Barvita oblika studijske kuhinje v slogu podstrešja

Barvita oblika studijske kuhinje v slogu podstrešja

Kuhinja-dnevna soba površine več kot 12 kvadratnih metrov - široko polje za manifestacijo fantazijskih in kreativnih oblikovalskih rešitev. Njene dimenzije so večje od standardnih metrov in omogočajo namestitev vseh vrst pohištva in različnih dodatki, glavna stvar je izbrati zmagovalno varianta načrtovanja.

  • Postavitev
  • Slogi
  • Priporočila oblikovalcev
Harmonija v notranjosti - zaveza dobre volje

Harmonija v notranjosti - zaveza dobre volje

Zanimiva različica zasnove prostora

Zanimiva različica zasnove prostora

Postavitev

Najbolj priljubljena vrsta velike kuhinje - kuhinja v kombinaciji z dnevno sobo, Kadar ima prostor delovno površino in prostor za počitek. O tem, kako naj se razdeli pohištveni moduli, odvisno od videza sobe. Obstaja več vrst načrtovanja.

"Г" - образная планировка позволяет сэкономить квадратные метры

Zasnova L vam omogoča shranjevanje kvadratnih metrov

Pismo P

S to metodo polaganja je primerno oblikovati tako imenovani trikotnik - potopite, hladilnik in plošča. Območje za hrano je nameščeno v središču, delovni del se nahaja vzporedno z mizo in stoli na nasprotnih straneh nasprotnih sten, kraj za počitek je organiziran malo bolj od nezasedene stene.

Na opombo! Včasih se izvaja drugačna možnost - jedilnica in kavč so nameščeni malo dlje, v središču pa se kadarkoli odstrani prenosni otok.

Vzporedno

Slušalke in tehnične naprave so nameščene vzdolž dveh nasprotnih dolgih sten. Ta metoda izgleda najbolj ugodna, če ima prostor veliko panoramsko okno.

Nasvet! Da bi ozka in dolga soba izgledala bolj harmonično, je bolje uporabiti ne standardne, ampak ozke module. Lahko jih kupite v kateri koli trgovini pohištva ali jih naročite po posameznih meritvah.

Odlična ideja o vzporednem dogovoru kuhinjskega pohištva

Odlična ideja o vzporednem dogovoru kuhinjskega pohištva

Ozka kuhinja z vzporednim notranjim okrasjem

Ozka kuhinja z vzporednim notranjim okrasjem

Nasvet! Zaradi specifičnosti postavitve v podobni sobi je težko organizirati dnevno sobo, zato se pogosto zamenja bar in udobne stole.

Otok in polotok

Otok tip ni zelo priročen za kuhinjo v 12 kvadratnih metrov. m, zato je bolje, da sprejmemo poligonsko različico z naglavne slušalke, potem preostali prosti del harmonično oblikuje dnevno sobo. Še posebej nenavadno izgleda odlično mehko kavč kot nadaljevanje pohištvenega modula v obliki črke C.

 Studio

12-metrska kuhinja se pogosto nahaja v enosobni apartmaji, v takšnih primerih pa je mogoče modelirati eno neobičajno notranjost. Če želite to narediti, morate uporabiti kompetentno delitev v sektorje. Da ne bi preobremenili prostora, Zoniranje se izvaja z uporabo pohištva, stojala, pregradnih sten iz stekla / izrezljane pločevine, police ali dodelitev barv / tekstur gradbenega materiala.

Ločite del celotnega posnetka in ga dodelite najmanjšemu številu slušalk in velikih naprav (štedilnik, hladilnik), nato razdelite metro s pohištvom, opazovanje enotne barvne sheme v vsaki načrtovani parceli ali pa razdelimo particije.

Ena izmed najbolj priljubljenih in priročnih možnosti za oblikovanje majhnih apartmajev

Ena izmed najbolj priljubljenih in priročnih možnosti za oblikovanje majhnih apartmajev

Slogi

Površina 12 kvadratnih metrov je primerna za vsak slog. Upoštevajte najbolj priljubljene in zmagovalne možnosti, ki nakazujejo prekrivanje z dnevno sobo.

Stara dobra klasika

Nikoli ne izgine iz mode, njena podlaga - trden les iz masivnega lesa z naravnim zaključkom ali v bližini naravnih materialov. Za zagotovitev, da omare ne izgledajo preveč težko, lahko v celoti izkoristite izklesana vrata ali fasade. Ozadje je treba izbrati iz tekstila ali s tematskim klasičnim nevsiljivim vzorcem.

Današnji klasike - niso več bleščene in brez obraza, v celoti sestavljene iz značilnih starin, kot v starih časih. Danes je pridobila sodobne osnutke. Notranjost je lahko dodatno okrašena slike, plakati in organsko prilagojeni gospodinjski aparati. Del dnevne sobe mora imeti polkrožni kavč z zaobljenim hrbtom.

Lepa klasika v svetlobni izvedbi

Lepa klasika v svetlobni izvedbi

Minimalizem

To je najpreprostejša različica notranjosti, hkrati pa se odlikuje po prefinjenosti v spretnih rokah. To kuhinjo je treba pretepati s strogimi, skoraj pisarniškimi predmeti, najbolj kompaktnimi gospodinjskimi aparati in monofaničnimi materiali. Nenavadno izgleda igra kontrastov - bela in črna, rjava in bež.

Nasvet! Če želite trdnjavo dodati malo udobja minimalizem, ne da bi zlomili en sam slog, to lahko storite s pomočjo žaluzij, perl in namiznih prtov.

Izviren projektni projekt v slogu minimalizma

Izviren projektni projekt v slogu minimalizma

High-tech

Kuhinja-jedilnica v visokotehnološkem slogu Je soba iz prihodnosti ali predelek vesoljske ladje. V klasičnih omarah, mizah in stojnicah ne sme biti vsega pohištva lepe oblike in navdušiti s sijajem in kovinskim sijajem. Ta učinek lahko daje samo plastični in kromirani strojni opremi.

Nasvet! V takšni notranjosti lahko brezplačno prenesete vse možne elektronike in prikažete vse multi- mikrovalovne pečice, Čajnice, bolj kot mini letečih krožnikov.

To je področje upognjenih oblik in vseh vrst vrhuncev - od stropnih svetilk z vgrajeno barvno glasbo, ki se zaključi s krogom zunanja talna svetilka, prežvekoval ves spekter mavrice v območju risarnice.

Elementi dekorja Accent bodo osvežili resnost visokotehnološkega sloga

Accent dekor elementov bo osvežil resnost visokotehnoloških

Nasvet! Če potrebujete območje, za hi-tech slog najbolj primerna kromirane pregrade, stojala itd.

Loft

Kuhinja-dnevna soba v stropu - Elegantna malomarnost, ki jo imajo številne ustvarjalne osebnosti. To je opečna stena z najsodobnejšo tanko televizijo, ki namerno pritrjuje stropne žarke s kromiranimi svetilkami. Na nepredelanem, toda naravnem parketu v predelu dnevne sobe, vlada kraljevski usnjeni kavč, najljubši stol iz otroštva in plakate v slogu dela Andyja Warhola. Gospodinjski aparati živijo skrivnostno življenje - so skriti / vgrajeni v "vidne vrste" več delov modulov iz nekdaj dragih slušalk.

Elegantna kombinacija opeke in črno-belega pohištva

Elegantna kombinacija opeke in črno-belega pohištva

Tukaj je veliko paradoksov in vsa ta "kaakofonija" je presenetljivo skladna z ozadjem grobe stene, ki je tako naglas in glavna povezava.

Nasvet! Zaljubila se sem loft stil, Ni potrebno, kot da bi v whirlpoolu z glavo, da se v celoti ponovno načrtuje in razbije zidove, težko in dovolj drago. Lahko preprosto »igrate« z razpoložljivimi balkon, bar stoji iz okenske police ali stopnička za počitek na panoramska okna.

Studio kuhinja v slogu podstrešja

Studio kuhinja v slogu podstrešja

Zanimive trenutke in uporabna priporočila oblikovalcev

Z odzivanjem na domišljijo ne pozabite na nekatere glavne točke, na katerih temelji vsak slog. Izkušeni dekoraterji imajo koristne nasvete.

Kaj morate upoštevati?

  • Če želite povečati prostor, se ustavite svetle barve v delovnem sektorju. Območje za sprostitev z vašim najljubšim kavčem je že mogoče nekoliko temnejše, ločilo se bo del za kuhanje in lepo poudariti meje kraja za počitek in sprejem gostov, ne da bi "prehiteli" presežne števce;
  • Če želite še bolje shraniti prostor, morate izbrati tehniko in pohištvo z minimalnimi dimenzijami;
  • Kuhinja-dnevna soba ne le lepa, temveč tudi udobna, zato ni potrebno "razpršiti" ploščo, umivalnik in delovne površine na različnih koncih prostora, morajo imeti svoje mesto in biti med hojo drug od drugega;

  • Izbira visokotehnoloških stilov ali moderno, drzno uporabite sijajne raztezne stropove in pohištvo z lakiranimi površinami - izboljšajo igro svetlobe in poudarijo izvirnost izbranih stilov;
  • Ni treba uporabljati istega tipa napeljave, s poudarkom na različnih zonskih predelih, lahko lepo združite in premikate, in lestenci, in točka "tablete";
  • Pohištvo, ki nima ročajev, vizualno širi prostor, takšne omare so odprte s svetlobo na vratih;
  • Dnevna soba je lahko okrašena s svetlemi barvnimi pikami, na primer, rdeče in rumene blazine, če se prilega obstoječemu slogu. Ta metoda osvežuje notranjost in pritegne pozornost.
Manjši svetli elementi prispevajo k notranjosti vrhunca

Manjši svetli elementi prispevajo k notranjosti "luska"

Kuhinja-dnevna soba 12 m² M. m je univerzalno območje, ki vam omogoča, da uresničite skoraj vse obstoječe različice slogov in postavitev. Vendar, odpuščanje notranjega dekoraterja, ne hitite za rušenje sten ali teči za dovoljenje za postavitev opečne particije. Za začetek je potrebno preučiti nekaj notranjosti, ki so vam prijetne, in prebrati nasvet strokovnih strokovnjakov. To bo pripomoglo k usmerjanju fantazije na praktičen način in ne bo dovoljevalo napak, katerih popravek včasih stane veliko denarja.

"Dva v enem"

Kuhinja-dnevna soba površine 12 kvadratnih metrov. m: ustvarite premišljeno notranjost od minimalizma in hi-tech do klasike in loftov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 92