpiteet: kaukaisen sijainnin valinta kylpyaltaan, vedenpitävän kotelon asennus, lämmitetyn pyyhekiskon maadoitus ja sen liittäminen RCD (suojaava sammutin).

Pyyhekuivain kylpyhuoneelle: 65+ tyylikästä sisustusvaihtoehtoa ja suunnittelijavinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 61