U kombinaciji sa dnevnim boravkom kuhinja - najbolje rješenje za stan i kuću

U kombinaciji sa dnevnim boravkom kuhinja - najbolje rješenje za stan i kuću

Dizajn kuhinje, u kombinaciji sa dnevnim boravkom, koji ima bar stalak, Je li sigurna opcija za apartmane i kuće s bilo kojim parametrom područja. Otvorite raspored stvoriti udobne životne uvjete u prostranim kuhinjskim dnevnim boravcima. Zato, vjerojatno, izvorni i pristupačan kuhinjski dizajn, u kombinaciji sa dnevnim boravkom: fotografija sa šankom izvornog oblika i neobičnim namještajem stambenog prostora privlače pozornost mnogih obožavatelja "open space".

sadržaj:

 • Pro u zajedničkoj kuhinji-dnevnoj sobi 
 • Odaberite raspored
 • Stilovi i dizajnerske ideje za kuhinjski dnevni boravak
 • Zoniranje pravila prostora
 • Kuhinjski dizajn: stručni savjeti o opremanju
Crna i bijela unutrašnjost moderne kuhinje

Crna i bijela unutrašnjost moderne kuhinje

Pro u zajedničkoj kuhinji-dnevnoj sobi

Kuhinja, u kombinaciji sa dnevnim boravkom, pogodna je za rad, jer se ovdje možete slobodno kretati, kombinirati odmor s jelima, držati malu djecu na vidiku tijekom različitih kućanskih poslova. Otvoreno planiranje je relevantno za stanovnike mali apartmani-Hruščov i kuće s nedovoljnim brojem soba za raspored ergonomske blagovaonice, prostor za kuhanje i ugodnu prostranu dvoranu.

Kompaktna kuhinja, odvojena šankom

Kompaktna kuhinja, odvojena šankom

Kombinacija kuhinje i dnevnog boravka stvorit će najprikladniji prostor prilagođen svakom stanaru kuće. Na velikom teritoriju, možete shvatiti sve vrste ideja:

 1. Organizirajte udoban bar području, koristi se tijekom kućnih zabava, romantične večere ili dodatni prostor za jesti.
 2. uspostaviti kuhinja tipa otoka, omogućujući u ugodnom ambijentu pripremu doručka ili večere, jer su svi potrebni pribor za kuhanje i alati za kuhanje smješteni u modulima koji se nalaze u ravnini kraja.
 3. Za ukrašavanje blagovaonice u skladu s individualnim zahtjevima i željama - organizirati masivnu blagovaonicu u duhu klasika ili set dizajnerskog namještaja, stvorenog prema najnovijoj riječi interijera.
 4. opremiti privatni dnevni boravak namješten, tehnika, pojedinosti o okolišu, koje imaju maksimalnu relaksaciju i odmor.
 5. Organizirajte djelotvorno reprezentativno područje u dvorani, što doprinosi fascinantnoj zabavi i opuštenosti s gostima.
ime karakteristike cijena foto
Bar Bar jedinica Bramante
Kupi sada
Materijal: Drvo / MDF; Boja: crna;
izrađen je od crnog drveta s djelovanjem starenja; Unutar su police; Dimenzije (WxDxD): 101 x 190 x 50 cm.
199 360 rubalja. Dizajn kombiniranog kuhinja-dnevnog boravka s bar-brojačem: izbor rasporeda, stilova i 70 ideja za nadahnuće
Bar brojač Eichholtz Grimaldi
Kupi sada
Proizvođač: EICHHOLTZ (Nizozemska); Boja: crna; Materijal: MDF; Veličina: 104,0 x 120,0 x 48,0 cm. 108 588 rub. Dizajn kombiniranog kuhinja-dnevnog boravka s bar-brojačem: izbor rasporeda, stilova i 70 ideja za nadahnuće
Bar brojač MT 1638
Kupi sada
Proizvođač: MT; Materijal: crni MDF; Podupirajte metal, 50 mm dia.; Veličina: 120 x 40 x 104 cm; Proizvodnja - Tajvan (Kina); Težina: 26,9 kg. 13175 rub. Dizajn kombiniranog kuhinja-dnevnog boravka s bar-brojačem: izbor rasporeda, stilova i 70 ideja za nadahnuće
Bar brojač TT Andrea
Kupi sada
Proizvođač: TT; Materijal: Rattan; Boja: starinski orah; Dimenzije (WxDxD): 100 x 146 x 51 cm 32690 rub. Dizajn kombiniranog kuhinja-dnevnog boravka s bar-brojačem: izbor rasporeda, stilova i 70 ideja za nadahnuće
Arthunter bar kit
Kupi sada
Marka: Arthunter; Materijal: drvo, metal; Veličina police: 170 x 80 x 45 cm. 41 000 rub. Dizajn kombiniranog kuhinja-dnevnog boravka s bar-brojačem: izbor rasporeda, stilova i 70 ideja za nadahnuće

Moderan dizajn kuhinja i dnevnog boravka s bar brojač uštedjet će vrijeme i trud tijekom organiziranja sastanaka s prijateljima ili rođacima, jer nedostatak particija u prostranoj sobi ne sprječava slobodno kretanje prilikom posluživanja stol za blagovanje, poslužujući jela i koktele.

Savjet! Da biste pravilno odabrali izgled kuhinje, u kombinaciji s dnevnim boravkom, trebate izraditi projekt dizajna na temelju zahtjeva i želja svakog stanara. Na otvorenom prostoru treba postaviti pojedinosti o situaciji koja odgovara estetskim ukusima svakog člana obitelji.

Izaberite izgled za kuhinjski studio

Fotografija dizajna kuhinje, u kombinaciji sa dnevnim boravkom, nadahnjuje velika obnova apartmana, To je nezgodno s gledišta ergonomije prostora, ograničeno pregradama. Prije odluke o rušenju zidova između soba u zgradi je potrebno koordiniraju svoje postupke s stambenim i komunalnim uslugama, Budući da uništavanje nosivih nosača može dovesti do uništavanja zgrade. Nakon što ste dobili ažurirani plan apartmana s promjenama koje se odražavaju u tehničkoj putovnici, možete nastaviti s redevelopment of stanovanja.

Kako bi se olakšalo traženje najprikladnijeg rješenja za planiranje, potrebno je jasno definirati funkcionalne zadatke velikog prostora kuhinje i dnevnog boravka:

 1. Za ljubitelje provođenja kulinarskih eksperimenata i iznenadenja neobičnih jela, najveći dio prostorije treba biti raspoređen u zonu kuhanja, višenamjenska pećnica, volumen kapuljača, širok kuhalo, profesionalnih kuhinjskih aparata i velikog formata countertops.
 2. Za ljubitelje tradicije za organiziranje obiteljskih večera s dugoročnim sit-rounds i razgovora o prošli dan je važno da obratite posebnu pozornost organizacija mjesta za obroke - odaberite udoban namještaj koji vam omogućuje da promijenite položaj tijela.
 3. Ljubiteljima zabave s knjigom ili gledanjem filmova važno je opremiti malu home knjižnica s dobro osvijetljenim i prikladnim mjestom za čitanje, za kinefile - izdati kino s jednostavnim multimedijskim sustavom za upravljanje.
 4. Za one koji žele organizirati kuću, minijaturni akvarij ili teretanu, važno je odabrati pravo mjesto montaža u unutrašnjost kamina, akvarij, švedski zid ili simulator.
Moderna kuhinja u kombinaciji s udobnim dnevnim boravkom

Moderna kuhinja u kombinaciji s udobnim dnevnim boravkom

Fasade kuhinjskog namještaja u sivoj boji pomoći će naglasiti stil suvremenog

Fasade kuhinjskog namještaja u sivoj boji učinkovito ističu stil suvremenosti

kuhinja Studio sa šankom i ugodnom dnevnom sobom trebaju zadovoljiti osobne potrebe svakog stanara u apartmanu, kako bi pružili svu udobnost. Otvoreni raspored kuće ili stana trebao bi omogućiti članovima kućanstva da odlaze u zoni osobne udobnosti u bilo kojem trenutku. Stoga je iznimno važno razmišljati o instaliranju kompaktnih particija, klizna staklena vrata ili koristiti ukrasni ekrani na kotačima.

Savjet! Mobilne particije omogućit će vam da se povučete i odvojite od drugih u bilo kojem trenutku. Sklopivi zasloni ne zauzimaju puno prostora u sobi i omogućit će Vam da brzo organizirate zonu osobne udobnosti u otvorenoj kuhinji / dnevnoj sobi.

Male particije za odvajanje prostora za kuhanje

Male particije za odvajanje prostora za kuhanje

Stilovi i dizajnerske ideje za kuhinjski dnevni boravak

Dizajn i fotografija stilski uređeni apartmani s izgledom studio modela tako raznolik u načinu dizajna, što je krajnje teško zaustaviti izbor na određenoj opciji. Neobične ideje časnih dizajnera pomoći će vam da odaberete optimalno unutarnja kuhinja s šankom:

minimalizam

U prostoru sa značajkama minimalizam svaki detalj okoliša mora obavljati određenu funkciju: odgovoran je za organizaciju blagovaonice, pogodno mjesto za kuhanje i rekreaciju.

Savjet! Bar brojač u interijer minimalističke kuhinje-dnevni boravak može istodobno obavljati više zadataka kućanstva - djelovati kao spremište jela i stol za blagovanje. Da biste to učinili, morate odabrati model s zamjenskom opremom s prostranom rubnjaci ili ladice.

Da bi okružili višenamjensku šipku, nužno je lakonski bar stolice od prozirnih polimera. Takav komplet namještaja uštedjet će prostor ne mora opremiti blagovaonicu. Organski dodatak kompaktnog namještaja bit će kuhinjskog stana i moderne ugrađene tehnologije.

Na otvorenom prostoru u gostinjskom području izgledat će organski ravnih sofa s presvlakom sličnom teksturi fasada slušalica i countertopsa šankova.

Noge stakla namještaja pomoći će da prostor bude prostraniji

Staklene namještaj noge vizualno čine prostor prostraniji

Interijer kuhinje s barom u minimalističkom stilu

Interijer kuhinje s barom u minimalističkom stilu

potkrovlje

U kuhinji-dnevnoj sobi, prikazujući estetika potkrovlja, dobrodošla instalacija ne-trivijalnih predmeta interijera i panoramskog stakla. Otvoreni raspored impresionira ovaj smjer dizajna koji voli ljubav. Industrijski urbanizam, zidani zidovi zidova, uokvireni ventilacijskim cijevima, organski odražava simbole upotrebe čuvenosti - plinski kamin i kožne fotelje, instaliran u dnevnom boravku.

Ideja! Kao razdjelnici funkcijskih područja za kuhinja u potkrovlju Spiralne stepenice i betonski stupovi s grubim rubom mogu djelovati.

Opredjeljuju za potkrovlje, veliki dio prostora koji će se koristiti za uređenje privatnih i gost rekreaciju, predstavljena u obliku multi-kauča s redovnim geometrijskih oblika, neobične trgovine s visokim naslonom, tapecirani ratan palma ili ukrasna žica.

moderan

Mala kuhinja, u kombinaciji s dnevnim boravkom, u duhu moderna omogućuje vam da implementirate kreativno rješenje za dizajn, bilo da se radi o instalaciji osvijetljene kuhinjske slušalice, šankovi s akvarijem ugrađenim u podrum, ili obješeni sa stropne stolice u obliku polukugle. Moderna pozdravlja upotrebu ne-trivijalnih proizvoda namještaja, noviteta strojeva i završnih materijala.

Savjet! Kako biste uštedjeli prostor u kuhinjskom prostoru, vrijedno je instalirati dvoslojni šank s uvučenim stolnim stolom koji poslužuje kao stol za blagovanje.

U dnevnom boravku preporučljivo je ugraditi kompaktnu sofijsku grupu s ugrađenim policama, kioskom, sklopivim stolom za praktičnost jela pred televizorom ili postavljanje naprava.

Da biste implementirali izvorno rješenje za planiranje, razumno ćete procijeniti tehničke mogućnosti sobe, budući da je namještaj namijenjen volumenu i čvora izgledat će grubo u malom kuhinjskom dnevnom boravku, a kompaktna tehnologija će se izgubiti u velikoj formi slike unutrašnjosti velike sobe. Proporcionalnost kuhinjskog prostora u kombinaciji sa dnevnim boravkom važna je za promatranje pri dizajniranju dizajna.

Zdravo je procijeniti prikladnost izgleda stanovanja na osobne ideje i želje. 3D vizualizacija interijera pomoći će vam da se stvorite u jednom od jednostavnih za upravljanje programi dizajniranja interijera - PRO100, Google Sketchup ili Sweet Home 3D.

Savjet! Kako bi se odredila optimalna opcija namještaja, paleta boja, dorade i ukrašavanja kuhinjskog dnevnog boravka potrebno je napraviti nekoliko modela 3D vizualizacije interijera. Prilikom usporedbe varijacija u stambenim aranžmanima moguće je pravovremeno prepoznati nedostatke, prilagoditi se i prepoznati prednosti projektnog projekta.

Pravila prostornog uređenja kuhinje i dnevnog boravka

Velika i mala kuhinja s šankom ne može se zamisliti bez dijeljenja prostora u funkcionalna područja. Kao graničari mjesta za kuhanje, jela, reprezentativni i privatni dnevni boravak mogu napraviti predmeti namještaja, dekor i tekstil, materijali za završnu obradu i rasvjetna oprema.

Stalak je postavljen na graničnu liniju između područja kuhanja i blagovaonom. Iznad je potrebno ugraditi niz rasvjetnih uređaja s nijansama izduženog oblika. Kuhinja na radnom mjestu mora biti dobro osvijetljena korištenjem snažnih, svijetlih svjetiljki.

Bar counter - jedan od načina zoniranja prostora

Bar counter - jedan od načina zoniranja prostora

Zoning apartman studio s različitom visinom poda

Zoning apartman studio s različitom visinom poda

Blagovaonica se može razlikovati postavljanjem na podignutu podnicu. Dvoetažni pod je uobičajena tehnika za modeliranje trodimenzionalnog prostora. Različite razine poda su obrubljene u različitim bojama podne obloge vizualizirati prostor za obrok.

Savjet! Odvojite blagovaonicu od prostora za kuhanje pomoću kompaktne particije prozirne plastike u obliku rafovi. Na policama će biti organski razgledavanje zbirke jela ili modernih predmeta dekorova: vaze, slastice ili svijećnjaci.

Dnevni boravak iz kuhinje može se izdvojiti uz pomoć instalacije svestranog osvjetljenja. U zoni kuhanja dobrodošla je intenzivna i uska svjetlost, a na mjestima za odmor - prigušena i razbacana. Zapravo, kao razdjelnik prostora, koristite arhitektura, Odabrani koncept dizajna.

U suvremenoj kuhinji-dnevnoj sobi prikladno je ugraditi lijes gips ploče s ugrađenim LED svjetlima, te u sobama s estetikom kolonijalnom stilu, berba ili Provansa - krivotvorene konstrukcije, zapetljane kovrčave biljke.

Različiti završetak stropa u kuhinji i dnevnoj sobi pomoći će ih vizualno odvojiti jedni od drugih

Različiti završetak stropa u kuhinji i dnevnoj sobi pomoći će ih vizualno odvojiti jedni od drugih

Savjet! Za prostorno zoniranje, preveliki interni artikli koji obavljaju ergonomsku ili estetsku funkciju izvrsni su. U ulozi alata za modeliranje može doći ne samo šankova ili staklena pregrada, već također cvijet stoje, polica za knjige pa čak i glasovir s banquettes.

Dizajn kuhinje s šankom: stručni savjeti o opremanju

Dizajn kombiniranog kuhinja-dnevnog boravka s bar-brojačem: izbor rasporeda, stilova i 70 ideja za nadahnuće

Odabir štapova, kuhinjskog stana, kauč i blagovaona - važna faza uređenja kuhinje, u kombinaciji sa dnevnim boravkom. Iz namještaja ovisi izravno o osjećaju udobnosti u otvorenoj sobi. Stoga je važno razmotriti glavne kriterije za odabir namještaja i materijala za doradu:

 1. Vrata i ladice kuhinjskih setova trebaju biti opremljeni visokokvalitetnim zatvaračima vrata s vodilicama, koji su odgovorni za mirno djelovanje dijelova namještaja. Pitanje zvučne izolacije izuzetno je važno za kuhinjske dnevne sobe tipa studija.
 2. Ispuštanje mora biti opremljeno motorom velike snage, jer protok zraka u prostoriji ovisi izravno o njegovu propusnosti. To bi trebao savršeno izolirati mirise koji dolaze iz različitih jela tijekom kuhanja.
 3. Podne obloge trebaju imati visoki stupanj čvrstoće i izdržljivosti. U kuhinjskom prostoru potrebno je poliranje poda pločice ili vodonepropusni linoleum, au dijelu dnevnog boravka možete koristiti oblogu oblika parket, laminat ili tepih.
 4. Tapeciranje namještaja ne smije apsorbirati okolne mirise i zahtijevati nježnu njegu.
 5. Radi lakšeg kretanja namještaja na prostoru bez zidova potrebno je dati prednost stolići za kavu, stolice, sofe i postolja na kotačima s čepovima.

Većina fotografija koje prikazuju ne-trivijalna dizajnerska rješenja za uređenje apartmana otvorenog plana predstavljaju moderne kuhinjske dnevne sobe. Ugodne sobe opremljene ergonomskim namještajem, završene dekorativnom žbukom, žbukom zidne ploče s neobičnim dekorom i drugim suvremenim materijalima za završnu obradu - sve to izaziva divljenje gledatelja neodoljivu želju za uređenjem kardinalske obnove u kući.

Ljubitelji prostora će cijeniti osjećaj slobode u unutrašnjosti kuhinje, u kombinaciji sa dnevnim boravkom. Živjeti u isto mali apartmani zauvijek zaboravite na neugodu koja se doživljava u sobama s skromnom veličinom područja. U kuhinji otvorenog plana potpuno se mijenja percepcija okoliša. Prikladno je s gledišta ergonomije prostora što je više moguće zasićeno prirodnim svjetlom i svježim zrakom.

Kombinirani prostor za ručavanje i kuhanje sa stolom na dvije razine u maloj kuhinji

Kombinirani prostor za ručavanje i kuhanje sa stolom na dvije razine u maloj kuhinji

Dizajn kombiniranog kuhinja-dnevnog boravka s bar-brojačem: izbor rasporeda, stilova i 70 ideja za nadahnuće

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5