Oikea mikroilmasto on täydellinen lepo, mukava oleskelu huoneessa ja hyvinvointi kaikkien asukkaiden asunnossa

Oikea mikroilmasto on täydellinen lepo, mukava oleskelu huoneessa ja hyvinvointi kaikkien asukkaiden asunnossa

Miten luoda mikroilmasto asunnossa, joka edistää hyvinvointia kotitalouksien - ajankohtainen niille, jotka välittävät terveyttä ja pyrkii luomaan suotuisat elinolosuhteet ahtaassa tilassa. Suunnittelijat tietävät tehokkaita tapoja täyttää asunnon puhtaalla vuoristoilmalla ja ylläpitää optimaalinen huonelämpötila.

sisältö:

 • Kuinka lämmittää taloa ilman haittaa terveydelle
 • Asunto-laitteiden ikkunoiden valintaperusteet
 • Tyylikkäät klassiteknologian valinnassa asunnossa
 • Suositukset viimeistelyaineiden valinnasta
 • Epätyypilliset kostutus- ja ilmanpuhdistusmenetelmät
Luonnonmateriaalien käyttö sisustuksessa edesauttaa myös suotuisan sisäilmastoilmakanavan

Luonnonmateriaalien käyttö sisustuksessa edesauttaa myös suotuisan sisäilmastoilmakanavan

Jäähdyttimet piilotettu ristikon takana koko seinää pitkin

Jäähdyttimet piilotettu ristikon takana koko seinää pitkin

Sisäkyltit päivittävät ja rikastuttavat ympäröivää ilmaa

Sisäkyltit päivittävät ja rikastuttavat ilmaa

Puupaneelit - se on ympäristöystävällistä ja turvallista

Puupaneelit - se on ympäristöystävällistä ja turvallista

Kun ilma on kuiva, on suositeltavaa käyttää kotimaisia ​​suihkulähteitä

Kun kuivaa sisäilmaa suositellaan kotitalouksien suihkulähteiden käyttöön

Kuinka lämmittää taloa ilman haittaa terveydelle

Alhaisessa lämpötilassa ikkunan ulkopuolella on erittäin tärkeää käyttää lämmitysjärjestelmä, minimaalisesti palavaa happea olohuoneissa, joissa on suljetut ikkunat. Tämän vaikutuksen neutraloimiseksi useimmat konvektorit, öljy- ja infrapunalämmittimet valmistavat laitteita sisäänrakennetuilla kostuttimilla ja ilman ionisaattoreilla. Joissakin malleissa täydentävät integroituja fanit, nopeuttamalla lämmitykseen, mutta on tarpeen kiinnittää huomiota päinvastainen vaikutus - nopea kierto nostaa automaattisesti pölyä ja ilma on täynnä sen huoneissa, joilla on negatiivinen vaikutus hengityselimiä vuokralaisten. Siksi paras tapa parantaa huoneiston lämmittämisen vaikutusta on asentaa Heijastavat kalvosuojukset seinille pattereiden takana, joka kykenee merkittävästi lisäämään laitteiden lämmönsiirtoa.

Classic jäähdytin pienessä lastenhuoneessa

Classic jäähdytin pienessä lastenhuoneessa

Parannetaan radikaalisti mikroilmastoa asunnossa auttaa Lämpölaitteiden järjestelmä, joka on varustettu korkealaatuisilla termoregulaattoreilla. Lääketieteellisestä näkökulmasta huoneen optimaalinen lämpötila on välillä 18-22 astetta. Jos haluat asettaa tämän lämmitystilan tai säätää yksittäisten tarpeiden mukaan, on mahdollista säätää lämpötilan säätimiä, jotka määräävät optimaalisen toimintatilan patterit asunnossa. Lisäksi toimiva lämmitysjärjestelmä auttaa paitsi optimoimaan mikroilmastoa asuinalueilla, myös säästämään kallista lämpöenergiaa.

Heijastavien kalvosuojien käyttö auttaa lämmittämään asuntoa nopeammin ja kvalitatiivisemmin

Heijastavien kalvosuojien käyttö auttaa lämmittämään asuntoa nopeammin ja kvalitatiivisemmin

Vihje! Jos talossa ei ole lämpöä, on suositeltavaa järjestää takka, jossa milloin tahansa voit lämmetä ja nauttia sydämestäsi tulevasta rauhallisesta ilmapiiristä.

Viihtyisä takka, jossa on kiven koristelu

Viihtyisä takka, jossa on kiven koristelu

Suunnittelijoiden innovatiivisen kehityksen ansiosta asuntojen asukkaat tasavertaisesti yksityisten talojen omistajia voivat asentaa kaasua tai sähkö takka realistisella asennuksella tulen polttavaa liekkiä, räiskyvien puun ja kivihiilen ääni. Sähkökäyttöisten tulisijojen edullinen piirre on se, että aitojen kotipaloissa esiintyvien haitallisten palamistuotteiden vapautumisella ei ole vaikutusta. Asuinrakennuksiin tarkoitettujen tulisijojen muotit vaikuttivat valtavan valikoiman laitteita, jotka voisivat luonnollisesti katsoa missä tahansa sisustuksessa. minimalistinen huipputekniikka tai artsy imperiumi.

Kaikki huoneiston mukavan mikroilmaston ylläpitämisen parametrit noudattavat terveyttä ja pitkäikäisyyttä

Kaikki huoneiston mukavan mikroilmaston ylläpitämisen parametrit noudattavat terveyttä ja pitkäikäisyyttä

Asunto-laitteiden ikkunoiden valintaperusteet

Kysymystä "Mikroilmaston luominen asunnossa", jossa ilmanlaatua voitaisiin verrata maille, joissa on moitteeton ekologia, olisi kysyttävä tärkeiden korjausten alusta. Ikkunat on valmistettava kokonaan luonnollisesta puusta, jolloin ulkoisesta ympäristöstä ei tule ilmaa eikä aiheuta haitallisia aineita lämmityksen aikana, toisin kuin muoviprofiileja. Verrattaessa polymeerisiä ja puisia ikkunoita, voimme tunnistaa useita tekijöitä, jotka määrittävät mikroilmaston asunnossa:

Puisten ikkunoiden läsnäolo auttaa säilyttämään edullisen mikroilmaston kotona

Puisten ikkunoiden läsnäolo auttaa säilyttämään edullisen mikroilmaston kotona

 • Puun kyky kulkea ilmaa vaikuttaa huoneilman syöttöön hapella. Muovi poistaa ilmakanavan vaikutuksen ja aiheuttaa tyhjiön tunteen suljetuissa ikkunoissa.
Seinäkoriste ja luonnonmateriaalien ikkuna

Seinäkoriste ja luonnonmateriaalien ikkuna

 • Polymeeriprofiileille on tunnusomaista suuri sähköstaattinen astetta, joka määrittää pölyn vetovoiman ja kerääntymisen, mikä haittaa allergisten ihmisten terveyttä. Siksi huoneiston mikroilmasto, jossa on muovi-ikkunoita, on kategorisesti vasta-aiheista asukkaille, joilla on ongelmia hengityselimistön ja lasten kanssa.
Viihtyisä makuuhuone puulla, jolla on erinomainen melutaso ja lämmöneristys

Viihtyisä makuuhuone puulla, jolla on erinomainen melutaso ja lämmöneristys

 • Kun asennat profiileja havupuusta (mänty, kuusi tai setri) asunnossa, se hengittää helposti ja vapaasti kuin metsässä. Havupuita monien vuosien ajan hakkuutuksen ja jalostuksen jälkeen erittävät biologisesti aktiivisia aineita - phytoncides, jotka desinfioivat ilman haitallisilta mikro-organismeilta. On huomattava, että tieteellisesti todistettu tosiasia dioksiinin muovin vapautumisesta polymeerin kuumentamisen aikana aiheuttaa toksisia vaikutuksia muille.
Tilava kylpyhuone, jossa on puinen ikkuna, käytännöllisesti koko seinällä

Tilava kylpyhuone, jossa on puinen ikkuna melkein koko seinään

 • Puuprofiilien äänieristys on paljon korkeampi kuin muovi-ikkunat, koska puu pystyy pitämään sekä matalia taajuuksia että korkeita, ja polymeerit ovat vain korkeita äänitaajuuksia. huoneisto joissa on puiset profiilit, jotka ovat kaikkein eristäytyneimpiä katumelua.
Suuri puinen ikkuna olohuoneessa eklektismin tyyliin

Suuri puinen ikkuna eklektiseen tyyliin olohuoneessa

Täydelliset hypoallergeettiset indikaattorit, korkea lujuus, kyky kestää kosteuden, ultraviolettisäteilyn, lämpötilan vaihtelun vaikutukset aiheuttavat erinomaiset suorituskykyominaisuudet puiset ikkunat, joka on suositeltavaa, jos haluat luoda terveellisen mikroilmaston asunnossa.

Tyylikkäät klassiteknologian valinnassa asunnossa

Kun asetettu tavoite luoda ihanteelliset olosuhteet asunnon sisäisessä ympäristössä, on tärkeää täyttää ensisijainen tehtävä - valita ilmastotekniikka. Edistämisen helpottamiseksi on välttämätöntä mitata asuinalueiden alue ja tutkia hygrometrin indeksejä, jotka pystyvät määrittämään mikroilmaston tilan huoneistossa. Toiminnallinen laite on suunniteltu säätelemään ilmastohallintaa sisätiloissa, jolloin se voi heti määrittää ilman lämpötila- ja kosteustasot.

Seinän hygrometri, joka mittaa huoneen lämpötilaa ja kosteutta

Seinän hygrometri, joka mittaa huoneen lämpötilaa ja kosteutta

Ilmastotekniikka - välttämätön asuntolaitteiden järjestelmä, joka vastaa huoneen ilmasta. Siinä on monia muunnelmia, joille on tunnusomaista erilaiset toiminnot:

 • Ilmankostutin pystyy nopeasti optimoimaan huoneistossa olevan mikroilmaston, jonka normit määritetään mahdollisimman tarkasti hygrometritietojen perusteella. Ilman tätä laitetta kuivuus ilma voi symboloida natisevalta puulattiat, kuorinta tapetit, kitukasvuinen näkymä kukkaruukkuja, riippumatta intensiivinen kastelu ja ajoissa lannoitteita maa, huonovointisuus. Kostuttimilla on erilaiset kapasiteetit, mitattuna tunnin aikana haihdutetun veden määrässä. Laitteet on suunniteltu tietylle alueelle, voidaan täydentää suodattimilla vedenpuhdistukseen, LED-taustavalo, aromaattiset kapseleita käytetään istuntojen kasviperäisten, ultraviolettivalossa, vesi desinfiointiin haihtuvia upotettu sääasema, kauko-ohjaus, lukitustoiminto lasten ja muiden komponenttien muodossa hälytyksen, lamppu tai järjestäjä. Innovatiivisia malleja ilmankostuttimet voivat toimia automaattitilassa - laite itsenäisesti mittaa lämpötilan ja kosteuden huoneessa, muuttaa asetuksia ja luoda mukava mikroilmasto jokaisessa huoneessa huoneistoissa ilman vuokralaisia.
Normaali huoneilman kosteus vähentää taudin riskiä sekä antaa asukkaille mukavuutta

Huoneen normaali ilmankosteus vähentää sairauksien riskiä sekä antaa asukkaille mukavuutta

 • Ilmastointi - monitoiminen ilmastotekniikan laite, jota ilman on vaikea kuvitella elämää pölyisissä koivuissa ja maakunnissa jatkuvasti vaihtelevalla lämmitysjärjestelmällä. Nykyaikaiset split-järjestelmät pystyvät jäähdyttämään, lämmittämään ja kostuttamaan ilman katolämpötilasta ja lämmityslaitteiden toiminnasta riippumatta. Parantamaan mikroilmastoa studio-huoneisto tai majoitus pieniä huoneita, kannattaa suositella malleja, joissa on kattava suodatusjärjestelmä ja ilmanpuhdistus pölyltä, joka on haitallista terveydelle epäpuhtauksille. Ne eivät ainoastaan ​​desinfioi ilmaa, vaan myös rikastuttavat niitä ioneilla ja fytoncideilla, jotka puuttuvat suuresti kaupunkien ilmassa. Nykyaikaiset tekniikat parantavat maksimaalisesti jakojärjestelmää, joka vastaa huoneiston mikroilmastosta. Ilmastointilaitteen toimintatilaa voidaan valvoa ja seurata mahdollista etäyhteyden avulla Wi-Fi-yhteyden avulla. Jakautuneen järjestelmän liikkuvuuden ansiosta voit säätää optimaalisen huonelämpötilan työssä, työmatkalla tai auton matkalla kotiin.
Kylmä ja kuuma kausi, optimaalinen mikroilmasto auttaa luomaan ilmastointilaitteen

Kylmä ja kuuma kausi, optimaalinen mikroilmasto auttaa luomaan ilmastointilaitteen

 • Ilmanpuhdistus vähitellen puhdistaa ja kostuttaa ilma: suorittaa antibakteerinen toiminto toimii plasman ionisaatio poistaa pöly, eläinten hilse ja siitepölyn allergeeni väriavaruuden rikastaa puuttuu kosteutta optimaaliselle tasolle.
Ilmanlaadun parantaminen on tärkein tehtävä"мойки воздуха"

Ilman ominaisuuksien parantaminen - tärkein ilmaisen pesun tehtävä

Vihje! Jos ei ole tarpeeksi tilaa kokonaisvaltaisen jakojärjestelmän sijoittamiseksi, ilmastointilaitteet, huoneen mikroilmastojärjestelmä, antavat sinulle mahdollisuuden päästä eroon ilmiön, kosteuden, riittämättömän lämmityksen tai ilmanvaihdon ongelmasta.

Elektroninen ilmastointilaite kauko-ohjaimessa modernissa huoneistossa

Elektroninen ilmastointilaite kauko-ohjaimessa modernissa huoneistossa

Lämmitys-, ilmastointi-, ilmanvaihto-, kostutus- ja kosteudenpoistolaitteiden kanssa valmistettujen laitteiden monimutkaisuus on yleismaailmallinen ilmastonsuojelumalli. Tällaisen monitoimilaitteen prototyyppi on järjestelmä "Älykäs koti", automaattisesti luomalla ihanteellinen mikroilmasto asunnossa.

Ilmastointilaitteen päätehtävänä on varmistaa lämmityslaitteiden, ilmankostuttimien ja ilmanvaihtolaitteiden keskeytymättömät toiminta

Ilmastonsäätöjärjestelmän päätehtävä on lämmityslaitteiden, ilmankostuttimien ja ilmanvaihtolaitteiden keskeytymätön toiminta

Suositukset viimeistelyaineiden valinnasta

Mikroilmaston huoneistoissa ei määritetä ainoastaan ​​työtä jakojärjestelmät, lämmittimet, ilmankostuttimet, ilmanpuhdistimet, mutta myös käytetyt materiaalit huonekalu- ja koristelu huonetta. On erittäin tärkeää tutkia ympäristövaikutuksia tiettyjen osien tilanteesta ja edessä huonetta. Siksi lopuksi asunnon tulee asettamaan etusijalle luonnonkeraamiset laatat, käsitelty orgaanisilla väriaineilla, kuten Zelij (laatat marokkolaiseen tyyliin), paperi tapetti, maali korkeilla hypoallergeenisilla indikaattoreilla, seinäpaneelit ja väliseinät, jotka on valmistettu kipsistä, klinkkereistä, marmorista, graniitista, puusta parketti ja muut luonnonmateriaalit ilman kemiallisia yhdisteitä.

Luonnolliset rakennusmateriaalit seinien koristeluun modernissa sisätilassa

Luonnolliset rakennusmateriaalit seinien koristeluun modernissa sisätilassa

Ympäristöä hyödyttävän vaikutuksen lisäksi luonnollisella pohjalla olevat viimeistelyaineet erottuvat toiminnan kestävyydellä ja pitkällä kyvyllä, ettei alkuperäistä ulkonäköään menetetä. Naturalness tulisi ilmetä kaikissa sisustuselementteissä:

Mosaiikki luonnon väreissä, sisustus kylpyhuoneessa

Mosaiikki luonnon väreissä, sisustus kylpyhuoneessa

 • moitteeton materiaali ompeluverhot ja peittoja voi tulla luonnollisia kankaita - puuvillaa, liinavaatteita, silkkiä, sifonkiä, kambria tai tweediä;
Verho luonnonkivestä

Verho luonnonkivestä

 • koska optimaalinen materiaali huonekalujen tuotantoon voi olla joukko erilaisia ​​puuta, rottinki, viiniköynnöksen, orgaanisen lasin, erilaisten metallien, luonnon kivi työtasojen valmistukseen.
Työtaso ja työseinä on tehty marmorikivestä

Työtaso ja työseinä on tehty marmorikivestä

Hallitsevuus luonnon osia sisämaassa huoneiston auttaa luomaan mukavan ympäristön asunnossa, mahdollisimman lähelle luontoon kanssa kristallin kirkas ilma ja täydellinen ekologiseen tilaan.

Seinän koristelu sängyn päällä muurattuina

Seinäkoriste muuraustekstiin sängyn päällä

Mikroilmaston luominen asunnossa: epätavalliset kostutus- ja ilmanpuhdistusmenetelmät

Asuntojen mikroilmasto voi vaikuttaa paitsi monitoimisten laitteiden järjestelmään myös tyypillisiin tilanteisiin:

 • huonekasvit voivat rikastuttaa ilmaa hapella, vähentää hiilidioksidin määrää, haitallisia myrkkyjä ja mikro-organismeja. Erinomainen ilmansuodatus tehdään Chlorophytum, aloe, geranium ja pelargonium, nefrolaaseja ja muita sisäkukkia. Sijoitusta varten voit käyttää mobiileja telineitä, kirjahyllyjä tai koriste kukkaruukku.
Kodin tehtaat auttavat puhdistamaan huoneen ilmaa

Kodin tehtaat auttavat puhdistamaan huoneen ilmaa

 • Akvaario huoneessa Se pystyy täysin poistamaan ilmanpuhdistimen käytön tarpeen, koska veden haihtuminen täysin kyllästyy puuttuvasta kosteudesta.
Akvaario keittiön saarella on alkuperäinen ja hyödyllinen

Akvaario keittiön saarella on alkuperäinen ja hyödyllinen

 • Koristeellinen suihkulähde huoneessa toimii alkuperäisenä kostuttimena, mikä luo dynaamisen visuaalisen vaikutelman. Sisustukseen on suunniteltu kiinteitä ja työpöydän malleja. Asunnon huoneesta riippumatta voit valita huoneen suihkulähteen optimaalisen koon.
Monikäyttöinen kodin suihkulähde auttaa rentoutumaan ja kosteuttamaan huoneen ilmettä

Monikäyttöinen kodin suihkulähde auttaa rentoutumaan ja kosteuttamaan huoneen ilmettä

 • Säännöllinen ilmastointilaite neutralisoi ilman kuivuuden ongelman, mikä on erityisen tärkeää lämmityskaudella.
Miten luodaan mikroilmasto asunnossa: huoneen ilmastointi - yksi tärkeimmistä toimista turvallisen mikroilmaston asunnossa

Ilmaiseminen huoneeseen - yksi tärkeimmistä toimista turvallisen mikroilmaston luomiseksi asunnossa

Kotitalouden terveydentilan parantamiseksi päästä eroon väsymyksen ja ärtyneisyyden tunteesta kotona, on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota mukavan mikroilmaston luomiseen huoneistossa, jolle on ominaista kestämättömän ilman, pölyn puutteen ja mukavan huonelämpötilan tila. Käyttämällä tehokkaita keinoja lämmittää, puhdistaa ja kostuttaa ilman, voit luoda hyvän sään asunnossa: haluttu viileys kesällä ja lämmin ilmapiiri pitkällä kylmäkaudella, nauttia kristallinkirkasta ilmaa ilman allergeeneja ja tuntumaa kevään tuoreena ympäri vuoden.

Mikroilmaston luominen asunnossa: yleiskatsaus tehokkaimmista tekniikoista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 22