Dynaaminen, melkein neon-oranssi kylpyhuoneen muotoiluun

Dynaaminen, melkein neon-oranssi kylpyhuoneen muotoiluun

Kukin omistaja ainakin kerran elämässään on tehtävä korjaus kylpyhuone, jossa tärkein elementti muotoilu on aina ollut ja tulee laatta kylpyhuoneessa. Tuore kuva ja video materiaalia luettelot johtava sisustussuunnittelijan näyttää meille monenlaisia ​​standardin tyylejä ja käsittämättömiä yhdistelmiä makuun, klassisesta innovatiivisia ratkaisuja. Kuitenkin kaikki isännät, jotka ovat käytettävissä suuri tai pieni kylpyhuone, voi varaa tehdä todellisuutta jonkin vaihtoehdoista - emissiokurssi on hyvin demokraattinen.

pitoisuus

 • Miksi laatta?
 • Yksinkertainen ja tyylikäs
 • Värikäs palapeli
 • Kävele Louvren ympärillä
 • Poikkeus standardista
 • Voittanut yhdistelmä
Kontrasti mustavalkoinen ornamentti

Kontrasti mustavalkoinen ornamentti

Hopeat mosaiikkilaatat, joiden kuvio luo vedenvirtauksen liikkeen

Hopeat mosaiikkilaatat, joiden kuvio luo vedenvirtauksen liikkeen

Miksi valitsimme laatat?

Laatta on aina kaikkein vaativin materiaali aina muodista riippumatta. Kyllä, tänään on paljon korvaavia ja halvempia analogeja, mutta valitamme aina erilaisia ​​laatat. Miksi?

Kiiltävien ja mattapintojen yhdistelmä yhdistettynä kylpyhuoneeseen vakavuuteen

Kiiltävien ja mattapintojen yhdistelmä yhdistettynä kylpyhuoneeseen vakavuuteen

Klassiset valkoiset laatat, jotka on asetettu kaikilla tunnetuilla tavoilla"кабанчик"

Klassinen valkoinen laatta, joka on asetettu kaikilla tunnetuilla tavoilla "karja"

Plussat:

 • suurin kosteuden kestävyys;
 • kestävyys on laadukas materiaali, lisäksi tänään on olemassa erityisiä työkaluja ja liimaa, jotka mahdollistavat laatta palvella vuosikymmeniä. Asianmukaisella varovaisuudella se ei haalistu, ei katoa, ei haalistu;
 • käytännöllisyys - helppo puhdistaa, se voidaan pestä kaikenlaisilla kotitalouskemikaaleilla;
 • suuri valikoima muotoja, värejä ja kokoja;
 • joustavuus tyylisuunnissa - soveltuu mihin tahansa muotoiluun.
Laattojen valinta on otettava täysi vastuu

Laattojen valinta on otettava täysi vastuu

miinukset:

 • suhteellinen monimutkainen muninta;
 • saumojen ja nivelten esiintyminen;
 • kustannukset, se on korkeampi kuin muut materiaalit, mutta tämä on enemmän kuin kattaa käyttöiän pitkäikäisyys.

Laattojen perusteettomat edut kattavat täysin kaikki sen suhteelliset haitat. Materiaalin ominaisuuksista ymmärrämme, että kylpyhuoneen korjaus tehdään kerran pitkään aikaan, mutta koska on olemassa asioita, joita ei pitäisi säästää. Kuten tiedät, paimen maksaa kaksi kertaa. Ottaen etusijalle laatta, on vielä päätettävä sen tyypin ja asennustekniikan valinta.

Erilaisten laattojen harmoninen yhdistelmä: kuvioitu"паркетный" способ выкладывания глазурованной плитки, и простая укладка квадратной плитки на полу, и нейтральная белая шестиугольная на стенах

Harmoninen yhdistelmä useita erilaisia ​​laattoja: kuvassa on läsnä ja kuviollinen "parketti" tapa laittaa hieman kaakelin, ja helppo asennus neliö laatat lattialle ja neutraali valkoinen kuusikulmainen seinät

Jos korjaat pieni kylpyhuone, ruoka, sali tai makuuhuone tuo mukanaan paljon "miten" ja "miksi?" käytetyistä materiaaleista, sitten kylpyhuone Ei ole tarpeen ajatella pitkään: yhdeksässä kymmenestä tapauksesta suositaan laatta. Miten voittaa staattinen, mutta toimiva keraaminen leikkaus?

5 aina ajankohtaisia ​​ideoita kiirehtiä pelastamiseen!

Yksinkertainen ja tyylikäs

ylimäärä maalit, aiheet ja tyyliin suuntiin yhdessä huoneessa vaatii korkeaa taitoa. Miksi sotkua ja vaikeuttaa sisustus? Muista: kaikki nerokas on yksinkertainen.

Ajaton yhdistelmä mustavalkoisia: trendikäs vaikutus"ombre" из мозаики в душевой

Ajaton yhdistelmä mustavalkoista: trendikäs "ombre" vaikutus mosaiikista suihkuhuoneessa

Määritä värillä

Psykologit ympäri maailmaa eivät kykene toistamaan meille, että seinien väri vaikuttaa voimakkaasti paitsi mielialaamme myös hyvinvointiimme. Kylpyhuone on suunniteltu rentoutumaan, palauttamaan voimia ja täydentämään kehon energiaa. Siksi on syytä kiinnittää huomiota värien valintaan tässä huoneessa.

vuosikerta"выцветший" зеленый паттерн как фон для необычной деревянной ванны

Vintage "haalistunut" vihreä kuvio taustan epätavallisen puinen kylpyamme

Säännöt ovat yksinkertaiset - kaikki lämpimät sävyt pidetään enemmän energinen ja virkistävä, ne ovat täysin yhdistetään läsnäolon sielun. Jos sinä ja perheesi käytetään nopeasti käydä suihkussa ja ajaa liiketoimintaa, ja nopeasti pestä ja "pudota" osaksi illalla nukkumaan - on valita keltainen, oranssi, ja jopa punaisen sävyt. Mutta jos rutiini hitaasti, tai täydellinen toipuminen teille mikään ei voita lämmin tuoksuva kylpy, täydellistä rentoutumista on maksettava vain viileä sävyjä. Se on kaikki sävyt sininen, vihreä, rauhoittava hermostoa, ja saattaa jopa olla tummanharmaa tai musta maali helpottamiseksi upottamalla tietoisuuden maailmoihin fantasia, kaukana arjesta renkaan.

Aallot tai hiekkadyynien jäljitelmä laattojen helpottamisessa on nyt muotin korkeudella. Näyttää erityisen miellyttävältä alhaalta tai ylävalosta, kuten kuvassa

Aallot tai hiekkadyynien jäljitelmä laattojen helpottamisessa on nyt muotin korkeudella. Näyttää erityisen miellyttävältä alhaalta tai ylävalosta, kuten kuvassa

Miksi keramiikka johtaa

Keraamiset laatat ovat universaaleja ja kauniita, eivät riipu huoneen kokoon ja sopivat erinomaisesti pieneen kylpyhuoneeseen tai vaikuttavaan kokoiseen huoneeseen. Siinä on suuri valikoima muotoja ja värejä, keramiikan rakennusliikkeiden valikoima ja hintaluokka pystyvät täyttämään kaikkien ostajien vaatimukset ja tyylitut haut. Keramiikassa on useita etuja ja vähintään kiistanalaisia ​​kohtia, jotka ovat enemmän kuin alhaiset kustannukset, tällaiset laatat maksoivat edullisesti.

Sininen, vihreä ja kulta. Itämaiset motiivit monimutkaisissa kuvioissa

Sininen, vihreä ja kulta. Itämaiset motiivit monimutkaisissa kuvioissa

Miten valita:

 1. Tunnista kylpyhuoneen yleinen tyyli.
 2. Voit ostaa suojamateriaaleja pintojen alla kaakeliin, koska kylpyhuone on huone, jossa on korkea kosteus, eikä hometta ja sientä tarvitse meitä.
 3. Ajattele tarvikkeet ja tyyppi LVI alle laatta, koska, kuten tiedätte, ja pieni yksityiskohta voi pilata kokonaisvaikutelmaa, ellei mausteita lautasen kokki.
 4. Mieti, onko tarpeen korjata huoneen tilavuus. Jos on, kannattaa ennakoida, että pystysuoraan sijoitettu laatta visuaalisesti lisää korkeutta, horisontaalista - leveyttä (kokonaispinta-ala).
Kuusikulmaiset laatat

Kuusikulmaiset laatat

Askeettisessa kylpyhuoneessa on kiistatonta etua - se on halvempi kuin muut vaihtoehdot, eikä se ole täynnä tarpeettomia asioita, luodaan ilmapiiri ja avaruuden leveys. Se on hyvä minimalismin ystäville ja ihmisille, jotka ovat sitoutuneet ihanteelliseen järjestykseen. Jos yhtäkkiä omistaja tuntuu tylsältä tällaiselta kylpyhuoneelta, hän voi helposti laimentaa lisäelementtien vakavuutta.

Paneelilaatat lisäävät tilaa

Paneelilaatat lisäävät tilaa

Suunnittele sisään tyyli minimalismia Lisää juhlava ja mielenkiintoinen auttaa kirkkaita lisälaitteet.

Tyylikäs kirkas aksentti kylpyhuoneessa minimalismin tyyliin

Tyylikäs kirkas aksentti kylpyhuoneessa minimalismin tyyliin

Tyylikkäät lisävarusteet voidaan valita värillisten tai sateenkaaripyyhkeiden, hauska saippua-ruokia, epätavallisia peilejä, hyllyjä, kaappeja ja muita.

Värikäs palapeli

Muista lapsuus, mutta ei enää kerätä, vaan vain poimia monivärinen palapeli - mosaiikkilaatta kylpyhuoneelle - jännittävä ja hauska. Lisäksi voit ilahduttaa laaja valikoima laatta-mosaiikkia myymälöissä.

Mosaiikkilaatat ovat aina trendi

Mosaiikkilaatat ovat aina trendi

Mosaiikki imeytyy kaikki edut keramiikka ja eri lisäetuja luontainen vain sitä. Lisäksi kosteuden kestävyys, helppo hoito ja muiden keskeisten materiaalin ominaisuudet, johtuen pienestä koosta, se mahdollistaa sujuvan pinnan epätasaisuuksien seinät, on edullista lyödä kapealla tai kaareva osa seiniä, se kiinnittyy mihin tahansa pintaan, jne. Mutta mikä tärkeintä, sen etuna on, -. Mahdollisuus laittaa epätavallinen piirustus.

Fantasy pikselin veden tarina. Piirustusta ei ole tarpeen esittää, joskus se on yksinkertaisesti kaoottinen järjestää mosaiikkilaatta

Fantasy pikselin veden tarina. Piirustusta ei ole tarpeen esittää, joskus se on yksinkertaisesti kaoottinen järjestää mosaiikkilaatta

Mosaiikkilaattojen tyypit:

 1. Luonnonkivestä - sen vahvuudesta ja mekaanisista vaurioista johtuen se käytetään pääasiassa lattiaan. Se voi olla graniitti, marmori, harvemmin onyx tai jaspis. Tällaisen mosaiikin hinta kasvaa suoraan suhteessa kiven harvinaisuuteen.
 2. Keraaminen - seinän ja tilan alla kylpyhuoneessa on kaikki väripaletin sävyt, mikä mahdollistaa värin poimimisen ja monimutkaisen ornamentin.
 3. Lasi - eroaa säteilystä, kirkkaudesta ja hoidon helppoudesta, lisäksi lasi on erityisen kestävä kosteuden lisäksi myös kemikaalien vaikutuksille.
 4. Metalli - harvinainen käyttömuoto, koska se ei täysin kestä vettä, jota käytetään ajoittain huoneissa, joissa on alhainen kosteus.

  Kiinteä jatkuva pyöreä peilimosaiikki futuristisessa sisätilassa

  Kiinteä jatkuva pyöreä peilimosaiikki futuristisessa sisätilassa

Suosituin hinta ja laatu parhaan yhdistelmän ansiosta ovat keraamiset tai lasi-mosaiikkilaatat.

Me piirrämme mosaiikki:

Jos budjetin avulla voit "selvittää", voit määrittää koko kehyksen uskomattomilla kuvioilla tai jopa luoda koko mosaiikkikuvan seinille.

Yksinkertainen, mutta tyylikäs pystysuora kuvio, joka on vuorattu mosaiikilla

Yksinkertainen, mutta tyylikäs pystysuora kuvio, joka on vuorattu mosaiikilla

Jos taloudet ovat vähän "lauluja romaaneja", sinun ei tarvitse luopua suosikki mosaiikista, voit yksinkertaisesti painottaa - laittaa markkinarako, tehdä kuvaa vain yhdestä kasvot tai työseinästä. Tämä välttää suuria kuluja.

Kuvan valinta:

 1. Geometrinen valssi on yksinkertaisin versio, joka korjaa täysin kaikki seinien tai tilan epäsäännöllisyydet.

  Siksakseja ja kuvio"шеврон" из плитки - всегда выигрышный вариант

  Zigzags ja kaveri kuvio laatat ovat aina voittavan vaihtoehto

 2. Kukkivat puutarhat - muotikuvat suurista kukista eivät koskaan tule ulos, mutta ne näyttävät hyviltä suuressa kylpyhuoneessa, pienemmälle on parempi valita muita piirustuksia.

  Tontti, josta on tullut erittäin suosittuja - kukkiva kirsikukka ja japanilaiset luonnokset. Japanilaisen tyylin kestäminen, toisin kuin nyt suosittu stereotyyppi, on hyvin vaikeaa. Mutta jos onnistut - sinusta tulee mestariteoksen mestariteos

  Tontti, josta on tullut erittäin suosittuja - kukkiva kirsikukka ja japanilaiset luonnokset. Japanilaisen tyylin kestäminen, toisin kuin nyt suosittu stereotyyppi, on hyvin vaikeaa. Mutta jos onnistut - sinusta tulee mestariteoksen mestariteos

 3. Kuvagalleria - jos voit koota, voit luoda mini-museon seinille, jossa on fragmentteja maailman taiteen mestariteoksista.
 4. Meren syvyyksiä - olemme aina houkuttelevia merelle ja missä, kuten ei kylpyhuoneessa, voimme luoda todellisen vedenalaisen valtakunnan, idean, kaiken tyylitellyistä aalloista kalasta, merenneitoista tai Neptunusta tridentillä.

  Laatta asteikkojen muodossa

  Laatta asteikkojen muodossa

Kävele Louvren ympärillä

Maalauksellinen paneeli kylpyhuoneessa kertoo omasta maastasi paremmin kuin mahtaisimmista lohdutetuista ristiretkuista. Oriental-malleja, alkuperäisiä nyrkkeilysuoria - jotka erottavat kylpyhuoneesi tuhansilta.

Seinäpaneeli, joka ilahduttaa hollantilaisen posliinin rakastaja

Seinäpaneeli, joka ilahduttaa hollantilaisen posliinin rakastaja

Tässä voit antaa mielikuvituksen täyden tahdon - klassisten maalausten toistosta luomuksiin omilla käsillään. Jos sinulla ei ole kykyä levittää mosaiikkiseiniä, voit tilata oman luonnoksen ammattilaisilta. Erityisesti koulutetut ammattilaiset luovat valmiin paneelin, ja aina on mahdollisuus ostaa yksi rakennusvalmisteista valmiiksi.

Tiivistelmä luonnoksista erittäin pienistä mosaiikkilaattoista japanilaisessa kylpyhuoneessa

Tiivistelmä luonnoksista erittäin pienistä mosaiikkilaattoista japanilaisessa kylpyhuoneessa

Paneelin materiaalit:

 1. Laatta on suosituin laji, rakastui ihmisiin alhaisimmasta hinnoista ja erilaisista tekstuureista ja väreistä. Toinen lisäaine - tämä materiaali on kaikkein kestävin kosteus. Miinus on hauraus, mutta emme aio voittaa laatoitettua mosaiikkia kamomilla?
 2. Keraamiset graniittilaatat, joissa jäljitellään kivikiviä, raskaita, mutta erittäin kestäviä ja ääniemateriaaleja. Se eroaa melko korkeasta hinnasta, mutta se on kestävin ja näyttää erittäin kannattavalta, koska se on pinottu melko suurilla levyillä. Se ei sovellu pieniin kylpyhuoneisiin.
 3. Mosaiikki - paneeli pienten kappaleiden, joista olemme jo puhuneet osassa mosaiikkilaatat yllä. Paneelina ne kiinnitetään tiettyyn järjestykseen liimalla verkkoon. Materiaali - keramiikka, lasi, keinotekoinen tai luonnonkivi, metalli ja niin edelleen.
Keraamiset laatat ovat ihanteellisia piirustusten luomiseen huoneeseen, jossa on korkea kosteus

Keraamiset laatat ovat ihanteellisia piirustusten luomiseen huoneeseen, jossa on korkea kosteus

Paneeli ja kylpyhuoneen mitat:

Jos kylpyhuone on suuri, paneelin alla on järkevää korostaa yhdestä mutta useammasta seinistä, eikä kuvan ja materiaalin valinnassa ole rajoituksia. Jäljellä on vain säätää mielikuvituksen laajuutta ja käytettävissä olevia taloudellisia mahdollisuuksia.

Lyhytseinällä voit laatia suuren kuvion

Lyhytseinällä voit laatia suuren kuvion

Jos kylpyhuone on pieni, aloittaa välittömästi "mutta". Tällaisessa huoneessa on parempi valita vain yksi osa yhdestä seinistä paneelin alla, muuten huone näkyy selvästi pienemmäksi. Lisäksi on vältettävä erityisiä tontteja tai suuria kuvia, ja siksi parhaat ovat pieniä geometrisia koristeita, abstrakteja, maisemia, jotka voivat luoda perspektiivin. Tärkeää ja koon valinta - mitä pienempi huone, sitä pienemmät laatat, se osoittautuu ihanteelliseksi ratkaisuksi mosaiikkipaneelista.

Poikkeus standardista

Kuka sanoi, että kaiken pitäisi olla sääntöjen mukaan? Päästä eroon askel askeleelta - ja muutos parempaan kiihtyy sinun jälkeen. Ylimääräisyyttä arvostetaan aina.

Asiakkaat arvostavat ajattelutapasi poikkeavuutta

Asiakkaat arvostavat ajattelutapasi poikkeavuutta

Kokeile paikallisesti laatoitettua viimeistelyä seinä, enimmäismäärä tai suihkukaappi, rohkeasti sekoittaa eri kokoisia ja muotoisia laatat löytääksesi mitä todella haluat.

Yksi innovaatioista tänään oli kuva laatta.

Mosaiikkikuva seinällä

Mosaiikkikuva seinällä

Tämä palvelu on äskettäin ilmestynyt, sen olemus on vähäisempi siihen, että käytetään erityistä tekniikkaa, jolla kuvataan kuvaa yksivärisen laattojen pinnalle. Tämä piirros on kestävä, se ei naarmuta, ei haalistu eikä se poista. Ideana voit valita minkä tahansa kuvan - olipa se suosikki postikortti tai valokuva. Lisäksi on tarpeen ostaa yksisuuntainen laatta ja tilata valokenno erikoisyrityksessä. Siellä kuva on painettu erikoispaperille, lakalla peitetty, kostutettu ja levytetty laattaan. Itse asiassa se muistuttaa decal kuvia lapsuuteen, mutta pysyviä ja erinomainen laatu. Muita kuvia sisältäviä laatat laitetaan erityiseen uuniin, jossa paperi palaa ja kuvio imeytyy itse laattaan.

Voittanut yhdistelmä

Hyödyllisiä! Lasi liukuva verhot kylpyhuoneeseen - Lajikkeet, asennusperiaatteet, väri- ja teksturatkaisut, lasikampaiden edut ja haitat

Lasinen kiinteä väliseinä suihkukaappi. Arvosta kiven ja smaragdin hienoa lasimosaiikkia

Lasinen kiinteä väliseinä suihkukaappi. Arvosta kiven ja smaragdin hienoa lasimosaiikkia

Laatta, jossa on kuva graffitien teosta

Laatta, jossa on kuva graffitien teosta

Sinun onneksi lippusi puhtaimpien huoneiden sisustuksessa voi olla näennäisesti vastakkainasettelun harmonia tyylit laatat. Toisin kuin tekstuurit, geometriset kuvioinnit ja yksittäisten neliöiden alue tuovat esiin täydellisen kaavan kylpyhuoneesi viimeistelyyn. Lattialla on laittaa laatta, sen yksinkertaisuus ja monipuolisuus, hän korostaa omaperäisyyttä ei-standardi yhdistelmiä.

Kihlasevyt aksentti, jossa on kohokuvioinen geometrinen laatta mykistetyn punaisen värin avulla

Kihlasevyt aksentti, jossa on kohokuvioinen geometrinen laatta mykistetyn punaisen värin avulla

Millaisia ​​laatat valita ja miten voittaa kylpyhuoneesi on makuelämys ja fantasia jokaiselle omistajalle. On kuitenkin syytä muistaa: ei kaikki, mikä loistaa kullan ja mittaa huoneen koko sen tavoitteen laajuuden mukaan; ja myös ymmärtää toinen yhteinen totuus: emme ole niin rikkaita kuin ostaa halpoja asioita. Kiinnitä korkealaatuista materiaalia. Näiden kahden säännön saattaminen kultaiseen keskiarvoon ja heidän oikea-aikainen tietoisuutensa antavat mahdollisuuden luoda kylpyhuoneesta todellisen mestariteoksen, joka kestää vuosikymmenien ajan.

55 Laattojen kirkkaat ideoita kylpyhuoneessa: kauneuden ja käytännöllisyyden yhdistelmä (kuva)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2