Lasten tilojen sijoittelu kirkkaissa väreissä

Suunnittele lasten tilaa kirkkaissa väreissä

Lapset - elämän kukat - kasvavat hyvin nopeasti. Ja nyt hieman onnellisuuden palloa, joka sai sairaalasta noin 10 vuotta sitten, yhtäkkiä muuttui henkilöksi, jolla oli omat mielipiteensä ja toiveensa. Vanhempien pitäisi ajatella tällä hetkellä Korjaus lastenhuoneessa. Kaiken kaikkiaan, jos aiemmin se virallistettiin vanhempien näkemyksen mukaan, nyt lapsen on opittava ilmaisemaan ajatuksia ja ajatuksia itsenäisesti. Huoneen sisustuksen suunta tyttöön riippuu useista tekijöistä: huoneen koko, teini-ikä, haluamasi tyyli.

pitoisuus

 • Valinta perustuu koon mukaan 
 • Mitkä tyylit sopivat sinulle?
 • Ikä ja sen merkitys
 • Soittaminen kahdelle tytölle
Menestyksellinen kaavoitustila antaa sinulle mahdollisuuden liikkua mukavasti

Menestyksellinen kaavoitustila antaa sinulle mahdollisuuden liikkua mukavasti

Valinta perustuu koon mukaan

Huoneen koko vaikuttaa siihen, mikä on lopullinen päätös sen suunnittelusta. Loppujen lopuksi enemmän vanhempia on paikka, sitä enemmän tilaa on tarjolla.

 1. Oletus 10 neliömetrillä. m. Jos huone on pieni, tämä ei ole tuomio. Kaikki, mitä tarvitsee viedä mukavuuteen, on pöytä, vaatekaappi ja sänky. Koska tytöt, kuten vaaleat värit, pystyvät visuaalisesti laajentamaan tilaa, huone ei näytä liian tiukalta ja epämukavalta.
  Valkeat sisätilat kapeasta huoneesta

  Valkeat sisätilat kapeasta huoneesta

  Maitovärit helpottavat alueen visuaalista lisäämistä

  Maitovärit helpottavat alueen visuaalista lisäämistä

 2. Oletus 12 neliömetrillä. m. Tässä huoneessa on enemmän vapaata tilaa, joten tilaa sohva, johon voit istua tyttöystäväsi. täytyy ripustaa hyllyt, niin että tyttäresi voi laittaa kirjoja, kosmetiikkaa, leluja.
  Bed on palkintokorokkeella auttaa säästämään tilaa asioille

  Penkillä oleva sänky auttaa säästämään tilaa asioille

  Huonekalusarjan kompakti kokoonpano

  Huonekalusarjan kompakti kokoonpano

 3. Huone on 16 neliömetriä. m. Suuri lastenhuone - todellinen unelma lapsista ja vanhemmista. Siinä voit laittaa iso vaatekaappi ja myös sohva, sänky ja raastava järjestää kaikki tarvittavat toiminnalliset ja koristeelliset esineet.
  Hyvä valaistus lisää tilaa edelleen

  Hyvä valaistus lisää tilaa edelleen

  Mielenkiintoinen ratkaisu suuriin makuuhuoneisiin

  Mielenkiintoinen ratkaisu suuriin makuuhuoneisiin

Kiinnitä huomiota! Ei ole väliä, mikä alue on huone, sillä jopa kymmenellä neliömetrillä voit luoda todella paratiisi, joka miellyttää prinsessasi kauneudellaan ja persoonallisuutensa vuoksi.

Mitkä tyylit sopivat sinulle?

Vanhemmat ja lapset haluavat, että valittu tyylitiede heijastaa täysin kasvavan tytön sisäistä tilaa, joten on syytä harkita lapsen mielipidettä. Alla on muutamia yleisiä tyylejä, joita teini-ikäiset yleensä pitävät.

 • "New York." Tämä tyyli on henkisesti houkutteleva 12-vuotiaille lapsille, koska se on epävirallista ja mielenkiintoista. Tällaiselle suunnalle on ominaista sellaiset yksityiskohdat kuin mahdollisimman yksinkertainen, koristeellinen kirkas elementti.

 • "Paris". Tämä muotoilu on varmasti miellyttävä luonto romanttinen ja hieman unelias. Loppujen lopuksi sen puitteet merkitsevät hienostuneisuutta yksityiskohtaisesti, tyylikkyyttä ja yksinkertaisuutta kaikessa. Tämä tyyli käyttää paljon valkoinen, maali, taustakuva, taotut kalusteet ja erilaiset nokkakannat.

 • nykyaikainen. Tämä suunta antaa tilaa fantasialle. Kuten kaikki modernit alueet, tämä tyyli merkitsee kätevyyttä ja käytännöllisyyttä. Ominaisuudet koostuvat yksinkertaisista ja ytimekkäistä linjoista, värin paletin toiminnallisuudesta ja pehmeydestä.

 • klassinen. Ilman tätä suuntaa nykyään ei voi tehdä mitään. Klassinen sisustus on yksinkertaista ja sopii kaikkina aikoina. Siksi, jos lapsesi ei kaipaisi muodikkaita uutisia ja haluaa kaikkea tiukkuutta ja yksinkertaisuutta, voit lopettaa tämän vaihtoehdon kokonaan.

 • Hi-Tech. Se on ultramodern klassikko, jolle on ominaista hieman kylmä. Jos haluat sopeutua lapsen huoneeseen, se voi saavuttaa erittäin hyvän tuloksen. Erottavista ominaisuuksista ovat huonekalusuunnitelmat lasista, poissaolo verhot perustuen kankaaseen, sileä lattia.
Tiukka tyylikäs sisustus lasten makuutilaa

Tiukka tyylikäs sisustus lasten makuutilaa

 • minimalismia. Tämä alue sisältää edellisten tyylien ominaisuuksia, mutta se on varattua ja mahdollistaa paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia. Plus on mahdollisuus myöhemmän tyylin muokkaamiseen lasten toivomusten mukaisesti.
Varastointijärjestelmän luova ja käytännöllinen muotoilu

Varastointijärjestelmän luova käytännön muotoilu

Makuuhuoneen vauva minimaalisuuden tyyliin

Makuuhuoneen vauva minimaalisuuden tyyliin

 • Rock. Jos lapsesi viedään pois tämän musiikin suuntaan, voit helposti pelata hänen kanssaan ja suorittaa huoneen tyylin identtisessä tyylissä. Tätä tarkoitusta varten se on mahdollista maalata seiniin graffiti, valokuva, Julisteet ja julisteita muusikoilla, kitaroilla.
Kapinallinen luonne nähdään valoisen makuuhuoneen suunnittelussa

Kapinallinen luonne nähdään valoisen makuuhuoneen suunnittelussa

Vihje! Kuten näet, huoneen sisustuksessa on paljon tyylisuuntia ja ohjeita. Sinun tarvitsee vain valita optimaaliset vaihtoehdot.

Tyylin valinta iän mukaan

Valitse tyyli voi perustua tyttön ikäominaisuuksiin. Muista kuitenkin, että teini-ikäinen on teini-ikäinen, ja jos yksi lapsi leikkelee nukkeja 12-vuotiaana, niin toinen on aikuisten etuja.

 1. 10-12 vuotta. Tänä ajanjaksona lapsen elämää lapsen elämässä on edelleen läsnä, koska hän on kiinnostunut sarjakuvista, nukkeista, mutta hän haluaa näyttää aikuiselta ja itsenäiseltä. Siksi sarjakuvien sankareiden sijasta on välttämätöntä antaa etusijalle vain kirkkaita maaleja ja valokuvataustakuvia. Vanhempien tulisi kiinnittää erityistä huomiota työalueella, koska lapsen täytyy opiskella pitkään ja tarvitsee tilava pöytä mukava tuoli.
  Hieno pastellivärit sopivat erinomaisesti nuoren naisen makuuhuoneeseen

  Hieno pastellivärit sopivat erinomaisesti nuoren naisen makuuhuoneeseen

  Ihmeelliset epätyypilliset myyntipisteet auttavat sinua virittämään oikeaan tilaan

  Ihmeelliset epätyypilliset sävyt auttavat sinua virittämään oikealla tavalla

 2. 14-15 vuotta. Tällä hetkellä nuorta naista voidaan oikeasti pitää aikuisena. Hänen huoneestaan ​​on poissa lasten kirjoja ja lukuisia leluja. On aika uuden huoneen järjestelyyn. Ikää luonnehtii jo muodostunut persoonallisuus ja luonne, joten vanhempien pitäisi luottaa prinsessansa makuun suunnittelun suunnittelussa. Kaikki päätökset sisustuksen koristelemisesta on otettava yhteen.
  Valoisa tunnelma tyyliin boho

  Valoisa tunnelma tyyliin boho

  Romanttinen kuva tyttöjen tytöistä

  Romanttinen kuva tytön makuuhuoneesta

Aikakaudesta riippumatta keskeiset elementit, jotka vaativat erityistä huomiota, ovat esimerkiksi sänky, työskentelytila, vierailijoiden vastaanoton paikka.

Soittaminen kahdelle tytölle

Jos kahdella sisarella on noin ikä, niin he ovat tyttöystävä tämän tekijän vuoksi, mutta samalla kilpailijat yhteisen alueen vuoksi. Siksi tila olisi järjestettävä siten, että riitoja ei ole. Seuraavassa on joitain sääntöjä, joiden avulla voidaan saavuttaa yleinen harmonia ja tasapaino lastenhuoneen sisustuksessa:

 • Jos huone ei ole suuri, ehdotetaan asentavan nukkumerkkikompleksin asentamista kaksi sänkyä sijaitsevat yläosassa. Yhdessä heistä laitetaan laatikoita ja hyllyjä, ja toisen sijasta sohva järjestetään. Tämä lähestymistapa takaa sleep-kiistojen estämisen ja luo mahdollisuuksia sisäisen tilan tallentamiseen.
Koulutusalue kahdelle parvihuoneen alla

Koulutusalue kahdelle parvihuoneen alla

 • Avoin kysymys on siitä, missä tytöt tekevät kotitehtäviään. parvisängystä, Tietenkin se säästää tilaa, mutta sinun on asetettava kaksi pöytää, jotta prinsessasi voivat vapaasti ja helposti tulla. Toteutuksessa löytyy alkuperäisiä pienikokoisia pöytiä, jotka eivät tarkoita laatikoita, ja suosivat myös niitä taitettava pöytä. Jos päätät vielä asentaa kaksi pöytää, sinun on sijoitettava molempien huonekalujen vieressä tarpeeksi luonnonvaloa. Myös jokaisessa pöydässä on oltava lampun.
Erillisten opintataulukoiden ja sänkyjen mukava järjestäminen

Erillisten opintataulukoiden ja sänkyjen mukava järjestäminen

 • Asioiden säilyttämiseen liittyvä ongelma on myös etualalla. Osa vaatteista ja liinavaatteista voidaan sijoittaa laatikoihin sängyn alla. Mutta saada korkea vaatekaappi tarvitaan. Se laittaa kaikki tarvittavat asiat lastenhuoneen varastointiin. Jos et voi laittaa vaatekaapin lastenhuoneeseen näihin tarkoituksiin, voit käyttää sitä käytävä (jos sen mitat mahdollistavat sen tekemisen). Huoneessa on jätettävä mahdollisimman paljon vapaata tilaa.
Huoneen jakaminen on liukuovi ja yhteinen pukuhuone

Huoneen jakaminen on liukuovi ja yhteinen pukuhuone

Vihje! Huonekalujen ominaisuuksien ja korostusten järjestelyjen noudattaminen antaa vaikuttavan tuloksen korjauksesta. Sinun prinsesi on iloinen!

Lastenhuone IKEA-tyyliin

Lastenhuone IKEA-tyyliin

Tehtävä on saavutettavissa: varustamme tilaa teini-ikäiselle tytölle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =