Kotitekoinen puutarhan huvimaja vanhoista lasitetuista sisäovista

Kotitekoinen puutarhan huvimaja vanhoista lasitetuista sisäovista

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita kysymyksestä, miten rakentaa huvimaja improvisoitujen materiaalien omilla käsillä. Emme vain kerro tästä, mutta myös esimerkkejä valokuvan muodossa. kaikki maa-alue on vaikea kuvitella ilman alkuperäistä huvimajaa, riippuen määränpäästä, ne voivat olla erikokoisia ja malleja. On syytä huomata, että yksinkertaiset, omin käsin tehdyt arvit, katsovat sivustoa joskus kauemmin ja selvemmin kuin valmiita ratkaisuja.

sisältö:

 • Toiminnallisuus, koko ja muoto
 • Metallirakennustilat
 • Rakentaa puita
 • Tiilien rakentaminen
 • Paviljongit valmistettu polykarbonaatista
 • Ei-standardi ratkaisu
 • Alueiden valmistelu
 • Säätiö huvimajauksen alla
 • Kehyksen pystyttäminen
 • Katto ja seinät
Pergolan metallikehys, jossa punkit

Pergolan metallikehys, jossa punkit

Taotut pieni huvimaja rentoutumiseen puutarhassa

Taotut pieni huvimaja rentoutumiseen puutarhassa

Kuormalava ja kevyt tulle

Kuormalava ja kevyt tulle

Mielenkiintoinen mini huvimaja, jossa pyöreä sisäänkäynti

Mielenkiintoinen minikeittiö, jossa pyöreä sisäänkäynti

Pieni puinen jatke aidalle pihan kulmassa

Pieni puinen jatke aidalle pihan kulmassa

Toiminnallisuus, koko ja muoto

Jos et ole vielä tullut tällaisen alkuperäisen rakennuksen omistajaksi ja luo vain kohokohdan sivustollesi, neuvoja on varmasti hyödyllistä. Ei ole niin vaikeaa tehdä huvimaata improvisoitua materiaalia, kuten se saattaa tuntua ensi silmäyksellä. Ennen kuin aloitat sen rakentamisen, on määritettävä käyttötarkoitus. Useimmiten heitä käytetään lepoaikoina. Riippuen siitä, kuinka suuri yritys haluat koota tässä huvimaassa, koko riippuu.

Useampia ulottuvuuksia käytetään usein kuten ulkona kesäkeittiö. Tässä tapauksessa Gazebo voidaan varustaa erityisellä uunilla, pöytä lounaalle ja ruoanlaittoon ja paikka ruokailuvälineiden säilyttämiseen. Pienempiä voidaan varustaa grilli, pöytä ja paikka suuren yrityksen rentoutumiseen. Pieniä rakennuksia voidaan suunnitella pienelle yhtiölle, mutta ne eivät asenna muuta kuin taulukkoa ja istuimia. Myös lehtimaja voidaan laskea lepopaikan pariksi tai jopa yhdelle henkilölle. Tällöin useimmiten heillä ei ole istuimia, mutta erityisiä aurinkotuoleja tai riippumattoja.

Kolmikantainen puutarhakasvi lähellä kukkapenkkiä

Kolmikantainen puutarhakasvi lähellä kukkapenkkiä

Hankkeen luominen puutarhavarren rakentamiseksi on tarpeen määrittää sen muoto. Tietenkin sillä on enemmän esteettistä merkitystä kuin toimiva. Värin muotoja on kolme päätyyppiä:

 • Polygonal. Monikulmainen ristikkorakenne on kuusikulmio tai kahdeksankulmainen.
Panoramic garden arbor, jossa on miellyttävä viettää aikaa sekä lämpimässä että kylmässä kaudella

Panoramic garden arbor, jossa on miellyttävä viettää aikaa sekä lämpimässä että kylmässä kaudella

 • Suorakulmainen. Tämäntyyppinen huvimaja on helpointa rakentaa omilla käsilläsi.
Puolipäällysteinen, pitkänomainen lehtimaja, jossa on hiekkalaatikko pikkulapsille

Puoli-katettu, pitkänomainen huvimaja, jossa on hiekkalaatikko pikkulapsille

 • Pyöreitä. Niiden pinnoittamiseksi on välttämätöntä käyttää kaarevaa materiaalia, tai haaran on oltava auki.
Pyöreä puutavara metsistä ja kevyt polykarbonaatista

Pyöreä puutavara metsistä ja kevyt polykarbonaatista

Kun päätät koosta, kannattaa valita materiaali, josta teidän ulkouima-alusta tehdään. Sen rakentamista varten voit käyttää mitä tahansa improvisoitua keinoa, esimerkiksi materiaalia, joka on jäljellä muiden esineiden rakentamisen jälkeen, tai valitse muu kuin tavanomainen vaihtoehto. Jos olet epäonnistunut materiaalin ja suunnittelun määrittämisessä, näet esitetyt valokuvat paviljongit improvisoiduista materiaaleista.

Puutarha huvimaja lomakkeen muodossa

Puutarha huvimaja lomakkeen muodossa

Metallirakennustilat

Metal on erittäin sopiva materiaali yksinkertaisen huviveneen luomiseen omilla käsilläsi. Päärakennetta varten voit käyttää pyöreitä tai neliöitä putkia, metallikulmia tai metalliprofiileja. Tällainen kehys on mahdollista leikata aaltopahvin, metalliverkon, langansyvennyksen paloilla, joista on mahdollista jäljitellä taottu aita. Tietenkin metallin kanssa työskentelyä ja erityisesti varusteen käyttämistä varten on käytettävä hitsausta ja sen on voitava käyttää sitä. Profiililevy voidaan kiinnittää erityisiin metalliruuviin, ja verkko voidaan yksinkertaisesti kääriä langalla.

Piha-alue rentoutumiseen, rakennettu rabitsa

Puutarhatuolit virkistyskäyttöön, rakennettu rabitsa

neuvosto: Rakennuksen käyttöiän pidentämiseksi on toivottavaa maalata se erikoisella maalilla metallia varten.

Puun ja metallin yhdistelmä pienen huvimaidon rakentamiseen

Puun ja metallin yhdistelmä pienen huvimaidon rakentamiseen

rakennus arbors puusta

Puu on helppokäyttöisempi materiaali yksinkertaisen huvimaidon tekemiseen omin käsin. Luodaksesi puitteet tietenkin sinun on käytettävä lokeja tai palkkeja. Pinnoitusta varten voit käyttää vaneria, vyöruusuja tai levyjä. Ne on ommeltu lähelle tai hilaa riippuen esteettisistä mieltymyksistäsi. Työkalut erektioon arbors puusta varmasti on jokaisen omistajan. Tämä on erilainen saha, vasara, kun käytät puuruuvia - ruuvimeisseliä tai ruuvimeisseliä.

Tilava huvimaja pihalla grilliin

Tilava huvimaja pihalla grilliin

Yksi puun huvimaja-vaihtoehdoista voi rakentaa rakenteet puulavalta. Tietenkin sen luomista varten on toivottavaa tarkistaa valokuvakanavien vaihtoehdot omilla käsilläsi käsillä olevista materiaaleista ja valita sopivin. Kuormalavojen erityispiirteet ovat se, että ne edustavat jo valmiita puupaloja, jotka on yksinkertaisesti asennettava ja kiinnitettävä kunnolla.

Paletit ovat mukavampia yhdessä pehmeiden koristepyyhkeiden kanssa

Paletit ovat mukavampia yhdessä pehmeiden koristepyyhkeiden kanssa

Vähemmän mielenkiintoinen vaihtoehto puutarhavarren luomiselle voi tulla wattle-aita. Tämä vaihtoehto, kun se on oikein valmistettu, on yleensä ainutlaatuinen esteettinen ulkonäkö. Mutta tämä on melko työläs prosessi. On tarpeen luoda kehys, työnnä siihen paitsi palkit, joiden päällä katto lepää, mutta myös tapit, ne tulevat pohjaksi kudontaan. Lisäksi on välttämätöntä käärittää se tangoilla tangosta tai muusta joustavasta materiaalista. On olemassa erilaisia tapoja kutoa ja luoda kuvioita. Lentokilpailuun on laaja mahdollisuudet. Myös siksi, että materiaali on varsin taivutettava, on mahdollista antaa mallille mikä tahansa muoto.

Avaa kudottu lehtipuu ohuista oksista

Avaa kudottu lehtipuu ohuista oksista

neuvosto: jotta puun kestävät kelkat kestäisivät pidempään, ne on maalattava erikoismaaleilla puusta tai ulkotöitä varten.

Tilava puusta valmistettu huvimaja, suljettu molemmilta puolilta

Tilava puusta valmistettu huvimaja, suljettu molemmilta puolilta

Tiilien rakentaminen

tiili Arkut ovat melko vahvoja ja kestäviä. Ne ovat erittäin viihtyisiä ja mukavia. On paljon helpompaa varustaa heidät haarukalla tai jopa uunilla tarvittaessa. Tällaiset paviljongit muistuttavat usein puutarhitalotaloja. Tämäntyyppisen rakenteen luomiseksi sinulla on oltava taitojen asettaminen tiilien. Lisäksi perusmateriaalin lisäksi on välttämätöntä tuottaa raaka-aineita sementtilaastin eli hiekan ja sementin tuottamiseen.

Murrkarakennuksen rakentaminen puutarhan huvimajaan

Murrkarakennuksen rakentaminen puutarhan huvimajaan

Paviljongit valmistettu polykarbonaatista

Polykarbonaattia löytyy yhä useammin materiaaliksi huviveneen luomiseksi. Siinä on paljon etuja suhteessa muihin materiaaleihin. erektio polykarbonaatista ei ole kovin työvoimavaltainen prosessi, tämä materiaali ei ole niin kallista kuin yllä. Tärkeä tekijä on myös se, että tällaisella rakenteella on erityinen esteettinen ulkonäkö. Polykarbonaatti on melko joustava, joten se antaa sinulle mahdollisuuden antaa gazeboasi haluamallasi tavalla. Se on yksi harvoista materiaaleista, jotka sopivat pyöreiden kansien luomiseen.

Polykarbonaatti - yksi suosituista raaka-aineista

Polykarbonaatti - yksi suosituista raaka-aineista

Ei-standardi ratkaisu

Erittäin tehokas näyttävät yhdistyneet alustat, jotka on luotu useista edellä mainituista materiaaleista. Tämän ansiosta voit vähentää yhden materiaalin kulutusta toisen kustannuksella sekä parantaa mallin laatua. Osa materiaaleista voidaan käyttää limittävänä minkä tahansa tyyppisten aurinkojen, kuten aaltopahvilaudan tai polykarbonaatti. Ne toimivat hyvin puisen ja kivi huvimajat. Tai esimerkiksi kehyksenä voit käyttää puupalkkeja, ja itse huvimaja on katon lisäksi peitettävä kaniin. Kaikki riippuu käytettävissä olevista materiaaleista sekä kyvystä käsitellä niitä.

Kivilattia gazeboissa, joka on tehty liuskekivestä ja hienosta graniitista

Kivilattia gazeboissa, joka on tehty liuskekivestä ja hienosta graniitista

Kaikkien edellä mainittujen materiaalien lisäksi voit käyttää myös epätavanomaista lähestymistapaa, kun rakennat huvimaata omalla kädelläsi. Yksi tällainen vaihtoehto voisi olla muovipullon rakentaminen. Tällaisesta materiaalista tehty huvimaja ei voi vain säästää rahaa, vaan auttaa myös välttämään ympäristön tukkeutumista. Tietenkin rakentaa tarvittava rakenne, sinun on valittava jäykkä kehys. Valitse sitten mahdollisuus liittää pullot. Niitä voidaan käyttää kokonaisuutena, mutta ne voidaan leikata levyiksi. Pullojen kiinnittämisen tapoja ovat myös erilaiset. Voit vetää ne tankoihin, työntää ne vain tiukasti toisiinsa, kiinnittää langalla. Tämän materiaalin arbor näyttää melko alkuperäiseltä.

Luova ja talousarvioinen huvimaja muovipulloista

Luova ja talousarvioinen huvimaja muovipulloista

Jos haluat rakentaa kesämökin omiin käsiisi improvisoiduista materiaaleista, sinulla on oltava joukko työkaluja, jotka toimivat heidän kanssaan ja kyky käsitellä niitä. Kumpi näistä materiaaleista käyttää puutarhavarren rakentamiseen, tämä prosessi sisältää joka tapauksessa saman vaiheen.

Pihan koristelu - puinen huvimaja, jossa on kevyt tulle

Pihan koristelu - puinen huvimaja, jossa on kevyt tulle

Alueiden valmistelu

Sinun on valittava kätevä paikka sinun puutarhassa asentaa huvimaja. Poista se kaikesta, mikä on tarpeetonta, oksista, kaikista roskista. Jos tekopaikka aiot rakentaa tämän rakenteen kerran oli kannolle ja vasemmalle, se on ehdottoman välttämätöntä kitkeä, koska juuret, kulkee alle pergola, umpeenkasvu voi mennä, joka tuhoaa pohjan. Voit tehdä tämän, sinun on nähnyt kanto maahan, ja sitten maahan kaataa suolaliuosta, niin on toivottavaa piilottaa elokuvan kuvauspaikka.

Kätevä sijainti huvimaja pihan päässä aidan varrella

Kätevä sijainti huvimaja pihan päässä aidan varrella

On välttämätöntä päästä eroon ruohosta. Tietenkin ilman auringonsäteitä kasvit eivät kasva, mutta se, että ruoho voi murtaa jopa asfaltti, tämä on tunnettu tosiasia. Useimmilla kasveilla on pitkät juuret, jotka menevät syvälle maahan, joten vaikka vahingoittaisimme niitä, kasvi alkaa jälleen kasvaa ja aivan kuten puut, se voi vahingoittaa säätiötä. Koska alueelta, jossa pystyttää puutavaran, pystytään täysin eroon ruohosta, on syytä käsitellä tätä aluetta erityisillä kemikaaleilla - rikkakasvien torjunta-aineilla.

Pieni katettu lehtimaja, joka sijaitsee puisella alustalla pihalla

Pieni katettu lehtimaja, joka sijaitsee puisella alustalla pihalla

Säätiö huvimajauksen alla

Kun paikka on tyhjennetty, on tarpeen kaivaa kuoppa perusta kaatamalla. Se voi olla kahta tyyppiä:

 • Nauha - antaa betonisoimalla vain osan, jonka päälle rakennetaan runko ja seinät. Tätä varten on tarpeen kaivata noin viisikymmentä senttimetriä syvä kaivantoa kehää pitkin. Kaavinta on pystytetty kaivannon yli. Aseta sisäänpäin tangon metallirakenne, joka on hitsattu yhteen tai tiukasti sidottu lanka. Sitten kaada betonia. Tuotannostaan ​​käytetään hiekkaa, sementtiä, soraa ja vettä. Hiekka-sementin osuus riippuu jälkimmäisen tuotemerkistä, mutta soraa hiekkaan on joka tapauksessa 2: 1 ja vesi - 50% sementtimassasta.
Selkeä esimerkki liuskajohdosta

Selkeä esimerkki liuskajohdosta

 

 • Monoliittista säätiötä käytetään useammin moniulotteisemmissa rakennuksissa. Sen etuja ei ole vain, että se kestää raskaita kuormia, vaan myös siinä, että tämä on valmis perusta mikä tahansa lattia. Tätä lajia varten kaivo kaivataan koko rakennusalueella. Muotti on pystytetty vain kehän varrella. Luo valtava metallinen rakenne edellä mainituista sauvoista. Täytä samalla betonilla kuin nauhan pohjalla.
Monoliittinen perusta huvimajaan rakentamiselle

Monoliittinen perusta huvimajaan rakentamiselle

Kehyksen pystyttäminen

Rakennuksen seuraava vaihe on ruhojen erektio. Tätä varten käytä päämateriaalia - lokit, palkit tai putket huvivenäytössä olevien kulmien mukaan. Alustan materiaalin läpimitan on oltava noin 14 cm, ja jos se on neliömäinen palkki tai putki, likimääräinen koko on 10 x 10 cm. Pohja on asetettu pohjaan, puuhun tai metalliin, johon runko kiinnitetään. Pääpalkkien asentamisen jälkeen ne vaihdetaan sopivimpaan materiaaliin. Palkin yläosaan kiinnitetyt kannattimet kiinnittyvät kattoon. Myös kattotuolit vaihdetaan keskenään. Luo pohja katolle. Jos pystyttää huvimaja puusta, on suositeltavaa heti avata kehyksen erityinen pohjamaali ja maali, ikään tehty raudasta, sitä ei voida tehdä, koska maalaustarvikkeet on mahdotonta toteuttaa hitsaustyön.

Ergonominen lehtivihko, joka on valmistettu luonnonmateriaalista koristeellisilla elementeillä

Ergonominen lehtivihko, joka on valmistettu luonnonmateriaalista koristeellisilla elementeillä

Gazebo kätevistä materiaaleista omilla käsillä: valokuvan vaihtoehdot katolle ja seinille

Kun olet asentanut kehyksen, jatka kattamaan katon. Kuten aiemmin mainittiin, kaikki materiaalit, jotka estävät sadeveden tunkeutumisen rakenteeseen, voivat toimia katemateriaalina. Kattotavan tyypistä riippuen valitaan myös kiinnitysmenetelmä. Profiililevy on kiinnitetty erikoisruuviin, liuskekivi on naulattu sopivilla nauloilla. On vielä sellaista materiaalia kuin pehmeä katto, se on yleensä itsekiinnittyvää, laita se kateaineen päälle.

Katto luonnollisista materiaaleista ja lasista valmistettu huvimaja

Katto luonnollisista materiaaleista ja lasista valmistettu huvimaja

Edelleen jatkamme iho huvimajat. Edellä on jo keskusteltu siitä, että voit käyttää mitä tahansa käytettävissä olevaa materiaalia. Riippuen materiaalista valitaan kiinnitysmenetelmä.

Puutarhaverhon alkuperäinen puukalusteiden alkuperäinen vuori

Puutarhaverhon alkuperäinen puukalusteiden alkuperäinen vuori

Me peittelemme valmistettua huvivenemateriaalia maalilla materiaalia varten, jota käytimme. Tämä menettely ei ainoastaan ​​anna estetiikkaa kesämökille, vaan myös pidentää käyttöikää. Tämä ei koske ainoastaan ​​aaltopahvia, koska se menee usein jo maalattuina, hyvin ja tietenkin polykarbonaatiksi, jonka ydin on juuri sen läpinäkyvyys, eikä muovista tarvita lisäkäsittelyä.

Gazebo kätevistä materiaaleista omilla kädillä: valokuvamaalattu kevyt paviljonki kuormalavoista kirkkailla tekstiileillä

Painted light paviljonki kuormalavoista kirkkaiden tekstiilien avulla

Se on kaikki: yksinkertainen huvimaja saatavilla olevista materiaaleista on valmis. Voit käyttää sitä tarkoitukseen. Toivotamme teille miellyttävää oleskelua!

 

Gazebo kätevistä materiaaleista omilla käsillä: 75 inspiroivaa ideoita kesälomaa varten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 77