Aika lentää nopeasti, ja nyt lapsen lastenhuoneessa ei ole enää pinnasänkyä vaan melko"взрослый" диван. Как его выбирать? Какая мебель подходит для игровой комнаты, а какая - для сна?

Aika lentää nopeasti, ja nyt lapsen huoneeseen ei tarvitse enää pinnasänkyä vaan varsin "aikuinen" sohva. Miten valita se? Mitä huonekalu sopii leikkihuoneeseen ja millaisia ​​huonekaluja nukkumiseen?

Pehmeiden huonekalujen valikoimassa lasten sohvat ovat erikoislaatuisia tuotteita. Heille kaikille parametreille on lisätty vaatimuksia. Onneksi tämä ei pelkää tuottajia. He ovat halukkaita tekemään tällaisia ​​huonekaluja ja lisäksi parantamaan sitä jatkuvasti. Samalla kiinnostuksella kuuluvat sohva-muuntajat ja kuluttajat. Useammin lastenhuoneessa on sohva sängyn sijaan. Miksi liukuvat lasten sohvat ja nojatuolit niin vaativat, mikä on niiden kasvaneen suosion salaisuus?

pitoisuus

 • Valintaperusteet
 • Sohva vs. sänky
 • Liukumekanismien tyypit ja niiden ominaisuudet
 • Lasten sohvien mallit
 • Mallit pojille ja tytöille
 • Tärkeät rakenteelliset yksityiskohdat, täyteaine, verhoilu ja muut
 • Valitsemme sohvan iän mukaan
 • Missä laittaa sohva
 • Asenna sisätiloihin
 • Sohvan valinta riippuen huoneen koosta
 • Sohvan tarkistaminen varastossa
 • Teemme tilauksesta
 • Hyödyllisiä vinkkejä
Tyylikäs asymmetrinen sohva pelihuoneeseen

Tyylikäs asymmetrinen sohva pelihuoneeseen

Yksi suosituimmista muutosmekanismeista, jolla lapset selviävät:

Yksi suosituimmista muutosmekanismeista, jolla lapset selviävät:

Mansard-leikkihuone skandinaaviseen tyyliin suurelle perheelle

Mansard-leikkihuone skandinaaviseen tyyliin suurelle perheelle

Jos katsomme huonekaluja suunnittelun näkökulmasta, niin tietenkin sänky menettää sohvan taiteelliseen monimuotoisuuteen. Pehmeät osat sohvasta antavat tilaa suunnittelijoiden mielikuvitukselle. Väriratkaisujen moni, erilaiset muodot, värikäs kuvat. He ovat yhtä kirkkaita ja iloisia kuin itse lapsuuden maailma. Sohvat sopivat täydellisesti lastenhuoneen sisätilaan. Ne ovat lisänneet toiminnallisuutta ja erinomaista suorituskykyä, lasten sohvia - se on helppo sijoittaa, mukava lepotila ja värikäs muotoilu.

Kermanvärinen sohva, jossa on muutosmekanismi"аккордеон"

Sohva kermanvärin kanssa mekanismi muutoksen "harmonikka"

Yhden ihailun tuotteen toimivaltainen valinta ei kuitenkaan riitä. On syytä piiloutua aiheeseen ja ymmärtää, millaista sohva-muuntajaa lapsesi tarvitsee. Mikä on tärkeää harkita lasten sohvan ostamisessa ja millaisia ​​yksityiskohtia suunnittelusta kiinnitetään erityistä huomiota? Meidän on otettava huomioon laaja aihe, joka koostuu monista kysymyksistä ja vastauksista.

Vauvan tytön huone

Vauvan tytön huone

Valintaperusteet

Psykologit ja pediatria ovat yksimielisiä lausunnossa, jossa sängyllä on optimaalinen sänky alle kolmivuotiaalle lapselle. Se on ihanteellinen nukkumiseen ja päiväsaikaan. Jos lapsesi on ylittänyt tämän rajan, rohkeasti varo hänelle sohva-muuntajan.

Sohva, jossa on monipuolinen verhoilu pelejä varten

Sohva, jossa on monipuolinen verhoilu pelejä varten

Yleinen vaikutelma voi olla mallien valokuvista. Lopullista päätöstä varten on noudatettava seuraavia kriteereitä:

 • tuotteen liukumekanismin yksinkertaisuus, turvallisuus ja luotettavuus;
 • materiaalien ekologinen puhtaus;
 • jäykkien kulmien ja jäykkien pullistumien puuttuminen;
 • tuotteen oikea koko; kiinnitä erityistä huomiota nukkujan pituuteen: terveen unen kohdalla se on 50 cm enemmän kuin lapsen korkeus;
 • litteä vuode, ei korkeuseroa

neuvosto: valitsemalla sohvan korkeus, muista keskittyä lapsen ikärajoihin. Alin valita lapsille 3-5 vuotta.

Lisää luettelon kriteerit halutun muodon ja värin yhdistelmä sisustus, henkilökohtaisten mieltymysten lapsen, sukupuoli, ja on selvää, että valinta on vakava ja monimutkainen.

Lasten sohvat tulevat aikuisille kooltaan ja ilman muutosmekanismia. Erottelee niiden suunnittelua, värejä ja materiaaleja

Lasten sohvat tulevat aikuisille kooltaan ja ilman muutosmekanismia. Erottelee niiden suunnittelua, värejä ja materiaaleja

Hyödyt ja haitat

Koska sohvaa ei ole ostettu yhden vuoden ajan, kannattaa harkita kaikkia sen etuja ja haittoja. Tietäen heidät, on helpompi päättää tuotteen ostamisesta. Joten mikä on sohvan etu perinteisen sängyn edessä?

 • Tiiviyttä. Taitettu, sohva-muuntaja on paljon pienempi kuin sänky. Pienet tilat, se vapauttaa pelien tilaa
 • Toiminnallisuutta. Yöllä tämä on täysipäiväinen nukkuja, iltapäivällä - erinomainen paikka pelejä ja virkistäytymistä varten
 • Sohvalla on laatikoita vaatteille ja leluille
 • Turvallisuus. Sohvien pehmeä verhoilu vähentää loukkaantumisriskiä lapselle.
Taittotuolin tyylikäs väritys kahdella istuimella (nukkuja - yksi)

Taittotuolin tyylikäs väritys kahdella istuimella (nukkuja - yksi)

On taitettava sohva ja puutteita, mutta ne ovat subjektiivisempaa kuin itse asiassa häiritsevät sen ostoa.

 • Sohvan liukuva mekanismi ei ole yhtä kestävä kuin staattiset jalat ja päätylevyt
 • Päivittäinen harjoittelu taivuttamalla ja taittamalla tylsää rengasta
 • Uskotaan, että sohva ei ole yhtä mukava nukkumaan kuin sänky. Kiistanalainen toteamus, kun otetaan huomioon, että nykyaikaiset materiaalit ja tekniikat ovat kuluttajien mukavuutta.

Klassisen sängyn ja modernisoidun uutuuden valinta on pikemminkin henkilökohtainen mieltymys kuin selkeä "hyvät ja huonot puolet".

Tummanharmaa sohva soveltuu melkein kaikkiin kirkkaasti sisustettuihin lastentarhoihin. Plus tämä - tarpeetonta sanoa, vähiten haalistunut väri mahdollista

Tummanharmaa sohva soveltuu melkein kaikkiin kirkkaasti sisustettuihin lastentarhoihin. Plus tämä - tarpeetonta sanoa, vähiten haalistunut väri mahdollista

Suunnittelija modulaarinen sarja"Togo"

Design-modulaarinen sarja "Togo"

Liukumekanismien tyypit ja niiden ominaisuudet

Siitä, että liukuva mekanismi asennetaan lapsen sohvalle, sen muuttaminen nukkumispaikaksi riippuu. Click-klyak, harmonikka, roll-out, "delfiini" - kaikki nämä ovat tyyppejä liukuva sohva-järjestelmä.

Poistettava mekanismi pidetään luotettavimpana. Hänellä on suuri turvallisuus, pitkä käyttöikä ja korkea vakaus. Se on suunniteltu tuhansille muutoksille. Vain vetää istuin itsellesi, ja selkä kulkee itse. Huomioi, että kun sohva taittuu rullausmekanismilla, nukkumispaikka tulee pienemmäksi kuin istuimet koottuna. Lasten sohva on selvä plus.

Muunnoksen irrotettava mekanismi: piiri

Muunnoksen irrotettava mekanismi: piiri

Sohvan muutoksen irrotettava mekanismi: valokuva sisustuksesta

Sohvan muutoksen irrotettava mekanismi: valokuva sisustuksesta

harmonikka on ominaista yksinkertaisuuden transformaatio. Siinä asetetaan harmonisen periaate, kun se riittää vetämään silmukan sohvan takaosaan ja koko rakenne horisontaaliseen asentoon. Kun "harmonikka" voi selviytyä helposti 7-8-vuotiaiden lasten kanssa. Se eroaa pienikokoisesti.

Muunnosmekanismi"аккордеон": схема

Transformaation mekanismi "harmonikka": järjestelmä

Sohvan muutosmekanismi"аккордеон": фото в интерьере

Sohvan "harmonisen" transformaation mekanismi: kuva sisustuksessa

Click-klyak oli ranskalainen keksinyt. Sen liukuva mekanismi toimii hiljaa ja mahdollistaa sohvan sijoittamisen kolmessa asennossa: istuu, makuuasento ja makuulla. Alle 8-vuotiaalle lapselle tällainen muutosjärjestelmä on monimutkainen, eikä se voi tehdä ilman vanhempien apua. Vanhemmat lapset hallitsevat helposti napsautuksen ja asettavat sen itse. Hän todella pitää tytöistä.

Muunnosmekanismi"клик-кляк": схема

Napsautuskohtainen muuntaminen: Ohjelma

Sohvan muutosmekanismi"клик-кляк": фото в интерьере

Sohvan "click-clack": n muutosmekanismi: valokuva sisätiloissa

delfiini käytetään kulmasohvissa. Yksi puoli laiturista on istuimen alla. Vedä se ulos, riittää vetää erityinen silmukka tuotteen pohjasta. Kun ostat lasten delfiinisohva, varmista, että rakenne on vakaa. On olemassa vaara, että liukuva nukkuja epäonnistuu, jos mekanismissa käytetään heikkolaatuisia rullien järjestelmiä.

Muunnosmekanismi"дельфин": схема

"Delfiinin" järjestelmän muuttamismekanismi

Sohvan muutosmekanismi"дельфин": фото в интерьере

Sohvan "delfiinin" muutosmekanismi: valokuva sisäosassa

neuvosto: Huoltaessa alle 8-vuotiaan lapsen turvallisuutta ja mukavuutta, valitse sohvat, joissa on roll-out-mekanismi tai "harmonikka"

Lasten sohvien mallit

Suunnittelu on ehkä lasten sohva-muuntajan kirkkain ja houkutteleva piirre. Yllättävää ja miellyttävää väriratkaisuja. Käytetään sateenkaaren kaikkia värejä varten verhoilukankaat. Raidallinen ja kukka, jossa on eläinten ja sarjakuvahahmojen tulosteita, häkissä ja polka-pisteissä. Hyvin usein suunnittelijat turvautuvat vastakkaisiin yhdistelmiin. Psykologian näkökulmasta tällaiset päätökset ovat ihanteellisia lasten positiiviselle käsitykselle. Joten, vedontamallissa, istuimet voivat olla samanvärisiä ja nukkumapaikka peitetään toisella kankaalla.

Modulaariset pehmeät huonekalut pelihuoneeseen. Sänky ei ole sopiva, on mahdollista käyttää vain lyhyen päivän nukkua

Modulaariset pehmeät huonekalut pelihuoneeseen. Sänky ei ole sopiva, on mahdollista käyttää vain lyhyen päivän nukkua

Sisustussohvat tytöille 12-vuotiaille

Sisustussohvat tytöille 12-vuotiaille

Lastenhuoneen sisustuksessa sohva pystyy toimimaan erillisen taide-objektin roolissa. Jotkut mallit ovat niin realistisia, että lasten sohva-koneen kuva eroaa melkoisesti huonekaluista.

Bed-machine on suunniteltu päivittäiseen nukkumaan

Bed-machine on suunniteltu päivittäiseen nukkumaan

Mielenkiintoiset taiteelliset kuvat toteutuvat sohvilla, napsautuksella. Niissä suunnittelijalla on mahdollisuus antaa tietyn muoto useille osille tuotetta. Delfiinissä ja harmonikassa suunnittelijan mielikuvitus ulottuu tuotteen selkänojaan ja käsinojille. Istuimet tukevat yleensä tiettyä teemaa värillä.

Yhden ja kahden istuimen moduulit pelihuoneeseen

Yhden ja kahden istuimen moduulit pelihuoneeseen

Mitä ei löydy sohvasta lapsille, se on tylsää, yksivärisiä värejä ja raskaita malleja.

Toinen piirre, jolla lasten sohvat ovat, on kyky valita heidät erilai- siksi kummankin sukupuolen lapsille.

Sukupuolen neutraali huonekalu verhoiluineen, roikkuvat piirustukset eläinten kanssa

Sukupuolen neutraali huonekalu verhoiluineen, roikkuvat piirustukset eläinten kanssa

Mallit pojille ja tytöille

Perinne, jonka mukaan tytöt liittyvät vaaleanpunaiseen väriin ja poikia sinisiä, jotka ovat kehittyneet monta vuotta sitten. Vaaleanpunainen nauha on sidottu kirjekuorella tytön kanssa, siniselle sängylle ostetaan poika. Sama periaate toimii myös lasten sohvien tuotannossa.

Sohvan tummanharmaa väri on erinomainen valinta 10-vuotiaan pojan huoneelle

Sohvan tummanharmaa väri on erinomainen valinta 10-vuotiaan pojan huoneelle

Vauvojen sohvat tytöille

Mitä valmistajat tarjoavat pienille prinsesseille? Nykyaikaisia ​​lasten sohvia tytöille voidaan tyylitelty epätavallisiin kohteisiin. Taika kurpitsa valmentaja muuttaa tytärsi Tuhkimoon. Satu kukka herättää yhdistyksiä Thumbelina. Tyynyt sydämen ja kukkien muodossa luovat tytön taimitarhan erityisen ilmapiirin.

Lasten vuodesohva pehmeällä päällä, joka on karhun muodossa eri ikäisille tytöille

Lasten vuodesohva pehmeällä päällä, joka on karhun muodossa eri ikäisille tytöille

Sininen sohva ja moniväriset pehmeät nojatuoleja lastentarhassa

Sininen sohva ja moniväriset pehmeät nojatuoleja lastentarhassa

Värimallissa yleensä vaaleanpunainen sävyt ovat vallitsevia. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että tyttösi varmasti olisi tyytyväinen tähän väriin. Kolmessa vuodessa vauva hyväksyy vanhempien valinnan, mutta vanhemman tytön kanssa on parempi kuulla. Ehkä hän jo menettänyt kiinnostuksensa vaaleanpunaisesta arkuudesta, ja hänellä on erilainen väri suosikkeihin.

Fuchsia värillinen sohva värikkäillä raidoilla istuimella

Fuchsia värillinen sohva värikkäillä raidoilla istuimella

Taittomekanismin pitäisi olla helppo ja yksinkertainen, jotta tyttö pystyy käsittelemään sitä omillaan. Valitse prinsessasi napsautustelineelle tai harmonikalle. Ne ovat äänekkäitä, eivät vaadi paljon vaivaa avautuessasi.

Vauvojen sohvat pojille

Tyylikkäät lasten sohvat pojille ovat autoja, veneitä, ohjuksia. Muuten, poikien kanssa on helpompi sopia väreistä. Ne herättävät enemmän ulkoisen tuotteen ominaisuuksista. Sininen, ruskea, vihreä - sillä ei ole väliä, tärkeintä on saada pyörä, luukku tai ruori. Ja sitten sohva-muuntaja tulee osalliseksi lasten juoni-peleihin.

Tyylikäs sarja: harmaa sohva ja ottomaani peruskoulun ikäisen huoneen huoneelle

Tyylikäs sarja: harmaa sohva ja ottomaani peruskoulun ikäisen huoneen huoneelle

Poikilla on luonnollinen riippuvuus kaikista mekanismeista. He ovat kiinnostuneita sekä click-clack, ja harmonikka, ja irrotettava järjestelmä. Opeta lapsellesi sopiva sohva ja hän tekee mielellään itsellensä. Jos lapsesi on liian aktiivinen, ja sohvan on kestettävä useampi kuin yksi reikä, suositaan vetomekanismia luotettavimpana.

Katso lapsellasi kuvia malleista, jotta tulevaisuuden ostos tuo iloa sinulle ja pienelle aarteellesi.

Psykologit neuvovat sinua jättämään klisee ja valitsemaan neutraalit värit lasten sohvalle. Keltainen ruskealla, sinisellä vihreä, valkoinen punaisella sopii sekä tytölle että pojalle.

Tummansininen väri - melko tiukka ja monipuolinen, sopii huonekaluihin molempien sukupuolten koululaisten huoneessa

Tummansininen väri - melko tiukka ja monipuolinen, sopii huonekaluihin molempien sukupuolten koululaisten huoneessa

Tärkeät rakenteelliset yksityiskohdat

Lasten sohvan rakentamisen erityisvaatimukset on suunniteltu varmistamaan tuotteen turvallinen käyttö kaikissa suunnissa. Ensimmäinen asia, joka on välttämättä havaittu sohvan rakentamisessa valmistajalta, on ehdottomasti suojattu vakavilta loukkaantumisilta. Huonekalut sijoitetaan lapsen alueelle. Tiettyyn ikään saakka lapset eivät ole täysin vaarassa. Meluisat ja ketterät pelit muodostavat suurimman osan elämästään. Ne käyvät, hyppäävät, pyörivät, käyttävät koko huoneen tilaa. Ystävät tulevat heidän luokseen, ja sateen kuormitus kasvaa toisinaan. Kaikki tämä on otettava huomioon tuotteen suunnittelussa. Laatu sohva - se, jossa seuraavat vaatimukset täyttyvät:

 • Poissa ovat terävät kulmat ja kovat pinnat, jotka voivat aiheuttaa vammoja
 • Sohvamuuntajassa ei ole mahdollisuutta työntää osia kovista materiaaleista
 • Verhoilussa tulee käyttää ympäristöystävällisiä kankaita ja väriaineita
 • Lasten sohva, liukuva materiaali
 • Kehyksen luotettavuus
Kulmasohva ilman ulkonevia teräviä osia

Kulmasohva ilman ulkonevia teräviä osia

Kehyksen luotettavuus on kriittinen elementti suunnittelussa. Hyvä sohvan runko lapsille on valmistettu luonnollisesta puusta tai metallista. Nämä ovat kestävimmät ja ympäristöystävällisimmät materiaalit. Jotkut valmistajat tarjoavat malleja MDF: stä. Tällaisissa malleissa on vaarana käyttää haitallisia yhdisteitä osien liimaamiseen. Lisäksi niillä on alhainen lujuus ja kestävyys.

Makuualustassa tulisi yhdistää kätevä ja oikea jäykkyys. On mahdotonta, että se koostuu erillisistä osista (tyynyistä). Vain taso, ilman pienintä eroa, pinta. Verhoilua ei saa venyttää yhtä paljon kuin aikuisen tuotteen.

Neutraali vaaleanharmaa sohva kahdelle paikkakunnalle lapselle, joka nukkuu sängyssä samalla. Erinomainen, erittäin monipuolinen tulevan huoneen suunnittelun, valinnan mukaan"на вырост"

Neutraali vaaleanharmaa sohva kahdelle paikkakunnalle lapselle, joka nukkuu sängyssä samalla. Erinomainen, erittäin monipuolinen tulevaisuuden huoneen suunnittelussa, "kasvun" valinta

Täyteaineiden sänky

Vuodon täyteaineesta riippuu lapsen laakerin oikea muodostuminen. Nuorella iällä, kun kaikki vauvan luut ovat aktiivisesti muodostuneita, ei saa antaa hänen tuntea ilmeistä haittaa unen aikana.

Valmistajat käyttävät kahdenlaisia ​​materiaaleja makuualustan täyttämiseksi: jouset ja polyuretaanivaahto.

sohva"дельфин" с выдвижным ящиком для вещей и игрушек. Подойдет для детей постарше. Следите за надлежащим качеством материала. Токсичный ДСП - исключен

Sohva "delfiini" ja laatikko tavaroita ja leluja varten. Soveltuu vanhemmille lapsille. Varo materiaalin oikeaa laatua. Myrkyllinen lastulevy - poissuljettu

Jousilohkot ovat riippuvaisia ​​ja riippumattomia. Ensimmäiset viittaavat vanhentuneisiin rakenteisiin eivätkä sovi lasten sohvalle. Kierrejouset ovat monoliittisia, ja on hankalaa nukkua niissä. Riippumattomassa yksikössä jokainen jousi on pakattu erikseen erityiseen pussiin. Tämä jousien jakauma mahdollistaa kehon viihtyvän asennon. Ja vielä lapsen nukkumispaikalle, jousipatja on kova. Jotta parannat tuotteen mukavuutta, osta ortopedinen patja sohvalle.

Tärkeää! Lasten nukkumiseen tarkoitettu patjan paksuus on oltava vähintään 8 cm

Polyuretaanivaahto sopii nukkumiseen, mutta tärkeintä on, että se on laadukasta. Materiaali on ekologista, hypoallergeenista, helposti kehon muotoa ja yhtä nopeasti palauttaa tasaisen pinnan nukkumisen jälkeen. Se hengittää hyvin, ei kerää tai pölyä.

Molemmilla täyteaineilla on pitkä käyttöikä, mutta hinta on erilainen. Korkealaatuinen jousilohko on kalliimpaa kuin polyuretaanivaahto.

Irrotettava kansi - erittäin kätevä asia, koska lapset tekevät kalusteista likainen melko usein

Irrotettava kansi - erittäin kätevä asia, koska lapset tekevät kalusteista likainen melko usein

Istuinverhoilu

Verhoilumateriaalin laatu on määritettävä ennen kuin sohva saapuu taloon. Loppujen lopuksi et todennäköisesti näe muutamassa päivässä oranssissa istuimessa ruskeaa tahraa suklaakastikkeesta tai kirkkaasta blotista vihreästä akvarestaisesta vaaleanpunaisesta selästä, jota ei voi poistaa. On toivottavaa, että kangasta ei pyyhitään pitkään aikaan eikä se hämää; että se oli miellyttävä kosketukseen eikä aiheuttanut vaivaa vauvoille.

Pienois kopio aikuisen sohvan kahdesta

Pienois kopio aikuisen sohvan kahdesta

Ehdottomasti ei sovellu lasten pehmustettuihin huonekaluihin. Se on pehmeä pinta, joka pyyhitään nopeasti pois. Sama virhe on luonnostaan ​​parvessa. Tapestries ja chenille tunnetaan parhaiksi lasten sohvan verhoilukankaiksi. Luonnollinen, hengittävä, ne eivät vahingoita vauvaa. On helppo poistaa lika niistä.

Nahkaa ja nahkaa voidaan käyttää sohvan verhoiluun, mutta on parempi hylätä ne. Luonnonnahka on kallista, mutta ei ole mitään takeita siitä, että lapsesi ei satuta sitä. Se ei ole häpeä vahingoittaa nahkaa, mutta maksat siistin summan verhoiluun.

Tärkeää! Lasten sohvalle valitaan kangas, jossa on Teflon-kyllästys. Se on immuuneja auringonpilkoihin, eikä siinä ole jälkiä.

Sohvan valkoinen väri taimitarhassa tai leikkihuoneessa? Kyllä, se on mahdollista - irrotettavan kannen avulla

Sohvan valkoinen väri taimitarhassa tai leikkihuoneessa? Kyllä, se on mahdollista - irrotettavan kannen avulla

Hyödyllisiä lisäosia

Sohvamuuntajia, joissa on ulosmittausmekanismi ja harmonikoita, täydennetään vanerilaatikoilla. Ne sopivat kätevästi liinavaatteiden, lelujen, erilaisten lasten pikkutavaroiden säilyttämiseen. Tällaiset mukautukset ovat erityisen tärkeitä pienissä huoneissa, joissa on vaikea löytää tilaa tilava kaappi.

Koristeelliset tyynyt, jotka on liitetty sohviin, ovat hyviä päiväsaikaan. Hyvä, jos niissä on irrotettavat kannet.

Se on melko vaativaa, koska se voi vahingoittaa pelihuoneen huonekaluja: nahkaverhoiluverhoilulla. Samanaikaisesti se on kaikkein edullisin pilaantumisen kannalta - puhdistus vie minuuttia

Se on melko vaativaa, koska se voi vahingoittaa pelihuoneen huonekaluja: nahkaverhoiluverhoilulla. Samanaikaisesti se on kaikkein edullisin pilaantumisen kannalta - puhdistus vie minuuttia

Valitsemme sohvan iän mukaan

Ikätekijä on erittäin vakava valittaessa lasten verhoiltuja huonekaluja. 3 - 5-vuotiaiden lasten on käytettävä lasten sohva-vuode, jossa on kyljykset, jotka säästävät lapsen putoamasta uneen. Heillä on taipumus olla pehmeä pohja, joka luo mukavat lepo- ja lepoolosuhteet. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta laittaa sohva, osta taitettava tuoli, jossa on puskurit. Tällaisten mallien valokuvissa näkyy selvästi, millainen rooli sivupöydissä on.

"Клик-кляк" как запасное спальное место. Кровать для ежедневного сна - над ним

"Click-klyak" vara-nukkujana. Vuode päivittäiseen nukkumaan - sen yläpuolella

Yli viiden vuoden ikäisille lapsille on suositeltavaa ostaa sohva tai nojatuoli "kasvulle". Kun ostat, mittaa laiturin pituus ja valitse marginaalilla.

Yli 10-vuotiaat lapset voivat ostaa sohvia millä tahansa liukuvalla mekanismilla. Pojat mieluummin liikkuvat tai harmonikka, selittävät valintansa nopeuden ja helpotuksen muutoksella. Tytöt ovat hämmästyneempää klikkauspään mekanismin avulla. Jos perheellä on kaksi erilaista ja erilaista lasta, on parempi ostaa heille kaksi nojatuolia tai sohva-muuntajaa, jolloin seinämä jäisi.

Sohva, sisäänrakennettu vaatekaappi. Tämä vaihtoehto on muuten suosittu aikuisten keskuudessa järjestämään makuuhuone pienessä yhden huoneen huoneistossa

Sohva, sisäänrakennettu vaatekaappi. Tämä vaihtoehto on muuten suosittu aikuisten keskuudessa järjestämään makuuhuone pienessä yhden huoneen huoneistossa

Ikä vaikuttaa tuotteen muotoon. Kolme vuotta vanhat, kuten purjeveneet, pienet eläimet, autot, kukat. Nämä kuvat ovat heille ymmärrettäviä, tuttuja, he tuovat heille iloa ja nauttivat miellyttävän unen. Kuusi-vuotiaat ja vanhemmat lapset ajavat kohti epäsymmetrisiä muotoja. Tyynyt erikokoisina, neliöitä, pyöreitä, timanttimuotoisia. Kaksikerroksinen sohvan takana, käsinojat eri korkeuksilla. Sellaiset yksityiskohdat näyttävät tyylikkäiltä ja aikuisilta.

Nuoret, toisin kuin nuoremmat lapset, pitävät mieluummin minimalismia muunlaisina. Kuitenkin, jos kasvatat Gulliveria, ja hänen 12-13 vuoden ajan koskettaa kattokruunun päätä, silloin jo olemassa oleva ja vetäytyvä mekanismi ei auta - normaaleja aikuisia ulottuvuuksia tarvitaan.

Missä laittaa sohva

Ennen kuin ostat sohva-muuntajan, ota huoneen mittaukset. Huomaa, että sohvan pituus kasvaa. Liitä huoneen mitat valitun tuotteen mitat. Määritä paikka, johon voit laittaa sen.

Kaksi sänkyä pienessä päiväkodeissa, minimalistisesti koristeltu valkoisilla ja vihreillä sävyillä

Kaksi sänkyä pienessä päiväkodeissa, minimalistisesti koristeltu valkoisilla ja vihreillä sävyillä

Lasten sohvien vakiokoot ovat pituudeltaan 180-200 cm ja leveydeltään 60-80 cm. Valmistajat eivät rajoitu tiettyihin parametreihin ja tarjoavat asiakkaille vakiintuneita tuotteita. Etsi eri kaupoissa malli, joka sopii optimaalisesti lapsesi huoneeseen.

Aseta sohva seinälle, erillään lapsen työalueesta. Älä aseta sitä lähelle ikkunaa, jossa voi olla luonnoksia. Ajattele lattiaa. Delfiinissä ja valssaimessa on pyörät. Jotta sohva liukui helposti irti, heidän ei pidä tarttua matolle tai matolle. Harmonikka- tai napsautussuunnitelmassa tämä näkökohta on merkityksetön. Toinen syy on miettiä, millainen liukuva mekanismi on valittava.

neuvosto: piirrä huoneen suunnitelma, aseta huonekalut siihen ja näe missä sohva sopii parhaiten

Asenna sisätiloihin

Lasten sohvien erilaisten mallien vuoksi ei ole vaikeata valita mallia valmiiseen sisätilaan. Tietenkin hänen on säilytettävä huoneen yleinen tyyli.

Tiukasti tyylikäs sisustus huoneeseen teini-ikäinen poika. Sohva - suuri, joka mahtuu isäntänsä lukuisiin vieraisiin

Tiukasti tyylikäs sisustus huoneeseen teini-ikäinen poika. Sohva - suuri, joka mahtuu isäntänsä lukuisiin vieraisiin

Lastenhuone on yksi sisustuksen monimutkaisimmista tiloista talossa. Siinä on yhteys: työpaikka, leikkialue ja makuuhuone. Vanhempien tehtävänä on järjestää lapsen elinympäristö mahdollisimman mukavaksi ja mukavaksi. Ensinnäkin päättää sisustuksen tyylistä.

Sohva-nojatuoli vaaleanpunainen, jossa istuimen verhoilu kuvio

Sohva-nojatuoli vaaleanpunainen, jossa istuimen verhoilu kuvio

Merimetsissä on sopiva sohva, joka on valmistettu sinisestä, keltaisesta, sinisestä sävystä. Erinomainen, jos se stiloituu veneeksi tai lelu veneeksi. Tämä tyyli on rakastettu poikien. Jos lapsesi rakastaa kaikkia sarjakuvia, koristele huoneesi jonkin suosikki sarjakuvaan. Dalmatian tuoli sopii täydellisesti kuuluisan elokuvan pieneen tuulettimen sisätilaan.

Vaalea vaalea käytännöllinen irrotettava sohva

Vaalea vaalea käytännöllinen irrotettava sohva

Huone a la Barbie - sisustuksessa on vaaleanpunainen ja kullanvärinen väri. Hänen sohvalle vaaleanpunaiselle verhoilulle, tyyny-sydämille. Klassinen ulosvedettävä sohva nauhalla tai värit erottuvasti korostavat lapsen vakavuutta, keskittymiskykyä älyllisiin peleihin oppimiseen ja innostuneisuuteen. Luonnolliselle tytölle luonnollisesti luodaan tila aiheeseen, esimerkiksi metsäluontoon.

neuvosto: pastelli-verhoiluvärit visuaalisesti laajentavat huoneen ja antavat sille ilmapiirin. Raskaat tummat ja hyvin kirkkaat sävyt vaikuttavat kielteisesti lapsen psyykeihin.

Tummansininen"navy" цвет - отличный выбор для комнаты мальчика

Tumma laivastonsininen väri on erinomainen valinta poikan huoneelle

Pieni ja suuri huone

Sana "sohva" näemme suuren huoneen. Onneksi lasten sohva vastaa sen kokoa. Mallia valittaessa ei kuitenkaan voida sivuuttaa huoneen mittoja, joissa se on.

On hienoa, jos sinulla on suuri lastenhuone. Se sopii sohvaan millä tahansa liukuvalla mekanismilla. Erinomainen vaihtoehto tilava huone - lapsen kulmasohva. Hän lisää viihtyisän huoneen, tukee huoneen ergonomiaa ja on erinomainen makuupaikka. Suuressa lastentarhassa kaksi sohvaa, joissa on harmoninen järjestelmä, joka on kaikkein kompakti liukumekanismien joukossa, on helppo nousta ylös. Jos sinulla on epätasa-arvoiset lapset, voit laittaa lasten nojatuoli jousilla ja sohva-napsautuksella.

Taitettuun korkeaan sohvaan voidaan menestyksekkäästi siirtyä lastentarhan ikkunaan. Älä aseta sitä lämpöpatterin läheisyyteen, jos se sisältää lastulevyn osia!

Taitettuun korkeaan sohvaan voidaan menestyksekkäästi siirtyä lastentarhan ikkunaan. Älä aseta sitä lämpöpatterin läheisyyteen, jos se sisältää lastulevyn osia!

Pienemmän huoneen mallia on vaikeampi valita. Tällöin vanhemmat tahtovat ostaa taitettavaa tuolia. Mutta voit valita sohvan. Esimerkiksi pieni irrotettava malli tai pieni napsautusliina.

Tuoli on myös tärkeä, kun talossa ei ole lastenhuoneita ja lapsi nukkuu olohuoneessa. Jälleen kerran valinta kuuluu harmonikalle, mutta voit myös ottaa napsautuksen.

Kaksikerroksinen sohva-muuntaja on huonekalu lapsille, jossa on kaksi vuokralaista. Päivänä, jolloin malli poistetaan kapealle, muodostaen yhtenä kokonaisuuden seinän kanssa. Yöllä sängyt vedetään ulos, ja lapset nauttivat unessa.

Hyllysohva on kätevä paikka sekä päivittäiseen lepoon että television katseluun ja pelejä varten

Hyllysohva on kätevä paikka sekä päivittäiseen lepoon että television katseluun ja pelejä varten

Sohvan tarkistaminen varastossa

Sisustuksen tyyli määritellään, kokoja koordinoidaan, sohvan muoto ja väri valitaan, - on aika mennä ostamaan. Kun tulet kauppaan, ota yhteyttä myyjään. Siirry valittuun malliin ja suorita seuraavat toimenpiteet:

 1. Tunne sohva. Sen on oltava pehmeää istuimella, käsinojilla ja selkänojilla ja kiinteämpiä muualla rakennuksen kehällä
 2. Aiotteko asentaa sohvan huoneen keskelle? Kiinnitä huomiota takalasin materiaalin väriin.

  Pienikokoiset modulaariset pehmustetut huonekalut 10-vuotiaille lapsille. Soveltuu leikkihuoneeseen

  Pienikokoiset modulaariset pehmustetut huonekalut 10-vuotiaille lapsille. Soveltuu leikkihuoneeseen

 3. Muista taittaa ja taita malli useaan kertaan varmistaaksesi, että liukuva mekanismi toimii. Huomaatko pienimmän takavarikon tai epäilyttävän huuhtoutumisen? Siirry toiseen otokseen. Varmista, että sohva on säädetty helposti, ja lapsi voi tehdä sen itse.
 4. Katsokaa sänkyä taivutetussa muodossa. Hänellä ei pitäisi olla korkeuseroja.
 5. Selvitä täyttötyyppi.
 6. Istu sohvalle. Jos myyjät ovat sallittuja, makuulle. Joten tunnet sängyn mukavuuden.
 7. Kysy myyjältä tyyppi verhoilukankaasta. Tarkista virheet; tarkista myös saumojen tarkkuus ja verhoilun kiinnitys.
 8. Jos sohvalla on laatikot, siirrä ne. Heidän pitäisi kävellä helposti ja älä hyppää ulos urista.
 9. Tarkista mitat. Varmista, että malli sopii lapsen ulottuvuuksiin.
 10. Tarkista sohvan vakaus. Ravista sitä, yritä painaa selkänojaa: jos sohva kääntyy helposti, kieltäytyvät ostamaan. Asennettu huoneen keskelle, se laskee, mikä voi johtaa lapsen traumaan.

Älä epäröi tehdä tällaista tarkistusta niin, että et tule pettymään ostoon.

Valoisa sohva lukemiseen ja peleihin, ilman muutosmahdollisuutta

Valoisa sohva lukemiseen ja peleihin, ilman muutosmahdollisuutta

Teemme tilauksesta

Sadat valokuvat tarkistettiin, he menivät ostoksille, mutta et löytänyt mitä tarvitsitte? Ota yhteys huonekalupajaan. Kokeneet huonekalulaitteet toimivat millä tahansa liukuvalla mekanismilla. He tekevät sekä klikkauspelistä että harmonikosta materiaaleista, jotka sinä olet valinnut makusi mukaan.

Lisäksi tilauksen yhteydessä voit pyytää verhoilukankaan sivutaskut sohvalle; täydentää sitä ulosvedettävällä kori.

Työpajoja ei ole rajoitettu sekä kokoluokissa että kokoonpanossa - ne tekevät piirustuksia piirustuksen mukaan ja tuottavat täsmälleen haluamasi sohvan. Tietenkin yksittäisesti valmistettu tuote maksaa enemmän kuin tehtaan sohva myymälässä. Mutta jos otat kasvua, niin se täysin oikeuttaa rahat, joita käytit.

Aktiivisten lasten huonekalujen verhoilun parhaat materiaalit ovat kuvakudos ja kenilä. Nahka on myös hyvä valinta

Aktiivisten lasten huonekalujen verhoilun parhaat materiaalit ovat kuvakudos ja kenilä. Nahka on myös hyvä valinta

Hyödyllisiä vinkkejä

Jos ostat sohvan 3-vuotiaalle lapselle, älä kiirehdi poistamaan sänkyä lastentarhasta. Anna lapselle aikaa tottua uuteen nukkumapaikkaan. Huomioi itsesi siitä, kuinka hän hallitsee sen, ja kuinka mukava se on.

Jos olet huolissasi verhoilun rehellisyydestä - osta valmis suojus tai kaunis sisätilaan sopiva huopa.

Sohva, jossa on mekanismi"дельфин" и необычный угловой диван-кресло с сиденьем округлой формы

Sohva, jossa on "delfiini" -mekanismi ja epätavallinen kulmasohva-nojatuoli, pyöristetty muotoinen istuin

Laske sohvan toimintaa 5-7 vuodeksi. Jos tuotteen mitat mahdollistavat sen käytön - vedä verhoilu. Vastaa sohvan väri keskittyen lapsen luonteeseen. Jos passiivinen ja laiska, kirkkaat värit ja mallit toimivat. Toiminta herättää rauhallisesti hämärtyviä piirroksia ja mykistää värejä.

Ei ole välttämätöntä ostaa kahta lasta, vaikka ne olisikaan kaksoset, sohvat, joilla on sama väri ja muoto. On oikeampaa valita verhoilun väri ja muoto, joka perustuu kunkin lapsen toiveisiin.

Koristeellinen lasten sohva, jolla on epätavallinen korotus ja istuimet

Koristeellinen lasten sohva, jolla on epätavallinen korotus ja istuimet

Vahvista saadut tiedot visuaalisella esimerkillä katsomalla tätä videota:

Vauvan sohvat modernissa sisätilassa (100 kuvaa): tyyli, mukavuus ja terveellinen vauva-unta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 73 =