Malli Sundvik, jossa on liukuva runko

Malli "Sundvik", jossa on liukuva runko

Ne, jotka huolehtivat sänky lapsellesi, On syytä kiinnittää huomion siihen kuuluviin tavaramerkin tarjoamiin vaihtoehtoihin IKEA. Tämän tuotemerkin tuotteet ovat erottaneet skandinaavisella toiminnallisuudella ja laaja valikoima!

 • Bed Options 
 • Kuinka valita sänky luettelosta?
Mukava kaksitasoinen malli Tuffing

Mukava kaksitasoinen malli "Tuffing"

Minnen malli retrotyylillä

Malli "Minnen" retro-tyylillä

Tyylikäs sisustus valkoisilla ja harmailla sävyillä

Tyylikäs sisustus valkoisilla ja harmailla sävyillä

IKEA-vuode vaihtoehtoja

Kaikki tämän valmistajan tarjoamat tuotteet voidaan jakaa useisiin eri tyyppeihin. Jokainen niistä sisältää mallin erilaiset mallit ja ominaisuudet, joiden valinta jokainen ostaja tekee itsenäisesti. Kaikki riippuu kuluttajan tarvittavista parametreistä ja mieltymyksistä.

Yhden hengen malleja

 • Jos etsit sänky taimitarhassa yhden lapsen kohdalla kannattaa kiinnittää huomiota malliin "Critter". Tämä vaihtoehto soveltuu enintään 8-vuotiaalle lapselle. Tavaroiden etu on sen luonnollinen valmistusmateriaali.

Huomautus! Sänky on tarjolla kahdessa versiossa: valkoisessa sävyssä karitsoilla pää ja lakattu puu kissa ja koira.

Viihtyisä huone kahdelle lapselle

Viihtyisä huone kahdelle lapselle

 • Jos haluat ostaa sängyn kasvulle, kiinnitä sitten huomiota liukuva vaihtoehtoja: viittaa niihin "Minnen". Tämä tuote on valmistettu terästä ja maalattu valkoiseksi tai mustaksi. Tuotantomateriaalin ansiosta pitkä käyttöikä on pitkä. Tuotteen puolella on koristeltu auringonvalolla.
Metallikehys retrotyylillä

Metallikehys retrotyylillä

 • Toinen versio liukujärjestelmästä - "Sundvik". Tämä tyyppi on valmistettu luonnollisesta mäntystä yhdistettynä kuitulevyyn liimattuun kalvoon. Sänky voidaan esittää harmaa-ruskea ja valkoinen. Plus on kevyt. Takana oleva kalvo voi vaurioitua mekaanisella rasituksella, joten se vaatii lisää huomiota käytettäessä.
Mukava yksittäinen malli

Mukava yksittäinen malli

 • "Leksvik" on klassinen vaihtoehto puinen sänky. Tämä takaa pitkän käyttöiän, mutta antaa tuotteelle massiivisuuden ja painon.

sohvat

 1. Yksi tämän kategorian suosituista tuotteista on "HEMNES". Tuo sänky valkoiseksi kolmella laatikoita, jotka esitetään. Mallin etuja voidaan kutsua pienikokoiseksi, käytettyjen materiaalien luonnollisuudeksi, mahdollisuudeksi muuttua parivuodeiksi. Se voi täyttää tehtävänsä sohva vierailijoiden vastaanotolle.
 2. "Pellava » - vaihtoehto, joka tarjoaa joko ulosvedettävä sängyn tai kaksi laatikkoa asioihin. Tämän mallin kustannukset ovat suhteellisen alhaiset. Se on mahdollista täydentää se pääty, johon hyllykkö. Haitat - lastulevyn käyttö.
 3. sohva "Brimnes" valmistuu kahdella laatikolla. Se sopii kahdeksanvuotiaalle lapselle nuorena. Samat ominaisuudet kuin "Hemmes », mutta sen kustannukset ovat pienemmät johtuen halvempien raaka-aineiden käytöstä tuotantoon.

Loft-vuoteet

Vihje! Tällaisia ​​vaihtoehtoja käytetään huoneessa, joka on rajoitettu avaruudessa. Se on kätevä sijoittaa sängyn alakerrokseen kirjoituspöytä ja vaatteiden säilytyslokerot.

 • Malli "Currat" voidaan muuttaa sisään kerrossänky tai parvi. Se on valmistettu puusta. Voit sijoittaa paikka nukkua varten sekä ylä- että alapuolelta. Se on kätevä tehdä sänky, koska sen korkeus on 116 cm. Sen rakenne on yksinkertainen, joten saatat tarvita sisustusta.
Kätevä vaihtoehto säästää tilaa

Kätevä vaihtoehto säästää tilaa

 • Sängyn muunnelma metallista "Sverta". Se on hopeinen tai valkoinen sävy. Rakenteen kestävyys tarjoaa kestävän materiaalin. Toiminnallisuus on, että voit ostaa työtaso tai pudota sohva.
Mielenkiintoinen vaihtoehto lasten kiipeilyseinällä

Mielenkiintoinen vaihtoehto lasten kiipeilyseinällä

 • Mallin kanssa vaatekaappi kaappi, pöytälevy ja yöpöydällä - "Stüva". Voit valita minkä tahansa kuuden vaihtoehdon suunnittelusta ja täydellisyydestä. Puutteista voidaan sanoa halvalla valmistusmateriaalista.
 • Lumivalkoinen puolitoista "Sture" luonnonpuusta. Se tarjoaa mahdollisuuden luoda suuri peli tai koulutusalue.

Kerrossänkyvaihtoehdot

IKEA tarjoaa paljon tällaisia ​​malleja, joista yksi on "Sverta". Kalusteet voivat olla valkoisia tai hopeisia, ja niissä on ulosvedettävä sänky, joka sopii kolmannen henkilön sijoittamiseen.

Cure-malli

"Cure" -malli

 • Lakattu puinen malli "MIDA" alhainen arvo. Maalaus on mahdollista eri sävyllä.
 • Hopeinen laskettu malli "Tuffing" on a tikkaat keskellä. Kätevä matalalle huoneelle. Ei ole kovin kätevää mennä sänkyyn alemmalle tasolle - portaikko on vähän matkalla.
Malli Midal

Malli "Midal"

 • Tehty ruskealla sävyllä "Nordahl" luonnonpuusta. On olemassa mahdollisuus jakaa se kahteen yksittäiseen malliin, jotka voivat olla käteviä lasten kasvaessa.

Miten sängyn valitaan IKEA-malliston valikoimasta?

Paras vaihtoehto on antaa etusija ostoksille valkoinen väri. Tällaiset kalusteet eivät vaivaa tilaa, sopivat hyvin sisätilaan ja ovat unisexin muunnelmia. Toinen valkoinen etu on sen merkitys milloin tahansa.

Vihje! Jos usein tarvitaan puhdistusta, on parempi ottaa metallituotteita, koska niitä on helpompi hoitaa.

Malli Stuva - pienille

Malli "Stuva" - pienimmälle

Kun on päätetty ostaa sänky pitkään ja käyttää sitä nuorena, on parempi valita puiset tai metallimateriaalit valmistukseen. Se voi olla liukuva kehys tai muodossa sohva.

Vihje! Erinomainen vaihtoehto luoda muotoilu kahden eri ikäisen lapsen huoneessa on ulosvedettävä sänky. Tässä tapauksessa on mahdollista valita malleja, joilla on sama suunnitteluratkaisu, mutta eri pituudet.

Kevyt kalustus näyttää tyylikkäältä ja kauniilta

Kevyt kalustus näyttää tyylikkäältä ja kauniilta

Valitse pienellä huoneella kompakti sänky. He voivat olla mukana roll-laatikkoa tai sängyn päällä olevat hyllyt sekä liuku- ja ullakkotyypit. Jälkimmäinen säästää tilaa ja luo vyöhykkeen virkistäytymiseen, peleihin tai opiskeluun vapaaseen paikkaan sängyn alla. Nuoruuden lapselle voi ostaa sohvan, koska se tulee usein vieraisiin, ja he tarvitsevat jonnekin istua.

Tärkeää! Tarvittaessa kaksikerroksinen versio, lapsen on selitettävä, että on mahdotonta pelata yläosassa ja päästä pois varovasti ja valolta. Lisäksi on tarpeen varustaa toinen kerros lisävalaistus, johon lapsi kuuluu itsenäisesti.

Hyvä vaihtoehto lapselle voi tulla Cure-mallin

Hyvä vaihtoehto lapselle voi tulla malli "Cure"

Curry-malli on eräänlainen muuntaja

Mallin "Cure" - eräänlainen muuntaja

Pikku prinsessa huone

Pikku prinsessa huone

Patjan ostaminen, Huonekalujen valmistajan antamat suositukset on otettava huomioon. Et voi ostaa liian suurta patjaa. Jos hän piilottaa puskurit toinen taso, tämä voi olla vaarallista.

Huomautus! IKEA: n tärkeä piirre on kyky muuttaa muotoilua. Voit esimerkiksi muuttaa huonekaluja haluamallasi värillä, vaihtaa päätylevy, käännä se taloksi tai linnaan. Tätä varten on parempi valita puutuotteita.

Kätevä elementti on tasku säilytykseen, joka voidaan kiinnittää vanteeseen, koska se sopii sekä kirjan ja tablettia tai puhelinta. Voiko koristella sänkyä canopied tai katos.

Liukuvat mallit - se on kätevä

Liukuvat mallit - se on kätevä

Jos valitsemassasi mallissa ei ole ruutuja, voit lisätä ne itse. Tätä varten sopivat laatikot tai korit sopivalla korkeudella ja leveydellä ovat sopivia. Kaikki edellä mainitut vivahteet auttavat monipuolistamaan lastenhuoneen sisustusta ja poimimaan täydellisen vauvansängyn.

Yksiosainen liukuva malli kupulla

Yksiosainen liukuva malli kupulla

IKEA vauvansänky: suosittuja malleja ja vinkkejä täydellisen vauvan sängyn valitsemiseen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1