Rauhallinen sisustus sinivihreään sävyyn

Rauhallinen sisustus sinivihreään sävyyn

Lastenhuone - ei pelkästään tavanomaisia ​​nukkumis-, opiskelu- ja pelitiloja, tämä on pienen miehen koko maailmankaikkeus. Ja sillä ei ole väliä millainen ulottuvuus tämä maailma on, tärkeintä on täyttää se ihmeillä mahdollisimman paljon. Tämän vaikean tehtävän suorittamiseksi ja samalla ergonomisesti järjestää tilaa, lasten vetäytyminen sohvat. Nykyaikaiset mallit yllättävät sinua paitsi toiminnallisuudella ja hinnoilla, myös mielenkiintoisilla visuaalisilla ideoilla!

 • Mekanismityypit
 • Lomakkeet ja materiaalit
 • Korvattavissa olevat lisäykset
 • Yleinen suunnittelu
 • Hyödyt ja haitat
 • Miten valita?
Tyylikäs huoneenvalkoinen huone, jossa on valkoiset huonekalut

Tyylikäs huoneenvalkoinen huone, jossa on valkoiset huonekalut

Mekanismityypit

Irrotettava järjestelmä on tyypillinen rullamekanismi, jossa istuimen sisäosat ovat kiinnitetyt pyörät, jotka kulkevat sohvan runko-ohjaimilla. On suositeltavaa vetää erityinen hihna - ja täysi-ikäinen nukkuja on valmis. Järjestelmässä on useita lajikkeita:

 1. Poistettava standardi - Istuimen istuin ulottuu eteenpäin ja taitettu muoto sijaitsee sohvan keskellä.
 2. "Harmonikka" - Järjestelmä toimii harmonisen periaatteen mukaan. Sinun tarvitsee vain vetää erityinen silmukka.
 3. Slip-ulosvedettävän - pohja kallistetaan, ja tyhjässä tilassa selkä on alhaisempi tai erikoinen tyyny.
Liukuohjelmaa

Liukuohjelmaa

Jokainen kolmesta vaihtoehdosta antaa mukavan nukkumispaikan tasaiselle pinnalle. Leveys riippuu sohva.

Huomautus! Ensimmäinen tyyppi on suosittu, koska se on yksinkertaisin järjestelmä sohvan rakentamisesta ja pieni lapsi voi istuttaa istuimen omalla tavallaan.

Lomakkeet ja materiaalit

täyte

Poistuvan mekanismin lisäksi täyteaine on toinen keskeinen kriteeri. Se on se, joka määrittää vauvan mukavuuden ja laadun.

Täytteen tyyppi ominaisuudet
Sintepon • kevyt synteettinen materiaali, joustava ja kestävä, antaa hyvän tilavuuden, vastustaa sienen muodostumista
Polyuretaanivaahto • ympäristöystävällinen vaahto, joka voi säilyttää alkuperäisen muodonsa monien vuosien ajan
Periotek • Jaksot ovat luonteeltaan luonnollisia tai keinotekoisia, jolle on tyypillistä lisääntynyt tiheys
hollofayber • valmistettu hypoallergeenisista raaka-aineista palauttaa nopeasti muodon minkä tahansa muodonmuutoksen jälkeen
lateksi • viittaa ortopedisiin materiaaleihin, toistaa kehon ääriviivat ja jakaa automaattisesti kokonaiskuorman automaattisesti. Kalliimpia kuin muut lajit, mutta tunnustettu ortopediseksi

Tärkeää! Täyteaineet ovat jousikuormitettuja ja joustamattomia, etusijalla toisessa - lapsi ei loukkaudu tällaiseen sohvaan, vaikka se hyppääkin kattoon joka päivä.

Pehmustetut huonekalut polyuretaanivaahdosta kestävät pitkään

Pehmustetut huonekalut polyuretaanivaahdosta kestävät pitkään

verhoilu

Se voi olla mikä tahansa tiheä kangas.

Suosituimmat vaihtoehdot:

 1. velvet ja velour - pehmeä ja helppo huolehtia;
 2. jacquard - tiheä ja vastustuskykyinen lian ulkonäköön;
 3. iho tai iho - kauniisti ja helposti pestä, edellyttäen että ei ole lemmikkejä, jotka voivat naarmuttaa niitä;
 4. Teflonpinnoitteiset kankaat - älä imuroi vahingossa vuotaneita nesteitä ja ne puhdistetaan helposti.

Jos sinulla on vaikeuksia valita verhoilu, voit ottaa kaikki sohva periaatteessa edullisia, tärkein asia siinä - itse mekanismi ja laadun täyteaine.

Vihje! Vaihtoehtoisesti voit aina ostaa tiheä ja vedenpitävä kangas. Tällainen sohva ei pelkää vuotavia maaleja tai mehua, toinen "iho" on helppo poistaa ja poistaa.

Velourin verhoilu on erittäin suosittu ja helppohoitoinen

Velourin verhoilu on erittäin suosittu ja helppohoitoinen

Nahkaverhoilu on helpompaa puhdistaa

Nahkaverhoilu on helpompaa puhdistaa

Korvattavissa olevat lisäykset

 • Mallin rakenteesta riippuen lasten sohvat, joissa on irrotettava mekanismi, voivat olla lisävarusteita liinavaatteiden ja lelujen säilytyspaikkoja. Yleensä se on sisäänvedettävä tai sisäänrakennettu laatikot alemmasta istuimen alla tai laaja käsinojista.
 • Jotkut sohvat on varustettu sivuseinällä, jossa on pienoiskoossa hyllykkö. Huoneen keskelle suunnitellut mallit on varustettu takaseinän mini-seinällä.
 • Lähes kaikki nuorimman sohvat ovat pehmeät reunat, jotka estävät putoamisen ja suojaavat iskuilta, kun vauva muuttuu uneksi.

Yleinen suunnittelu

Pehmustettujen huonekalujen kehittäjät huomioivat nykyaikaisten lasten edut ja tarjoavat uskomattomia ratkaisuja. Pehmeät sohvat menevät taustalle ja johtavat asemat ovat malleja suuren pehmeän lelun muodossa. Kun tulet käymään, olet yllättynyt, että odotettavissa oleva lepoaika on korvat ja hännän tai jopa runko, joka vetää sen päälle laituripaikka. Pään tässä tapauksessa toimii täydellisesti takana, ja tassut käsinojilla.

Huomautus! Melko usein on sohva-lukot, metsämökit, Cinderellan tai Snow White talot, vetureita, aluksia, busseja, autoja ja ei vain. Valintasi on lapsillesi!

Hyödyt ja haitat

Lasten ulosvedettävä sohva on epäilemättä pieni pyörän ihme. Hän voitti lapsille ja heidän vanhemmilleen rakkauden, koska hänellä oli useita etuja.

 1. Yksinkertainen ja samanaikaisesti vahva mekanismi - Helppokäyttöinen lapsiin ja se on suunniteltu valtavan määrän nimityksiä / taitoksia.
 2. Suuri valikoima - suunnittelijat ovat yrittäneet kunnioittaa: sopiva väritys ja muoto tytöille ja pojille.
 3. Kompaktit - toisin kuin kiinteä vuode, vapauttaa paljon tilaa pelejä, mutta samaan aikaan milloin tahansa se muuttuu täysin analogiseksi.
 4. Turvallisuus - kaikki lasten mallit on varustettu vanteilla ja niissä on pehmeä verhoilu, joka sulkee pois ulkonevat terävät kulmat, joita voi vahingossa iskeä tai naarmuttaa.
Pehmustetut kalusteet kirkkaat värit sopivat pienelle lapselle

Pehmustetut huonekalut kirkkaat värit - erinomainen pienelle lapselle

Ottomaani teini-ikäisen huoneen huoneeseen

Ottomaani teini-ikäisen huoneen huoneeseen

Pieni ottomaani muuttuu sängyksi

Pieni ottomaani muuttuu sängyksi

Jos pidätte haittoja, niitä on vaikea kutsua, mutta nämä ovat joitain kiistanalaisia ​​vivahteita:

 1. He sanovat, että sänky on kätevämpi selkäranka, mutta tekniikka on niin edennyt, että moderni sohva ei ole huonompi kuin ortopediset parametrit.
 2. Se, että liukumekanismit ovat usein rikki, on vahvistamaton myytti. Järjestelmä on niin voimakas, että se ei voi rikkoa sohvaa ehkä parin vuosikymmenen ajan, mutta se korjataan vain. Kaikki osat ovat kaupallisesti saatavilla ja niitä vaihdetaan.
 3. Uskotaan, että on ikävää, jos lapsi pystyy kokoamaan / asettamaan sohvan. Tämä on toinen myytti!

Huomautus! Lapset rakastavat kaikkea liikuttavaa, irrotettavia ja nauttivat virkistyspaikastaan ​​ilman vanhempiensa apua, itsevarmuutta.

Verhoiltu huonekalut keltavihreä väri

Verhoiltu huonekalut keltavihreä väri

Avoimessa näkymässä sängyllä on pienet suojaavat reunat

Avoimessa näkymässä sängyllä on pienet suojaavat reunat

Makuuhuone pienelle tytölle

Makuuhuone pienelle tytölle

Miten valita?

Mallien runsaus mahdollistaa oikean valinnan. Tärkeintä on tietää tarvittavat kriteerit. Ensimmäinen indikaattori on mekanismin luotettavuus, toinen puun ja täyteaineen puun (puun) laatu, maamerkit ovat lujuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Sitten voit kiinnittää huomiota verhoilu riippuen siitä, käytätkö sitä kansi, ja ulkoiseen suunnitteluun.

Huomautus! Ei ole tarpeen valita kallein nahkasohva lateksin sisällä. Voit valita hyvän polyuretaanivaahtomuovin ja ostaa kotelon. Kultaisen keskiarvon periaate toimii aina.

Lasten sohva on huonekalu lepotilaan ja nukkumiseen, joten on erittäin tärkeää noutaa laatutuote. Mutta on yhtä tärkeää muistaa, kuinka aikuiset ja lapset ymmärtävät maailmaa.

Vihje! Jos et halua vain omaa mukavuutta, mutta haluat todella miellyttää poikasi tai tyttäresi, kiinnitä huomiota myös näennäisesti merkityksettömiin pieniin asioihin. Uppoudu hetkeksi lapsuuden maailmaan, muista unelmistasi ja toiveistasi, ja sitten lapset leikkasivat ilolla monta vuotta, laittaen nukkeja pehmeä lasten talo tai istuu sohvabussin pyörän takana!

Dolphin-malli

Malli "delfiini"

Lasten pehmustetut huonekalut

Lasten pehmustetut huonekalut

Valitse lasten vetäytyvä sohva: mekanismeja ja niiden ominaisuuksia koskevat vaihtoehdot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6