Nykyaikainen elämä on vaikea kuvitella ilman Internetiä

Nykyistä elämää ei voi kuvitella ilman Internetiä

Harvat ihmiset tietävät sellaisesta hyödyllisestä asiasta kuin Internet-pistorasia ja vielä enemmän, miten se yhdistää. Itse asiassa tämä sopeutuminen mahdollistaa ongelmien ratkaisemisen. Ensinnäkin se mahdollistaa yhteydenottojen löysentymisen palveluntarjoajalta tulevasta linjasta ja sen seurauksena tarve kutsua työntekijöitään säännöllisiin korjauksiin; ja toiseksi se yksinkertaistaa eri yhteyksiä gadgetit ja tarvikkeet, mikä helpottaa huomattavasti elämää.

 • suunnittelu
 • Valmistelu
 • Vaiheittainen ohje (upotetulle versiolle)
 • tulokset
Työalue, joka sijaitsee kaappiin

Työalue, joka sijaitsee kaappiin

suunnittelu

Aloitetaan siitä, että tarkastelemme Internet-lisävarusteiden markkinoiden mallien tyypillisiä muunnelmia. Ehdollisesti ne voidaan jakaa kahteen pääluokkaan, jotka eroavat toisistaan ​​asennuksen tapaan:

 1. upotettu;
 2. yläpuolella.
Livolo-liitäntälaatikko HDMI-liitännällä

Livolo-liitäntälaatikko HDMI-liitännällä

Ulkoisella kiinnityksellä varustetut mallit

Ulkoisella kiinnityksellä varustetut mallit

Molemmat vaihtoehdot ovat laajalti käytössä, kun taas entinen on parempana kotona, koska se ratkaisee käytön helppouden ja esteettisen makun ongelman, mikä on erityisen tärkeää tyylikkäissä sisustettu sisustus.

Niistä voidaan edelleen erottaa:

 • standardi RJ-45;
 • Dual RJ-45 (kahdelle rinnakkaiselle verkolle).
Dual RJ-45

Dual RJ-45

Malli neljällä verkkoliittimellä

Malli neljällä verkkoliittimellä

Muut rakenteet ovat lähes identtisiä, mutta poikkeuksia sääntöihin, joissa on ylimääräiset USB-portit jne. Mutta tässä tapauksessa, että harkitsemme niitä, ei ole järkevää, joten siirrymme suoraan pääkohtaan.

Valmistelu

Asennuksen aikana kaikki olosuhteet on valmisteltava. Ensinnäkin on välttämätöntä, että pääkaapeli on jo asetettu palveluntarjoajalta ja sivuliike tehdään siitä suoraan käyttöpaikalle. Muussa tapauksessa koko menettely ei ole järkevää.

Vihje! Ihanteellisesti haara on sijoitettu seinien sisäpuolelle, mutta tämä on erittäin harvinaista, joten tämän menettelyn on oltava jo omistajan omaisuutta. Se on piilotettu aallotetun polymeeriputken sisään ja asennettu erityiseen kanavaan, joka on upotettu sisään tiili- tai betoniseinä. Tai se on piilotettu taakse kipsilevy, mikä voi sekä monimutkaistaa ja yksinkertaistaa asennusprosessia.

Aaltoputki auttaa sijoittamaan verkkokaapelin seinään

Aaltoputki auttaa sijoittamaan verkkokaapelin seinään

Ongelmana voi olla erityinen rosette-lasi hankkiminen kipsilevyille ja jopa erikoistyökaluja leikkausreikiin GCR-levyille. Kaikki tämä voi kuitenkin olla käsin kovaa omistajaa.

Läpivientikupin asennus

Läpivientikupin asennus

Muussa, paitsi sellofaanista pakatussa paketissa, isäntä tarvitsee:

 1. ruuvitaltta, edullisesti tetraedrinen (risti);
 2. veitsi, pihdit tai stripperi (valinnainen).
Työkalut Internet-liitäntöjen liittämistä varten

Työkalut internetpistokkeen liittämiseen

Kiinnitä huomiota! Stripper on ammattimainen työkalu, joka mahdollistaa verkon asennukseen osallistuvien ihmisten, esimerkiksi verkonvalvojat ja teknikot, yhteyksien puhdistamisen mahdollisimman nopeasti ja puristamisen suorittamisen.

Strippari, joka on suunniteltu erottamaan kaapelin päistä eristyksestä tai leikkaamaan kaapelin sähkötyön aikana

Strippari, joka on suunniteltu erottamaan kaapelin päistä eristyksestä tai leikkaamaan kaapelin sähkötyön aikana

Vaiheittainen ohje (upotetulle versiolle)

Aluksi kannattaa purkaa ja purkaa nykyiset varaosat, puhumattakaan, erottakaa vilja kanjasta. Sitten ruuvimeisselillä on tarpeen erottaa sisäosan ulompi osa sisäpuolelta, joka on piilotettu sisäpuolella seinät erityisessä reiässä tai lasissa.

Seuraava askel on jakaa sisäosa uudelleen samalla työkalulla.

Vihje! Mutta voit tehdä tämän ja vain käsin painamalla sisäistä moduulia kevyesti sisäänrakennetulla portilla. Tämän seurauksena kädessä pitäisi olla pieni fragmentti.

Kotiverkon Internet-yhteyden visuaalinen kaavio

Kotiverkon Internet-yhteyden visuaalinen kaavio

Kiinnitä huomiota! Tuotteen rakenne voi olla erilainen ja valmistajan tietotaito. Esimerkiksi jotkut kehittäjät lisäävät siihen erityisen varaosat, joita kutsutaan lukitusrengaksi. Se on helppo erottaa pääosasta, joka on yksittäinen yksikkö ulkoisista ja piilotetuista osista.

Budget model Sankou sisäinen asennus

Budget model Sankou sisäinen asennus 

 • Sen pitäisi poistaa pieni kansi. Voit tehdä tämän veitsellä tai samalla ruuvimeisselillä. Sen alla on miniatyyri, jossa on 8 uria ja yksi reikä 4-parikaapelin kutistumiseen.
 • Seuraava vaihe on kaapelin irrotus. Seinän ulkopuolella pitäisi olla noin 10 cm, loput ei todennäköisesti tarvita, joten voit turvallisesti leikata sen pois ja jättää muutaman senttimetrin pyyhkäisyyn.

Vihje! Jos on stripperin vastaavaan päähän se voi puhdistaa heti, mutta jos ei, niin käyttämällä veitsi, piirtää ympyrän ulkovaipan ja yleistä vetää sen pois, kun pienellä liikkeellä, repäisemällä leikkaus.

Vaiheittainen ohje yhteyden muodostamiseksi

Vaiheittainen ohje yhteyden muodostamiseksi

Tärkeää! Tämä on tehtävä huolellisesti, koska se todennäköisesti vahingoittaa sisällä olevia ohuita kuparisulakkeita

 • Seuraavaksi pudotat laskimoiden parit erillisiin säikeisiin lisätoiminnan helpottamiseksi.
 • Seuraavassa vaiheessa on tärkeintä, koska virheen suorituksen aikana voi maksaa koko työn laadun ja loppujen lopuksi kaikki toiminnot on tehtävä tyhjästä. Lähtökohtana on, että lankoja asetetaan valmistetun fragmentin vastaavissa urissa portin kanssa irrotetun johteen välttämättömiin suoniin.
Johtojen sijoittaminen asianmukaisiin kanaviin

Johtojen sijoittaminen asianmukaisiin kanaviin

 • Varovaisten valmistajien oikea toiminta täydentää legenda tarran muodossa. Se näyttää punotun langan värin numeroituun paikkaan.

On olemassa kaksi muotoiluvaihtoehtoa, jotka molemmat on kiinnitetty tarraan. Ensimmäinen skenaario suoritetaan suoralla järjestelmällä, joka ottaa seuraavan järjestyksen:

numero väri
1 Oranssi ja valkoinen
2 oranssi
2 Vihreä ja valkoinen
4 sininen
5 Sininen ja valkoinen
6 vihreä
7 Ruskea-valkoinen
8 ruskea

Mutta sitä käytetään yksinomaan silloin, kun liität samanlaisia ​​laitteita, joten tässä tapauksessa sinun pitäisi käyttää käsikirjoitusta, joka on koodattu nimellä T568B, nimittäin, että sillä on crossover-sekvenssi:

numero väri
1 Vihreä ja valkoinen
2 vihreä
2 Oranssi ja valkoinen
4 sininen
5 Sininen ja valkoinen
6 oranssi
7 Ruskea-valkoinen
8 ruskea
Oikea langan reititys"витой пары"

Oikea kierretty parijohto

Tavallisella sarjallisella numeroinnilla toteutetaan, ja molemmilla puolilla on neljä rataa. Jokaisessa niistä on tehtävä asianmukainen lähetys ja kiristettävä se tyypilliseen napsautukseen. Tarvittaessa voit työntää johtoja ylöspäin terän terän tylpän puolella.

Vihje! Kun kaikki johdotus on asennettu oikein, voit tarkistaa oikean kokoonpanon liittämällä kohdelaitteeseen liitetyn napajohdon porttiin, kannettava tietokone tai henkilökohtaiseen tietokoneeseen. Verkkosignaalin ulkonäkö ilmaisee onnistuneen toiminnan.

Seuraavaksi, irrota laite huolellisesti ja siirry taaksepäin asennusvaiheeseen.

Verkkokaapelin puristaminen

Verkkokaapelin puristaminen

Crimper RJ45 RJ11 RJ12 CAT5

Crimper RJ45 RJ11 RJ12 CAT5

 • Ennen kokoamista on välttämätöntä leikata ylimääräiset laskimoon, jolloin millimetri on luotettava. Nyt päinvastaisessa järjestyksessä laitoimme kannen ja kiinnitämme elementin kotelon sisäosaan.
 • Sitten se kiinnitetään seinään tai pistorasiaan kiinnitysruuvien avulla.
 • Ja viimeisessä vaiheessa ulkoinen koristeosa on kiinteä eikä sillä ole toimivaa kuormaa.
 • tulokset

Kuten näette, tämän prosessin monimutkaisuus on merkityksetön. Tämä edellyttää vähintään työkaluja ja vähän huolta. Jos haluat asentaa ulkoisen rakennustyypin, ongelma on suuruusluokkaa pienempi, koska asennusta helpotetaan ajoittain.

Johtojen työ pysyy samana, mutta kotelo voidaan liimata seinään kaksipuolisella teipillä, mutta luotettavuutta varten on kiinnitysreikiä, joilla kiinnitetään pienoisruuvit.

Internet-pistorasian liittäminen: valmistelu ja vaiheittaiset ohjeet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =