Pravi prijatelj za ljubitelje svežih sokov

Pravi pomočnik za ljubitelje svežih sokov

Da bi dobili kakovosten svež stisnjeni sok, morate imeti dobre gospodinjske aparate za svojo proizvodnjo. Zaradi tega potrošnik pozornost nameni pomembnim značilnostim in kakovosti proizvodnih naprav. Vijak sokovniki So priljubljene zaradi številnih prednosti:

 • Glavna prednost sokovega sokovnika - sposobnost kakovostnega stiskanja sokov, ohranjanje vitaminov v končnem izdelku. Tudi tehnika vam omogoča, da dobite manj odpadkov, stiskajte vso celulozo v sok.
 • DrugDrugi plus je sposobnost grundiranja trdih izdelkov: listi, zrna, oreščki. Funkcionalnost se precej razširi, tako da se aparat lahko zmeša, grizira ali prilepi.

Vsebina:

 1. Smeg SJF01
 2. Omega EUJ-707
 3. Hurom Alpha H-AA-BBE17
 4. Omega EUJ-808
 5. Princess 202041
 6. Kitfort KT-1102
 7. Panasonic MJ-L500
 8. Hurom HH RBE-11 / SBE-11 / WBE-11
 9. ENOTA UCJ-419
 10. Tribest Slowstar SW-2000
 • Kako izbrati najboljši model?

Najbolj priljubljeni vijačni sokovniki leta 2018: TOP-10

Izbira priljubljenih modelov med potrošniki bo omogočila oceno prednosti in slabosti vsakega.

Sokovniki proizvajajo široko paleto barv in oblik

Sokovniki so na voljo v različnih barvah in oblikah

Smeg SJF01

Cena: 39 079,00 rub.

Vertikalni model z močjo 150 vatov. Na steklu dobimo sok. Obstaja sistem kapljanja. Primer je iz plastike. Prednosti naprave so:

 1. možnost stiskanja do suhega kolača;
 2. stabilen sistem proti kapljanju;
 3. prilagoditev gostote pijače;
 4. Enostavnost ponoja;
 5. tudi pri dolgotrajni uporabi ni ogrevan.
Lepa in večnamenska naprava

Lepa večnamenska naprava

V slabšem položaju potrošniki zahtevajo visoko ceno. 


"Uporabil sem centrifugalni sokovnik, ki je naredil veliko hrupa in vibracij. Ko sem zlomil, sem se odločil poskusiti bolj moderno enoto in kupil Smeg SJF01. Omogoča vam hitro pripravo pijače, ohranjanje vseh uporabnih lastnosti, poleg tega pa ni potrebe po luščenju lupine. Na telesu je vzvod za prilagajanje gostote. To je možnost, ko sodobna naprava izpolnjuje vse zahteve, navedene v nadaljevanju "(Xenia Pavlova)."Izbral sem ta model in bil popolnoma zadovoljen, upravičil sva pričakovanja. Sokovnik popolnoma iztisne proizvode, tako da ostane majhen odstotek odpadkov. To vam omogoča, da shranite izdelke in dobite sok z največjo količino vitaminov "(Ilya Bystrov).


Omega EUJ-707

Cena: 27 400,00 rub.

Horizontalni model z enim polžem in močjo 150 W. Naprava je opremljena s kozarcem za sok, avtomatsko iztiskanje celuloze. Kupci so ugotovili takšne prednosti:

 1. Je sposoben delati s katerimkoli izdelkom.
 2. Ne naredi glasnega hrupa.
 3. Mešanice sestavin dobro.
 4. Hitro razstavite in očistite.
Eleganten horizontalni sokovnik

Eleganten horizontalni sokovnik

Opazimo naslednje pomanjkljivosti: včasih med daljšim delovanjem motorja naprave segrejemo; Povsem nov primer, na katerem ostanejo prstni odtisi.


"To je vredno prijavljene cene. S svojo pomočjo lahko uresničite različne kuharske fantazije. Zadovoljni smo z zelenjavnimi kosmiči, ki se prehajajo skozi fino šobo, okus je omamen. Enostavna montaža in razstavljanje. Prav tako je opran preprosto in hitro: vse je odvisno od izdelka, ki ga iztisnete "(Svetlana Kopchinskaya).


Zelo tih in kompakten

Zelo miren kompaktni model sokovnika

Hurom Alpha H-AA-BBE17

Cena: 28 900,00 rub.

 

Vertikalni sokovnik, opremljen s sistemom proti kapljanju in samodejnim izmetom celuloze. Kupci govorijo o visoki moči, tihem delovanju in elegantni zasnovi ohišja.

Dejstvo! Ima dobre rezultate, vam omogoča, da iztisnete trdne izdelke. Od pomanjkljivosti so omenjeni visoki stroški.

V celoti utemeljuje svojo vrednost

Popolnoma upraviči svojo ceno


"Vse sokove, ki sem jih poskušal kuhati s to napravo, sem se popolnoma iztegnil. To je res neumnost, ne morem verjeti! Če stisnete korenje, se sliši le krča korenčka. Uporabljam dve šobi - za paradižnike in pomaranče so drugačni. Uporabljam jo vsak dan in zelo sem vesel, saj je sokovnik enostavno čiščenje, pijače pa so le razredu "(Tamara Petrova).


"Kupil sem darilo svoji mami za novo leto. Bilo je zadovoljeno z močjo in dodatnimi zmogljivostmi naprave. Od sokov je vse preprosto ekstatično, bogato in prijetno okusno. Stojalo za sušenje - odličen proizvajalec premikanja, zelo priročen. To je najboljša možnost v tej cenovni kategoriji "(Marina Pyankovskaya).


Visoka zmogljivost v čudoviti barvi

Visoka zmogljivost v čudoviti barvi

Omega EUJ-808

Cena: 29 800,00 rub.

Vertikalni model, ki omogoča pretok sokov neposredno v steklo. Od prednosti je mogoče razlikovati neprekosljivo obliko, zmožnost izdelave sokov s celulozo in brez njega, ki se spopada s kakršnimi koli, celo trdnimi izdelki. Slabost je relativno majhna odprtina za krmljenje sadja.

Odlično obvladovanje različnih možnosti za sokove

Odlično obvladovanje različnih možnosti za sokove


"Ta trdna naprava je všeč oko v svoji kuhinji. Velika funkcionalnost vam omogoča spopadanje z velikim številom izdelkov. Iztisnemo različne sokove: korenje, jabolko, grozdje in druge, vse je odvisno od sezone. Vreden model, močan, kakovosten! "(Oksana Titenko).


"Dolgo časa smo izbrali sokovnika, hotel sem najti kvaliteto, ki bo trajala več let. Močnost je bila tudi prednostna značilnost, saj sem želel stisniti korenje, pese in zelenjavo. V tem modelu smo všeč vse - oblika, funkcionalnost, kakovost gradnje in zmogljivost naprave. Pogosto uporabljam in uživam v svoji izbiri! "(Tatiana Slima).


To bo čudovito darilo za vsako gostiteljico

To bo čudovito darilo za vsako gostiteljico

Princess 202041

Cena: 13 100,00 rub.

Vodoravni model iz visokokakovostne plastike. Ima priložnost, da sluzi sok v kozarcu, avtomatsko iztiskanje celuloze. Ima naslednje prednosti:

 1. tiho delovanje naprave;
 2. kompaktna velikost;
 3. enostavno razstaviti in sprati;
 4. nizki stroški;
 5. pusti suho torto.
Šobe s svetle barve naredijo model bolj zanimiv

Šobe svetle barve naredijo model še bolj spektakularen

Bodite pozorni! Kot pomanjkljivost navedemo odsotnost lestvice na posodi za pijačo.


"Res mi je bil všeč model, sem hotel kupiti vodoravni sokovnik. Trdna jabolka se predeluje v sok, sem rezal korenje - in naprava enostavno stisne. Zelo hitro, preprosto in kar je najpomembnejše - zelo koristen "(Maria Kushnir) pripravljam različne mešanice iz sveže stisnjenih sokov.


Princess 202041 z vso dodatno opremo

Princess 202041 z vso dodatno opremo


"Ta model smo kupili po dolgem iskanju in ga ni obžaloval. Deluje hitro in brez sitnega humanja in tresenja. Lahko iztisne veliko število izdelkov. Dobro oprati, hitro razstaviti in zbrati nazaj. V kuhinji ni veliko prostora, zato je na površini na priročnem dostopu. Naša družina je srečna! "(Maxim Frolov).


Precej minljivo in ne zaseda veliko prostora

Precej minljivo in ne zaseda veliko prostora

Kitfort KT-1102

Cena: 5 665,00 rub.

Model navpičnega tipa s kapaciteto 150 W je izdelan iz plastike. Ima možnost polnjenja celotnega sadja. Po mnenju potrošnikov ima take prednosti:

 1. Enostaven za čiščenje in razstavljanje.
 2. Spopadanje s stiskanjem trde sadeže.
 3. Nizka raven hrupa.
 4. Nizki stroški.
 5. Privlačen dizajn.
Poceni, vendar zanesljiv model

Poceni, vendar zanesljiv model

Iz pomanjkljivosti je mogoče opozoriti, da nekaj celuloze vstopi v sok, ki ga ne volijo vsi kupci, pa tudi nezadostna moč.


"Sokovnik smo kupili kot darilo našim staršem. Mama je hitro ugotovila. Preprosto sestavite, razstavite in sperite. Pijte na izhodu s celulozo. Če pritisnete zelenjavo, kapaciteta enote ni dovolj. Če pa ga razrežete na majhne koščke, ga lahko uporabite. Bolje je izbrati model, v katerem je večji vhodni lijak "(Kirill Travnikov).


Panasonic MJ-L500

Cena: 10 231,00 rub.

Sokovnik z vertikalnim vijakom iz nerjavečega jekla zvesto služi vsem gostiteljem. Kompaktna velikost vam bo omogočila, da hitro najdete mesto v kuhinji. Tiho delo in enostavno čiščenje. Vhod za hrano je majhen, zato je treba sadje predhodno rezati.

Enostaven za uporabo in izgleda lepo

Enostaven za uporabo in izgleda lepo


"Hotel sem kupiti model, ki bi bil poleti na dachau, potem pa mi pomagaj doma. Morali smo izbrati visoke zmogljivosti, saj imamo veliko jabolk. Ta sokovnik izpolnjuje vsa moja pričakovanja. Deluje dolgo brez prekinitve in se ne segreva. Ustvarili smo veliko sokov, vse deluje brez napak "(Inna Serkova).


Hurom HH RBE-11 / SBE-11 / WBE-11

Cena: 28 320,00 rub.

Plastični sokovnik, izdelan iz plastike, tiho stisne sok iz katerega koli sadja. Ima privlačen dizajn in visoko zmogljivost, enostaven za čiščenje in vožnjo.


"Kupili smo ta model lansko poletje. To vam omogoča, da dobite veliko količino pijače in pritisnete torto suha. Dobljeni izdelek se ne segreva in ohrani uporabne lastnosti. Pleše, ki deluje skoraj tiho "(Alexey Afonin).


Idealna za kuhinjo v preprostem slogu

Idealna za kuhinjo v preprostem slogu

Eleganten sokovnik

Eleganten sokovnik

ENOTA UCJ-419

Cena: 4 669,00 rub.

Vertikalni model je izdelan iz plastike. Enostaven za uporabo, enostaven za čiščenje. Deluje relativno tiho, vendar se ne spopada s trdo sadje: jih bo treba zdrobiti. Počasi stisnemo in pustimo mokro torto.


"Naprava je nekoliko domišljija: če jo uporabljate, je treba izdelke zdrobiti. Če so plodovi sočni, se hitro obdelajo, če je težko, je vredno služiti enega po enega. Cena je zelo prijetna, saj je ta model veliko cenejši od podobnih vijačnih sornikov "(Ivan Tverdun).


Primernejša za drobno sadje in zelenjavo

Primernejša za drobno sadje in zelenjavo

Tribest Slowstar SW-2000

Cena: 32 500,00 rub.

Navpična naprava z močjo 200 vatov. Sokovnik ima številne prednosti: enostavno je umiti, tiho deluje, ima visoko produktivnost, reciklira trdna sadja, je kompakten po velikosti. Slabost lahko imenujemo visoki stroški.

Sokovnik z veliko plusa

Sokovnik z veliko plusa


"Napravo smo uporabljali eno leto. Stisnili so različne izdelke: vse deluje z bangom! Všeč mi je, da maže in meša izdelke. Pogosto uporabljam za izdelavo pari, drgnjenje zelenjave. Nenadomestljivo v moji kuhinji "(Larisa Semenova).


Kako izbrati najboljšega sokovnika?

Pri izbiri tehnike za vašo kuhinjo je pomembno upoštevati naslednje značilnosti:

 1. Trdnost delov in komponent.
 2. Zadostna velikost prostora za dostavo hrane.
 3. Kako prostoren je vsebnik za sok.
 4. Ali je v kompletu še šoba in dodatne funkcije.
Po preprostih priporočilih za izbiro je enostavno izbrati čudovit kombinat

Po preprostih priporočilih za izbiro, je preprosto pobrati čudovito kombinacijo

Do zadnjega kapljica: TOP-10 najboljših sornikov s sorniki 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 28