Danes ti izdelki ne izgubljajo svoje priljubljenosti in celo obratno.

Danes ti izdelki ne izgubljajo svoje priljubljenosti in celo obratno.

Začeli so uživati ​​v predaji trendov mode in sodobnih tehnologij emajlirano, aluminij, teflon ali celo kamnita posoda za kuhanje, vendar se nič na svetu ne more ujemati z vzdržljivostjo in funkcionalnostjo s krogličjem iz litega železa!

 • Kaj je to?
 • Kaj je dobro?
 • Vrste
 • Kako izbrati najboljše? 
 • Kako skrbeti?
 • Kako kuhati?
Primerjava značilnosti obstoječih premazov cvrtja

Primerjava značilnosti obstoječih premazov cvrtja

Takšen pomočnik je nepogrešljiv v kateri koli kuhinji

Takšen pomočnik je nepogrešljiv v kateri koli kuhinji

V sodobnih trgovinah so predstavljeni modeli za vsak okus za kuhanje različnih jedi

V sodobnih trgovinah so predstavljeni modeli za vsak okus za kuhanje različnih jedi

Razpon možnosti za spreminjanje načinov kuhanja je neverjetno širok

Razpon možnosti za spreminjanje načinov kuhanja je neverjetno širok

Kaj je to?

Tak izdelek se razlikuje od običajnih "deklet" v konfiguracijskih funkcijah. To je vrsta hibridnega ponve in pečice: proizvajalci so nekoč ugibali, da bi dno v obliki izbočenih rebrov. To je bilo edinstveno priložnost za kuhanje hrane, tako da se ne dotikajo vročega dna, kar prihranjuje več hranil v hrani. Glavna skrivnost je enakomerno ogrevano dno, stene in v nekaterih primerih pokrov, ki deluje podobno kot pečica ali žar.

Neverjetno funkcionalna stvar v kateri koli kuhinji

Neverjetno funkcionalna stvar v kateri koli kuhinji

Nekatera podjetja so izdala modele s "twist" - čistem stranskimi "ušesi", podolgovate žlebove, v katerih lahko odtekajo preveč olja in maščob. Zahvaljujoč tem očarljivim značilnostim so takšne lepote opazne na prvi pogled.

Če menimo, da je obrazec za kratek čas in že od daleč, potem je lahko ugotovil razliko - okusno okroglost ni vedno obliko kroga, polovico te elipse in celo kvadratne ali pravokotne oblike. Sprememba obrazcev ni le zahtevna poteza PR, ampak nujnost, ki vključuje pripravo različnih izdelkov, na primer dolge trupe rib ali velike ovalne zrezke.

Neverjetno appetizing zelenjava na žaru bo postala resničnost

Neverjetno appetizing zelenjava na žaru bo postala resničnost

Kaj je dobro?

Cast Iron pršut Izjemno je, da lahko vzburi nepazljiv mož. Nekdo trdi, da je pretežka, toda to je edina sporna točka, ki ni vredna pozornosti, saj prevladujejo neskončne prednosti in prednosti.

Pros:

 • litega železa - material, ki omogoča kuhanje z najmanjšo količino olja;
 • zahvaljujoč višini reber je hrana enakomerno poraščena, ne gori in ohranja več uporabnih lastnosti;
 • različne oblike vam omogočajo pripravo velikih kosov;
 • prisotnost kritja učinek žara in rumenkasto skorjo;
 • Dolga življenjska doba - vaš pomočnik bo služil več kot eni generaciji;
 • enostavnost vzdrževanja.
Svoje sorodnike pogosto lahko razvajate z dobrimi, saj v njej lahko kuhate celo pite

Svoje sorodnike pogosto lahko razvajate z dobrimi, saj v njej lahko kuhate celo pite

Pomanjkljivosti vključujejo težo in višje stroške kot druge možnosti. Ampak to relativne trenutki, saj takšna posoda za dolgotrajno uporabo bo plačal desetkrat analoge, ki jih bodo pridobili za nedoločen čas, zaradi dejstva, da so hitro zgori in razčleniti.

Vrste

Na žaru iz žlahtnih kovin imajo dve tipični sorti. Prvi tip je opremljen s pokrovom iz litega železa in je stiskalnica. Z njeno pomočjo lahko med cvrtjem pritisnete hrano, dobite enakomerno toplotno obdelavo in skorjo, hkrati pa ohranjate notranjost naravnih sokov.

Nasvet! Pri nakupu izdelka poskrbite, da je pokrov nekaj centimetrov krajši od premera dna. Če vzamete strogo velikost v velikosti, boste dobili preprosto zamrznjeno hrano.

Pečice Biol

To ukrajinsko podjetje, iz katerega prihaja ime pokrova, že več let proizvaja kuhinjske pripomočke, še posebej na področju izdelkov iz litega železa.

Nekoč so to bile neurejene ogromne težke ponve z desetletnim ogljikom. Danes je tehnologija napredovala in proizvajalci nudijo našo pozornost ne le tehnično odličnim, ampak tudi lepim zunanjim izdelkom. Sortiment je odličen, izbira je bogata, za udobje kupcev, opis in fotografija sta priložena vsakemu modelu. Na mestu najdete neverjetne barvne rešitve in sijajne učinke, izbira pa lahko poteka z razširitvijo roke na računalniško miško, ne da bi se dvignila iz udobnega stola.

Nenavadna zbirka po dostopni ceni

Najpogosteje najdete tri vrste žara pan - 24-28 cm v premeru in možnost, da jih dopolnjujejo z dvema vrstama steklenih pokrovov, 26 ali 28 cm v premeru.

Nasvet! Če poleg stekla potrebujete tudi pokrivno stiskalnico, je na voljo poseben model z univerzalnimi parametri 21x21 cm.

Velikost pritisnite določeno tako, da je povezana z največjo zrezek, pokrov ne doseže obeh robov ponev s premerom 24 cm, kot 26, poleg tega pa na 28. Možno je, da kuhamo še na navadnem sendviči ponev, preprostim pritiskom na kruh.

Vsak model je opremljen s snemljivim ročajem, kar je priročno, saj z enim ročnim premikom lahko preklopite v pekač ali tortni plesen. Mehanizem, ki ga drži, ugodno z drugimi analogi, kot je narejena v obliki kavlja je varno zapora s steno zaradi rotacije stebla, in ne le vedno pade in sistem vijak. Treba je narediti nekaj obratov v eni ali drugi smeri, transformacija pa je pripravljena, medtem ko je v drugih modelih potrebno popolnoma odviti vijak.

Stekleni pokrov ni samo dodatna podrobnost, ampak pomaga urediti načine kuhanja, včasih pa je popolna, vendar je kadarkoli lahko kupite ločeno.

Kako izbrati?

Ko izberete "pomočnika", upoštevajte nekaj preprostih pravil, pomagajo preprečiti napake in kupiti kakovosten izdelek.

Kaj iskati:

 1. Proizvajalec. Ruski proizvajalec seveda lahko ustvari dobro cvrtje, to pa se zgodi redko, zato je kljub rahlo napihnjenim cenam bolje dati prednost tujim podjetjem.
 2. Lepa oblika ni glavna stvar, poudarek mora biti tehnične specifikacije. Prvi je težnost. Težje, bolje.

  Nasvet! Če je mogoče, vzemite paket z vami, tehtnico in dobesedno stehtajte vsako enoto. Pri enakih stroških je ponev, ki je težji, boljši.

  S takim nakupom dobite priložnost, da vsak dan preprosto ustvarite kulinarične mojstrovine

  S takim nakupom dobite priložnost, da vsak dan preprosto ustvarite kulinarične mojstrovine

  Vendar moramo upoštevati tudi razmerje z velikostmi, kjer zakon vedno deluje: širša je oblika in večja je velikost, večja je masa. Pomembno je razmišljati o dimenzijah, ki vam ustrezajo. Lahko kupite ogromno ponev, če trikrat letno kuhate za veliko število gostov, ali pa nekaj manj in lažje za vsak dan. Druga točka je višina reber, mora biti najmanj 3-4 mm.

 3. Obrazec. Zapomnite si svoje osnovne želje: če pripravljate veliko ribe, je primeren pravokoten ali kvadratni model, saj ovs je ovalen, saj je obrok in meso za veliko družino univerzalni krog.

Kako skrbeti?

Hkrati bomo povedali, ta ponev - gospa z značajem, zato jo je treba "utesniti".

Osnovna pravila:

 • čiščenje s tovarniško maščobo;
 • izpiranje;
 • kalcin - uporabljajte maščobo, sol ali olje in metodo žganja z pečice;
 • po vsakem pranju pranja s toplo vodo z neženimi sredstvi mehkega krpo;
 • po vsakem pranju namažite z rastlinskim oljem. Potrebno je malo, da površina ne postane preveč mastna. To je potrebno, da obnovite briljantnost in ohranite funkcije.

1
3

Kako kuhati?

Kot pravi življenjska izkušnja profesionalnih kuharjev, "ni dovolj, da kupite litoželezno cvrtje, glavna stvar pa ni, da ga uniči". Da bi pomagali gospodinjskim mojstrom kuhinje dajejo osnovni nasvet.

Ključne točke med kuhanjem:

 1. Naredite pravi način, da postanete vroči! Ne pomešajte hrane na negorirano površino.
 2. Ne več kot kapljica olja - na litem železu, je hitro in enakomerno zamazan s tanko plastjo.
 3. Če pripravljate obara, dodajte olje v rastlinski rezalnik, ga premešajte in prelijte in ne mazite.
 4. Vse sestavine je treba enakomerno rezati - opazujte enako dolžino in debelino.
 5. Prvič premešajte ali preklopite le, če je ena stran pokrita s skorjo. Pred tem to ni mogoče storiti.

1
3

Cast-iron grill - velika dama v dobri ljudski obleki in kokoshnik, kot ženska gostiteljica z oddaljenega podeželja, ki je znana po vsem svetu pite da palačinke. Ona vas ne vtis z bleščečo lepoto aristokratski ali plemenita, vendar zvesto služijo vaše družine in več generacij, ki poteka na podedovano toplino njegovega širokega duha!

Pravi pomočnik za vsako ljubico: izberite najboljši žičnični žar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 64