Унутрашњост мале дневне собе у стилу савременог

Унутрашњост мале дневне собе у стилу савременог

Стил контемпорари у унутрашњости - новофангирани правац дизајна, укоријењен у архитектура. Карактеристика рационалног коришћења стамбеног простора са увођењем мултифункционалних детаља ситуације. Модерна класика Импресс дизајнерска решења за унапређење стамбеног простора користећи трендовске ентеријере.

Овај унутрашњи жанр је дериват Скандинавски концепт дизајна, поздрављајући максималан простор у дневним собама са обилним природним светлом, лаконским облицима детаља за опремање и природним бојама. Средином КСКС века дизајнери ентеријера користили су намјештај и завршне материјале за украшавање стана представника радничке класе без декоративних делиција по повољним трошковима.

За унутрашњост у стилу савремених жена карактеришу природне боје

За унутрашњост у стилу савремених жена карактеришу природне боје

Канони савременог стила

Оригинална једноставност софе, ормарићи, кревети, столови и друге унутрашње предмете са једноставним детаљима, дискретним бојама Валлпаперс и теписи, недостатак рамови на огледалицама а слике су створиле осећај пространости у добро освијетљеним просторијама, идеалне су за опуштање и рад у кући.

Зонинг апартман студио са намјештајем

Зонинг апартман студио са намјештајем

Опека у дизајну спаваће собе

Опека у дизајну спаваће собе

Вијећа и садашњи трговачки контемпорари од дизајнера Лауре Киерар:

Стил контемпорари у унутрашњости: преглед концизних и удобних трендова за дом

Лаура Кирар је амерички дизајнер, познавалац америчког луксузног правца и савремени луксуз. Сарађује са имањима Кохлера (Бакер, МцГуире, Калиста, Анн Сакс)

 

 1. Лацонизам је свуда. Ово се односи на намештај, санитарије, текстил, опрему за грејање и расвјету.
 2. Задржавање на крају пода и плафона, према зидовима, дизајн прозора и врата.
 3. Крије се од спољашњих очију система складиштења ствари, постељине и других предмета за домаћинство.

 4. Зонинг Спаце и коришћење отворених планова у процесу креирања пројектних пројеката мали апартмани.
 5. Комбинација купатила и тоалета уз употребу мултифункционалног уређаја туш кабине са рамом од јасног или замрзнутог плекигласа.
 6. Употреба уграђених кућних апарата, намештаја и опреме за осветљење.
 7. Инсталација комуникационог система "паметна кућа", која омогућава стварање оптималне микроклиме у кућишту са минималним временским трошковима.

Дизајн ентеријера у стилу Савремене је у великој потражњи међу млађом генерацијом, водећи активни начин живота са строгим радним распоредом. Да би уштедели време за различите задатке у домаћинству, важно је попунити кућу мултифункционалним кухињским апаратима за брзо кување, трансформисани намештај, способан за тренутну трансформацију кауч у кревет, од цурбстонес или бар цоунтерс у трпезаријски сто.

Панорамско застакљивање у дизајну спаваће собе

Панорамско застакљивање у дизајну спаваће собе

Кухиња-трпезарија, налази се на првом спрату приватне куће

Кухиња-трпезарија, налази се на првом спрату приватне куће

За оне који планирају организовати кућну канцеларију, стварно је да претворите лодју или оставу у удобну канцеларију. Да бисте то учинили, можете користити столове са преклопним врховима стола, уградним уграђеним типом, ормарићима са пространим кутијама. Ако је могуће, погледајте панораму града балкони у таквој удобној кућној канцеларији, можете ментално почивати са посла и инспирисати се за обављање продуктивних задатака.

Савет! Главно правило контемпорари - стварање комплетне унутрашње композиције стилских детаља о опреми, обављање одређених функција. На становању треба да доминира простор, намештај - немојте нередити собе, а ствари - бити у зони удобног дохвата. Стога, приликом дизајнирања ентеријера стана или куће, морате додијелити простор за организација гардеробе, Користите моделе намештаја са могућношћу трансформације.

Суптилност кухињске декорације

Стил контемпорари у унутрашњости кухиње лако препознају по начину завршетка собе, уређења намештаја и решења за планирање. Комбинујући трпезарију са кухињом, кухињу са дневним боравком - победничка варијанта уређења места за оброке и стварања кулинарских ремек-дела у кући у којој доминира естетика слободе-сапутника.

Беле кухињске столице од метала

Беле кухињске столице од метала

Плави намјештај изгледа посебно лијепо у позадини зидова

Плави намјештај изгледа посебно лијепо у позадини зидова

Према правилима овог стила, простор кухиње треба попунити иновативним компонентама:

 1. Кухињски сетови са глатким фасадама, опремљеним провидним или прозирним ручицама, профилисаним профилима, дугмадима или уградни елементи, једва приметна у односу на општу позадину.
 2. Слушалице и трпезаријски столови са оригиналне радне плоче од вјештачког камена или порцелан камен, идеално тачно копира текстуру природних материјала.
 3. Намештај са уграђени систем осветљења, интегрирани не само у доњем дијелу висећих ормара, већ иу подне обложене кутије, столове и пулте. Осветљење пода визуелно проширује скривени простор и ствара фасцинантан визуелни ефекат.
 4. Стаклена кухињска бочица са имиџом апстракција, текстура природног камена - оникс, гранит, травертин, мермер, шкриљевац или други материјали.
 5. Зидне плоче, украшене украсима различитих геометријских облика и апстракција.
 6. Плеиадес Китцхен Фиктурес са компактним плафондовима од никлованог челика или прозирне пластике, ниско изнад столице за трпезарију.

Стил контемпорари у унутрашњости стана на начин декорације имају сличне карактеристике са модерним правцима дизајна: модерно, високотехнолошки, минимализам. Дакле, у кухињама, које укључују овај нови фризирани унутрашњи жанр, уздржан је карактер стила, због недостатка изложених предмета декора, кућних апарата и разних кухињских предмета на висини шина.

Савет! Размислите о мултифункционалном унутрашњем пуњењу комплета са уграђеним резним плочама, кантама за смеће, посудама за животиње, држачима чинела, поклопцима, тегленицама, намењеним за складиштење веле хране - житарице или зачине.

Најбољи ентеријер у стилу савременог - удобан је простор за угодан живот, где је доминантна атмосфера у трпезарији, а сви атрибути кухиње су у пјешачкој удаљености, што смањује време проведено за кување.

Рекреација типичног кухињског аранжмана је могућа уградњом двосмерне кухиње слушалице оток типа са преклопним или стационарним столом. Због близине локације за кување и мјеста за доручак или ручак, можете уштедјети доста времена постављање табеле и послуживање посуђа. Дизајнер бар столице не-тривијални облик обојених или прозирних полимера ће органски гледати у кухињи, одражавајући начин унутрашњег уређења у савременом стилу.

Величанствени црни лустери изнад столице за трпезарију

Величанствени црни лустери изнад столице за трпезарију

Бетонски под у модерном ентеријеру

Бетонски под у модерном ентеријеру

Полимерни украсни премази са ефектом бисерног бисерног прстена, који се користи за производњу модула за намештај и зидне плоче, створите невероватну пратњу у простору кухиње симулирањем површине покривене бујицом или ледом. Монохромна палета боја релевантна је за интеријере изведене на начин савременог.

Савет! Стил Савремени Импресс свих врста експеримената дизајна. Због тога је за декорацију зидова нагласка у различитим просторијама куће важно користити неформалне позадине са ЛЕД позадинским освјетљењем, дигиталном штампом, флуоресцентним или метализованим прскањем, јединственим моделима с сценом из познатих филмова.

Карактеристике уређења купатила

Модерно купатило, одражавајући карактеристичне карактеристике савремене, захтева пуњење унутрашњих предмета са исправним конструктивним линијама. Водовод и намештај треба да имају минималан простор за стварање опуштајућег окружења. Стога пројектанти практикују побољшање купатила помоћу компактних компоненти:

 1. Цурбстоне испод судопере, биде и ВЦ шкољка висеће врсте ће спасити лавовски део подручја мале собе.
 2. Туш кабине без палете са клизним вратима - најбоља алтернатива великим купатилима.

 3. Неповратна купатила треба поставити у простране просторије. Да бисте сакрили бројне купатилске додатке из екстерних погледа, екран за купатило може бити опремљен уграђеним системом за складиштење са преклопним фиокама.
 4. Сушачи за пешкире, диспензери за течни сапун, држачи за четкице и пасте, држачи за тоалет папир, сушачи за руке и остали прибор асиметричног облика од глазиране керамике, обојене пластике или хромираног челика - естетске карактеристике савременог стила.

Као фокусне тачке у унутрашњости купатила, које одражавају карактеристике овог оригиналног концепта дизајна, могу учинити модерне славине са неонским светлом или каскадним изливом, имитирајући принцип водопада.

За окретање потребно је користити плоче великих димензија од керамичких гранита или керамичких плочица мирне тонове боје: сива, бела, пијеска, бледо плава или млечна сенка. На монофонском позадини лакше је идентификовати основне компоненте стила, што вам омогућава да лако препознате знакове модерног правца дизајна.

Метални зид са ефектом рђе

Метални зид са ефектом рђе

Стаклени зид у унутрашњости купатила

Стаклени зид у унутрашњости купатила

Стил Савремени у унутрашњости дневне собе

Да бисте пружили рационалан ентеријер, одржан у стилу Савременог, удобног изгледа куће, потребно је да узмете у обзир главни критеријум овог правца - удобне комфорне зоне за сваког закупца. Могу бити у различитим деловима куће, у зависности од хобија домаћинства: у кухињи, што ствара погодност за разне кулинарске експерименте, у дневном боравку са приватном и репрезентативном зоном, у кућна библиотека или спортски угао.

Без обзира на врсту личних комора за удобност, увек мора бити удобан простор за заједнички одмор у породици и састанке са гостима. Због тога је важно посветити велику пажњу уређењу епицентра куће или стана - дневна соба. Савремени детаљи ситуације наглашавају принципе естетике и удобности. Да бисте уредили репрезентативну зону у сали, морате извршити следеће задатке дизајна:

 1. Покупи мулти-место тапацираног намештаја покорио тонове и украшен са дискретним украсима за организацију удобан кауч на групу, која би требало да буде постављена у централном делу простране дворане или периметра зиду у малој дневној соби испред компактна електрични камин.
 2. Поред групе софа требало би да буде компактни сто за кафу са не-тривијалним дизајном. У унутрашњости композиције у стилу савременог, модели из дрвених палета или каљеног стакла савршено ће се уклапати.
 3. Виндовс са панорамским прозорима - саставни део тродимензионалне структуре дневног боравка, који карактерише стил савременог у ентеријеру. Фотографије ултрамодерних унутрашњих композиција на начин овог дизајна показују јасан пример моделовања простора комбиновањем логгиаса са дневним боравком и уградњом великих формата двоструких прозора. Као декорација за прозоре потребно је да изаберете практичне једнобојне боје роман ролете или ролетне, хармонично у комбинацији са тапацираним намештајем, тепихом и другим текстилом.
 4. Отворите полице са необичним украсним предметима (вазе асиметрични облик, електронски фото рамови, радни сат са ЛЕД позадинским осветљењем, УСБ акваријуми са уграђеним организатором и другим прибором) карактеристична је за савремени стил. Занимљиво унутрашње пуњење полица ће додати белешке позитивне и светле ексцентричности у поставу дневне собе са неутралним или хладним тоновима.

Савет! Ако желите организовати рекреацију у дневној соби, уређење фитостена, допуњен теписом из смарагдне боје, имитира траву травњака. Такође је могуће уградити гас димњак, и поред њега да ставе на подну кожу зебре, тигра или било које друге дивље животиње. У тако умирујућем окружењу увек ће бити опуштајућа атмосфера, која ће вам омогућити опуштање од интензивног ритма живота.

Овај унутрашњи жанр поздравља декорацију куће са обојеним колазама, пассепартоут, панел, постери и друге предмете декора који су створили модерни дизајнери и сликари. Уметнички поремећај у стилу Савременог је повишен у чин достојанства. Због тога је важно напунити кућу с разнобојним декоративним предметима који нису у супротности са принципима естетике и удобности. Ако користите стил контемпорари у унутрашњости стана, могуће је хармонично комбинирати рационализам ентеријера са естетиком угодног дома. Слика од ултрамодерн арт објецтс, креирани од стране култних дизајнера, помоћи ће да становање буде функционално и удобно.

Модеран лустери са ЛЕД прстена

Модеран лустери са ЛЕД прстена

Зидно сликарство ће учинити ваш ентеријер јединственији

Зидно сликарство ће учинити ваш ентеријер јединственији

Данас, стил Савремене на врху унутрашњости моде. Пратите трендове који исправљају каноне модерне класике и периодично модификују познати изглед куће са намештајем, расвјетом, текстилом и другим декоративним новитетима.

Стил контемпорари у унутрашњости: преглед концизних и удобних трендова за дом

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =