A kis nappali belseje a kortárs stílusban

A kis nappali belseje a kortárs stílusban

Stílus kontemporari a belső térben - egy új, kifordult tervezés iránya, amely gyökerezik építészet. Jellemző a lakóterület racionális használatára a helyzet többfunkciós részleteinek bevezetésével. Modern klasszikusok Impress formatervezési megoldások a lakhatás javítására trendi belső tárgyak felhasználásával.

Ez a belső műfaj származék Skandináv design koncepció, üdvözölve a bőséges természetes fényt, a lakkozási részleteket és a természetes színeket a nappaliban lévő helyiségek maximális helyén. A huszadik század közepén a belsőépítészek használtak bútorokat és befejező anyagokat a munkásosztály képviselőinek házának díszítéséhez, dekoratív finomságok nélkül, megfizethető áron.

A kortárs nők stílusában a belső színeket természetes színek jellemzik

A kortárs nők stílusában a belső színeket természetes színek jellemzik

Kánonok a kortárs stílusban

Eredeti egyszerűség kanapék, szekrények, ágyak, asztalok és egyéb belső tárgyak egyszerű részletekkel, diszkrét színekkel tapéta és szőnyeg, hiánya keretek a tükrökön és a festmények a jól megvilágított szobákban tágas érzést teremtettek, ideális pihenésre és otthoni munkavégzésre.

Zónás lakás stúdió bútorokkal

Zónás lakás stúdió bútorokkal

Téglafal a hálószobában

Téglafal a hálószobában

A tanácsok és a jelenlegi kereskedelmi kontemporari a Laura Kierar tervezőtől:

Stílus kontemporari a belső térben: áttekintés a tömör és kényelmes irányzatokról az otthonról

Laura Kirar egy amerikai tervező, az amerikai luxusirányítás ismerője és a kortárs luxus élménye. Együttműködik Kohler birtokával (Baker, McGuire, Kallista, Ann Saks)

 

 1. A laconizmus mindenütt megtalálható. Ez vonatkozik a bútorokra, szaniterekre, textilekre, fűtésre és világításra.
 2. Fékezés a padló és a mennyezet felületén, szemben a falakkal, az ablakok és ajtók kialakítása.
 3. A dolgok, az ágynemű és más háztartási tárgyak tárolási rendszereit kívülről szemlélve.

 4. Zónák helyzete és a nyílt tervek felhasználása a tervezési projektek létrehozásának folyamatában kis apartmanok.
 5. Kombinált fürdőszoba és WC többfunkciós felhasználásával zuhanykabinok tiszta vagy matt plexiüveg keretével.
 6. A beépített háztartási gépek, bútorok és világító berendezések használata.
 7. Az "intelligens ház" kommunikációs rendszer telepítése, amely lehetővé teszi a ház optimális mikroklímáját minimális időtartamú költségek mellett.

A korabeli stílust a fiatalabb generáció körében nagy kereslet jellemzi, aktív életstílust vezetve, szoros munkarendszerrel. Annak érdekében, hogy időt takaríthasson el a különböző háztartási feladatokhoz, fontos, hogy a házat egy többfunkciós konyhai készülékekkel töltse fel a gyors főzéshez, átalakított bútorok, képes azonnali átalakulásra kanapé ágyba, a szegélykövek vagy bárpultok a étkezőasztal.

Panorámás üvegezés a hálószobában

Panorámás üvegezés a hálószobában

Konyha-étkező, magánház első emeletén

Konyha-étkező, magánház első emeletén

Azok számára, akik otthoni irodát szerveznek, tényleges egy loggia vagy egy kamra átalakítása kényelmes irodába. Ehhez használhat asztalokat asztalfelülettel, beépített típusú polcokkal, tágas dobozokkal ellátott szekrényekkel. Ha lehetséges, nézze meg a város panorámáját az erkély egy ilyen hangulatos otthoni irodában pihentetheti magát a munkából, és inspirálhatja a produktív feladatokat.

Tipp A fő szabály kontemporari - létrehozni egy teljes belső összetétele stílusos berendezési részleteket, bizonyos feladatokat ellátva. A lakást uralja a tér, a bútorok - ne zavarja a szobákat és a dolgokat - legyen egy kényelmes övezetben. Ezért egy lakás vagy egy ház belső kialakításának tervezésekor ki kell osztania a helyet öltözőszervezet, Bútormodulokat használjunk az átalakítás lehetőségével.

A konyhai díszítés finomsága

A konyha belsejében a kontemporari stílus könnyen felismerhető a helyiség befejezésének, a bútorok és a tervezési megoldások rendezésének. Egy étkezővel egy főzősarokkal, egy nappali konyhával kombinálva - egy győztes változat az étkezés helyének kialakításában és kulináris remekművek létrehozásában egy házban, melyet a szabadságszerető kortársak esztétikája ural.

Fehér konyhai székek fából

Fehér konyhai székek fából

A kék bútorok különösen gyönyörűek a téglafalú háttér miatt

A kék bútorok különösen gyönyörűek a téglafalú háttér miatt

Ennek a stílusnak a szabályai szerint a konyhahelyiséget innovatív alkotóelemekkel kell tölteni:

 1. Konyhai készletek sima homlokzatokkal, átlátszó vagy áttetsző fogantyúkkal, öntött profilokkal, gombokkal vagy horganyszerelvények, alig észrevehető az általános háttérrel szemben.
 2. Fejhallgatók és étkezőasztalok a eredeti munkafelületek a mesterséges kőből vagy porcelán kőzet, ideális esetben pontosan másolja a textúrát a természetes anyagok.
 3. Bútorok beépített világítási rendszer, nemcsak a lógó szekrények alsó részében, hanem a padló felfüggesztett szekrényeiben, asztallapjain és bárpultos tetején is. A padló megvilágítása vizuálisan bővíti a szűk helyet, és lenyűgöző vizuális effektust hoz létre.
 4. Üveg konyhai kötény az absztrakciók, a természetes kő - onyx, gránit, travertin, márvány, pala vagy más anyagok textúrájával.
 5. Falpanelek, különböző geometriai alakzatokkal és absztrakciókkal díszítve.
 6. Fiastyúk Konyhai lámpák kompakt, nikkelezett acéllemez vagy átlátszó műanyag, alig az ebédlő asztal felett.

Stílus kontemporari a lakás belsejében a dekorációval hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, modern design irányokkal: modernség, hi-tech, minimalizmus. Ezért a konyhában, amely az új, fodrozódó belső műfajot testesíti meg, a stílus kifogásolt jellege, a kiállított tárgyak hiánya, háztartási készülékek és a sínpályákon lógó különböző konyhai eszközök hiánya miatt van.

Tipp Gondolj a készletek többfunkciós belső feltöltésére beépített vágódeszkával, szemetesdobozokkal, állati tálakkal, cintányérokkal, fedéllel, tégelyekkel, ömlesztett élelmiszerek - gabonafélék vagy fűszerek tárolására.

A legjobb belső tér a kortárs stílusban - kényelmes hely egy kényelmes élethez, ahol az uralkodó légkör az ebédlőben van, és minden konyha tulajdonsága sétatávolságon belül van, ami csökkenti a főzésre fordított időt.

A tipikus konyharendszer kialakítása kétirányú konyha beépítésével lehetséges sziget típusú fülhallgató összecsukható vagy álló asztallappal. A főzőhely és a reggeli vagy ebéd helyének köszönhetően jelentős időt takaríthat meg táblázat beállítása és ételeket szolgálnak fel. tervezés bárszékek a színes vagy áttetsző polimerek nem triviális formája szervesen kinéz a konyhában, ami a kortárs stílus stílusát tükrözi.

Csodálatos fekete csillárok az ebédlőasztal felett

Csodálatos fekete csillárok az ebédlőasztal felett

Betonpadló modern belső térben

Betonpadló modern belső térben

Polimer díszítő bevonatok gyöngyház gyöngyház gyémánt hatásával, bútormodellek gyártásához és falpanelek, egy csodálatos kíséretet hozzon létre a konyhahelyen úgy, hogy egy rejtett vagy jéggel borított felületet szimulál. A színes monokróm paletta a korabeli stílusban megvalósított belső terek szempontjából releváns.

Tipp Stílus Kortárs Impress mindenféle tervezési kísérleteket. Ezért a ház különböző helyiségeiben az akcentus falak díszítéséhez fontos informális háttérkép használata LED-háttérvilágítással, digitális nyomtatással, fluoreszkáló vagy fémes permetezéssel, egyedülálló modellek a híres filmek jeleneteivel.

A fürdőszoba elrendezésének jellemzői

Modern fürdőszoba, ami a kortárs jellegzetességeket tükrözi, megköveteli a helyes konstruktív vonalú belső tárgyak kitöltését. A vízvezeték és a bútorok minimális helyet igényelnek ahhoz, hogy pihentető környezetet teremtsenek. Ezért a tervezők a fürdőszobák javítását a kompakt alkatrészek segítségével végzik:

 1. A tölcsér alá a mosogató, bidé és egy lógó típusú toalettálca megmenti az oroszlánrészét egy kis helyiség területéről.
 2. Zuhanykabinok tolóajtókkal ellátott raklap nélkül - a legjobb fürdőkád alternatívája.

 3. A nem levehető fürdőket tágas szobákban kell elhelyezni. A különféle fürdőszobai kiegészítők elrejtéséhez az idegen kilátásokból a fürdőszobai képernyő beépíthető tárolórendszerrel, összecsukható fiókokkal.
 4. Törölközőszárítók, folyékony szappanadagolók, fogkefék és paszták tartói, WC-papír tartó, kézszárító és más kiegészítők aszimmetrikus alakú mázas kerámia, színes műanyag vagy krómozott acél - esztétikai tereptárgyak a kortárs stílus.

A fürdő belső terének fókuszpontjai, amelyek az eredeti tervezési koncepció jellemzőit tükrözik modern csaptelepek neonfényben vagy kaszkádcsőben, ami utánozza a vízesés elvét.

A szembenézéshez nagy méretű kerámia granit vagy kerámia lapokat kell használni csendes színárnyalatok: szürke, fehér, homok, halványkék vagy tejszerű árnyalat. Egyszeres háttérként egyszerűbb azonosítani a stílus alapvető alkotóelemeit, lehetővé téve, hogy könnyedén felismerje a divatos formatervezési irány jeleit.

Fém fal rozsdahatással

Fém fal rozsdahatással

Üvegfal a fürdőszoba belsejében

Üvegfal a fürdőszoba belsejében

Kortárs stílus a nappali belsejében

Ahhoz, hogy a racionális belső, amelynek célja egy modern stílusban otthonos megjelenés, szükséges, hogy figyelembe vegyék a fő kritérium ebben az irányban - egy hangulatos komfort zónában minden utas. Ezek lehetnek különböző részein a ház, attól függően, hogy az érdekeit háztartások: a konyhában, ami kényelmet különböző kulináris kísérletek a nappaliban egy privát és reprezentatív területeken, otthoni könyvtár vagy sportcsarnokot.

Függetlenül attól, hogy milyen típusú kényelmes zónák vannak, mindig kényelmes helyet kell biztosítani a közös családi szabadidőnek és a vendégek találkozóinak. Ezért fontos, hogy különös figyelmet fordítsunk egy ház vagy apartman epicentrumának elrendezésére - nappali. A helyzet modern részletei hangsúlyozzák az esztétika és a kényelem elveit. A teremben egy reprezentatív terület megszervezéséhez a következő tervezési feladatokat kell elvégeznie:

 1. Vedd fel a multi-hely kárpitozott bútorok visszafogott színekkel díszített, diszkrét díszei a szervezet egy kényelmes kanapé csoport, amelyet be kell helyezni a központi része a tágas teremben, vagy határoló fal egy kis nappali előtt egy kompakt elektromos kandalló.
 2. A kanapé csoport mellett kell lennie kompakt dohányzóasztal nem triviális kialakítással. A kortárs belső stílusban, a fadobozokból vagy az edzett üvegből készült modellek tökéletesen illeszkednek.
 3. Windows panorámaablakokkal - a nappali háromdimenziós szerkezetének szerves része, amely a kortárs kortárs stílus stílusát jellemzi. Az ultramodern belső kompozíciók fényképei világos példát mutatnak a térmodellezésre a loggiák és a nappali összekapcsolásával, valamint a nagy formátumú kettős üvegezésű ablakok telepítésével. Az ablakok díszítéséhez praktikus egyszínű színt kell választania római vakok vagy vak, harmonikusan kombinálva a bútorok kárpitozásával, szőnyeggel és más textilekkel.
 4. Nyitott polcok szokatlan díszítő elemekkel (vázák aszimmetrikus forma, elektronikus képkeretek, asztali óra LED-es háttérvilágítással, USB akváriumok beépített szervezővel és egyéb kiegészítőkkel) a kortárs stílus jellegzetes jellemzője. A polcok érdekes belső töltése pozitív és élénk excentricitást kölcsönöz a nappali helyiségbe semleges vagy hideg hangokkal.

Tipp Ha szeretnél megszervezni egy rekreációs területet a nappaliban, a fitosztének elrendezése, kiegészítve egy smaragdszínű szőnyeggel, utánozva a gyepfű. Lehetőség van gáz felszerelésére is kandalló, és mellette feküdt egy zebra, egy tigris vagy bármilyen más vadállat bőrén. Ilyen nyugtató környezetben mindig lesz egy pihentető légkör, amely lehetővé teszi, hogy lazítson az élet intenzív ritmusától.

Ez a belső műfaj üdvözli a ház díszítését színes kollázsokkal, passepartout, panel, poszterek és a modern designerek és festők által létrehozott díszítőelemek. A kortárs művészi rendellenesség a méltóság rangjára emelkedik. Ezért fontos, hogy a házat színes dekorációs tárgyakkal töltsék be, amelyek nem ütköznek az esztétika és a kényelem elveivel. Ha a stílust kontemporari a lakás belsejében használja, akkor harmonikusan ötvözheti a belső racionalizmusát és a kényelmes otthon esztétikáját. Ultramodern fénykép művészeti tárgyak, amelyet a kultusztervezők hoztak létre, segíteni fog abban, hogy a lakhatás működőképes és kényelmes legyen.

Stílusos csillár a LED-gyűrűkből

Stílusos csillár a LED-gyűrűkből

A falfestés egyedülállóvá teszi belsőépítészetét

A falfestés egyedülállóvá teszi belsőépítészetét

Ma a kortárs stílus a belső divat csúcsán. Kövesse a trendeket, amelyek korrigálják a modern klasszikusok kanonjait, és időszakosan módosítják a ház ismerős megjelenését bútorokkal, világítással, textilekkel és egyéb díszítő újdonságokkal.

Stílus kontemporari a belső térben: áttekintés a tömör és kényelmes irányzatokról az otthonról

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3