Moderan kuhinjski namještaj u pastelnoj plavoj boji

Moderan kuhinjski namještaj u suzdržanoj plavoj boji

kuhinja - posebna zona u kući. Unatoč činjenici da su moderne žene vode aktivan način života, u većini slučajeva, očuvanje doma ostaje prioritet. U tom pogledu, puno slobodnog vremena provode u kuhinji. Prava čarolija je u ovoj sobi. Konvencionalni proizvodi se pretvaraju u nešto neobično. Također pruža priliku da se okupi za večeru i večeru s cijelom obitelji, a na odmoru je vrlo važno stvoriti udobnost i udobnost u njemu.

 • vrste
 • imenovanje
 • dizajn
 • Učinite to sami
Bijeli namještaj savršeno se uklapa u unutrašnjost, uređen u skandinavskom stilu

Bijeli namještaj savršeno se uklapa u unutrašnjost, uređen u skandinavskom stilu

Kontrast igre u dizajnu kuhinje

Igra kontrasta je uvijek u trendu

Veličanstveni dizajn u modernističkom stilu

Veličanstveni dizajn u secesijskom stilu

Kuhinja sa ugrađenom pećnicom

Kuhinja sa ugrađenom pećnicom

Za organizaciju prostora koriste se različiti modeli. Namijenjen je za skladištenje, jer ovdje je potrebno staviti istovremeno uređaje za rad, posuđe i proizvode. Jedna od mogućnosti je kutija za ormarić, koja je visoka vertikalni ormar. Također se naziva stupac.

Pogodno je za upotrebu, posebno za raspored malog prostora. Najčešće, stupac je napravljen prilično uskim, stoga je prikladno prilagoditi se općoj situaciji.

vrste

Kombinacija crnih i žutih boja u modernom interijeru

Kombinacija crnih i žutih boja u modernom interijeru

Prije svega, prilikom odabira namještaja vrijedi obratiti pažnju na svoj materijal. U nekim slučajevima vrijedi paziti na njegovu otpornost na vlagu. Ali ako pećnica koja se kuha, opremljena je kapuljačom, tada je vlažnost niska. U ovom slučaju namještaj se koristi iz bilo kojeg prikladnog opcija za vas. To može biti drvo, laminirana iverica, MDF i dr., Namještaj se može prekriti emajlom ili filmom, biti kombiniran. Za njegovu proizvodnju istodobno se koriste nekoliko materijala.

Naravno, stupci se razlikuju po obliku, veličini i dizajnu. Odabirom stupca, posebnu pažnju treba posvetiti veličini. Da se ne ukazuje na ukupnu sliku slušalice, njezina dubina treba odgovarati dimenzijama drugih interijera. Isto vrijedi i za visinu. Gornji poklopac stupca mora odgovarati razini s ovim elementom vješalice.

Oblik stupca ovisi o vašim željama, kao io njegovoj funkcionalnosti. Stupci su:

 • otvoreno - opremljene samo policama;
 • zatvoreno - opremljen s prednjom pločom;
 • u kombinaciji.

Druga razlika je oblik. U tom slučaju sve opcije mogu se podijeliti ravno i kutno. Potonji su obično opremljeni s police s zaokruženim krajem. Takve se stupce mogu postaviti na spoju namještaja, postavljenih okomito jedan na drugi. Oni također dobro izgledaju na krajevima slušalice. Izravni model može se instalirati na bilo kojem mjestu, osim u kutu.

Zanimljivo mjesto prozora i kuhinjskog namještaja

Zanimljivo mjesto kuhinjskog namještaja i prozora

Kućište s olovkom s staklenim vratima

Kućište s olovkom s staklenim vratima

Zatvoreni su opremljeni vratima ili ladicama. Njihov broj i veličina ovise o vašim osobnim preferencijama. Fasada može biti izrađena od raznih materijala i ukrašena dekorom. Vrata mogu biti čvrsta ili s ugrađenim staklom, prozirnom plastikom. Također mogu biti pojedinačni ili dvostruki. Najsloženija građevina je zatvoreni zaobljeni kutni stupovi. U ovom slučaju, fasada ima polukružni oblik. S tim u vezi koristi se plastični ili mekani metali.

imenovanje

Mala kuhinja u skandinavskom stilu

Mala kuhinja u skandinavskom stilu

Svaka stavka u interijeru treba obavljati svoje funkcije. Postavljanje uskog kabineta rješava nekoliko problema odjednom:

 • organizacija skladišnog prostora posuđe za kuhanje;
 • slobodan prostor za kretanje u prostoru;
 • stvarajući originalan i atraktivan dizajn.

Ova vrsta je prikladna i praktična. Koristi se ne samo za ovu sobu već i za dvorana, dnevni boravak, spavaća soba, dječji i čak kupaonica. Usko kabinet može poslužiti kao osnova Ugrađeni uređaji. Može se instalirati pećnica, mikrovalna pećnica ili čak frižider.

Kuhinjski stup sa vertikalnim ladicama

Kuhinjski stup sa vertikalnim ladicama

Drvena strop iznad kuhališta

Drvena strop iznad kuhališta

U zatvorenim modelima s čvrstim vratima, postavljeni su kućanski aparati, lonci i drugi pribor. To vam omogućuje da zaštitite objekte od prašine i onečišćenja. Također ovdje možete pohraniti žitarice, očuvanje doma, pa čak i povrće.

Ako je fasada opremljena staklenim umetkom, u njemu je nešto atraktivno i funkcionalno. To može biti staklo zemljano posuđe, setovi, lijepe posude s rasutim proizvodima.

Ladice omogućuju udobno polaganje kuhinjskih tekstila, kao što su ručnici, lonci, salvete. I također, na primjer, pergament papir, foliju ili rukav za pečenje i još mnogo toga.

Prednja ploča pouzdano štiti kuhinjske predmete od prašine i prljavštine. Ako koristite otvorene police, onda stavite nešto što bi trebalo ukrasiti vašu kuhinju, ali se ne boji prašine, primjerice vaze za cvijeće. Također, na njima je poželjno staviti stvari koje su sve vrijeme na tečaju i trebale bi biti pri ruci.

Ono što treba staviti u ormar ovisi o njegovoj lokaciji. Ako je blizu radnog područja, onda je bolje staviti hranu i jela potrebna za kuhanje. Ako se ormar nalazi pored stol za blagovanje, onda možete staviti u njega sve što vam je potrebno za posluživanje.

Kabinet s ladicama za pohranu kućanskih aparata

Kabinet s ladicama za pohranu kućanskih aparata

Ako postoji nekoliko odjela, onda u jednom od njih možete staviti kemikalije za kućanstvo potrebne za rad. To su deterdženti, spužve, krpe i još mnogo toga.

dizajn

Moderan interijer u pastelnim bojama

Moderan interijer u pastelnim bojama

Kuhinja - mjesto ne samo za posao, već i za obiteljski odmor. Stoga je važno da njegov raspored nije samo funkcionalan, već i atraktivan. Zahvaljujući pravom izboru, možete stvoriti posebnu udobnost u sobi. Kupnja različitih vrsta namještaja, poželjno je odabrati jedan stil, a zatim dizajn će izgledati skladnije.

Pojava ovisi o uređenju vašeg interijera. Razmotrite najčešće opcije:

 • Moderni stil omogućuje korištenje monokromatskih baza, prekrivenih emajlom, plastikom ili filmom. Za danas svijetle boje su osobito popularne, a to je moguće kombinirati nekoliko nijansi. Dizajneri preporučuju žuti, zelena, narančasta, crvena, purpurna boja i drugima.
Kontrastni pod u unutrašnjosti kuhinje, uređen u modernom stilu

Kontrastni pod u unutrašnjosti kuhinje, uređen u modernom stilu

Crna kuhinja s bijelim stolnim pločama izgleda vrlo zanimljivo

Crna kuhinja s bijelim stolnim pločama izgleda vrlo zanimljivo

 • Visoke tehnologije nudi rezervirane boje kao što su bijele, sive, plave, bež i druge. Ima aluminijski profil, ponekad koristi kromirane armature.
 • Stil francuske Provence Pruža upotrebu drveta s bakrenim spojnicama. Bijele, plave i plave boje mogu ukrasiti elemente decoupagea. Postoje otvorene police na kojima se stavljaju limenke začina, obično od stakla ili porculanskog jela.
Skladan dizajn u stilu francuske Provence

Skladan dizajn u stilu francuske Provence

Dizajneri cijene plavu boju za osvježavanje dosadnih interijera i njihovo oplemenjivanje

Dizajneri cijeniti plavu boju za sposobnost osvježavanja i oplemenjivanja dosadnih interijera

 • country stilu savršeno odgovara modelu prirodnog drveta. Može biti otvoren ili zatvoren. Najbolje od svega, kada je kućište olovke prekriveno čistim lakom.

Učinite to sami

Ako želite instalirati kućište s olovkom, ali nemate priliku kupiti ga, možete sami izraditi dizajn. Materijali koji se mogu primijeniti u tu svrhu gore su navedeni. Morate napraviti dva zida, gornji poklopac, dno, noge ili "luk" polica i, ako je potrebno, vrata. Vanjska ploča se koristi za stražnji zid. Ako želite opremiti kućište olovkom s kutijama, trebali biste kupiti posebne mobilne strukture, također vam je potrebna olovke. Police se mogu skinuti i držati na posebnim letvicama ili biti stacionarni. Da biste ugradili vrata, potreban vam je baldahin.

Shema sklapanja kuhinjskog ormarića vlastitim rukama

Shema sklapanja kuhinjskog ormarića vlastitim rukama

Sve vanjske značajke ovise o vašim željama. Ako imate jigsaw, možete napraviti zaobljene police. Ako koristite laminiranu ivericu, nije potrebno posebno dizajnirati. Do danas, raspon boja je raznolik, što pojednostavljuje vaš rad. Na pozadini možete primijeniti željeni uzorak ili uzorak. Da biste to učinili, možete koristiti akrilnu boju ili tehnika decoupage.

Sustavi za pohranu kuhinje: odabiremo višenamjenski i moderni kutni ormarić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1