Herkät lila kukat

Herkkä lila-sävyt sopivat täydellisesti harmoniin kivien kanssa

Enotera - kirkas kasvinviljelmä, joka on edustettuna rhizome-muodossa. Se on tekemistä kiprejnomu-perheen kanssa, ja se on luonteenomaista hämmästyttävän kaunis kukinta. Korkeus voi joskus saavuttaa metrin tai enemmän. sulatus kukkia tapahtuu hämärässä, ja se toteutetaan niin nopeasti, että henkilö voi tarkkailla tätä prosessia. Kasvissa on useita lajikkeita. Tässä artikkelissa - yritämme selittää kaikkea tästä kauneudesta: sen lasku, hoidon piirteet ja paljon muuta.

 • Yleinen kuvaus
 • Päätyypit ja lajikkeet
 • Istutus kukkia
 • muodostus taimet
 • Kesähoito
 • Mielenkiintoisia tietoja ja sovelluksia
Kirkas keltainen kukka alalla

Kirkas keltainen kukka alalla

Monivuotinen valkoinen väri näyttää hyvältä sinisistä kukista

Monivuotinen valkoinen väri näyttää hyvältä sinisellä

Ylellinen monivuotinen valkoinen

Ylellinen valkoinen monivuotinen

Yleinen kuvaus

Kasvi elää yhden tai kahden vuoden ajan. Tämä suku sisältää koostumuksessaan runsaasti lajia, joiden korkeus on 90 cm. Tämä kukka tunnetaan myös nimellä "yön kynttilä" tai "kuun kukka". Hänen kotimaansa on Keski-Amerikka.

Plus-sisältö on vakavien hoitovaatimusten puute, samoin kuin valaistustoiminnot. Kukinta on pitkä aika keväällä tai kesällä, sillä on ulkonäöltään erikoinen kupin muotoinen muoto.

Ylellinen monivuotinen pensaanlaji

Monivuotiset pensaslajit

Nämä kukat koristelevat usein Alppien kukkuloille

Alpine-mäki usein

On suositeltavaa antaa etusijalle kevyt hiekkapohjainen massa massa, jonka happamuus on korkeintaan 7. Kukka-eloonjäämisen todennäköisyys on kuiva maaperä, kun taas materiaalin on oltava hyvä kuivatus. Onnistunut kehityksen indikaattori on maaperän kastelu kuuma kausi. Jos kukat ovat alkaneet, ne pitäisi kastella vain kuivalla säällä. Ainakin kasvielementti tarvitsee korkealaatuista lannoitusta. Keväällä on välttämätöntä tarjota lankoja lisäaineiksi lannan muodossa. Istutuksen aikana lannoitteita voidaan lisätä määrällisesti ja lajikkeittain.

Vaaleanpunaiset kukat näyttävät kauniilta yksityisen talon pihalle

Herkät vaaleanpunaiset silmut yksityisen talon pihalla

Kirkkaat kukat koristele puutarhaa

Kirkkaat sävyt koristelevat puutarhassa

Istutus tapahtuu perinteisesti vuonna 2003 syksyllä. Enotera ei ole erityisen vaativa lämpötilajärjestelyissä, mutta sinun on noudatettava indikaattoria + 21 ° C: ssa. Kasvien siemenet muutamassa viikossa (jopa 10) jäätymisen jälkeen, ja kuukauden kuluttua kokenut kesätekijä näkyy versoja. Jos laitos alun perin asetettiin säiliöön, se kaivetaan samaan syvyyteen avoimeen maahan. Ennen siirtymistä on tarpeen poistaa rikkaruohojen alue, koska ne estävät täydellisen kehityksen.

Tärkeää on myös laitokselle myönnettävän tuen luominen. Kukinnan jälkeen lehdet ja varret on leikattu. On suositeltavaa tehdä se siementen muodostumisajankohtana, muuten on mahdollista levittää kukka koko ajan puutarhassa. Toimiva lähestymistapa näiden yksinkertaisten toimintojen toteuttamiseen saa aikaan kauneuden ja vaikutuksen sisustaa sivustosi.

Pensaat

Pensaat

Kaunis, monivuotinen kukka voidaan istuttaa takaa aitojen kotona

Kaunis monivuotinen voidaan istuttaa takaa aitojen kotona

Päätyypit ja lajikkeet

Istutustyyppi ja toteutetut toimet riippuvat kulttuurin monimuotoisuudesta. Ja koska on olemassa melko paljon heistä, kannattaa antaa etusija niille, jotka ovat vähiten houkuttelevia hoidon kannalta.

 • kahden vuoden vanha kulttuuri on pitkä kasvi, jossa kirkkaat sitruunakukat, joilla on herkkä aromi;
 • Missourin enoteraa edustaa kaunis alikokoinen monivuotinen kukka, ottaa suuria kukkia;
 • Tuoksuva lajike toimii vuoren kasvi, joka kukkii keltaisia ​​kukkia, jotka tuottavat voimakasta tuoksua;
 • pensaita kasvit - talvilajiteltavat lajit, jotka kasvavat suuren pensaan puun muodossa;
 • Laitoksen nelikulmainen muoto on myös pitkäkestoinen ja se erottuu pystysuoralla pensastuksella.

Tämä ei ole kaikkia lajikkeita, mutta käytännössä voit käsitellä vain muutamia lajikkeita. Jotkut niistä kasvavat suoraan luonteeltaan, ja jotkut kulttuurit näyttävät koristeelliselta roolilta sivustolta.

Istutus kukkia

Ne ovat lisänneet vaatimuksia maaperän koostumukselle, jossa ne kasvavat. Tämän kriteerin perusteella hoidetaan ja istutetaan. Samalla maaperän koostumuksella ei ole erityistä vaikutusta kasvin kehitykseen.

On syytä kiinnittää erityistä huomiota vedenpoisto- ja irtoamistyöhön. Asianmukaisen istutusmateriaalin valmistuttua voit aloittaa istutuksen ja kasvatuksen. Menestyksekkään puutarhanhoidon tärkein lähde tässä tapauksessa on hyvä valaistus ja maaperän läpäisevyys.

Enotera kukkii ylellisyyttä, jos laskeutuminen tapahtuu paikassa, joka on täydellisesti valaistu auringon säteillä. Tärkeässä roolissa on sopiva top pukeutuminen. Maan lannoittaminen tietyllä alueella olisi tehtävä etukäteen. Tämän vuoksi maustetut kesäasukkaat ja kuorma-autonkuljettajat suosivat humus ja nitrofos.

Nämä kukat rakastavat runsaasti valoa

Tarvitset runsaasti valoa

Istutetaan monivuotisia kukkia puutarhassa

Istuttaminen monivuotinen puutarha

Siemenementtien kylvö

Ensimmäisenä vuonna lehdistä muodostuu ruusukkeita. Kukintaprosessi tapahtuu vasta toisessa vuodessa. Siksi siementen kasvatuksen aikana viljelijät yrittävät käsitellä monivuotisia lajikkeita - pensaita kukkia. Siementen pienen koon vuoksi on syytä tehdä vain 5 mm syvyys.

Kauniit keltaiset kukat tiellä

Sijainti tiellä

muodostus taimet

Jos purkaminen tapahtuu huoneen olosuhteissa, taimet lähetetään sitten pieniin kuumakantapäihin, ja tämä tehdään helmikuussa niin, että jo toukokuussa ne pysyisivät avoimissa maastoolosuhteissa. Tämä istutusvaihtoehto varmistaa, että ampuu tarvittava hoitotaso. On mahdollista, että kukat näkyvät samana vuonna.

Myös laitoksen ominaisuus on mahdollisuus istuttaa osat jakamalla. Työkaluna tässä tapauksessa pienet versot kasvavat pensaita, jotka ovat saavuttaneet kypsän tilan. Niille reiät on aiemmin kaivettu ja asetettu. Niiden välinen etäisyys ei saa olla yli 50 cm, eivätkä ne saa olla syvässä. Samalla järjestelmällä koko prosessi jatkuu.

Kasvavat taimet istutukseen

Kasvavat taimet istutukseen

Kesähoito

Kulttuurin hoito tulisi aloittaa heti, kun se istutetaan. Ensin kastelee maaperän koostumus, sitten kukat ovat kohtalaisesti vettä. Meidän on myös poistettava rikkaruohot ja tehtävä pieni löystyminen maaperässä. Syksyllä on välttämätöntä tarjota lisäterveyttä niin, että väri on läpäissyt valmistuksen talvella. Tällöin itse holkki katkaistaan ​​ja peitetään kerroksella.

Mielenkiintoisia tietoja ja sovelluksia

Istutustöitä on kysyntää, koska ne sallivat koristele puutarhaa tai mökkialuetta makuun, tuo se täydellisyyteen.

Enotera myös laajalti käytetty parantava lääke, joka on osa eri huumeita. Siitä valmistetaan liemiä, jotka auttavat selviytymään mahalaukun häiriöistä. Keittäminen on haavojen ja mustelmien pestä.

Yleisesti, ottaen huomioon sen ominaisuudet, on syytä huomata niiden monimuotoisuus. Tämä on tilaisuus koristella sivustoa ja kyky antaa hyvää terveyttä, jonka yhteydessä kasvi ei jätä ketään välinpitämättömäksi ja voit nauttia eduista kaikille, jotka haluavat. Toinen lisä: se on vaatimaton ja helppo hoitaa, jopa puutarhuri-aloittelija voi käsitellä.

Näillä kauniilla kukilla on myös parantavia ominaisuuksia

Näillä kukilla on myös parantavia ominaisuuksia

Enotera tai kuun kukka: puutarhanhoitajien mielenkiintoisia tietoja, istutuksia ja hoitoa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 39