Notranjost majhne dnevne sobe v slogu Sodobna

Notranjost majhne dnevne sobe v slogu Sodobna

Stil kontemporari v notranjosti - novo oblikovana smer oblikovanja, ki je zakoreninjena v arhitektura. Značilnost racionalne uporabe stanovanjskega prostora z uvedbo večfunkcionalnih podrobnosti situacije. Moderna klasika Impress oblikovalske rešitve za izboljšanje stanovanj z uporabo trendovskih notranjih predmetov.

Ta notranji žanr je izpeljan Skandinavski koncept oblikovanja, prijeten maksimalni prostor v dnevnih sobah z bogato naravno svetlobo, lakonske oblike pohištva in naravnih barv. Sredi dvajsetega stoletja so notranji oblikovalci uporabili pohištvo in končne materiale za okraševanje stanovanj predstavnikov delavskega razreda brez dekorativnih dobrot po dostopnih cenah.

Za notranjost v slogu sodobnih žensk so značilne naravne barve

Za notranjost v slogu sodobnih žensk so značilne naravne barve

Kanoni sodobnega sloga

Izvirna preprostost zofe, omare, postelje, mize in druge notranje predmete z enostavnimi detajli, diskretnimi barvami Ozadja in preproge, pomanjkanje okvirji na ogledalih in slike so ustvarile občutek prostornosti v dobro osvetljenih prostorih, idealno za sprostitev in delo doma.

Apartma z apartmajsko coni z pohištvom

Apartma z apartmajsko coni z pohištvom

Opeka v dizajnu spalnice

Opeka v dizajnu spalnice

Svet in tekoči trgovinski kontemporari od oblikovalke Laure Kierar:

Style kontemporari v notranjosti: pregled jedrnatih in udobnih trendov za dom

Laura Kirar je ameriški oblikovalec, poznavalec ameriške luksuzne usmeritve in spretnost sodobnega razkošja. Sodeluje z gospodarstvom Kohlerja (Baker, McGuire, Kallista, Ann Saks)

 

 1. Laconizem je povsod. To velja za pohištvo, sanitarno opremo, tekstil, ogrevanje in razsvetljavo.
 2. Pridržanje v zaključku tal in stropa, obrnjena proti stenam, oblikovanje oken in vrat.
 3. Skriva se od zunanjih oči sistemov za shranjevanje stvari, posteljnega perila in drugih gospodinjskih predmetov.

 4. Zoning Space in uporabo odprtih načrtov v procesu oblikovanja projektov majhni apartmaji.
 5. Kombinacija kopalnice in stranišča z uporabo večfunkcijskega tuš kabine z okvirjem čistega ali glaziranega pleksiga.
 6. Uporaba vgrajenih gospodinjskih aparatov, pohištva in svetlobne opreme.
 7. Vgradnja komunikacijskega sistema "pametna hiša", ki omogoča ustvarjanje optimalne mikroklime v stanovanju z minimalnimi stroški.

Notranjost v slogu Sodobnega je v mlajših generacijah v velikem povpraševanju, ki vodi aktiven življenjski slog z napornim urnikom dela. Da bi prihranili čas za različne gospodinjske naloge, je pomembno, da hišo napolnite z večnamenskimi kuhinjskimi aparati za hitro kuhanje, preoblikovano pohištvo, sposoben takojšnje preobrazbe iz kavč v postelji, iz robniki ali bar števci v jedilna miza.

Panoramska zasteklitev v oblikovanju spalnice

Panoramska zasteklitev v oblikovanju spalnice

Kuhinja-jedilnica, ki se nahaja v prvem nadstropju zasebne hiše

Kuhinja-jedilnica, ki se nahaja v prvem nadstropju zasebne hiše

Za tiste, ki nameravajo organizirati domače pisarne, je dejanski pretvoriti ložo ali shrambo v udobno pisarno. Če želite to narediti, lahko uporabite mize z zgibnimi mizami, police vgrajeno vrsto, rolo omare s prostornimi škatlami. Če je mogoče, si oglejte panoramsko mesto balkoni v tako prijetnem domu si lahko duševno počivate z dela in navdihujete za opravljanje produktivnih nalog.

Nasvet! Glavno pravilo kontemporari - ustvariti popolno notranjo kompozicijo elegantnih pohištvenih podrobnosti, ki opravljajo določene funkcije. Ohišje mora prevladovati prostor, pohištvo - ne obremenjujte prostorov in stvari - bodite v dosegljivem območju. Zato je pri načrtovanju notranje opreme stanovanja ali hiše potrebno dodeliti prostor za organizacija garderobe, Uporabite moduli pohištva z možnostjo preoblikovanja.

Tranzit kuhinje dekoracijo

Stil kontemporari v notranjosti kuhinje je zlahka prepoznaven po načinu dokončanja sobe, urejanju pohištva in načrtovanja. Kombinira jedilnico s kuhalno površino, kuhinjo z dnevno sobo - zmagovalna različica ureditve prostora za obroke in ustvarjanja kulinaričnih mojstrovin v hiši, kjer prevladuje estetika ljubosumnih sodobnikov.

Bela kuhinjski stoli iz kovine

Bela kuhinjski stoli iz kovine

Modra pohištvo izgleda še posebej lepo glede na opeke

Modra pohištvo izgleda še posebej lepo glede na opeke

V skladu s pravili tega sloga je treba kuhinjski prostor napolniti z inovativnimi deli:

 1. Kuhinjski seti z gladkimi fasadami, opremljenimi s prosojnimi ali prosojnimi ročaji, oblikovanimi profili, gumbi ali vijačni pribor, komaj opazno v splošnem ozadju.
 2. Slušalke in slušalke jedilne mize z originalne delovne plošče iz umetnega kamna ali porcelanaste kamenčke, idealno natančno kopiranje teksture naravnih materialov.
 3. Pohištvo s vgrajen sistem osvetlitve, ne le v spodnjem delu visečih omaric, temveč tudi v talni obešeni omarici, mizi in pulti. Osvetlitev tla vizualno širi prostor v tesnem in ustvarja očarljiv vizualni učinek.
 4. Stekleni kuhinjski predpasnik s podobo abstrakcije, teksturo naravnega kamna - oniksa, granita, travertina, marmorja, skrilavca ali drugih materialov.
 5. Stenske plošče, okrašene z obrisi različnih geometrijskih oblik in abstrakcije.
 6. Plejade Kuhinja Fixtures s kompaktnimi ploščami iz ponikljanih jekel ali prozorne plastike, malo nad jedilno mizo.

Stil kontemporari v notranjosti apartmaja na način dekoracije ima podobne značilnosti s sodobnimi oblikovalskimi smereh: moderno, visokotehnološki, minimalizem. Zato je v kuhinji, ki uteleša ta novi modi notranjost žanrsko izsledi umirjeno slog zaradi pomanjkanja Razmetanje dekoracijo predmetov, gospodinjskih aparatov in različnih kuhinjskih pripomočkov, obesijo na palice, strešne letve.

Nasvet! Razmislite notranje vsebinske sklope večnamenske integrirani deske za rezanje, posode, sklede za pladnje živali imetnika, pokrovi, steklenice, namenjene za skladiščenje sipkega živilskih proizvodov - žita ali začimb.

Najboljše Interiors Sodobni slog - udoben prostor za udobno življenje, kjer prevladuje nahaja na razmere na obrok, in vsi kuhinjski atributi so v hoje na območju, ki zmanjšuje čas, potreben za kuhanje.

Ponovno oblikovanje tipične kuhinjske ureditve je možno z namestitvijo dvosmerne kuhinje slušalke na otoku z zgibno ali stacionarno mizo. Zaradi tesne lokacije kuhališča in kraja za zajtrk ali kosilo lahko prihranite veliko časa nastavitev tabele in služijo jedi. Dizajner bar blatu ne-trivialna oblika barvnih ali prozornih polimerov bo v kuhinji organsko videti, kar odraža način notranje ureditve v sodobnem slogu.

Čudoviti črni lestenci nad jedilno mizo

Čudoviti črni lestenci nad jedilno mizo

Betonski podi v sodobni notranjosti

Betonski podi v sodobni notranjosti

Polimerni dekorativni premazi z učinkom bisernega biserne matice, ki se uporabljajo za izdelavo modulov pohištva in stenske plošče, ustvarite čudovito prisotnost v kuhinjskem prostoru, tako da simulirate površino, ki je prekrita z ognjem ali ledom. Enobarvna paleta barv je pomembna za notranjost, izvedeno na način sodobnega.

Nasvet! Stil Sodobni Impress vse vrste design poskusov. Torej, do konca naglas stene v različnih prostorih v hiši dejansko uporabljajo neformalno ozadje z LED osvetlitvijo, digitalni tisk, svetleče ali kovinsko prevleko, edinstvenih modelov, ki prikazujejo prizore iz znanih filmov.

Značilnosti ureditve kopalnice

Moderna kopalnica, ki odraža značilne značilnosti sodobne, zahteva polnjenje notranjih predmetov s pravilnimi konstruktivnimi linijami. Vodovodne instalacije in pohištvo naj bi imeli minimalen prostor, da bi ustvarili sproščujoče okolje. Zato oblikovalci praktično izboljšujejo kopalnico s pomočjo kompaktnih komponent:

 1. Curbstone pod umivalnikom, bide in WC školjka viseče vrste bo prihranilo levji delež območja majhne sobe.
 2. Tuš kabine brez palete z drsnimi vrati - najboljša alternativa velikim kopalnicam.

 3. V prostranih prostorih je treba namestiti neosebljive kopeli. Za skrivanje številnih pripomočkov za kopalnico iz zunanjih pogledov je kopalniško zaslon opremljen z vgrajenim sistemom za shranjevanje z zložljivimi predali.
 4. Sušilniki za brisače, razdelilniki za tekoče milo, držala za zobne ščetke in paste, držala za toaletni papir, sušilniki za roke in druge dodatke asimetrične oblike iz glazirane keramike, barvne plastike ali kromovega jekla - estetskih znamenitosti sodobnega sloga.

Kot žarišča v notranjosti kopalnice, ki odraža značilnosti tega izvirnega koncepta zasnove, lahko naredi sodobne pipe z neonsko svetlobo ali kaskado, ki posnemajo načelo slapa.

Za soočanje je potrebno uporabiti velike plošče iz keramičnega granita ali keramičnih ploščic mirne tone barvne lestvice: siva, bela, peska, bledo modra ali mlečna senca. Na monofonskem ozadju je lažje identificirati osnovne sestavne dele sloga, kar vam omogoča enostavno prepoznavanje znakov modne smernice oblikovanja.

Kovinska stena z učinkom rje

Kovinska stena z učinkom rje

Steklena stena v notranjosti kopalnice

Steklena stena v notranjosti kopalnice

Stil Sodobna v notranjosti dnevne sobe

Za racionalno notranjost, ki je ohranjena v slogu sodobnega, prijetnega domačega videza, morate upoštevati glavno merilo te smeri - prijetne ugodne cone za vsakega najemnika. Lahko so v različnih delih hiše, odvisno od hobijev gospodinjstva: v kuhinji, ki ustvarja udobje za različne kulinarične poskuse, v dnevni sobi z zasebnim in reprezentativnim območjem, v domača knjižnica ali športni kotiček.

Ne glede na tip osebnih območij udobja je vedno na voljo udoben prostor za skupne družinske prostore in srečanja z gosti. Zato je pomembno, da pozorno spremljamo ureditev epicentra hiše ali stanovanja - dnevna soba. Sodobne podrobnosti o položaju bodo poudarjale načela estetike in priročnosti. Če želite urediti reprezentativno območje v dvorani, morate opraviti naslednje naloge projektiranja:

 1. Pick up multi-mesto oblazinjeno pohištvo umirjena tone in okrašena z diskretnim okraske za organizacijo udoben kavč skupine, ki jih je treba postaviti v središče prostorno dvorano ali obodne stene v majhni dnevni sobi pred kompakten električni kamin.
 2. Poleg kavč skupine bi morala biti kompaktna miza za kavo z ne-trivialno zasnovo. V notranji kompoziciji v slogu sodobnega, bodo modeli iz lesenih palet ali kaljenega stekla popolnoma ustrezali.
 3. Okna s panoramskimi okni - sestavni del tridimenzionalne strukture dnevne sobe, ki karakterizira slog sodobnega v notranjosti. Fotografije ultramodernih notranjih skladb na način tega oblikovanja kažejo jasen primer modeliranja prostora z združevanjem loggias z dnevno sobo in namestitvijo oken z dvojno zasteklitvijo velikega formata. Kot dekoracijo za okna morate izbrati praktično eno barvo roman žaluzije ali žaluzije, skladno s pohištvom, tapetami in drugimi tekstilnimi izdelki.
 4. Odpri police z nenavadnimi dekorskimi predmeti (vaze asimetrična oblika, elektronska foto okvirji, namizna ura z LED osvetlitvijo, USB akvariji z vgrajenim organizatorjem in drugimi dodatki) je značilnost sodobnega sloga. Zanimivo notranje polnjenje polic bo dodalo opombe pozitivne in svetle ekscentričnosti v nastavitev dnevne sobe z nevtralnimi ali hladnimi toni.

Nasvet! Če želite organizirati rekreacijski prostor v dnevni sobi, ureditev fitostenov, dopolnjena s preprogo iz smaragdne barve, ki posnema travno travo. Prav tako je mogoče namestiti plin dimnik, in poleg njega ležati na tleh kože zebre, tigra ali katere koli druge divje živali. V takem pomirjujočem okolju bo vedno sproščeno vzdušje, ki vam bo omogočilo, da se sprostite od intenzivnega ritma življenja.

Ta notranjost žanra pozdravlja dekoracijo hiše z barvnimi kolaži, passepartout, panel, plakati in druge predmete dekor, ki so jih ustvarili sodobni oblikovalci in slikarji. Umetniška motnja v slogu Sodobnega je povišana v čast dostojanstva. Zato je pomembno, da napolnimo hišo z barvitimi dekorskimi predmeti, ki ne nasprotujejo načelom estetike in udobnosti. Če v notranjosti apartmaja uporabljate slog kontemporari, je mogoče harmonično združiti racionalnost notranjosti z estetiko prijetnega doma. Fotografija ultramodern umetniških predmetov, ki jih ustvarijo kultni oblikovalci, bodo pomagali, da bi stanovanje postalo funkcionalno in udobno.

Eleganten lestenec iz LED obročev

Eleganten lestenec iz LED obročev

Stenska slika bo vašo notranjost bolj edinstvena

Stenska slika bo vašo notranjost bolj edinstvena

Danes je stil Sodobnega na vrhu notranje mode. Sledite trendom, ki popravljajo kanone sodobnih klasikov in redno spreminjajo poznano podobo hiše s pohištvom, razsvetljavo, tekstilom in drugimi dekorativnimi novostmi.

Style kontemporari v notranjosti: pregled jedrnatih in udobnih trendov za dom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =