Outdoor candy bar -malli on täydellinen tilava kylpyhuone

Outdoor candy bar -malli on täydellinen tilava kylpyhuone

Korjaukset kylpyhuone, Jokainen joutuu kysymään oikean valinnan WC-kulhoon. Tällaiset valmistajat tekevät monenlaisia ​​malleja ja tyyppejä, ja jokaisella on omat ominaisuutensa, etunsa ja haittapuolensa. Sopivan WC: n valitsemiseksi on syytä harkita malleja, joita nykyaikainen teollisuus tarjoaa. Yksi vaihtoehto, jota on käytetty vuosien ajan wc-kulhoon hyllyllä kulhossa.

pitoisuus

 • Suunnitteluominaisuudet
 • Hyödyt ja haitat kulhon WC-kulhoista
 • Erilaisia ​​valmistajia ja malleja
 • WC-kulhon valinta
Näkymä lattian kulhoon

Näkymä lattian kulhoon

Suunnitteluominaisuudet

Tämän mallin on täyttänyt monet kylpyhuoneissa huoneistoissa Neuvostoliiton aikoina sitä kutsutaan myös levyksi. WC on eräänlainen ulkonäkö kulhoon, jota kutsutaan hyllyksi. Useimmiten hyllyllä on ulospäin veden virtaus. Mallit jaetaan veden tyhjentämisen tavoin - ne voivat olla vaakasuoria tai pystysuoria samoin kuin vinon vedenpoisto.

Kulma muotoilu integroidulla säiliöllä

Kulmarakenne integroidulla säiliöllä

Tavarat valmistetaan faieenista, posliini, terästä, muovia tai lasia. Suosituimmat ovat kaksi ensimmäistä materiaalityyppiä. Lisäksi näet eroja veden tyhjennyksessä:

Pesuallas piirteet
Cascading-tyyppi Kun sitä käytetään, kulho on tasaisesti huuhdeltu.
Suihkun versio uppoalta Tässä suoritusmuodossa huuhtelu tapahtuu kulhon ympäryksen ympärillä.
Kertymisjärjestelmä Ensiksi wc on täynnä vettä täysin, sitten kaikki pestään viemärijärjestelmään. Tämä vaihtoehto on vähemmän taloudellinen, koska se vie paljon vettä valua.

Kuten missä tahansa tuotteessa, kulhossa oleva hyllyllä varustettu wc on etuja ja haittoja, jotka vaikuttavat kuluttajan valintaan. Kun otetaan huomioon nämä hetket, löydät helposti asuntosi oikean vaihtoehdon.

Hyödyt ja haitat kulhon WC-kulhoista

Tämän mallin pääasiallinen myönteinen kohta on veden roiskeiden puuttuminen. Lisäksi, jos esine putoaa vessaan, se voidaan helposti poistaa, koska se laskee hyllylle eikä suoraan uppoan. Tällä lajilla on kuitenkin useita haittoja:

Suurin ero kulholaatikoiden välillä on se, että tyhjennysaukko pienellä siirtymällä eteenpäin ja veden virtausnopeudesta pesualtaasta tyhjennykseen on masennus

Suurin ero kulholaatikoiden välillä on, että tyhjennysaukko siirretään eteenpäin, ja veden virtauskanavasta pesualtaan tyhjennykseen on masennus

 1. suurempi vesivirta verrattuna muihin malleihin;
 2. hyllyn nopea saastuminen;
 3. ruoste ja kalkki ulkonäkö ponnahduslautan veteen;
 4. epämiellyttäviä hajuja, jotka säilyvät huuhtelun jälkeen.
Lattiamalli, jossa kaikki putket ovat piilossa

Lattiamalli, jossa kaikki putket ovat piilossa

Kuitenkin valmistajat pyrkivät vähentämään kulhon WC-kulhoja, mikä tekee tällaisista malleista melko suosittuja kuluttajien keskuudessa. Laajan valikoiman ja erilaisten hintojen ansiosta voit ostaa wc tahansa tulotasolle: kalliista rikkaaseen sisustukseen budjetteihin, jotka sopivat helposti sisään pienet huoneistot studiot, suosittu modernien asukkaiden keskuudessa megacities.

Erilaisia ​​valmistajia ja malleja

Muiden mallien tapaan lokeroita on kolme tyyppiä: ripustettu, lattia tai monoblock. Klassinen vaihtoehto on kerroksessa wc. Sitä käytetään useimmiten asennuksen helppouden ja suhteellisen edullisten kustannusten vuoksi.

Jos kylpyhuone on asennettu lattialämmitysjärjestelmä, on parasta antaa etusija jousitusmalli. Tällöin kulho kiinnitetään seinään ja säiliö piiloutuu kipsilevyllä. Tämä malli auttaa välttämään huonosti tilaa.

Haalareita varten voit valita kaunokirjaston, jolla on epätavallinen muotoilu - malli koristelee wc-tilaan.

Tuottavuusmallit ovat paitsi kotimaisia ​​yrityksiä myös tuontimerkkejä. Useimmiten nämä ovat puolalaisia ​​tavaroita, tšekkiä tai ruotsia. Kustannukset riippuvat lähinnä tuotemerkin valmistuksesta ja suosioon. Saksalaiset yritykset tuottavat korkealaatuisia kalliita tuotteita. Italialaisia ​​tuotemerkkejä tarjoavat epätavallisia muotoja ja värejä. Suomalaiset valmistajat tekevät tuotteista epälineaarisia muotoja.

Vihje! Edullisin - puolalaisten ja kiinalaisten valmistajien tavarat. Venäjän, valkovenäläisten ja ukrainalaisten yritysten tavarat ovat vähäisiä, ja ne ovat usein tuotuja osia.

Saniteettilaitteiden nykyaikainen ulkonäkö

Saniteettilaitteiden nykyaikainen ulkonäkö

Valitsemalla wc-kulhoon hyllyllä kulhoon

Kun valitset wc, sinun täytyy harkita joitakin kohtia:

 • Ensinnäkin, katso ympärillesi huoneesi. Sen koko, viemäriputket ja ulkoasu ovat erittäin tärkeitä. Tämä määrittää minkä mallin kannattaa ostaa - lattia, jousitus tai karkkia.
 • Toiseksi, sinun on määritettävä materiaali, josta wc tehdään. Kestävimmät ja helppohoitoisemmat ovat faieneja ja keraamisia malleja.
Kiven jäljitelmä WC-laitteiden muodossa ja materiaalina

Kiven jäljitelmä WC-laitteiden muodossa ja materiaalina

 • Kolmanneksi, harkitse sisustussuunnittelupäätöstä, jotta wc sopii tyyliin ja värit kylpyhuoneessa.
 • Likaantumisjärjestelmän olemassaolo tai puuttuminen. Vaikka tämä kohta ei ole kovin tärkeä kulhityyppiselle WC-kulholle, kuitenkin valmistajat ovat äskettäin usein asentaneet tämän järjestelmän tuotteisiinsa.
Tilava kylpyhuone alkuperäisessä suunnittelussa

Tilava kylpyhuone alkuperäisessä suunnittelussa

Edellä mainittujen vinkkien avulla voit helposti löytää oikean mallin kylpyhuone. Lisäksi kaikki riippuu henkilön henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tuloista. Kalliita tavaroita ei aina ole perusteltua, koska kalliit eivät välttämättä merkitse korkeaa laatua. Usein kotimaisten tuottajien talousmallit toimivat yhtä lyhyessä ajassa kuin niiden kalliit tuonti-analogit.

Säästää tilaa ja kaunis esteettinen ulkoasu auttaa luomaan riipusrakenne kylpyhuoneessa

Suspendoitu rakenne kylpyhuoneessa säästää tilaa ja auttaa luomaan kaunis esteettinen ulkonäkö

Voit käydä rakennusmyymälöissä tai harkita vesihuoltoon erikoistuneita sivustoja. Internet-portaalin luetteloissa on mahdollista perehtyä tavaroiden yksityiskohtaiseen kuvaukseen, oppia vastauksia hakemuksesta ja arvioida eri mallien hyödyllisiä arviointeja. Kaikki tämä auttaa tekemään oikean valinnan ja säästämään rahaa.

Suomalaiset tuotteet auttavat luomaan tyylikkään kylpyhuoneen sisustuksen

Suomalaiset tuotteet auttavat luomaan tyylikkään kylpyhuoneen sisustuksen

WC-kulho, jossa hylly on kulhossa (levy): lisävarusteet ja miinukset ja neuvonta valinnasta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 86 =