Kasvava tuoli lapselle - yleiskalusteet kaikille ikäryhmille

Kasvava tuoli lapselle - yleiskalusteet kaikille ikäryhmille

Niistä ortopedinen ja lasten huonekalujen muuttaminen kasvava tuoli lapselle on erityinen paikka. Loppujen lopuksi hän auttaa häntä muodostamaan oikean asenteen jo varhaisesta iästä lähtien, takaa normaalin kehon kehittymisen ja näin ollen vapauttaa monia terveysongelmia, jotka saattavat syntyä tulevaisuudessa. Perinteiset tuolit ja nojatuolit myös tehdä hyvää työtä tässä tehtävässä, mutta lapset kasvavat hyvin nopeasti, joten vanhojen kalusteiden käyttö on mahdotonta, ja uuden hankkiminen voi merkittävästi vahingoittaa budjettia. Tuoli, joka kasvaa lapsen kanssa, on paljon kannattavampaa ostaa, koska se sopii sekä nuorille että nuorille muruille. Sen ansiosta voit helposti vaihtaa selkänojan, istuimen ja jalkalaudan korkeuden, mikä tekee siitä mahdollisimman mukavaksi, jotta lapsi voidaan sijoittaa mihin tahansa korkeuteen ja ihonväriin. Pitkäikäisyys ja houkutteleva muotoilu varmasti nauttivat vanhemmille.

sisältö:

 • Tarvitsetko kasvavaa tuolia?
 • Kasvistuvien tuolien ominaisuudet
 • Kasvistuvien tuolien edut
 • Mikä on ihanteellinen tuoli?
 • Suosittuja valmistajia
 • Asiantuntijoiden lausunto
Kasvava tuoli näyttää orgaanisesti muiden tuolien kanssa

Kasvava tuoli näyttää orgaanisesti muiden tuolien kanssa

Lasten tuolin oikea korkeus säädellään

Lasten tuolin oikea korkeus säädellään

Kasvava tuoli vahvistaa jopa pienimpien lasten jalat

Kasvava tuoli vahvistaa jopa pienimpien lasten jalat

Tarvitsetko kasvavaa tuolia?

Lasten kasvatettavat pöydät ja tuolit ovat hyvin suosittuja, koska ne auttavat vanhempia huolehtimaan vauvojensa terveydestä, eivätkä ajattele vuosittain huonekalujen vaihtamista lastentarhoissa. Mutta lapsen vastaanottoa ei ehkä tarvita pian, ja tuoli on tarpeen milloin tahansa, aina varhaisimmasta alkaen. Siksi kasvava malli olisi ostettava jo vauvan synnytyksen jälkeen, koska sitä voidaan käyttää 6 kuukauden kuluttua ja yläikäraja ei ole lainkaan rajoitettu.

Kasvava tuoli soveltuu myös vauvoille

Kasvava tuoli soveltuu myös vauvoille

Koululaiselle kasvava tuoli muuttuu korvaamattomaksi, koska paljon aikaa käytetään työtaulukko, ja opetusten tekeminen on paljon tuottavampaa ja istuu mukavalla tuolilla. Lisäksi on tärkeää seurata kehon sijaintia pöydällä oikean asennon muodostamiseksi ja välttää selkärangan ongelmia tulevaisuudessa.

neuvosto: kasvava tuoli lapselle voidaan ostaa etukäteen myös esikouluikäiseltä ja lopulta säätää sen korkeutta riippuen vauvan kasvusta ja tarpeista.

Kun ja pöytä ja tuoli kasvaa lapsen kanssa, seuraa asentoa entistä helpommin ja osaa oppia, lukea tai piirtää paljon mukavammin. Siksi asiantuntijat suosittelevat hankkimaan välittömästi joukon tällaisia ortopediset kalusteet, joka koostuu tuolista ja kirjoituspöydästä.

Kasvavan tuolin muuttaminen yhdessä lapsen kasvun kanssa

Kasvavan tuolin muuttaminen yhdessä lapsen kasvun kanssa

Kasvistuvien tuolien ominaisuudet

Lasten tuoli, joka kasvaa lapsen kanssa, on erityinen muotoilu, jonka avulla voit vapaasti muuttaa kokoonpanoa:

 1. Istuimen korkeus.
 2. Selkänojan sijainti.
 3. Jalkalevyn korkeus (jos käytettävissä).

Valmistajan ja mallin mukaan selkänojan, istuimen ja jalkatuen kantojen määrä voi vaihdella, mutta keskimäärin se on noin 10-15 tai enemmän, mikä mahdollistaa lapsen sijoittamisen mahdollisimman mukavasti ja oikein työpaikka.

Tuolin muuttaminen mahdollistaa lapsen viihtyvän pöydässä

Tuolin muuttaminen mahdollistaa lapsen viihtyvän pöydässä

Kun lapsi tulee pitemmäksi, riittää vain järjestää istuin jalkatukeen haluttuun korkeuteen ja korjata kasvupaikka. Luotettava ja kätevä kiinnitysjärjestelmä takaa tuolin turvallisen käytön.

neuvosto: ainoa tuhkakupujen epäkohta on sen melko korkea hinta, mutta jos harkitset palvelujaksosi yhdessä toiminnallisuuden kanssa, käy ilmi, että tämä on pikemminkin kannattava sijoitus kuin varomattomia menoja.

Kantoputken pitkäikäisyys on tärkein etu

Kantoputken pitkäikäisyys on tärkein etu

Kasvistuvien tuolien edut

Tuoli, joka kasvaa lapsen kanssa, on vaikuttava luettelo etuja:

 • Monipuolisuus - tuotteet soveltuvat 6-18-vuotiaille lapsille. Jotkut mallit on suunniteltu nuoremmille ikäryhmille (2,5 vuotta) ja asentamalla erityisiä turvalaitteita tuolia voidaan käyttää hyvin nuorille (6 kuukaudelta). Ylempi ikäpalkki on poissa, joten kasvava tuoli sopii edes aikuisille.
 • Monikäyttöisyys - tuolia voidaan käyttää sekä työtaulukko, ja ruokailu, sekä luovaa harrastusta.
 • Antaa asianmukaisen asennon ja vähentää selkärangan taakkaa sopeuttamalla istuimen ja selkänojan asentoa.
 • Lapsi ei väsy istumaan pöydälle, koska kehon oikea järjestely on varmistettu. Tämän seurauksena lapsen kiinnostus lukemiseen, piirtämiseen, oppitunneisiin jne.
Lapsen mukava asento jakkaraa varten on vapaa muunnos

Lapsen mukava asento jakkaraa varten on vapaa muunnos

 • Tällaisessa tuolissa lapsi tuntuu itsenäiseltä, koska se voi helposti ja ilman apua istua ja mennä alas.
 • Kasvavan tuolin käyttöikä on lähes rajoittamaton, joten kun vauva kasvaa, tämä kohde voi siirtyä turvallisesti lasten on keittiö tai jopa baariteline.
 • Tuoli on erittäin vakaa suuren tukialueen ansiosta, ja itse suunnittelu on suunniteltu jopa 100 kg: n kuormaksi, joten on erittäin vaikeata murtaa sitä.
 • Turvallisuus käytön aikana. Useimmissa kasvatustuolin malleissa on jaloilla erityinen teflonpinnoite, joka auttaa liukumaan pohjaan lattialle varovasti, kun taas lapsi ei kallistu ja putoile.
Suuri tukijalka ja kumitetut istuimet tuolin jalkoihin

Suuri tukijalka ja kumitetut istuimet tuolin jalkoihin

Tuolit valmistetaan turvallisista, sertifioiduista materiaaleista. Yleisin vaihtoehto - luonnollinen puu, joka on lakattu vesipohjaisesti, joka ei aiheuta haitallisia aineita eikä aiheuta allergisia reaktioita. Myös tuolit tai niiden yksittäiset elementit voidaan valmistaa korkealaatuisesta muovista, metallista.

neuvosto: Kasvistuotteiden tyylikäs muotoilu tekee niistä helppoa sopeutumaan mihinkään lastenhuoneen sisustus. Tarjotusta valikoimasta on mahdollista valita melkein minkä tahansa värin tai mallin muunnelma.

Kasvava tuoli voi näyttää hyvältä myös keittiössä suunnittelun monipuolisuuden vuoksi

Kasvava tuoli voi näyttää hyvältä myös keittiössä suunnittelun monipuolisuuden vuoksi

Muun muassa kasvava tuoli lapselle voidaan tehdä entistä kätevämmäksi, täydentäen sitä rajoittavilla hihnoilla, taskut leluilla tai pienillä tavaroilla, ruokapöydän ruokinta. Nämä lisävarusteet tarjoavat samoja valmistajia, joten on helppo löytää oikeat.

Kasvava tuoli, jossa on valmistajan valmistama suojakuori ja tyyny

Kasvava tuoli, jossa on valmistajan valmistama suojakuori ja tyyny

Mikä on ihanteellinen tuoli?

Koska tavalliset kansalaiset, jotka ovat jo testanneet tätä aihetta ja ortopediset lääkärit suosittelevat voimakkaasti kasvavan tuolin ostamista lapselle, arviot kertovat itsestään. Mutta on tärkeää valita tällaisen tuolin oikea malli, jotta se täyttäisi täysin odotukset ja vastasi täysin vauvan tarpeita.

Ensinnäkin sinun on kiinnitettävä huomiota materiaaliin, josta tuoli on tehty:

 • Puumalleja, yleensä on vain kaksi paikkaa - ylempi ja alempi, jota käytetään jalkatukeen. Molemmat tasot ovat helposti siirrettävissä korkealle melko laajalla alueella, mikä mahdollistaa 1,5-16-vuotiaiden ja sitä vanhempien lasten käytön.
Puiset mallit - ympäristöystävällinen ja turvallinen vaihtoehto

Puiset mallit - ympäristöystävällinen ja turvallinen vaihtoehto

 • Muovi näyttää hyvältä, painaa vähemmän, mutta ei kestä kauan. Kestävin vaihtoehto on puukehys ja muoviset istuimet.

Muovinen tuoli, jossa on "suoja" lapselle ja pehmeä yläpuolinen istuin

Seuraava asia, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, on lapsen ikä. Joitakin malleja, erityisesti puusta, voi käyttää jopa aikuisten, ja vähemmän kestävät muoviset sopivat paremmin nuoremmille ikäryhmille. Sama koskee muotoilua: vauvojen kirkkaat tuolit, joissa on muoviset lisäosat, ovat parhaita, ja yleismaailmallisena vaihtoehtona "kasvulle" on parempi valita malli puusta neutraali väri.

neuvosto: lapsi istumaan tuolilla oli vielä kätevämpää, voit täydentää sitä pehmeällä tyyny selkänojalla tai istuimella, mikä lisäksi lisää yksilöllisyyttä ulkonäköön.

Vaihtelut tyynyjen takana kasvava tuoli

Vaihtelut tyynyjen takana kasvava tuoli

Ei vähäisintäkään roolista on tuolin helppokäyttöisyys ja muutos. Erityisesti joidenkin mallien avulla voit vaihtaa istuimen asennon rungon urajärjestelmän avulla, kun taas toiset käyttävät vahvempaa pulttiliitintä.

Mitä vahvempi kiinnittimet, sitä pidempi tuote kestää ja sen toiminta on turvallisempaa.

Vauvan turvallisuudesta vastaa myös suojajärjestelmä, joka voidaan ostaa yhdessä tuolin kanssa

Vauvan turvallisuudesta vastaa myös suojajärjestelmä, joka voidaan ostaa yhdessä tuolin kanssa

Suosittuja valmistajia

Todistetuista valmistajista, jotka tarjoavat vain korkealaatuisia ja luotettavia tuotteita, on syytä kiinnittää huomiota vauvan Kidfix, Kotokota, Millwood ja Humpbacked Horse -tuoteryhmän kasvuun.

Kaikki ne ovat rakenteeltaan samanlaisia, niissä on puuta ja tukia, ja niissä on myös erityiset pysäyttimet:

 • Kid-Fix on kasvava tuoli luonnollinen puu on ominaista sen yksinkertainen muotoilu ja monipuolinen muotoilu. Kaksi istuinta on säädettävissä laajalla alueella, ja tuotteen vaikuttava leveys mahdollistaa sen myös aikuisen käytön. Laaja tukikohta pidetään aktiivisina lapsina, jotka eivät löydä työtä mukavassa asemassa. Tämän valmistajan tuolien lisäetuja ovat mahdollisuus asentaa lapsille tarkoitettujen turvalaitteiden sekä pehmeiden kansien käyttö helpommin.
 • Kotokota on yksinkertainen puukehysrakenne, jolla voidaan säätää selkänojan korkeutta ja kaksi istuinta. Useimmissa malleissa on rajoitin, jota käytetään syöttämään ruokapöytään, joten tuoli sopii parillisiin lapsiin kuudesta kuukaudesta. Istuinten kiinnitys tarvittavaan tasoon toteutetaan sivusuuntaisilla urilla. Tuolit on valmistettu korkealaatuisesta puusta, joka voidaan maalata millä tahansa värillä.
Kotokotalla on suuri valikoima värejä tuoleille, ja voit helposti valita vauvan tyynyn

Kotokotalla on suuri valikoima värejä tuoleille, ja voit helposti valita vauvan tyynyn

 • Millwood - eroaa edeltäjiltään, jota käytetään vain materiaalien valmistuksessa. Erityisesti runko on valmistettu massiivipuusta, mutta istuimet ja pidikkeet on valmistettu korkealaatuisesta vanerista (DSP). Istuimen kiinnitys suoritetaan asentamalla sivureunat ja kiinnittämällä erityisellä avaimella, jolloin saadaan vakaa, kestävä Suunnittelu sopii hyvin esikoululaisille ja nuorille. Transformaation mekanismi on hyvin yksinkertainen ja kätevä, voit muuttaa elementtien sijaintia muutamassa minuutissa.
 • Humpbacked hevonen - edullisia tuolityyppejä on yksinkertainen muotoilu, joka koostuu vankasta pohjalla, jossa on selkänoja ja kaksi istuinta. Ne ovat äärimmäisen yksinkertaisia ​​transformaatiossa, ovat yleismaailmallisia, ovat melko vakaina, sopivat 1,5 vuoden ikäisille lapsille. Ulkomaalaisista tuotteista on alhainen hinta. Sivuttaiset reiät antavat luotettavan kiinnityksen.
Lapsen sijainti Humpbacked Horsein tuolilla

Lapsen sijainti Humpbacked Horsein tuolilla

Kasvava tuoli lapselle: asiantuntijoiden mielipide

Mukaan ortopediset lääkäreitä, tuoli, joka kasvaa lapsesi on erittäin tehokas, koska sen avulla voidaan ehkäistä tällaisia ​​ongelmia selkärangan, kuten skolioosi, kaarevuus ja niin edelleen.

Kaikki lapset kehittyvät eri tavalla, joten tavalliset kalusteet eivät voi ottaa huomioon kaikkia kehon ominaisuuksia. Tuolin korkeuden ja asennon säätömahdollisuus antaa sinulle mahdollisuuden valita optimaalinen istumapaikka, joka soveltuu tietylle lapselle, ottaen huomioon sen yksilölliset ominaisuudet. Erityisesti on tärkeää ottaa huomioon, jos lapsi on pitkä ja usein istuu työpöydällä, tekee kotitehtäviä, opiskelee tietokoneella, piirtää tai lukee.

Lasten kasvavat tuolit sopivat kaikille lapsille - ne voidaan helposti muuttaa jokaiselle lapselle

Lasten kasvavat tuolit sopivat kaikille lapsille - ne voidaan helposti muuttaa jokaiselle lapselle

Näkökulmasta psykologian, kasvava tuoli on myös tarpeen, sillä jos lapsi tuntuu miellyttävältä työaseman ilman fidgeting, kokematta epämukavuutta, hänen emotionaalinen kehitys on harmoninen. Psykologisen mukavuuden on oltava varhaisesta iästä, joten jokaisen säädettävän vanhemman on ostettava säädettävä tuoli. Lapsi on halukkaampi osallistumaan luovuuteen tai muuhun toimintaan hänen pöydällä, tuntee olevansa osa prosessia.

Vauvan pehmeät tyynyt tekevät koristekuvion mukavaksi jopa vauvoille ruokkimiseen

Vauvan pehmeät tyynyt tekevät koristekuvion mukavaksi jopa vauvoille ruokkimiseen

neuvosto: lasten tuoli voidaan aina sijoittaa yleisen taulukon vieressä, jolloin lapsi otetaan mukaan mihinkään perheprosessiin. Kun lapsi on samalla tasolla aikuisten kanssa, lapsi ei tunne puolustuskykyistä, tulee mielellään kommunikoimaan vanhempien kanssa, vähemmän kyyneliä ja pian itsenäistyä.

Jopa manuaaliset terapeutit eivät jätä sivuun, vaatii kasvavat tuolit. Loppujen lopuksi monet vanhemmat ovat vielä melko muruja, jotka yrittävät pakottaa istumaan "aikuiselle" tuolille, jolloin riistää lapsen tavanomaisesta mukavuudesta. Tämän seurauksena verenkierto häiriintyy, koska vauvalla ei ole alkeellista tukea jalkoihinsa. Lavat ja kyynärpäät ovat myös paikoillaan, mikä aiheuttaa selkärangan kaarevuutta. Lapsi istuu epämiellyttävä tuoli, toimii edelleen ylöspäin, nykiminen, yrittää nousta seisomaan, ja tällainen huoli voi kasvaa vakavia ongelmia hermostoon (pahentaa unen, visio, muistia, lisää ärtyisyyttä, väsymystä, vähentää huomiota).

Kasvava tuoli lapselle auttaa häntä tuntemaan itsensä ikäänkuin aikuisena

Kasvava tuoli auttaa lapsia tuntemaan itsensä ikäänkuin aikuisena

Jotta vältetään kaikki tämä, kaikki vanhemmat, jotka huolehtivat lapsensa terveydestä, joutuvat yksinkertaisesti harkitsemaan kasvavan tuolin ostamista, koska on paljon helpompi välttää ongelma ennen sen ilmestymistä, kuin poistaa seuraukset. Lisäksi vauva on erittäin tyytyväinen siihen, että hänellä on oma suosikki ja mukava paikka, joka kestää vuosia.

Kasvava tuoli lapselle: 85 + erittäin mukavat mallit lapsellesi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 32