Апарат за кафу за кућу. Апарат за кафу са лакоћом ће вам припремити шољу моццаццина са еластичном пеном

Апарат за кафу са лакоћом ће вам припремити шољу моццаццина са еластичном пеном

Без сумње, класичног верзија кафе у Турку - осим конкуренције, али не увек имати времена и прилике да га користе, те машине за кафу за кућу (како одабрати принцип рада, функционалност и многа друга питања ће бити речи касније) постао је алтернатива. Купи апарат за кафу за кућу - то је прилика да уживате у мирису и укусу вашег омиљеног пића без много напора.

  • Главне врсте машина за кафу
  • Видео преглед главних типова машина за кућну кафу
  • Апарат за кафу за домове 2015. године: лидери рејтинга

Како одабрати праву апарат за кафу: основне врсте

За аутоматску кафу користећи исти принцип - кроз део млевене кафе преноси под притиском топлом водом (паре), разних техничких метода само извођењима овог принципа и степен аутоматизације процеса. У принципу, можемо разликовати три главне врсте апарата за кафу.

Апарат за кафу за кућу. Дизајн кућишта апарата за кафу је веома разноврстан и омогућава вам да их изаберете и по изгледу, изузев непосредне функционалности

Дизајн кућишта апарата за кафу је веома разноврстан и омогућава вам да их изаберете и по изгледу, изузев непосредне функционалности

Апарат за кафу за кућу. Машина за капљење кафе. За разлику од апарата за кафу, апарат за кафу маже зрна и пере кафу из млевене кафе и зрна само једним додиром дугмета. Апарат за кафу има више функционалних јединица, укључујући електронску контролу. Постоје и врсте"всё-в-одном", их габариты больше, чем обычных капельных кофеварок

Машина за капљење кафе. За разлику од апарата за кафу, апарат за кафу маже зрна и пере кафу из млевене кафе и зрна само једним додиром дугмета. Апарат за кафу има више функционалних јединица, укључујући електронску контролу. Постоје и врсте "све у једном", њихове димензије су веће од уобичајених произвођача кафе

Чаробни кафичари

Још једно име - еспресо кафу, за кафу рогача, јер у кафе добијених пролази паре под високим притиском кроз млевене кафе, који је корисник ставља на своју руку и утиснуте у металну рог. Осим млевене кафе, вреће се могу поставити у рог (такве таблете за апарат за кафу, сличне чајним чашама). Важна тачка - степен брушење зрна, то не може бити премале, иначе притисак једноставно није "продаје" паре кроз пудер. Можете купити већ млевену кафу, али се можете прилагодити "средњем" брушењу.

Апарат за кафу за кућу. Сирена за кафу може бити метална или пластична. Метални рог даје интензивнији укус, јер боље загрева кафу

Сирена за кафу може бити метална или пластична. Метални рог даје интензивнији укус, јер боље загрева кафу

Апарат за кафу за кућу. Шипено млеко за неке рецепте кафе се добија употребом додатног уређаја апарата за кафу

Шипено млеко за неке рецепте кафе се добија употребом додатног уређаја апарата за кафу

Капсула машина

Апарат за кафу за "лењ", у којем корисник једноставно треба да убаци капсулу у посебан контејнер и започне процес кувања. Без брушења кафе, машина за чишћење итд. Цела тајна - у херметичној капсули (чаша пресованог папира или алуминијума), који је пакован млевеном кафом. Капсула се пробија и врућа вода се убризга у насталу рупу под притиском - напитак је спреман.

Апарат за кафу за кућу. Комбиновани произвођачи кафе су уређаји који истовремено комбинују и капалну и капсулну апарат за кафу. Нека сложеност у бризи о томе надокнађује ширина функционалности

Комбиновани произвођачи кафе су уређаји који истовремено комбинују и капалну и капсулну апарат за кафу. Нека сложеност у бризи о томе надокнађује ширина функционалности

Апарат за кафу за кућу. Код машина са капсулама постоји велики избор капсула са различитим укусима кафе

Код машина са капсулама постоји велики избор капсула са различитим укусима кафе

Такви уређаји привлаче своје једноставне - након употребе, капсуле се једноставно могу избацити, није потребно растављати и перети машину. Због тога су машине за кафу са капсулом нарочито потребне у канцеларијама. Њихов главни недостатак су ове капсуле. Прво су прилично скупи (иако мрежа већ може пронаћи савјете како поновити употребу капсуле), а друго - сваки произвођач производи капсуле само за машине одређеног типа. Због тога, пре избора модела апарата за кафу са капсулом, неопходно је разјаснити трошкове капсула и њихову доступност и различите укусе.

Апарат за кафу за кућу. Капице за вишекратну употребу за апарат за кафу, који се могу испунити сопственом омиљеном мљевеном кафом

Вишекратне капсуле за апарат за кафу

Аутоматске машине за кафу

Ако на основу класификације на енглеском језику, два изнад врсте уређаја за аутоматско кафе под називом "кафу", као и апарат за кафу који се зове уређај који обавља цео циклус пословања - Гриндинг припрему кафе воде, утврђивање жељени део самог млевене кафе - припрему кафе накнадно чишћење система - уклањање коришћеног праха и испирање система. Основна предност за кафу - њихове разноврсности, могу се подесити као тврђава или дела запремине, и да припреми различите верзије пића у аутоматском режиму. Главни недостатак апарата за кафу је њихов висок трошак.

Апарат за кафу за кућу. Посебна класа апарата за кафу - уграђена, са најширем функционалним

Посебна класа апарата за кафу - уграђена, са најширем функционалним

Апарат за кафу за кућу. Врућа чоколада, припремљена са апаратом за кафу. Остаје само украсити по вашој жељи

Врућа чоколада, припремљена са апаратом за кафу. Остаје само украсити по вашој жељи

Апарат за кафу за кућу. Уграђене машине за кафу савршено се уклапају у модеран ентеријер

Уграђене машине за кафу савршено се уклапају у модеран ентеријер

За детаље о томе како да изаберете апарат за кафу, погледајте видео

Апарат за кафу за домове 2015. године: лидери рејтинга

Сваки тип апарата за кафу / апарат за кафу има своје навијаче и своје непоправљиве критике. Због тога наши уређаји укључују сва три типа возила.

№1. Пхилипс Саецо ХД 8743

Апарат за кафу за кућу. Пхилипс Саецо ХД 8743

Стандард ове класе уређаја. Аутоматска апарат за кафу, где ће власник морати обављати три функције - сипати воду, сипати кафу и укључити машину. Керамички каменчићи су издржљиви и нечујни, не прегријати зрна (кафа нема "запаљен" укус) и гарантује равномерно брушење. Поред тога, могуће је регулисати степен (5 разреда) брушења - од врло фине (укус ће бити врло засићен) до грубих (кафа са благим окусом). Функција меморије ће вам помоћи да програмирате потребну количину кафе једном, а затим увек припремите идеалну количину и квалитет еспресса за вас. Плоча се налази на предњој страни машине, може се лако уклонити и једноставно опрати.

Коментари

Валентине:

Све је врло једноставно, ја га користим у канцеларији, једноставна брига. Машина је непревазиђена, веома тиха, једном недељно - уклања торту, једном месечно - моју посуду за капање и кухињску јединицу

Оксана:

Прикладан, компактан и веома једноставан за кориштење, не мора се дуго прилагодити.

Ст. Грегори:

Не знам ни да ли је недостатак екрана дефект или не. Али овде би палета била пожељнија више - неопходно је спојити након 3-4 припрема. Заборави - добијаш одлично место на столу.

Апарат за кафу за кућу. Пиццоло је аустралијска кафа и млечно пиће мале количине. Састоји се од једног еспреса и 70 мл пареног хомогеног, сјајног млека, а служи се у стакленој чаши"виски-шот"

Пиццоло је аустралијска кафа и млечно пиће мале количине. Састоји се од једног еспреса и 70 мл пареног хомогеног, сјајног млека, а служи се у стаклу као стакло

№2. Кенвоод ЕС 020

Апарат за кафу за кућу. Кенвоод ЕС 020

Хорн апарат за кафу - полуаутоматски, средње (1100 В) капацитета, за кафу се може користити као млевена кафа, иу бачвама. Запремина резервоара је 1 литар, максимални притисак је 15 бара. Случај је у потпуности метал, јер машина изгледа елегантно и темељито, иако је на полираном металу врло јасно видљиви трагови прстију. Материјал кућишта је утицао и тежину - 5,12 кг, тако да је сто темељито, не вибрира и не дрхти приликом рада. Одавде још једна предност - ниска бука, ради више нечујно, него уобичајени електрични котлић.

Коментари

Алаин:

Компактан, предиван, изгледа веома репрезентативан, али што је најважније - добро се припрема, млеко се савршено пребија, пена је у реду.

Игор:

Погодно за одржавање. Хорн је згодан и једноставан, са гумираном ручком, погодно је уклонити, протресати кафу и опрати. Исто као и палета.

Владимировицх:

Труба је убачен у веома чврсто, неопходно је да се чине напори неопходни да преузму тело, а затим обришите - отисци прстију су као полиција.

Апарат за кафу за кућу. Апарат за кафу је веома користан кухињски прибор за љубитеље капућина са еластичном пеном

Апарат за кафу је веома користан кухињски прибор за љубитеље капућина са еластичном пеном

№3. Пхилипс Саецо ХД 8325

Апарат за кафу за кућу. Пхилипс Саецо ХД 8325

Поверфул (1900 В) и са довољно пространом (1,25 литара) танк-типе зрна кафе, се користи за припрему напитка, земљу и паковани (махуна) кафе. И мада је тело направљено од пластике, машина изгледа репрезентативно, иако дизајна - стандард за ову врсту устроист. Он скреће пажњу на грејање шоље одлучивања - они се налазе директно на машини, где су загрева док је машина укључена и спремна за рад. Интуитивно и усер-фриендли интерфејс - корисник добија све потребне информације, са фокусом на осветљеним боји, пиктограми. Ергономски дизајн - постоји директан приступ било ком простору (Пан, филтера, резервоара), није потребно да се демонтира машину како би их достигли.

Коментари

Иури:

Савршено се спрема, пена на капучину - велика и густа. Плус - сигнализира потребу за уклањањем каменца.

Галина:

Проблеми са постављањем рога - потребно је уложити напоре, а не сасвим женствено. А ипак бих волео да имам високу чашу.

Апарат за кафу за кућу. Апарат за кафу свако јутро ће одушевити ароматичну кафу према вашем омиљеном рецепту

Апарат за кафу свако јутро ће одушевити ароматичну кафу према вашем омиљеном рецепту

№4. Де'Лонгхи ЕЦОВ 310

Апарат за кафу за кућу. делонгхи ецов 310

Апарат за кафу за оне који цене у технологији не само функционалност, уређај се изводи у беспрекорном италијанском ретро стилу. То ће помоћи да припремите прави италијански еспрессо. Пластична кутија (доступне су различите боје - крем-беж, црна, маслина, итд.) Са металним уметцима. Контрола - Тастер, на 1,4Л резервоара, притисак - 15 трака, два одвојена термостат омогућава одвојено подесите температуру паре и воде. Од корисних додатних функција - заптивног система против чепа, загрејаних чаша.

Коментари

Јулиа:

Италијани, вероватно, чак и из чекића могу створити уметничко дело. Модерна ствар, пуно малих ширина / детаља који стварају расположење, јер кафа није само укус, то је прича.

Виц:

Ствар је лепа, али бих волео више функција.

Апарат за кафу за кућу. Идеално пиће за ручак: доппио еспрессо

Идеално пиће за ручак: доппио еспрессо

№5. КРУПС КП 1006 Долце Густо Пиццоло

Апарат за кафу за кућу. КРУПС КП1006 Долце Густо Пиццоло

Један од најважнијих компактних модела за кафу, његова величина 38х21х27 видети, у кухињи не заузима пуно простора, али његов модеран дизајн, она из утилитарној ствари постао готово уметнички објекат. Машина за кафу је доступан у две боје - спектакуларним, енергичне и изражајних црвено и црно, црно-бело, у којој је уређај подсећа на мали сладак пингвина. Процес кувања је максимално поједностављена - сипати воду довољно да убаците капсулу и гурните полугу, и шољу кафе да се припреме за мање од једног минута. Упркос својој скромних димензија, машина је мултифункционална, чак постоји могућност да капућино, ице захваљујући хладном режиму. Од предности могу се приметити и величина куп - доступан висине до 15 цм Кафе-моћан -. 1500 В, али скретања (после 5 минута) ће омогућити да сачувате мало. Од осталих - обим резервоара капи - 100мл, притисак - 15 бар.

Коментари

Алаин:

Кафа је једноставно припремљена, испоставља се јака и укусна. Велика опција за јутро, још није будна - само је притиснула дугме и спремна.

Игор:

Купили су ово у канцеларији - минимално бригу и скоро да нема места.

Албина:

С једне стране - велики избор сорти Несцафе пословања зна, а други - трошкове једне шоље импресивно. Да, и запремина резервоара - 600 мл, довољно је само за пар шољица, онда морате попунити.

Апарат за кафу за кућу. Коктел коктел латте маццхиато, направљен без превише напора у апарату за кафу, можете третирати своје пријатеље код куће

Коктел коктел латте маццхиато, направљен без превише напора у апарату за кафу, можете третирати своје пријатеље код куће

№6. Цаффитали НАУТИЛУС С06

Апарат за кафу за кућу. Цаффитали НАУТИЛУС С06

Ергономски и веома леп модел у коме се сматра да је дизајн за малцхаисхих детаље. Цорпус стилизовано мекушац (Наутилус Помпилиус, одакле је дошао и сам назив) и необичним обликом привлачи пажњу, а избор боја омогућава да покупи Машина за кафу, који ће бити складан и природан изглед у било ком дизајну - од класичних до хи-тецх. Аутомобил има висок степен аутоматизације - потребно је само да убаците капсулу, остатак тога ће се испунити. Корисне функције - Подесива обим дела, избору висине дозатора одељка за користе капсуле (15 јединица).

Коментари

Ирина:

Ствари су елегантне и врло угодне.

Сергеи:

Био сам задовољан моћном пумпом - 17 бара, сјајном реткостом за такав новац.

Олга:

Капсуле, врло мали избор укуса, што је разочаравајуће.

Апарат за кафу за кућу. Апарати за кафу чине сваки пут"правильную" пенку, с которой можно порадовать домашних капуччино-артом

Сваки пут када машине за кафу праве "право" пено, из које можете уживати у кући капучино

№7. Делонгхи ЕЦАМ 22.110

Апарат за кафу за кућу. Делонгхи ЕЦАМ 22.110

Модерна аутоматска машина за кафу, која је задовољна не само својом функционалношћу, већ и атрактивним изгледом. Та опција, када су креатори мислили готово све. Контрола - крајње једноставна, електронски, укључени само једно дугме и ротациони прекидач, који одређује степен млевења, и као последица тога - тврђава спреман кафу. Поред тога, корисник може подесити "температуру" готовог напитка и њену запремину. Диспенсер диспенсер - подесива, за мале чаше може се спустити ниже, тако да кафа не шкљоцне. Без сумње плус - простран, 1,8 л, резервоар за воду.

Коментари

Сасха:

Поставке су једноставне, контроле су угодне, кафа је лепа. Експериментирала сам с млевењем и подигла оптималну снагу за кафу.

Вицтор:

Филтер воде је прескуп. Сасвим гласан рад.

Апарат за кафу за кућу. Класичан печат кафе, дајући енергију - ристрето, апарат за кафу ће радити за неколико минута

Класичан печат кафе, дајући енергију - ристрето, апарат за кафу ће радити за неколико минута

№8. ВИТЕК ВТ-1514

Апарат за кафу за кућу. витек вт1514

Тип чаробног типа, представник буџетског сегмента, модел који нема једнаку цијену / функционалност. Велики (1,5 литарски) резервоар за воду, па је овај модел погодан за велику породицу. Добра монтажа, ручни екран, брзо грејање, притисак - 15 бар, могућност избора великог и малог дела, дизајниран за високе чаше (чаше).

Коментари

Виц:

Удобан, нежан, добро кува, за тај новац - само сјаји. Једина ствар - кафа треба да буде средња грундирање, превише фино млевење неће радити.

Сергеи:

Увек збуњује одређени "пластични" мирис, али у резервоару за воду, међутим, у кафи се не осети. Боље је ставити високу чашу, иначе, када се пена сипа, спреја ће летјети у свим правцима.

Апарат за кафу за кућу. Укусна латте маццхиато"After eight", пригттовленный в кофемашине

Укусна латте маццхиато "Након осам", пригтовленни у апарату за кафу

№9. Зелмер 13З015

Апарат за кафу за кућу. Зелмер 13З015

Још један представник буџетске класе, креатори који су покушали да привуку купца максималну функционалност. Хорн апарат за кафу, са великим притиском од 18 бара, што је довољно ретко за ову врсту модела и капацитет (1380 В), који у комплексу омогућава вам да добијете добру, богату кафу. Истовремена припрема 2 шоље, употреба лонаца и млевене кафе. Додатне функције: аутоматско искључивање, чаша за грејање, систем за самочишћење, контрола величине порције, систем против чепа.

Коментари

Вера Петровна:

Све је једноставно и приступачно, због разумног новца, брзо се загреје, велики резервоар - 1,5 литра. Практично су стављене све чајне чаше.

Олег:

Машина не дозвољава да заборави на себе. Ако нема довољно воде, дати ће сигнал. Да, и чини веома бучно. Чак сам и морао да направим побољшање - морао сам да купим послужавник са комадиће шкота - одмах сам престао да се грчим.

Апарат за кафу за кућу. Јака ароматична еспрессо-маццхиато апарат за кафу ће кухати 1-2 минута, а само ће вам требати декорирати пјену

Јака ароматична еспрессо-маццхиато апарат за кафу ће кухати 1-2 минута, а само ће вам требати декорирати пјену

№10. Босцх ТЦА 5809 бенвенуто цлассиц

Апарат за кафу за кућу. босцх тца5809

Аутоматска машина за кафу, који омогућава да се припреми пиће од пасуља и млевене кафе. Као и већина модерних модела, има функцију пре-влажење кафе у праху - семе су тло, након чега изражавају ћелија у праху је навлажи са топлом водом неколико секунди, а тек онда у прегрејане паре коморе. Ово омогућава максимално могући опоравак материја из кафе праха. Одвојено, систем припрема и Полаце воду - за сваку нову део кафе, користећи свежу воду и оно што остала у снабдевању са цеви у припреми претходног дела, се испушта у посебан контејнер.

Коментари

Влад:

Чак и када користите воду из градске водоводне цеви, укус је величанствен. Неоспорна предност - аутоматско чишћење система са скале која се појављује.

Оксана:

Иако резервоар је велики - 1,8 литара, потребно је често доводити воду. И ручно је неугодно прање система млечне пене сваки пут.

Апарат за кафу за кућу. Мирисни капучино са јаком пеном можете уживати не само кухана бариста у кафићу, већ и код куће. Само треба да изаберете свој омиљени тип капсуле за кафу за апарат за кафу

Мирисни капучино са јаком пеном можете уживати не само кухана бариста у кафићу, већ и код куће. Само треба да изаберете свој омиљени тип капсуле за кафу за апарат за кафу

№11. Крупс ЕА8050

Апарат за кафу за кућу. КРУПС ЕА 8050

Аутоматска апарат за кафу, која вам омогућава да припремите пиће од зрна и предфилтера кафе. Модел привлачи присуство интегрисаног филтера који не само да омекшава воду, већ и уклања нечистоће (на пример, до 85% садржаја хлора). За плусе је могуће носити и специјалну посуду од нерђајућег челика за млеко, дозвољавајући осим еспрессо, да припреми латте и капућино.

Коментари

Алекеи:

Изгледа модерно, компактно, могуће је припремити двоструки део.

Наталиа Ивановна:

Бучан, када се млин за кафу укључи, можете пробудити цео стан.

Апарат за кафу за кућу. Еспрессо се припрема са апаратом за кафу на следећи начин: 7-11 г млевене кафе, 25-35 мл воде, при притиску од око 9 бара, на температури од 88 - 96 ° Ц, са временом екстракције од 20-30 секунди. Демитассе, порцеланска чаша дебелог зида, која најбоље одговара да се еспресо не охлади дуже, напуњен је са 2/3 волумена.

Еспрессо се припрема са апаратом за кафу на следећи начин: 7-11 г млевене кафе, 25-35 мл воде, при притиску од око 9 бара, на температури од 88 - 96 ° Ц, са временом екстракције од 20-30 секунди. Демитассе, порцеланска чаша дебелог зида, која најбоље одговара да се еспресо не охлади дуже, напуњен је са 2/3 волумена.

№12. Сиеменс ТК 76К573

Апарат за кафу за кућу. Сиеменс ТК76К573

Оцена не би била потпуна ако игноришемо читаву класу уграђених апарата за кафу. Модеран, лијеп, лаган за руковање, моћан - 1700 В са великим резервоаром - 2.5, можете припремити и зрно, и млевену кафу, руссифиед мену. Према функционалној - готово све што се може похвалити модерним апаратом за кафу.

Коментари

Валентина Сергеевна:

Врло лијеп, добро куван, аутоматски капучино.

Сергеи:

Проток воде - добро, врло велики, потребно је стално допуњавати. И често чистите палету.

Апарат за кафу за кућу. Доппио латте, брзо куван у апарату за кафу

Доппио латте, брзо куван у апарату за кафу

Апарат за кафу за кућу. Концепт: апарат за кафу који то чини"правильную" чашку кофе для каждого члена семьи, узнавая его по отпечаткам пальцев

Концепт: апарат за кафу који прави "тачну" кафу за сваког члана породице, препознајући га отисцима прстију

Апарат за кафу за кућу. Апарат за кафу за кућу. Савремени апарати за кафу задовољни су разним функцијама за припрему кафе према различитим рецептима

Савремени апарати за кафу задовољни су разним функцијама за припрему кафе према различитим рецептима

Апарат за кафу: шта да одаберете, рецензије, рејтинг модела 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =